Christmas American Way

Hei allesammen! Nå sitter jeg i sengen, klokken er snart ett og jeg har nettopp våknet. Merkelig nok er jeg velig opplagt etter å ha lagt meg 6 AM, haha..
Skal snart sette på et par filmer og bare kose meg i sengen, men først tenkte jeg å fortelle dere om min Amerikanske Jul!

Så den 24. feirer ikke Amerikanerne noe serlig, noen har middag med familie Christmas Eve (24.) men det meste skjer den 25.! Så da bestemte Josefin og jeg oss for å ha en Scandinavisk Julefeiring den 24., vi hadde jo vært på den Scandinaviske butikken og kjøpt risengrynsgrøt og gløgg osv! 
Så klokken ett dro jeg til henne, og vi var begge veldig sentimentale men det var veldig, veldig koselig!!
 

Da vi var ferdig ble jeg med til kirken, er veldig glad for at jeg ble med! Var en kjempestor kirke, alle var utrolig vennlige og atmosfæren var så koselig. Det var en typ julegudstjeneste og det var veldig emotional, klarte ikke å holde bak tårene, hehe..
Det var veldig annerledes enn i Norge, jeg har hvertfall ikke opplevd der at gjennom gudstjenesten snakker du med de foran deg, bak deg og ved siden og ønsker dem God Jul og at du er glad for at de er der. Alle sang med på sangene, av full hals! Og mange strakte opp hendene mot Gud og det var veldig spesielt:) Og jeg kunne ikke annet enn å smile av koret, de var alle så utrolig inn i det, og livlige og sang av hele hjertet (og med kroppen?), åh utrolig vakkert.

Favoritten min gjennom Gudstjeneste var da de slukte alle lysene og gikk og tente på stearinlys vi hadde fått ved inngangen, de tente de som satt på sidene sine lys og de skulle dermed tenne videre raden, altså "dele lyset sitt med resten" og snart lyste hele salen opp av stearinlys.. Det handlet om at en som finner lyset i mørket kan gi det videre og dele det med andre, og det var veldig, veldig sterkt.


Kirken

Utenfor selve kirke"salen"?Da vi kom ut var det mørkt og jeg dro hjem for å spise julemiddag! Vi spiste and (og jeg likte det!) og masse godt tilbehør, blitt helt hektet på Grean Beans/ String Beans, aner ikke hva det heter eller hva det er på norsk, haha.
Etter dette hadde jeg fortsatt julegaver igjen å lage ferdig.

Til vertsfamilien så hadde mamma strikket norsk votter, + at at jeg lagde en kollasj med minner vi har hatt sammen og rammet inn og til Ethan gav jeg et Norges-puslespill som jeg limte på bilder av oss på baksiden og skrev noen ord til han, så han kan ta vare på det og huske meg når han blir eldre!

Ble veldig fornøyd egentlig, og de ble veldig rørte:)
Baksiden av puslespillet. Haha herregud, måtte jo åpne puslespillet for å lime på bilder på baksiden, og det var sykt sent på natten og jeg vardødstrøtt og ALLE brikkene falt over hele gulvet, så da ble jeg sittende og pusle hele puslespillet... haha.


Så den 25. på morgenen våknet jeg til frokost og pakker, var veldig koselig! Fra vertsfammen fikk jeg masse Victoria's Secret ting, yeii :D 
Så pakket vi ferdig for å dra til Great Wolf Lodge, et waterpark hotel hvor vi skulle feire juul:)
Jeg likte hotellet KJEMPEgodt!! Interiøret var utrolig fint, og gjennomført, med alt av tre overalt osv. Også var det veldig stort og bare kjempekoselig! Det er et veldig barnevenling hotell, så det var jo morsomt, haha! Men de hadde lesehall med peis osv, gamingsted, en stort rom hvor du kunne se sport og være på pc og game osv, og spa, flere gift shops, restaurant, Starbucks etc!


Og badeland da!Var en veldig gøy tur, vi overnattet én natt! 
Og de hadde et sånt spill, det var helt sykt egentlig, rundt om hele hotellet hadde de skjule "skatter" og skjermer osv, også fikk du en tryllestav (hahha harry potter<33) så fikk men forskjellig oppdrag og tryllestaven funket på alle tingene, sånn at det var en ship inni staven som samlet opp lal informasjonen så måtte duløpe rundt og finne det du trengte for å komme opp en level som "magister" eller noe haha...så når du pekte på skjermer osv med staven så funket skjermene sånn at de snakket om du hadde alt du trengte osv, haha umulig å forklare men ALLE løp rundt og var helt crazy about it! Mest 8-9 åringer da, men jeg og vertsfar hang oss på hha!! Det var sykt komplisert da faktisk, og jeg var ikke så flink, men spillet tar minst 4 timer og man må gå minst 10 miles, så vi ble ikke akkurat ferdig haha! Hoho..

Og her er en liten video btw:
Eh, den skal ikke være så mørk?? jaja håper dere ser noe vaffal.


Da jeg kom hjem skulle jeg rett i bursdag men vi ble veldig forsinket så jeg rakk det ikke, SYKT bummer!! Men vertsforeldrene mine skulle på konsert så Ryan skulle passe Ethan og som vanlig endte vi opp å se på film osv, og han endte opp å overnatte så vi satt oppe og pratet ogsånn til 5 i dag tidelig, haha.. Vi så blant annet denne filmen, og den var  veldig rar og dårlig men sykt EKKEL, angrer på at jeg så den!!
 


Kommentarer
Postat av: Marie :D

så sykt gøy ut på hotellet!! :D

28.12.2011 @ 00:25
Postat av: CARINA

det ser ut som om du koser deg masse Caroline :-) god jul!

28.12.2011 @ 02:14
URL: http://carinamo.blogg.no
Postat av: siljemerete

høres ut som koste deg masse! utrolig søt kollasj du lagde til familien :)

28.12.2011 @ 11:02
URL: http://www.siljemereteandersen.blogg.no
Postat av: Mamma

FANTASTISK!!

Håper jule-grøt og gløgg falt i smak :)) så gøy at du laget det! fantastisk hotell! Sjønner at du ikke har så mye tid til å savne den Norske julen, nokk av opplevelser du får, kos deg videre jenta mi, nyt livet og opplevelsene og omgivelsene!

Stooor klem mamsen

28.12.2011 @ 15:36
URL: http://carolineiusaa.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33482485

RSS 2.0
hits