What would you do if you knew you wouldn't fail at it?

Noen ganger så vil jeg bare hjem, hjem til mamma, hjem til middag jeg spiser meg mett på, kan ikke huske sist jeg faktisk var mett (eller jo det var vel i Texas), hjem til familie som virkelig bryr seg. Jeg kan love dere at det er vanskelig i blant for uansett hvor mye vertsfamilien din bryr seg så har du ikke den familie-kjærligheten.. De bryr seg, men litt fordi de må og ikke pga their unconditional love, om dere skjønner? Tror det er spesielt vanskelig fordi jeg har verdens beste mamma som setter lista veldig høyt for enhver vertsfamilie;)

I det siste så har jeg vært litt frustrert, har blitt glemt på trening, om de ikke kan eller vil hente meg noen steder lar de heller vær å svare på sms, de glemmer ting jeg har sakt en million ganger og jeg føler meg litt ekskludert i blant, så i går så sprakk det. Jeg er veldig straight forward med ting, prøver å gjøre det på en ordentlig måte, men i går så bare ja, var litt ferdig med alt..haha. Heldigvis har vi et veldig åpent forhold og jeg mener, i og med at de er så unge så er de veldig lett å prate med, men når vi har litt mer vennskalig forhold enn familieforhold og man bor sammen i 7 måneder i strekk så skulle det vel bare mangle med litt uenigheter?

Men, det jeg vil frem til er at, for å være ærlig så har jeg hatt tanker om at jeg bare er kjempesliten og vil hjem, skole er jo dritt uansett hvor i verden du er tror jeg..:p men så tenker jeg på dere hjemme i Norge (Please don't get offended) og alt jeg har opplevd dette skoleåret, mens for dem så har det vært bare nok et skoleår.. Kanskje noen jentekvelder, en tur til Spania, etc, jeg vet det skjer ting hjemme, men jeg tror det du opplever som utvekslingsstudent ikke engang kan sammenliknes.

Dere som skal være utvekslingsstudenter og er nervøse, don't be:) Ta alle utfordringer som de kommer, gjør en innsats for å få venner som liker å gjøre ting, innviter degselv, vær spontan og ta inn alle minner og muligheter som du får! Fordi truth is, dere har tatt et valg nå, og begynt en reise til et år dere vil huske for alltid, som venner vil bli misunnlig over og som du vil fortelle til barna dine. Du har tatt et steg som viser at du er en av de som tar sjanser, ikke bare drømmer men går etter drømmene dine, du har begynt en reise som varer i 10 måneder, fylt opp med spennende muligheter som bare ligger og venter på å bli plukket opp. Tiden renner ut fortere enn du tror, make it count.

Sist vil jeg bare gi dere et tips, ikke tell tid, tell ting som skjer. Om du går å tenker på at "jeg har vært her i to måneder og det føles lenge og det er hele 8 måneder igjen" så kan jeg love deg at du blir gal, haha:) Altså, det vil være ting som skjer gjennom hele året, if not, MAKE THINGS HAPPEN, finn ut når det er konserter i nærheten, football games, college basketball, school dances etc, planlegg, snakk med vertfamilien, og se frem til de datoene, fokuser på hva som skjer, når det skjer. Det er liksom sånn okey det er 4 måneder til jeg skal hjem, men så tenker jeg, om 3 uker er det konsert, etter det så er det noe annet som skjer, så er det prom, så er det Graduation etc. 

En ting er også at ja, dere har tatt et stort steg bare å dra på utveksling, men det er opp til DEG å gjøre det minneverdig!!

Research hva som skjer, hvilke muligheter du har hvor du skal tilbringe utvekslingsåret ditt, snakk med vertsforeldrene om de kjenner noen i nabolaget som du kan begynne å bli litt kjent med allerede osv. Jeg foreksempel, i begynnelsen av utvekslingsåret var det The Script, Taylor Swift og Katyr Perry konsert her (!!) men jeg var for sjenert til å spørre om å dra siden det var i ukedagene og jeg ikke kjente noen, men nå vet jeg at de ville sakt ja, og det har ikke vært NOEN konserter jeg har hatt lyst å gå på etter det, så gikk glipp av noe som ville vært et kjempeminne bare fordi jeg ikke hadde guts nok til å spørre, seriøst, bare go for it! You'll only regret the chances you didn't take.:) 
 
Think about what you would do if you knew you wouldn't fail at it. Now do it. 
189080884325062888_lajqiwdd_c_large 63471_10150355532750521_836755520_16093697_358396_n_large


Kommentarer
Postat av: Ina

Hei! Jeg har lest bloggen din litt i det siste, og jeg syntes den er veldig, veldig bra! Du gir meg inspirasjon og trygghet når du skriver siden jeg også skal til USA på utveksling til høsten :) Gleder meg veldig mye, men det er er mest bekymra for er faktisk det å snakke de første ukene.. Skjønner man kommer fort inn i det, men hadde du noen flauser angående språket på starten eller gikk det greit? Lurer også på om maten er veldig annerledes fra Norge? (vet det blir mye fastfood)

Kos deg videre!

20.03.2012 @ 18:04
Postat av: usfrida

Kjempebra skrevet :-) Jeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 12/13, du ga meg virkelig mange fine råd. Takk <3

20.03.2012 @ 21:07
URL: http://usfrida.blogg.no
Postat av: Mamma

Hei skatt.

Savner deg utrolig mye og kan nesten ikke vente på å få deg hjem<3 gleder meg til å få skjemme deg litt bort med kos og deilig mat (savner de små gode samtalene vi hadde rundt middagsbordet)

Er kanskje nyttig for oss alle å være fra hverandre over litt tid, da får man litt perspektiv på hva og hvor mye familien faktisk betyr, det er en god ting!

Ellers synes jeg du er blitt utrolig flink til å finne noen gleder i livet, selv når det er vanskelig og du savner hjemmet, det er en god egenskap du har, og som du formidler fint på bloggen din til fremtidige utvekslings studenter! Det er jo både positive og negative ting som skjer i livet samme hvor du er. stå på videre jenta mi <3 det nermer seg!

Glad i deg <3 stor klem fra mamma <3

21.03.2012 @ 11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35576273

RSS 2.0
hits