Mythbuster

Hei alle sammen!

Er ikke på skolen i dag, rett og slett fordi jeg har for mye skolearbeid å gjøre, ironisk sant? Siden jeg ikke kan ligge på noe dårligere enn C og jeg har 166 historiespørsmå, å besvare, et 50's prosjekt å lage + en stil, et essay til en bok jeg ikke engang er ferdig med, en book review, et fotogalleri p lage i HTMLkoder, og en fanpage i CSS/HTML + mattelekser så ser det ikke lyst ut. For å være helt ærlig har jeg skikkelig følelsen at jeg blir sendt hjem dette semestere, sykt mange som har blitt det nå som semesteret har endt noen steder..

Det er også irriterende fordi vi må ha gode karakterer og lite fravær for å være med på sport, så må bare stå på I guess:)

Var på Lacrosse trening i går, sesongen starter om en måned og vi har allerede conditioning hver dag og herre det var hardt.. Det var veldig gøy though, siden jeg lærte å bruke Lacrosse Sticken:):) Men det var veldig mye løping og benstyrke, så da får vi en gang for alle bevist om beinhard trening hver dag gir deg superbomb legs uansett om du piser masse drittmat:) Haha tror jeg er litt sjokk over at dette er skjebnen min hver eneste dag etter skolen de neste 4 måneden, og nå har vi ikke engang startet "seriøs" trening.
88312842662758072_acy7hedm_c_large
Åh, poenget med å skrive dette var egentlig bare å si fra sånn at dere kanskje har litt forståelse for bloggen fremover, jobber med videobloggen også, men dere skjønner nok prioriteringene mine:)
  


Kommentarer
Postat av: helene

når svarer du på spørsmålene? :)

25.01.2012 @ 14:11
Postat av: ♥ Caroline Utveksklingsstudent 2011/12

Please les innlegget før du stiller spørsmål. Takk.

25.01.2012 @ 16:52
URL: http://carolineiusaa.blogg.no/
Postat av: Nanna

Uff, du har virkelig mye å gjøre ja. Håper virkelig ikke at du blir sendt hjem - klarer deg nok skal du se. Lykke til med "tonnevis" av skolearbeid framover, jeg drukner nesten selv i det.

:-)

25.01.2012 @ 17:10
URL: http://nannakeriksen.blogg.no
Postat av: :) :) :)

Jeg skjønner deg :) Skal ha tålmodighet :)) Gjør meg ikke noe om det tar lang tid før det kommer, synes bare det er bra dersom du etterhvert får tid til å gjøre det ferdig :)

Så jeg sier bare lykke til med alle leksene og innleveringene! Får håpe du kommer gjennom det tilslutt!! :) :)

25.01.2012 @ 19:54
Postat av: Aina

Du klarer det nok!:D Stå på!

25.01.2012 @ 20:24
Postat av: Camilla <3

Husker da jeg var i USA selv, og jeg fikk 3 advarsler pga karakterene.. Det var skikkelig mye å gjøre til tider, og jeg hadde bare lyst til å gi opp alt! Det er ikke akkurat så vanskelig, men problemet er at det er skikkelig mye å gjøre og du har ikke tid til noe annet enn lekser og sport! Stå på Caroline, du kommer deg nok gjennom siste semester uten om å bli sendt hjem :)

Lykke til!

- Camilla <3

27.01.2012 @ 13:01
URL: http://www.camillakittelsen.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34227768

RSS 2.0
hits