25.mar.2012

Føler jeg kommer meg sykt mye random blogging for tiden, men har så sykt mye surr i hodet mitt for tiden, så bruker bare bloggen til en typ notatbok til å få ut alt. Hope it's okayyy. 

Så, fikk en liten åpenbaring nettopp.  Altså i det siste har jeg egentlig bare gledet meg til å dra hjem, jeg har det jo bra men ting er blitt så vanlig nå på en måte, og februar/mars er alltid så sykt vanskelig når det kommer til skole og det å holde ut... Men hallo, jeg reiser hjem om under 3 måneder, det høres kanskje lenge ut men tiden går myye fortere enn vi tror. Det er ca bare to  og en halv månede igjen til skolen slutter, og jeg har Graduation.  Får forresten Graduation tingene mine neste uke, whassuuuupp!?! Og bare sånn en og en halv måned til Prom!? What the hell happened.
Så, jeg har bestemt meg for at jeg bare må prøve å få gjort mest mulig den siste tiden... For jeg vil ikke dra hjem med noen regrets og føler jeg kastet litt bort mars, alt føltes egentlig litt dritt denne måneden. Nå har jeg en uke med Spring Break, eller break og break, har lax trening hveeeer morgen(...........) men på mandag har vi Team Brunch etter trening så det blir gøyyy:)  

Om været blir litt bedre etter Spring Break så har jeg fått en veninnde til å ta noen bilder på Lacrossekampene mine, så vi får noen bilder osvvvv:)

Her er et bilde jeg fant på Lax siden fra turneringen vi hadde forige helg:)
 
Nåå skal jeg sove, sorry for lol blogging 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Look outside, it's already light and the stars ran away with the night

Heey!

Håper dere alle har hatt en fin helg! Selv har jeg hatt lacrosse turnering og dratt til Seaside med vertsfammen og Ryan:)

På lørdag hadde vi altså Lacrosseturnering, som var i hovedsak sånn for å bli klare for ligakampene som starter neste uke, sånn at alle newbies (inkl meg selv) kommer inn i det. I og med at jeg fikk masse spilletid siste kamp trodde jeg ikke at jeg skulle spille noe denne turneringen, men fikk visst spille alle fire kampene, hele kampen, haha. Og jeg ble skikkelig overrasket fordi de to siste kampene våre skulle coachene sette inn alle newbiesene for å la alle spille, så på kamp nr.2 (før disse to) så sa hun, dere newbies som ikke har fått spille enda, dere skal alle få spille de to siste kampene, men siden vi møter dette laget i sesongen vil jeg spille vår normale league-startup line, og plutselig hørte jeg navnet mitt!! haha:) så jeg er visst på start line-upen, som er veldig kult her i Amerika, haha. Har hørt rykter om at line-upen kansje skiftes før kampen på tirsdag, så blir en viktig trening i morgen!

Uansett, de to siste kampene syns jeg var sykt morsomt fordi i og med at jeg har skjønt litt greia av å spille med Returners så da vi bare var nybegjynnere så fant jeg megselv ta litt lederkontroll, og det liker jeg, hahha.. og treneren etterpå bare "Defense, we NEED TO stay on our man!! Caroline is coveringfrom this side of the field to the other side of the goal and have three attackers onher every single time!" så det ble jeg jo veldig glad av å høre haha..

Etterpå dette kom Ryan og vertsfammen og hentet meg og vi dro til Seaside yee.
Vi bodde på et sted i gå avstand til strandlinjen, i en liten kyst-town, kjempekoselig!! skulle ønske jeg tok fler bilde rmen oh weell. Så, da vi kom hjem la vi fra oss tingene før vi dro ut og spiste og deretter gikk Ev,  Ryan og jeg til stranden, selvom det var mørkt, og det var SÅ koselig. Noen hadde tent bål og det var faktisk ganske varmt, så herliiig:)
 


var så stille.. bare bølgene som slo mot klipper og opp mot sanden, ahhh lykke

Vi var oppe til sånn seks på morgenen så dagen etterpå så lå vi bare i sengen og så på film og bare dro ut tiden, haha, etterpå gikk vi til stranden igjen, Ryan og jeg, nå som det var lyst, og det var SYKT koselig.. prøvde å ta noen bilder men vet ikke helt om jeg fikk frem hvordan det egentlig var,  lol. ELSKER Oregon Coast, nå var vi ikke hvor jeg syns er finest, men elsker at vannet tar sånn en evighet før det blir dypt og at det er sånn 100 meter forskjell på høyvann og lavvann eller hva det heter:):)

