The weekend has landed

Hei dere!
Bare en snartur innom for å si at jeg lever, eller lever og lever.. den siste uken har bestått av Vampire Diaries, og litt Ryan, og det er det hele... Har sett ferdig sesong 1 og jeg begynte sist uke, så mye jeg har accomplished..
Sånn jeg har sett ut ca hver dag, trøtt og kjedlig


Vel, etter denne helgen har jeg forhåpentligvis litt bloggmateriale, i kveld er det nemlig Man of The Century  som er en nesten Beauty Pageant, der guttene konkurrerer om tittelen og må vise et talent som å synge osv, haha hørt det er kjempegøy! Etterpå er det Neon Night Club hvor alle kommer i hvite t-skjorter så er det sånn White Light eller Strobe Light eller hva søren det heter og vi blir malt med Neon Paint så den hvite t-skjorten og malingen lyser opp, wohoo! Etterpå skal jeg ut med noen venner og det blir også veldig fett:)
I morgen skal jeg være med Ryan, vi har mange koselige planer og på søndag..vel på søndag har jeg masse lekser jeg må gjøre..not cool. Heldigvis har han tilbudt seg å hjelpe meg, så forhåpentligvis kommer jeg asjur igjen eller hva det heter..

Jo og på mandag begynner Lacrosse Season, helt syyyykt! Merkelig å tenke på at det er tre sesonger med sporter og nå begynner den siste, tiden går så fort altså.. Før skolen på tirsdag bestemte jeg meg for å trene på Lacrosse og fikk til 800 catches, yay! Også møtte jeg opp med guttenes coach så fikk mange utrolig hjelpende tips!! Og en av kapteinene sa, da vi hadde trening to timer på mandag selvom vi hadde fri, at jeg var et naturtalent!! Åååh, veldig skrytepave men det betyr mye fordi det er nytt for meg å gjøre noe jeg virkelig ikke kan eller har vært borti før, så selvom jeg er en av de dårligste har jeg forbedret meg allerede, og det er da sånne kommentarer hjelper utrolig mye!!:) 

Ja det var vel egentlig det 


Kommentarer
Postat av: :) :) :)

Så gøy med lacrosse da! Får lyst til å prøve det selv, når det er min tur til å være i USA!!

24.02.2012 @ 22:55
Postat av: Nanna Kristine

Høres ut som du har det bra der over dammen. Skulle gjerne vært like tøff som deg og reist på utveksling selv.. :-)

24.02.2012 @ 22:57
URL: http://nannakeriksen.blogg.no
Postat av: Maria

Å sånn neon-greier hørtes utrolig gøy ut! Håper det blir en fin helg på deg :)

25.02.2012 @ 11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35017545

RSS 2.0
hits