On my heart just like a tattoo


Okay, denne helgen har gått kjempefort, selvom jeg egentlig ikke har gjort noen ting, heldigvis er det juleferiii!

I går (lørdag) så brukte jeg egentlig bare dagen på å sove ut og gå på butikken og gjøre sånt småtteri. Og kvelden tilbrakte jeg sammen med Ryan, surprise ikkesant, haha..:) Merkelig hvordan vi bare får mer og mer å snakke om enda vi ser hverandre oftere, skulle tro det var omvendt men, åh, kan liksom ikke beskrive vennskapet vårt, vi har hele tiden masse å snakke om, og jeg ler hele tiden sammen med han, mens han også er en jeg kan snakke med om om absolutt alt, og ha helt seriøse samtaler med. Det er de menneskene det kommer til å ødlegge meg å reise fra.. Heldigvis lenge til!
Som vanlig så vi masse skrekkfilmer til jeg tilslutt sovnet pga vertsfar kom hjem og de absolutt skulle se den FØRSTE Excorsisten filmen, og dere som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er FAN av gamle filmer (1973...).

Men haha aw, det morsomste skjedde, fordi før vertsmor gikk så hadde jeg nettop kommet ut av dusjen og skulle ned på kjøkkenet for å ta noe å drikke, og Ryan var irritert på meg pga jeg hadde sakt at han holdt på å brenne ned huset sist han var der, så vi småkranglet da, til jeg skvatt skikkelig så jeg hylte kjempehøyt, satt meg nemlig på en stol som var klissvåt og da jeg så på gulvet var det GULT!! Så det var sånn "OH MY GOOODDD!! DID I JUST SIT DOWN IN PEE" Ryan: "HAHAHAH" me: "EEEW, SHUT UP" Ryan: "LYNDAAAA; I THINK WE NEED A TISSUE!!" haha heldigvis var det bare eplejus men stumpen min var klissvåt. hehe karma..

Og herregud, da jeg var i dusjen skulle jeg barbere leggene, og ja, et bilde sier mer enn ord tror jeg

Rev ned alt som var i dusjen haha wops.. men det sluttet aldri å blø, blødde over alt på badegulvet så måtte  bruke ca et kvarter på å vaske, hehe tror jeg sparer dere for det bildet.. 

Mmm ja, i dag har jeg ikke gjort noe, jeg skulle egentlig Downtown men hadde så mye å ordne her hjemme så føltes deilig å bare få være litt alene. Gikk på butikken og kjøpte inn cupcakes ting, Tiffany kommer over i morgen og vi skal bake, wiiii:) 


I morgen som sakt skal jeg lage cupcakes med Tiff, og resten av uken skal jeg bake med Josefin, ha en movie night og bestille pizza osv som jeg arrangerer for utvekslingsstudentene på skolen min og så overnatting med jentene, også skal jeg prøve å få dratt på basketballkampen, også skal jeg til Zoo Lights og på et christmas party til noen på skolen, og så er det jo juleaften eller juledag eller hva de kaller det her, altså den 25. og vi skal feire jul i et badeland i Washington haha, Go American Christmas! Og dagen etterpå kommer Ryan så det blir en inneholdrik uke, hihi :)

Forresten hva i HULESTE, de som lager horoskopet lager det ikke akkurat for muntre opp folk?? ÉN grei dag, og tre harde? latterlig
 
Og vanligvis ville jeg faktisk ikke hengt meg opp i det, men har hatt en litt teit dag og var litt deppa så skrudde på en feel-good film for å få tankene på noe hyggelig, så endte filmen søren meg DØDStrist, sånn trist at jeg angret for å ha sett den, så jeg søkte til horoskopet mitt for å få litt gode tanker og motivasjon for uken, jättekult 


Kommentarer
Postat av: Malin Beathe

Horoskop er no rare greier, haha. Har lest mye rart jeg også, men det er jo litt morsomt med de "spesielle dagene" for det har som regel ikke skjedd noe.. :)

19.12.2011 @ 10:42
URL: http://www.bodyhigh.blogg.no
Postat av: Viktoria

det amrikanske livet høres såå mye bedre ut enn det norske, haha :) God jul!

19.12.2011 @ 19:48
URL: http://tojaa.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33282138

RSS 2.0
hits