Valentine's Day American Style

  
Så, Amerikansk Valentine var virkelig over the top. Jeg hadde forventet at det var større enn i Norge, men ja, wow..
Allerede i innkjørselen til skolen ble jeg møtt av en jente komme stormende ut av dørene og løp inn i armene til kjæresten som gikk rett foran meg med ballonger og bamse, og jeg kunne ikke annet enn å smile!

Vi har Spirit Week denne uken, i forbindelse med Valentines Day og tirsdag var Stop Light Day, så om du var i et forhold kledde du deg i rødt, om du var "crushing" kledde du deg i gult og om du var singel kledde du deg i grønt, og herregud, har aldri sett mer rødt på ett sted, noen sinne. Å være i et forhold er tydeligvis veldig populært her i USA, haha..

Og overalt gjennom hele skoledagen så du jenter gående rundt med svære hjerteballonger, blomster, sjokolade og alt du kan tenke deg, det var virkelig helt overhvelmende.  Det var kosebamser svære som jentene selv, buketter av sjokolade og alt annet Amerikanere kommer opp med!

Feiringen for meg var veldig koselig, da jeg var ferdig med trening stod Ryan utenfor huset mitt ble roser.. <3 Ca sånn jeg så ut da jeg så han., haha:)

Sykt søtt! Han hadde ventet en halvtime stakkars! Så vi tilbrakte Valentine's sammen og selvom vi ikke gjorde noe spesielt, var det utrolig koselig..:) Vi spiste middag sammen og bare snakket og lekte med vertsbroren min, også gav han meg verdens søteste brev han hadde skrevet til meg.. Sykt romantisk, hehe:):) 

 
PS. Ang reklamen som kommer opp når dere prøver å kommentere, jeg kan ikke noe for det. Jeg har ikke satt den der og aner ikke hvordan man fjerner det, vet det er irriterende.. 


Kommentarer
Postat av: birgitteaarland

Virker gøy å oppleve det! :)

17.02.2012 @ 09:27
URL: http://birgitteaarland.blogg.no
Postat av: Mamma

<3

I dag (19.02) er det 6 mnd siden sist jeg så deg :(( kan ikke tro at jeg har "overlevd" trøster meg med at du har det så bra og at du opplever ting du vil huske hele ditt liv, er veldig glad for det da ;))

I dag er det fastelaven, ikke engang det er det samme uten deg! Helene liker ikke boller med krem, så det blir kanelboller i stede, men jeg skal lage to boller med krem, en til meg og en jeg skal spise for deg :D glad i deg jenta mi <3 ha en fin søndag. Klem,klem,klem

19.02.2012 @ 13:05
Postat av: Fiberbabe

Blir så glad når jeg får kommentarer av deg <3

Jeg vet akkurat hva du mener.. Jeg føler meg liksom litt "utenfor" fordi jeg ikke helt har noen venner som deler de samme drømmene/tankene som meg og som kanskje ser på meg som litt urealistisk, men nå har jeg fortalt det til noen få at jeg skal ut å reise så det blir mer virkelig for hver dag som går.. =) Jeg gleder meg!

Om kjæresten blir med? Vet ikke. Han har fått tilbudet så det er helt opp til ham. Han har vel ikke heeelt den samme eventyrlysten som meg og det er noen helse-problemer som gjør at han ikke akkurat føler for å dra ut å reise med det første. Men vi håper han blir friskere til sommeren og jeg håper at han kanskje får lyst til å leve livet litt da! =)

21.02.2012 @ 09:02
URL: http://www.fiberbabe.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34822049

RSS 2.0
hits