Første dag på High School

20:40 Okey dette ble et langt innlegg med masse tekst.. 


Da var første dag på Amerikansk Highschool vel overstått dere. Jeg har masse å fortelle, kjempemange inntrykk, klasser, lærere og mennesker å fortelle dere om. Jeg vet ikke hvor my jeg har tid til/orker å skrive før jeg legger meg men som dere sikkert alle lurer veldig på; det gikk BRA!

Okey så jeg kom til skolen klokken åtte, og trodde jeg skulle være helt alene pga timene ikke begynte før halv ni. Men var visst ikke bare jeg som skulle hente timeplan, få student ID card og bøker, gitt. Skolen var pyntet og det var spente og stressede elever over alt, og seniorene hadde schedule-pick up utenfor biblioteket så jeg hentet timpelanen min og såå gikk for å ta ID kort bildet (liker det faktisk, dere skal få se senere!) og hente bøker. Jeg måtte spørre tre forskjellig elever pga jeg ikke skjønte bøkene, flaks at jeg ikke er redd for å spørre om ting!! Ellers hadde jeg vært helt lost.. Jeg ble også kjent med en jente i køen til å ta bilde, så fikk en veldig bra start!! Da klokken va fem på halv ni var fikk jeg lånt bøkene jeg skulle og da jeg kom ut i gangen sto det en lærer over trappen ned til første-etasje med megafon "You got 2 more minutes, just a little time, but not more then that!!" haha hjeeelp!! På timeplanen står også skapnummeret med koden på og jeg måtte løpe helt til south-enden med masse bøker og få hjelp til å åpne skapet før jeg kom sist inn til Marketing, og alle stirret hehe...... Fikk heldigvis ikke anmerking, eller tardy som de kaller det her da. Så da begynner vi med de forskjellige timene:

Marketing.
Læreren er såå kul!! Han startet timen med å fortelle masse om seg selv, på en veldig morsom, interressant og amerikansk måte. Og da han var ferdig ble vi bedt om å si en ting om oss selv og hva vi het til partneren og så skulle  vi si det høyt, det gikk veldig bra og er glad for at vi skulle gjøre det, siden det er litt lettere å få venner når folk vet du er en utvekslingsstudent, så da begynte alle å spørre om masse haha. Etterpå så fikk vi beskjed om å dele oss inn i grupper på fem og det var tre jenter som ropte med en gang at jeg måtte bli med i deres gruppe så det gikk også fint!:-) Såå bare snakket vi litt og sånne ting og fikk vite hva vi skulle gjennomgå gjennom året osv, han virker som en veldig engasjert, flink og jordnær lærer så dette faget gleder jeg meg veldig til å forsette med!! 

Etter dette var det altså 4 minutter til neste time skulle begynne. Det som er andereledes her er at selvom timen er så og si ferdig må alle vente til klokken ringer, så spurter ALLE ut hahah!! Så da var det bare å løpe til skapet, få noen til å åpne det for meg og løpe videre til neste time. Og forresten så er alle timene på 90 minutter! Virket ikke så lenge i dag, men det var nok fordi vi ikke gjorde så mye faglig.

Art 1.
Dette faget ville jeg jo egentlig ikke ha, og jeg var den eldste der.. Veldig kul lærer som er veldig snill og lar oss derfor gjøre ting som er litt imot School Policyen men vi må holde det top secret da. Klassen er kjempekoselig og det var veeldig mange som gav meg komplimenter og smisket litt tror jeg, siden jeg er senior, men bare hyggelig det altså..:-) Vi tegnet og sånn og det er en sykt laidback klasse, men jeg vil ikke ha det siden jeg vil gjerne bruke tiden på noe som gir meg litt mer akademisk og som jeg bil få bruk for videre. Selvom jeg syns det er gøy så vil jeg ikke sitte i en klasse et helt år og ikke sitte igjen med noe annet enn noen fine bilder, lol.. Merket at noen av jentene også var i fjortisperioden sin og satt og fniste hele timen, haha a little too much for me.. Litt ferdig med det:-)

Algebra 2.
Dette var altfor vanskelig, jeg fikk 0 riktige på første REPITISJONSprøven.....hahaha. Og læreren er så rar, ikke morsom-rar men sinnsykt irriterende-rar. Han kan ikke beskrives altså. Slår an spøker HELE tiden, og lager rare lydeffekter til vitsene sine og ansiktsuttrykk og tror han er så morsom men det er han ikke, værste jeg vet for å være ærlig.. Og ikke minst ekstremt slitsomt, matte er vanskelig nok fra før av. Vil bytte til Algebra1, desverre har han den timen også og det ødlegger timeplanen min så dette kan bli interressant.. 

Etter dette hadde jeg lunsj, som jeg ikke rakk og spise siden jeg måtte til skapet og til biblioteket og etterpå så var jeg just hangin with Kyra og vennene hennes! Men Heldigvis så har jeg lunsj med Kyra annenhver dag og de andre dagene så har jentene fra Marketing lunsj samtidig som meg så det blir ikke et problem avlikevel! Jeg møtte også tilfeldig han jeg ble venn med første dag i Oregon og det var så koselig å se han igjen!!:-)

Etter lunsj hadde jeg Modern American and The World.
Klarer ikke bestemme meg for om denne eller Marketing klassen er best, her er nemlig endel av football laget hehehe....:-):-) Læreren virker veldig flink og en av Marketing-jentene er der så hun satt seg sammen med meg, deet var koselig!!:-)  

Hadde altså en dag over alle forventninger..! 8:15 skal jeg møte Shyne så vi kan se om jeg kan få Webdesign klassen hans, har ikke så stor tro på at det går, men er så snilt av han å ville prøver hvertfall..

Bruker noen skikkelig smarte permer her, siden jeg har annenhver dag med de forskjellig fagene har jeg to permer med ark og penal og alt bare festet i permen, kjempesmart! Så bare tar man med seg den permen men trenger den dagen til skolen så har man alt på ett sted!!Har sikkert glemt masse men nå er jeg så trøtt, natta


Kommentarer
Postat av: Tina

Åååå det var utrolig gøy og lettende å høre:D Jeg er kjempeglad på dine veiene <3

08.09.2011 @ 08:19
Postat av: Hanna

ÅÅå, så bra :D Det gikk jo kjempefint, nice! Leser så fort som mulig over alt, så betryggende å høre om hvordan du har det <3

08.09.2011 @ 13:42
Postat av: Mamma

Godt å høre at du klarte deg bra :D

klem

08.09.2011 @ 17:52
URL: http://carolineiusaa.blogg.no
Postat av: Anita

Åååå så spennende!! Bra at det gikk så fint:)

08.09.2011 @ 18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30725670

RSS 2.0
hits