25.mar.2012

Føler jeg kommer meg sykt mye random blogging for tiden, men har så sykt mye surr i hodet mitt for tiden, så bruker bare bloggen til en typ notatbok til å få ut alt. Hope it's okayyy. 

Så, fikk en liten åpenbaring nettopp.  Altså i det siste har jeg egentlig bare gledet meg til å dra hjem, jeg har det jo bra men ting er blitt så vanlig nå på en måte, og februar/mars er alltid så sykt vanskelig når det kommer til skole og det å holde ut... Men hallo, jeg reiser hjem om under 3 måneder, det høres kanskje lenge ut men tiden går myye fortere enn vi tror. Det er ca bare to  og en halv månede igjen til skolen slutter, og jeg har Graduation.  Får forresten Graduation tingene mine neste uke, whassuuuupp!?! Og bare sånn en og en halv måned til Prom!? What the hell happened.
Så, jeg har bestemt meg for at jeg bare må prøve å få gjort mest mulig den siste tiden... For jeg vil ikke dra hjem med noen regrets og føler jeg kastet litt bort mars, alt føltes egentlig litt dritt denne måneden. Nå har jeg en uke med Spring Break, eller break og break, har lax trening hveeeer morgen(...........) men på mandag har vi Team Brunch etter trening så det blir gøyyy:)  

Om været blir litt bedre etter Spring Break så har jeg fått en veninnde til å ta noen bilder på Lacrossekampene mine, så vi får noen bilder osvvvv:)

Her er et bilde jeg fant på Lax siden fra turneringen vi hadde forige helg:)
 
Nåå skal jeg sove, sorry for lol blogging 


Kommentarer
Postat av: :) :) :)

Liker bloggingen din jeg! Liker sånne innlegg som du har hatt nå! Litt randome, men det viser jo hvordan det er for deg i usa! Kos deg med Spring Break!!

25.03.2012 @ 15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35669322

RSS 2.0
hits