Believe to Achieve

Hey!
Nå ligger jeg i sengen med en stor vannflaske, er nettop kommet hjem fra årets første trening og er helt død. 
Man kunne virkelig merke at det var årets første dag med Spring Sport! Locker Roomet var stappfullt av klare og spente Softball, Track og Lacrosse jenter etter skolen i dag:) 

Siden fielden vår er et lite stykke unna og vi  ikke har lov å sitte på med medelever  så har vi gul skolebuss til treningene (YAY :D) men selvfølgelig sitter alle på med folk så da var vi fire jenter som tar bussen med gutte lacrosse laget hver dag, haha.
Men åh, bare det var veldig gøy altså, var liksom noe helt nytt og stå utenfor skolen, tøye og vente på bussen sammen med baseballguttene (forresten sykt kult, de bruker caps og baseball bukser og alt, haha) og lacrosseguttene:)  Og dessuten fikk vi en av de beste sjoførene, altså han er ikke sånn streng og sur og vi slipper å bære lacrosseutstyret vårt i store bager osv som noen tvinger oss til. 

Det var sol og deilig vær og knallhard totimers trening. Det er kjempegøy, er definitivt veldig fornøyd med at jeg valgte Lax! Men, jeg må inrømme at det er veldig surrealistisk at jeg skal trene så mye hver eneste dag etter skolen.. Soccer slet meg jo ut etter bare noen dager, but I'll just have to suck it up.:) Er også kjempeheldig som har Ryan som motiverer meg masse og passer på at jeg får nok søvn osvosv, og det hjelper veldig! Nå ble du vel glad mamma...:)

Så dagene mine nå blir nok bare skole, trening, lekser, sove, men jeg har egentlig savnet den livsstilen ganske mye så det er gøy å være tilbake :D
submitted by eternal-fitness 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35106105

RSS 2.0
hits