Never Say Never

Så, dette innlegget er mest for familien min, antakeligvis ikke så spenndene for dere andre.:) (Er bare om Lacrosse og personlig accomplishment eller hvordan man staver det, husker ikke det norske ordet)

Jeg er så utrolig glad for at jeg begynte med lacrosse, selvom jeg først og fremst gjør det for det sosiale så har det gitt meg så mye mer allerede. Etter at jeg sluttet med fotball så har jeg hatt skikkelig vansker med å komme tilbake til sport generelt, vært redd for at jeg ikke skulle være flink nok, redd for å skuffe andre, mest av alt redd for å skuffe meg selv. Har liksom aldri klart å pushe meg tilbake for å se at jeg ikke er så god som jeg var. Jeg har alltid hatt så ekstremt høye forventninger til megselv og taklet press veldig dårlig, selvom 90% av presset var fra meg selv. 

Selvom Lacrosse er en helt annen sport enn fotball så er det samtidig veldig likt, og selvom jeg er mye mer ut av form enn det jeg var da jeg drev med fotball så har det gått opp for meg at det er noe med sport/ballsport noen har i seg, og jeg tror kanskje muligens jeg er en av de.

Altså å begynne med en ny sport er veldig tøft for meg, jeg er ikke flink på å være dårligst i noe og har alltid gjort ting som føles "sikkert" som jeg vet jeg er realtivt ok på. Så å prøve noe helt nytt, som jeg gjør nå, helt fra scratch, er virkelig en utfordring, men jeg tror det var det helt rette å gjøre. 

Nå etter å ha trent et par uker så har jeg fått masse komplimenter, men i forigårs på trening hadde jeg et skikkelig breakdown, følte jeg ikke fikk til noe men da tok coachen meg til side og så sa hun til meg "Caroline, you are doing so good. We are all so suprised, you are the strongest defender we have of the newest girls on the team. You got something that can't be taught, it comes natural for you to go for the ball and be aggressive in the game. You are a great athlete, no one can teach that, but you already got it, but you are completely new to this sport so you need the skill practice, and that, we can teach. Know that we are all so impressed with you, and you're going to be SO good". Det betydde så ekstremt mye for meg!!

Og etterpå da jeg og Rachel bærte målet så spurte hun om jeg var excited for kampen, og jeg bare no..yes i dont know, i wont get to play so i dont care, og hun bare "Caroline.. you're definitly gonna get to play, you are so good" "You know when we split up, the attackers on one side and the defenders on the other, you know what everyone talks about? How good you are, like the coaches and the returners, that's what they all talk about"  

Så i går hadde vi vår første kamp, det var en utrolig god kamp. Det PØSREGNET, men det var litt av stemningen i det hele. Vi tapte 15-10, men med tanke på at vi tapte med ti mål i fjord og de er et av de beste lagene så var det absolutt en god kamp. Det var utrolig inspirerende og se, jentene er UTROLGI flinke. Vi "newbies" som de kaller oss sto og så på,  iskalde og sjelvende, så plutselig kommer en av coachene opp til oss og bare "Caroline, warm up" oog jeg bare what..me..why... så da skulle jeg visst plutselig inn, hadde ikke ord, hadde ikke forventet å spille i det hele tatt i og med at det var en ekstremt hard kamp men det var helt uvirkelig! :D Var den eneste "newbien" som ble byttet inn i kampen, så det var en ekstremt stor accomplishment for meg!!:) 
Det gav meg sykt mye motivasjon og føler for første gang siden jeg spilte fotball at jeg faktisk kan gjøre noe bra, så skal trene kjempehardt for å bli bedre!! Har fortsatt en lang vei å gå men dere som kjenner meg vet vel at nå som jeg vet jeg kan, såå kommer jeg ikke til å tenke på mye annet i tiden fremover..:):)

Note vi fikk før kampen om hva vi skulle tenke på under kampen 

Klissvåt da jeg kom hjem, så sånn ser baderommet mitt ut nåKommentarer
Postat av: helli ♡

ååå gratulerer du er flink <3<3

16.03.2012 @ 07:44
Postat av: Mamma

Kjære Caroline, jeg er så stolt av deg, kjmpe gøy at du har funnet en sport som du liker så godt. Att du har ball talent vet alle som har sett deg i nærheten av en eller annen type ball. Supper god i fotball har du alltid vært og du husker hvor god du var i håndball også, enda det var noe du ikke syntes var noe gøy i det hele tatt, du gikk bare fordi jeg så gjærne ville (tvang deg kanskje,he,he) Lykke til videre med treningen! jeg vet de er kjempe heldige som har fått deg på laget :-)

Stolt klem fra mamsen <3

18.03.2012 @ 14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35479941

RSS 2.0
hits