Look outside, it's already light and the stars ran away with the night

Heey!

Håper dere alle har hatt en fin helg! Selv har jeg hatt lacrosse turnering og dratt til Seaside med vertsfammen og Ryan:)

På lørdag hadde vi altså Lacrosseturnering, som var i hovedsak sånn for å bli klare for ligakampene som starter neste uke, sånn at alle newbies (inkl meg selv) kommer inn i det. I og med at jeg fikk masse spilletid siste kamp trodde jeg ikke at jeg skulle spille noe denne turneringen, men fikk visst spille alle fire kampene, hele kampen, haha. Og jeg ble skikkelig overrasket fordi de to siste kampene våre skulle coachene sette inn alle newbiesene for å la alle spille, så på kamp nr.2 (før disse to) så sa hun, dere newbies som ikke har fått spille enda, dere skal alle få spille de to siste kampene, men siden vi møter dette laget i sesongen vil jeg spille vår normale league-startup line, og plutselig hørte jeg navnet mitt!! haha:) så jeg er visst på start line-upen, som er veldig kult her i Amerika, haha. Har hørt rykter om at line-upen kansje skiftes før kampen på tirsdag, så blir en viktig trening i morgen!

Uansett, de to siste kampene syns jeg var sykt morsomt fordi i og med at jeg har skjønt litt greia av å spille med Returners så da vi bare var nybegjynnere så fant jeg megselv ta litt lederkontroll, og det liker jeg, hahha.. og treneren etterpå bare "Defense, we NEED TO stay on our man!! Caroline is coveringfrom this side of the field to the other side of the goal and have three attackers onher every single time!" så det ble jeg jo veldig glad av å høre haha..

Etterpå dette kom Ryan og vertsfammen og hentet meg og vi dro til Seaside yee.
Vi bodde på et sted i gå avstand til strandlinjen, i en liten kyst-town, kjempekoselig!! skulle ønske jeg tok fler bilde rmen oh weell. Så, da vi kom hjem la vi fra oss tingene før vi dro ut og spiste og deretter gikk Ev,  Ryan og jeg til stranden, selvom det var mørkt, og det var SÅ koselig. Noen hadde tent bål og det var faktisk ganske varmt, så herliiig:)
 


var så stille.. bare bølgene som slo mot klipper og opp mot sanden, ahhh lykke

Vi var oppe til sånn seks på morgenen så dagen etterpå så lå vi bare i sengen og så på film og bare dro ut tiden, haha, etterpå gikk vi til stranden igjen, Ryan og jeg, nå som det var lyst, og det var SYKT koselig.. prøvde å ta noen bilder men vet ikke helt om jeg fikk frem hvordan det egentlig var,  lol. ELSKER Oregon Coast, nå var vi ikke hvor jeg syns er finest, men elsker at vannet tar sånn en evighet før det blir dypt og at det er sånn 100 meter forskjell på høyvann og lavvann eller hva det heter:):)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth :)

hei caroline:)

jeg elsker bloggen din og skal på utveksling neste år !:) Blir så glad når jeg ser at du har blogget.

19.03.2012 @ 12:05
Postat av: helene

hørtes koselig og morsomt ut :)

kunne vi kanskje fått sett et bilde av ryan? :D

19.03.2012 @ 12:50
Postat av: Fiberbabe

Så fine bilder - særlig det ehm.. i midten (?!) med merkene i sanden og fotspor.. =) =)

19.03.2012 @ 13:08
URL: http://www.fiberbabe.com
Postat av:

LEGG UT BILDE AV RYAN!! NÅÅÅÅ.... :)

19.03.2012 @ 16:18
Postat av: Stine Lau Hansen

Ååååh, sååååå fine bilder!! Kan vi se et bilde av Ryan? Du snakker jo alltid om han :D

19.03.2012 @ 22:40
Postat av: Maria

Så koselig! Er det vanlig at det er varmt om kvelden der du er? eller pleier det å være sånn som i Norge? :) Btw. enig med Helene :)

19.03.2012 @ 23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35545872

RSS 2.0
hits