Can you just go out the door before me so I can check if someone's gonna attack me?

I tillegg til at jeg fikk julekalenderen min var dagen i går kjempeherlig!

Etter at jeg var ferdig med å gråte og være kjemperørt av julekalenderen min, kjørte Logan, vertsfar og jeg til Josefin. Siden vi har Canned Food Drive nå så tenkte vi å samle inn litt til skolen vår, det går jo til et veldig fint formål! Det er desverre altfor mange som ikke har råd til mat, og siden julen handler om å dele så samler vi inn canned food til Oregon Food Bank! Vi gikk i noen timer og møtte mange hyggelige og gavmilde mennesker!! Da vi hadde samlet inn så mye at det ble for tungt satt vi oss på Starbucks og drakk kaffe og te før vertsfar kom og hentet oss! 
Vi samlet inn denne esken + to bæreposer!Da vi slapp av Josefin på skolen så dro vi hjem til Lisa (hun som babysitter Ethan, som har det sykt Amerikanske hjemmet) for å se på juledekorasjonene hennes! De går all out i alle høytider og som jeg har sakt tidligere så elsker jeg å være der!! 
De er skikkelig den Amerikanske familie og jeg var der masse i sommer, men har ikke sett dem på lenge pga vertsforeldrene mine henter Ethan rett etter jobb..:( Vi ble værende der lenge og prate om absolutt alt mellom himmel og jord, blant annet at de vil komme på besøk til Norge, og at jeg skal komme tilbake på besøk for å feire 4th of July osv, aww!! Tenk alle menneskene jeg har vært så heldig å møte dette året, som jeg aldri aldri aldri vil  miste kontakt med!? Helt spesielt.<3


Vi har også satt opp julelys hos oss, det er helt magisk!!

Nå skulle jeg skikkelig ønske at jeg hadde en kjærste som kunne "kiss me goodbye on the doorstep" haha..


Vertsforeldrene mine skulle ut på noe så Ryan var her for å være barnevakt for Ethan, så da gikk jeg til Fred Meyer og kjøpte julelys til rommet mitt også! Trodde jeg hadde kjøpt hvite/gule lys, men de var visst røde så litt bummer, menmen..:)

Da jeg kom hjem så var jeg bare med Ryan og Ethan og det var så sykt gøy! Ryan og jeg har alltid skikkelig mye å snakke om, og selvom vi har et litt hat/elsk forhold noen ganger så er det alltid like morsomt!

Hahaha Ethan go his swag on...

Etter å ha lekt og skremt livet ut av meg (ja Ryan og Ethan samarbeidet faktisk med å skremme meg helt sinnsykt, haha ble såå sur, wops) og stekt en pizza vi glemte i ovnen så den begynte å ta fyr så fikk Ryan Ethan til å sove. Helt merkelig, alle vi andre bruker sånn tre timer på å få han til å sove mens Ryan kan få han til å sove med en eneste gang.. Irriterende men sykt søtt.

Så da skulle Ryan og jeg se på film og xboxen klikka helt og vi er begge skikkelig lettskremte og trodde det var en nede som tok av og på bryteren for å få oss til å komme ned å sjekke for så stabbe oss, siden jeg hadde glemt å låse døren. haha var skikkelig adventure, lysene var av i hele huset og vi måtte hente laderen på rommet mitt for å sjekke om internettet funket på pcen min, så da måtte Ryan ut i gangen først, med Lacrosse sticken min som våpen og vi var så redde at jeg holdt på å begynne å gråte, hahahhaa...

Vi brukte evigheter til å prøve å få internettet på xboxen til å virke (vi bruker den til å se på Netflix, vet ikke om det er i Norge, jeg? Man kan ha det på pc og xbox osv og da kan du se alle tvserier og filmer i sykt bra kvalitet for sånn 40 kr. i mnden!) siden vi ville se Paranormal Activity, selvom vi var dødsredde, men det bare klikket og vi freaket ut mer og mer, så vi satt på en annen DVD og pratet og tullet og gjorde sånne typisk oss ting, til vertsfar kom hjem som fikk xboxen til å funke så da så vi Paranormal Activity 2 og så 1ern og herregud hahhaha, må le av oss.. Vi skvatt så sykt samtidig så det så ut som vi begge ble liksom blåst bakover fordi vi  omtrent hoppet bakover og  vi lo i sånn 5minutter etter det, haha aw..:) 
Vi holdt på til klokken to til vertsfar kjørte Ryan hjem og ingen av oss fikk sove så vi tekstet i en evighet før vi sovnet, følte meg såå slem siden jeg fikk han til å se på den haha whops.

Var en veldig vellykket dag hvertfall! I dag ble planene mine avlyst (heldigvis, haha) så jeg skal bare slappe av til jeg skal møte opp med Josefin klokken seks! Håper dere har hatt en fin helg alle sammen! Kiss kiss


Kommentarer
Postat av: Mamma

Caroline, jeg er så stolt av deg, du har altid tenkt på andre, altid hatt hjerte for de som ikke har det så bra, altid har du hjulpet de som strever! Nå også i USA med å samle inn mat til jul... hva kan en mamma ønske mer av sin datter?

Glad i deg <3

(men du må ikke lure Ryan til å se så skumle filmer;)

12.12.2011 @ 20:32
URL: http://carolineiusaa.blogg.no
Postat av: Fiberbabe

Ææh! At dere turte å se på de filmene etter det da! Uff.. Har du sett 3´ern? Har hørt at den skal være myyye skumlere enn de andre så jeg tør ihvertfall IKKE å se den! Hehe.. =)

13.12.2011 @ 11:39
URL: http://www.fiberbabe.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33115368

RSS 2.0
hits