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Lax Lax Lax

Herregud, i forigårs på trening så glemte vertforeldrene mine å hente meg, så jeg sto ute i over en time, i shorts, soaking wet og iiiskald haha.. Heldigvis så fikk jeg ride av en av lacrosse guttene da de var ferdig å trene. Treneren hooket opp en gutt til å kjøre meg hjem og jeg bare jaja han virker jo snill han, dette går greit, så kom vi til bilen hans da... sjuseter, som var okkupert av allerede 5 gutter som holdt på å skifte og alt, jeg bare ja... bare venter inni bilen jeg, hehe.. Men de var veldig snille og det var gøy å bli kjent med dem. 
Og HAHAHHA denne videoen er så sykt morsom nå, dette er sååå sant hahahah
 

Så sånn her går egentlig alle dagene:


Nå må jeg pakke ferdig (starte å pakke) reiser til Texas i morgen yoo{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

How low can you go?

Hei alle sammen!
Denne helgen ble som håpret, utrolig bra! På fredag så dro vi på Man of The Century Competition, det var hele 22 gutter som deltok, og det var hel tisnnsykt morsomt! Over all forventning:D

De startet med et sykt morsomt dansenummer, desverre filmet jeg bare den første gangen som var en sånn øvelsesting så den andre var lenger menmen:) Åh, skulle ønske jeg hadde med kameraet mitt for bedre kvalitet fordi guttene var seriøst helt inn i det, de tok helt av med ansiktsuttrykk og det hele, haha memorable!!

Etter dette hadde alle guttene hvert sitt talent som de viste frem, og jeg hadde forventet bare sånn synging og dansing, men disse guttene var kreative altså... Det var altfra Boyband, til tromming Ke$ha etterlikning, til Jingle Bell Rock Mean Girls Style, Skyrim Rap(....) osv. :D Guttene hadde utroolig mye selviorni og det var så sykt underholdene. Har ikke ledd så mye på lenge, haha.. Etter dette hadde de hver sin sentimentale tale og måtte svare på vanskelige spørsmål etc.
Hele denne konkurransen har vart i sånn to uker og de har vært å samlet inn penger for et barnesykehus osv, så vi fikk se film fra det og de har hatt dance challenges i kantinen osv osv, altså det var syyykt gjennomført!!:D
Her er noen videoer:  


Og siden videoene mine er av sykt dårlig kvalitet har dere noen bilder også..:)


Etterpå var det Neon Night Club som også var skikkelig gøy! Og forresten så Dip Dyet jeg håret mitt for anledningen.. Tycks?

Her var det ikke helt tørkt da, men jaja hahAEtterpå var vi en stor gjeng som skulle videre til et hotell i Portland, det var syykt fint, men selvfølgelig så gikk det litt out of control og før vi visste ordet av det stod vi ute i regnet under varmelamper og bare okey hva gjør vi, midt i Portland klokken tolv på natten, så vi bestemte oss for å dra videre til et utested, selvom vi var fulle av Neon Paint og så skikkelig shaggy ut så vi var skikkelig redde for å ikke komme inn, men det gjorde vi altså, og jeg ble kjent med noen nye folk og det var sykt bra stemning og jeg koste meg hele kvelden :D


the american way..yee


Og fy fader..... Amerikanske jenter.. De går så og si i undertøyet til klubber, det er tydeligvis helt normalt å vise trusa og alt, for ikke å snakke om hvordan de danser.. vet ikke helt om jeg kan kalle det dansing, haha fy fader, gross! Heldigvis var vi en stor gjeng med mest jenter så vi holdt oss samlet og da var det jo bare morsomt!!:D

