DUUUUDE

Hei alle sammen!
Nå ligger jeg i sengen etter en travel dag, og er like sliten som jeg ser ut.. Men skal kose meg med fiin kalendergave da!


Okay så kvelden i forigårs startet med at jeg begynte å se på et nytt favorittshow; Laguna Beach, eller det var vel egentlig sånn kvelden endte også. Perfekt show, elsker jo The Hills men har aldri giddet å se på LB siden showet er såpass gammelt, men sykt gøy nå å se Lauren Conrad her Senior Year, siden det er akkurat det jeg gjør her nå! Også er det en junior der, skikkelig hunk og jeg så at det var noe kjent med han, så var det CHASE fra One Tree Hill!! Wooow crazy! Sykt gøy å se hvordan han var i virkeligheten på high school! Så da så jeg 6 episoder, hehhe.

Så neste dag var jeg alene så jeg fylte badekaret (kokte vann så det ble kokvarmt, haha) med masse oljegreier jeg har fått av mami, lagde ansiktsmaske og hårmaske, tok med cupcakes og lå der i hele evigheten og så på Laguna Beach, beste feriedagen ever. haha.

Hårkuren. Hjemmelaget ftw

Hårmasken ahha 

Og så kosa jeg meg katten

Og på et eller annet tidspunkt så jeg så her ut


Og en gang etter dette dro jeg på Applebee's med Josefin, og det var helt sinnsykt Amerikansk!! Æææ var maange skjermer hvor de viste football osv, skulle ønske jeg tok et bedre, bilde, menmen! Elsker den Amerikanske atmosfæren og maten var så good!

Så sånn her ut da


Etterpå dette så dro vi på kino og så New Years Eve, kjempesøt film! Ny ting på bucket listen min; New Years eve @Times Square!


Etter filmen så ruslet vi hjem til meg, klokken var ett på natten og vi var trøtte og kalde og da vi endelig la oss i sengen så ble vi liggene og prate i en evighet og vi ble mer og mer overtrøtte og vi lo så vi gråt av de tåpligste ting, haha, those nights..:)  Og plutselig var klokken 02:30.. Haha vi la mange sprø planer og til slutt visste vi ikke engang hva vi lo av, kommer til å huske den natten lenge, haha..

Så i dag da vi sto opp skulle Josefin bake julegave til foreldrene mens jeg skulle holde på med noe til mine, så vi holdt på med de i et par timer før vi gikk til butikken og Starbucks før Mike hentet oss og tok oss med til verdens BESTE sted!! Scandinavia butikken!! Woooahh ble så SYKT sentimental!!


Awww skilt på norsk!!

Vikingland hahha

Det var seriøst den koseligste butikken i hele verden!! De hadde sånne skikkelig originale norkse ting, ble så rørt at jeg begynte å gråte!!
Ææææ!! Leste denne boken alltid på hytta om jeg ikke husker feil, herregud, ble helt satt ut!!Og favorittboken min!!! ååå hjerte
DE HADDE TIL OG MED BRUNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Herregud nå er jeg SÅ klar for å lage gløgg med mandler og rosiner og skikkelig GRØT!! Og sette på norsk julemusikk og tvinge vertsforeldrene mine til å ha en skikkelig norsk julefølelse den 24.! Også skal de smake brunost, må bare få tak i en ostehøvel først, ååå stoked!!

Haha da jeg var i butikken var jeg skikkelig sentimental, merket for første gang hvor stolt jeg faktisk er av å være Norsk! Norge er amazing dere, åh... Fant en kjempefin bok om Norge jeg skal kjøpe til vertsforeldrene mine før jeg drar, selvom jeg har mest lyst å kjøpe den til meg selv haha...:)

På veien hjem dro vi og spiste på The Olive Garden, beste italienske restaurant! Koste meg masse før vi måtte skyndte oss hjem, jeg hadde glemt kinodaten min så hadde en pissed melding i inboxen haha whops, og vi var allerede sent ute til et christmasparty, og hadde ti min på å fikse oss før riden vår kom så vi bestemte oss for å heller dra på bowling
HAH HAHA HAHAA ...... meg i action ja

Vi var så heldig å få bane ved siden av en som tydeligvis var på et bowling team, I know, hvem er på et bowling team!?? Siden jeg bommet på alle og han var alene og fikk strike på alle så spurte jeg han "Hahha you on a bowling team or something? Hhha" og han bare "Yes, actually I am"....... han hadde forresten leid to baner, så tror ikke han ville bli forstyrret. Spurte om han kunne gi meg et tricks men han sa nei. Rejection!! 

Så ville vi på karaokebar og vi var så klare for ABBA, og det var 21årsgrense uten dørvakt, men jeg har sett på Veronica Mars at det er sivil Sheriffer der så jeg turte ikke mere haha så da gikk vi og spilte Arcade games istedet!! Og de bildene har Josefin for da hadde jeg ikke mer batteri! Vi spilte dansespill og Jurassic Park skytespill haha skrek som et helvete, noe av det skumleste jeg har spilt, burde vel heller hatt den 21årsgrensen der enn på karaokebar for å si det sånn.. Men det var gøy da!

og vi kjørte forbi det meste dekorerte huset ever, skal dra dit i morgen og for å ta bedre bildet, det var sykt


 


Kommentarer
Postat av: Johanne'Sandelin

Ha en nydelig lillejulaften, håper den blir flott :)

God jul!

23.12.2011 @ 09:30
URL: http://jsandelin.blogg.no
Postat av: :) :) :)

Høres ut om at du har det veldig fint! Gledeleg til det blit min tur :P kos deg masse i julen! :).

23.12.2011 @ 11:11
Postat av: Stine Lau Hansen

Åååå, så koselig!

23.12.2011 @ 12:50
URL: http://slhfoto.blogg.no
Postat av: Fiberbabe

Hehe, til og med jeg som befinner meg i Norge fikk tårer i øya av den norske butikken! Hihi..

Du får ha en kjempefin jul! =)

23.12.2011 @ 13:00
URL: http://www.fiberbabe.com
Postat av: r

hvor ser du laguna beach?? finner ingen plass hvor man kan se 1. sesong :(

25.12.2011 @ 17:48
Postat av: ♥ Caroline Utveksklingsstudent 2011/12

r: har medlemskap på Netflix.com vet ikke om man kan det i Norge enda, du får sjekke det ut:)

25.12.2011 @ 20:41
URL: http://carolineiusaa.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33373100

RSS 2.0
hits