God jul til meg selv fra mamma og pappa

Hey chicas!

Ligger i sengen nå og knærne mine holder på å dø, er såå sliten! Men det er vinterferie så hæla i taket for det!! Wiii :D

Har hatt to kjempefine dager! I både spansk og marketing har vi sett på to American Football filmer, og de var skikkelig bra! Remember The Titans, klassiker! Anbefales på det sterkeste. Den ser veldig gammel ut på traileren men selve filmen er ikke sånn i det hele tatt..:) Jeg fikk også oppleve noe helt spesielt i går, vi hadde besøk på skolen fra en Holocaust survivor, han pratet om opplevelsen hans, hvordan han ble ført bort av nazistene og alt som fulgte med. Det var utrolig sterkt og jeg var utrolig honored av å få høre han. Han er 85 år og fortsatt skikkelig skarp og til og med..morsom, ikke det man forventer av en som har vært gjennom det værst tenkelige et menneske kan utsettes for. Men det var utrolig vakkert, om jeg kan si det? Fy søren vi er heldige, dere..

 Og etter strength training var jeg UTSLITT, vi spilte nemlig 4 square og jeg var eneste jenten blant 38 crazy gutter haha, kan love dere at det tar energien din..haha.

I dag så var the spirit overload day, yaaai!


Måtte ta bilde med Shantell haha, dette er school Spirit, dere! Wooah


Hmm her sitter jeg og har historieprøve, tenkte jeg skulle vise dere hvordan prøvene her som regel er. I dag var jeg så klar for vinteferie at jeg basicly satt og bare ehmm prøv å lag et mønster som makes sence... Da jeg så læreren etterpå så bare løp jeg mens jeg ropte "I don't wanna know, don't ruin my christmas!!," altså gikk ikke prøven så fryktelig bra.

Ikke sjekk svarene mine, please

Fine skolen min...:)


Etter skolen skulle jeg som sakt til Washington Square Mall for å kjøpe julegaver til meg selv, så da gikk jeg hjem og skiftet.


Da jeg ventet på bussen så ble jeg kjent med et par tre gutter, og siden jeg var så dum å bare hadde en 20 dollar seddel i cash og bussbilleten koster 2,50 og bussen ikke hadde vekslepenger så var de så snille og spandere på meg:):) Snakket masse med de på veien, egentlig trist å si hadet til de, haha. Amerikanere altså!
Da jeg kom dit jeg skulle bytte buss kjørte drittbussen jeg skulle på før den jeg var på hadde stoppet, men heldigvis var en av guttene forsatt på og fikk meg på en annen buss, haha.

Så jeg kom meg til kjøpesenteret og koste meg masse helt til stenetid!


Nytt outfit yai


Har ikke følt meg Amerikansk enn da jeg stod med alle handleposene mine, en stor SUBWAY baguett og large cola og ventet på vertsmamma utenfor Victoria's Secret, hehe. Så gikk vi for å kjøpe noe og spise til henne og is til meg:)

Har dere noen gang sett sånn is?Her er julegavene til meg selv, tusen takk mami og papi!!:) Skal vise dere i morgen, vurderer å pakke det inn og åpne det på julaften igjen, just like a boss


Men NÅ må jeg legge meg, sliiiten:)


Kommentarer
Postat av: marthahfsm

Åh, ser utrolig herlig ut å være der borte! :-)

Kos deg masse i julen!

17.12.2011 @ 11:07
URL: http://marthahfsm.blogg.no
Postat av: :)

WOW! det ser ut som du har det utroligfint, det fortjener du virkelig!

Skinnvesten og resten av antrekket var kjempe fint!

17.12.2011 @ 11:40
Postat av: Mamma

Du ser så godt ut!!

Koser meg med bilder på bloggen din, ekstra stas for en mamma og se bilder av lille jenta si :))

.... og du må pakke inn gavene du har kjøpt til deg selv :)) klem mamsen

18.12.2011 @ 13:00
URL: http://carolineiusaa.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33234476

RSS 2.0
hits