Jeg ble kjørt hjem i tretiden og var litt med Ryan før jeg gikk til sengs, og det var veldig koselig å se han igjen:D:D  Lørdag sov jeg til rundt 4 så Ryan og jeg bare chillet hjemme og fikk endelig sett Paranormal Activity, han sov over i natt også og vi var oppe til sånn 6-7 i går så i dag har vi bare slappet av og vært barnevakt og sett på Vampire Diaries!! Haha han er best :):))

Nååå må jeg få litt orden i sakene her, kommer til å være en crazy uke, nå som Lax starter og jeg har sykt mye skolearbeid. Er litt trist over at februar snart er ferdig, har vært en så sinnsykt bra måned. Men tror Mars blir vel så bra, bortsett fra alt skolestyret jeg kommer til å ha, reiser jo til Texas på lørdag, og i midten av Mars har vi leid hus på kysten (YESS) og i slutten er det Spring Break, hvor jeg kanskje får være med Shane til Cali, eller dra til en annen utvekslingsstudent som bor like utenfor San Fran :D Også skal jeg til Great Wolf Lodge (badelandet) med Ryan, broren hans og vertsforeldrene mine, så det blir veldig gøyy:):)

Nå bare unnskylder jeg meg allerede for den kommende uken med blogging, kommer til å bli terrible, sorry sorryyy{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

The weekend has landed

Hei dere!
Bare en snartur innom for å si at jeg lever, eller lever og lever.. den siste uken har bestått av Vampire Diaries, og litt Ryan, og det er det hele... Har sett ferdig sesong 1 og jeg begynte sist uke, så mye jeg har accomplished..
Sånn jeg har sett ut ca hver dag, trøtt og kjedlig


Vel, etter denne helgen har jeg forhåpentligvis litt bloggmateriale, i kveld er det nemlig Man of The Century  som er en nesten Beauty Pageant, der guttene konkurrerer om tittelen og må vise et talent som å synge osv, haha hørt det er kjempegøy! Etterpå er det Neon Night Club hvor alle kommer i hvite t-skjorter så er det sånn White Light eller Strobe Light eller hva søren det heter og vi blir malt med Neon Paint så den hvite t-skjorten og malingen lyser opp, wohoo! Etterpå skal jeg ut med noen venner og det blir også veldig fett:)
I morgen skal jeg være med Ryan, vi har mange koselige planer og på søndag..vel på søndag har jeg masse lekser jeg må gjøre..not cool. Heldigvis har han tilbudt seg å hjelpe meg, så forhåpentligvis kommer jeg asjur igjen eller hva det heter..

Jo og på mandag begynner Lacrosse Season, helt syyyykt! Merkelig å tenke på at det er tre sesonger med sporter og nå begynner den siste, tiden går så fort altså.. Før skolen på tirsdag bestemte jeg meg for å trene på Lacrosse og fikk til 800 catches, yay! Også møtte jeg opp med guttenes coach så fikk mange utrolig hjelpende tips!! Og en av kapteinene sa, da vi hadde trening to timer på mandag selvom vi hadde fri, at jeg var et naturtalent!! Åååh, veldig skrytepave men det betyr mye fordi det er nytt for meg å gjøre noe jeg virkelig ikke kan eller har vært borti før, så selvom jeg er en av de dårligste har jeg forbedret meg allerede, og det er da sånne kommentarer hjelper utrolig mye!!:) 

Ja det var vel egentlig det 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Shots

Hei alle dere som fortsatt henger med:)

Så, Superbowl var SÅ FREAKIN AWSOME!! Vertspapi og jeg dro til broren hans i totitden hvor det var noen vennepar også, og det var sånn skikkelig Amerikansk stemning! Det var Pre-Show før selve kampen startet (NY Giants vs. NE Patriots) og det var masse mat og god stemning! 

Etterhvert utover i kampen var det bare jeg og et par andre som faktisk fulgte med på kampen mens de andre spilte et spill på bordet ved siden av og det var helt sinnsykt spennende. Ryan heiet på The Patriots og jeg på the Giants og jeg er veldig, veldig competative så jeg måtte vinne, haha.. Etter ti minutter med intens stirring på skjermen kom touchdownen
 
Og next thing I know, fant jeg megselv stående med henda i været med et stort brøl!! HAhaha Americanized? Alle ble skikkelig sjokkert (inkludert meg selv) det var babyer til stede og det ene og det andre men ja, hahha what can you do, Superbowl Ya know:)

The Giants vant, glimrende!

