God Jul!

Ønsker dere alle en magisk jul, spesielt dere nærmeste, dere vet hvem dere er! Tenker på dere:)

I dag, den 24. så skal vel dere vel kose dere inne med familie, se på disneyfilmer, Tre nøtter til Askepott, kjenne lukten av juletre og pakker som venter på å bli åpnet, kle dere opp og spise nydelig mat med de beste menneskene i livene deres. Sett pris på snøen, sett pris på maten og sett pris på menneskene rundt deg.. Kjenner det gjør litt vondt nå, første julen uten mamma og pappa, annerledes, dere.

Åh, har egentlig ikke kjent så mye på det, før jeg begynte å skrive nå, er helt på gråten haha.. Åhh herre.
Det jeg skal gjøre når det om ni timer er den 24. her i America er å stå opp og dra til Ryan en tur med mat pga familie har blitt syk så de har avlyst julefeiringen den 25., og de er den familien som går all the way og skulle ha 20 gjester, utroig trist. Etter dette skal jeg til Josefin og lage Norsk grøt og gløgg og høre på julemusikk, feire Skandinavisk vis med andre ord! Etterpå skal jeg bli med de i kirken hvis det passer, møtte en mann i dag som gjorde veldig inntrykk så ja, føler det er meningen at jeg skal i kirken i morgen.. :)
På kvelden skal vi ha videosamtale med foreldrene til vertsfaren min i Alaska, som skal lese en historie som er tradisjon:)

På selve juledagen her, den 25. skal vi stå opp, åpne pakker og så reiser vi til badeland i Washington, haha. 
God Jul fra meg!
Your animation 


Kommentarer
Postat av: weronica natalie

Kos deg masse i badeland og alt da :-) God jul til deg

24.12.2011 @ 08:16
URL: http://www.weronican.blogg.no
Postat av: Kamillla

Heisann caroline! Vil bare først si at jeg nå har brukt 1 og en halv time på å oppdatere meg på bloggen din og livet ditt i USA. Du blogger så utrolig bra, og jeg skal garantert begynne å lese bloggen din hver eneste dag!

Men en ting, jeg skal også til USA neste år og har dødslyst å bli cheerleader, det har liksom vært en drøm hvis du skjønner. Noe jeg vil, noe jeg skal! Men er ikke verdens mest trente, trener fotball 2 ganger i uken og er ikke spesielt fleksibel, men elsker i tilegg og danse. Kunne du kanksje ha skrevet en innlegg om hvordan du kom med på laget,om det er vanskelig, hvordan treningene er og om hvordan du syns selve cheerleadingopplevelsen er? Håper virkelig på svar/innlegg! Klemklem

25.12.2011 @ 12:31
Postat av: Mamma

Hei Caroline. Vi har savnet deg masse i julen. Blir ikke det samme ute deg<3 håper du har hatt en fin feiring og at du har fått noen fine gaver:)) miss you klem mamsen<3

26.12.2011 @ 23:43
Postat av: Hanne

Nå må du blogge igjen snart, er jo avhengig av bloggen din!

27.12.2011 @ 12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33399780

RSS 2.0
hits