Chug Lyfe

Sååå da kjørte vertsmor meg og hentet Josefin for å dra på Red Robins og feire, mest Amerikanske sted EVER! Det var veldig tomt da, siden alle var mette etter SuperBowl I guess, men we had a great time:):)

Her i Amerika vettu, så får du ikke bare milkshaken, men en egen greie ved siden av med alle restene som ikke får plass i glasset :DOog på lørdag var jeg jo i bursdag, og dette er det eneste bildet jeg har derfra, men ja, haha gud...


 I dag hadde jeg første dag med nytt semester og det var gøy med litt nye klasser selvom jeg tror econ kommer til å bli vanskelig men gøy med forandring uansett:):)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

The guy you can talk with for hours about nothing

Hei alle sammen!

Har hatt noen veldig fine dager med masse sol, kjenner jeg virkelig har trengt disse fridagene.
På torsdag hadde jeg Lacrossetrening på morgenen og det var utrolig varmt og fint vær, skikkelig deilig å gå i t-skjorte! Vi spilte med fire lag og tre på hvert lag og laget mitt vant, wohoo!

Senere på torsdag dro jeg til Washington Square Mall og handlet litt før jeg dro hjem og Ryan kom og overnattet. Siden vi begge hadde fri på fredag og vi hadde avtale om å være sammen på fredag så fikk vi lov.

Hele fredag tilbrakte jeg sammen med han, vi sto opp og gikk en tre timer lang tur i favorittparken min og pratet om alt mellom himmel og jord, tok bilder og satt oss på det fineste stedet i hele parken.. <3
Da vi kom hjem var vi helt tom for idéer å gjøre, men har seriøst ikke hatt det så gøy på veldig lenge uansett, vi endte opp med å gjøre de teiteste tingene som å prøve å vaske Katie, hunden, i dusjen min noe vertsfar ikke syntes var en god idé så vi prøvde å børste hun ute, som resulterte i at hun løp og vi løp etter med børsten, vi klistret klistrelapper over hele soverommet til vertsforeldrene mine og jeg lo så jeg gråt. Haha vi er skikkelig teite når vi er sammen, men who cares, minner:) Også planla vi hele våren, alt vi skal gjøre sammen før jeg reiser hjem, og jeg gleder meg allerede:):)
Da vertsforeldrene mine kom hjem gikk jeg til Taco Bell for å hente middag til Ryan og meg og det var pretty much hele dagen vår, haha...
 
I dag så skal jeg i 18årsdagen til Kathy og i morgen er det Superbowl! Har skikkelig lyst å se det men vertsfammen min er ikke tradisjonelle i det hele tatt, men finner vel ut av noe tenker jeg:):) 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

February, are you ready?

YES. Seriøst, nå er jeg sykt lettet. 
Det har vært tre sinnsykt stressende dager med finals.. Finals i USA altså, fy søren, har skrevet et essay med skikkelig strenge krav på 1691 ord etter en mal på 8 sider tror jeg det var.. Også er timeplanen skikkelig umulig å forstå.. Whatta

Forsiden av arket med det vi måtte kunne før History Finals (på 75 spørsmål)

Jo også mens jeg har øvs har jeg gjort dette:

Plantet meg godt i sengen etter skolen med mat og alt annet nødvendig og ble der til jeg var ferdig, wohoo

Er så sykt glad nå, skikkelig deilig å ikke trenge å være redd for å bli sendt hjem lenger, goooooood:) var så glad da jeg fikk vite at jeg besto i matte at jeg sendte vertsfar en melding hvor det stor "PRAISE THE LORD!!!!" haha, vertsfamilien kommer nok til å savne meg ja....
Også tok jeg et bilde til dere under matte finalsen, så dere kunne se litt av klasserommet, haha dritflaut

Jo nå skal jeg søren meg fortelle dere litt om dette bildet. Ok så for det første var det tatt mens vi holdt på med Finals (eller de fleste var ferdig, som dere kan se). Fremst her så ser dere Joe, en skikkelig typisk Joe, eller du ser vel ikke egentlig ikke Joe du ser bare lua hans. Han er da litt stor (slappav han sier det selv, hele tiden) men tilbake til lua. Det er da den samme gamle lua, men nå har han sydd på noen bandmerker da, hånsydd, helt selv, med grønn tråd. Og ikke bare på lua, men dette har han da gjort på en grønn og grå stripet hettejakke, og buksene sine, og han har da også laget  runde hull i buksene sine. Og han er ikke akkurat ..solbrun. Men ja, grei kar han altså:)
Også ser dere han med håret, han hadde jeg da en liten crush på her i starten av året (håper for guds skyld han ikke leser bloggen min, hahahhah take it as a compliment Jacob(; ). Også han midt i bildet aner jeg egentlig ikke hvem er, men jo!!  her har dere søren meg bevis på hva jeg mente med fargerikt hår, desverre så fikk jeg bare med halde hodet til venstre her, men prøvde å være litt diskret da. America<3

Heldig HELDIGVIS fikk jeg bruke Notecard på Historieprøven, skilled, ye?


Etter skolen så hadde vi verdens beste lacrossetrening!! ÅH jeg elsker laget mitt allerede, vi har sykt bra teamspirit og alle kommer skikkelig godt overens allerede! Også var Rachel og jeg veldig lykkelige over å ha bestått alle våre finals så det gjorde hele treningen enda mer morsom, haha:)
Jo også fikk jeg skiftet om timeplanen min AKKURAT sånn jeg ønsket, noe som betyr Strength Training, First Peiod, med DENNE MANNEN. Heeeck yeaah. 

 

Wrestling Coachen:):) Gleder meg skikkelig siden i Lacrosse så er det sykt mye løpetrening, og da er det perfekt at jeg har tre ganger i uken styrketrening, perfekt kombinasjon, sant?

Og dere som likte "Du vet du har bodd i Amerika i 5 måneder når..." her har dere en til: Du vet du har bodd i Amerika i fem måneder når du går med alle genserne dinne knytt opp i halsen. Swag


Ooog har jeg forresten vist dere disse bildene fra Winter Formal?? Awe

My best chica <3

Jo, også vet ikke jeg, tror det er Valentines Day snart? can't tell


Only in America, pysjbukser til søren meg hver høytid. Tror jeg skal skaffe meg et par Valentines Day Pysjbukser..............


Har bestemt meg for at Februar skal være den beste beste måneden på lenge, og selvom jeg var i sterk tvil klokken to i natt da jeg hadde jobbet med et essay i 8 timer og jeg sått å lagde det historie notatkort. Men nå er jeg kjempeglad og klar for Februaaar! Tror det var en grunn til at jeg skrev det, men husker ikke lenger, haha jaja. Nå har jeg et sykt rotete rom og bad å rydde etter alle papirer og studying og så skal jeg legge meg tidlig. Vi har fri i morgen og fredag men jeg har trening på morgenen sååå..... bye<3

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Du vet du har bodd i USA i 5 måneder når..

du har insett at Starbucks er skikkelig overvurdert (untatt frappene da) og syns det er skikkelig morsomt at alle går helt crazy over at vi får én Starbucks i Norge. På flyplassen. 

du kaller voksne mennesker for "sir, mr. og ms." uten at det er kleint

20$ (100-120 kr) er sykt dyrt for en middag på restaurant

du er blitt vant til multiple choice prøver og å aldri måtte skrive ned kilder eller noe som helst du bruker på en oppgave

Når yoga pants har blitt ditt daglige outfit, og du ikke merker at det er noe sleng.
  

når du går med lange sokker. i slipperser. på skolen

(hotteste trenden nå) 

det å høre "Hi, you're so pretty" fra jenter du ikke kjenner ikke lenger creeper deg ut

du har blitt vant til å spise junkfood til frokost eller frokost til middag, eller bestille frokost når du er på middagsrestaurant

du krøller håret ditt sånn du bare gjør til ball osv, på skoledager
 
du er vant til å i klassen din ha en med rosa hår, en med blått hår, en med rødt og blondt hår, en med rosa og turkis og gult hår og det er totalt akseptert

det er naturlig for deg at freshmen (8/9.klassinger) har piercings og tatoveringer og snakker om hvor mye weed de smoket i helgen

du blir overrasket om det ikke er minst en i klassen som er "high" en dag

du er blitt vant til å ha politi i gangene på skolen og at folk blir tatt ut av klassen for å måtte vise frem skapet og backpacken sin..

du har lært deg alle sangene til Big Sean, Mac Miller og Nicki Minaj og vet hvordan du skal danse til rap, uten noe som helst form for beat.

dette er lite eyeliner:
  

du ufrivillig har lært deg grinding, etter én skoledans

du har lært deg å si neitakk til å henge med gutter pga hvis du går ut én gang så betyr det at dere "are dating"

du automatisk har begynt å bruke "smh" "lmao" og "wth" og facebooken din er fylt om med "truth is" og "lms"

du har finals og dermed har ti minutter mellom hver time istedet for 4 og du ikke aner hva du skal gjøre med all den tiden

50 oppgaver i hjemmelekse er lite


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

shut up

Hello dolls.

Har hatt en fin helg så langt, trengte dette skikkelig nå! Etter Lacrosse treningen møtte jeg opp med treneren for å få noen tips til hvordan jeg kan trene alene i helger osv, så da fikk jeg låne ball og goggles av henne, haha YES

Og i kveld var jeg jo hos Raphaela, og jeg må være ærlig å inrømme at da ble jeg litt misunnerlig for at jeg ikke har vertssøsken på min alder. Raphaela har 3 vertssøstre og det virker skikkelig gøy, huset deres var såå stort og det var veldig gøy å møte hennes venner også! Og vi planla til sommern skal de ta meg med på sånn kino ute vet dere, sånn man sitter i bil uten tak og ser på stort lærrett ute, SÅÅÅÅÅ kult :D

Jo også ble jeg hentet av områderepen min der, og herregud hun skremmer meg, fader om hun leser bloggen min men dette er  2.gang jeg har sett henne siden jeg kom til USA for over 5 måneder siden.... lol. Og det er litt morsomt hvor syykt overbeskyttende Amerikanere er, de kjører deg helt til døren, står og ser på at du går inn, og hvis du ringer inn og sier at de må slippe deg inn og du sier til de som kjører deg at "ja hun svarte, hun kommer å låser opp nå" så står de søren meg og venter til noen åpner.. Får helt noia.

Uansett så er planen nå å prøve å legge meg tidelig så jeg kommer meg tidlig opp til trening i morgen og så finals studying. Ikke at jeg aner hvilke finals jeg skal ha når, men  whatever, natta:)

Hahaha jeg har blit så sykt Amerikanisert merker jeg noen ganger, refererer til håret og outfitet ja. Takk for meg

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

What if I told you you're tears haven't been ignored

Akkurat nå misunner jeg tidssonen deres skikkelig.. Ser masse statuser på facebook om at dere har helg, og jeg har fortsatt en hele skoledag igjen..:( Åhh.

Gleder meg til denne skoledagen er over, trenger denne helgen skikkelig nå, selvom jeg må bruke den på å lese til finals.. Ellers så har jeg trening etter skolen i dag før jeg har DECA rehearsal og så er det basketballkamp og så skal jeg bare hjem og slappe av med Ryan..:)

I morgen har jeg DECA rehearsal på morgenen så skal jeg være med Kyra før jeg skal til Raphaelas avskjedsfest, hun reiser jo hjem om bare en uke, sykt! Og resten av helgen må jeg nesten bare lese..:) Er så sykt klar for februar til å komme, januar har vært en drittmåned, men det skjer utrolig mye gøy neste måned så skal gjøre alt jeg kan for å gjøre den det beste :D

Også er jeg veldig excited, siden Ryan fikk ikke lov til å være med på lacrosse laget siden hans GPA (snitt) var for dårlig, og treneren deres er skikkelig hardcore.. Så vi var skikkelig skuffet siden vi hadde planlagt å trene sammen og komme til hverandres kamper osv, men så ringte treneren hans i går og sa han skulle se bort i fra GPAen denne ene gangen, siden han så noe i han! Sykt braaa :D
 Lax-bro-800x8001_large
Hehehe.

Blir bare mer og mer stoked for sesongen til å starte, oog beklager allerede for at jeg kommer til å snakke veldig mye om det på bloggen.

I går så var det for første gang på flere uker jeg så solskinn, og da mener jeg ikke sånn metafor for å være lykkelig-solskinng, men ordentlig soool. Når man bor i Oregon som er kjent for regn og det er mørkt når man går til skolen og man ikke har friminutt eller ser verden ute gjennom hele skoledagen og det bare regner når man går hjem så kan jeg love deg det gjør noe med deg når du ser sol igjen!!
 
Jeg gikk en tur og fikk skikkelig vårfølelse, minnet meg om da jeg først kom hit og fikk bare luftet tanker og alt, tror alle trenger litt sol i blant altså. Hvordan er været nå hjemme egentlig? hørt at det er skikkelig varmt?Ellers er det ikke bare varmere vær som har hjulpet på humøret, dere blogglesere hjelper meg skikkelig, og ikke minst verdens beste mamma love to y'all

Jo, også en ting ti
<3


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Even the best fall down sometimes

Dagen i dag.............

Jeg har jobbet veldig hardt i det siste, og føler at jeg ikke får til så mye som jeg vil, at jeg alltid er et skritt bak alle andre, at uansett hvor mye jeg gir av meg selv i skolearbeidet så er det alltid noe som ikke er bra nok, men jeg har prøvd å holde fokus og bare keep going selvom jeg er superstresset og litt motløs.
Men i dag i engelsken, da jeg som var en av de få som faktisk hadde levert inn det jeg skulle ble IGJEN brukt som eksempel så var det dråpen.. Jeg er ikke herfra engang, såklart er ikke engelsken min perfekt, men å sitte og måtte høre på 30 stk kritisere noe du har skrevet, hvordan det er skrevet, og skrivefeil høyt i klassen er fortsatt ganske sårende og  ikke minst ydmykende. Jeg lærer fortsatt..
Så da klarte jeg ikke mer, jeg spurte om å få gå til The Counselling Office og sekundet jeg kom ut av klasserommet startet tårene å trille.

Jeg gikk for å spørre etter rådgiveren min som ikke hadde tid til meg og da brast jeg bare helt ut i gråt, så jeg satt meg på en benk og bare gråt og gråt. Prøvde å holde det tilbake men det var liksom bare nok, har gått å bært på det så lenge nå.

Tumblr_li35srbggy1qh0wf5o1_500_large  
Heldigvis kom en gutt og tok meg med til en annen dame jeg kunne snakke med og hun hjalp meg masse og sendte ut en e-mail til alle lærerne mine, så forhåpentligvis blir det bedre snart.

Da jeg kom tilbake til engelsklassen, gett hva? plutselig hører vi på høyttalerne at det er LOCKOUT. Alle ble sykt redde og læreren måtte låse døren i klasserommet, ta ned alle rullgardiner og vi måtte flytte oss vekk fra vinduer. Aka skolemassaker. Folk begynte å snakke om å rømme ut av vinduet eller vente til "skyteren" var i the North End så løpe til bilen sin. Jeg var seriøst Scared to Death, One Tree Hill flashback much? Heldigvis var det bare en øvelse, håper ALDRI jeg trenger å oppleve en ordentlig lockout..

Ellers gikk jo dagen greit....
 Fikk levert inn masse i Historie, bl.a posteren min, woho


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Highlights

Siden jeg er veldig opptatt om på hverdagene tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering med høydepunkt jeg ihvertfall kommer til å blogge om!
 

 DECA rehearsal weekend, DECA State Competition (med overnatting på hotell), Kathys 18års dag, Peter Pan skoleforestilling, Neon Light Club (hvor alle kommer i hvite t-skjorter og får neon paint på seg og det er sånn glow in the dark opplegg), TEXAS!!, Man of The Century (Litt sånn som Paradise Hotel Man, hvor de har talentkonkurranser osv hahha blir SÅ gøy, tror Tim skal synge "I Want It That Way - Backstreet Boys"), Lacrosse begynner offisielt, Spring Break (Vi skal prøve å få leid hus på coasten og ha roadtrip dit og være der for en uke, go Seniors!!), PROM!! Gleder meg!
71387_gal_large Dayglow_largeTumblr_lwgmv3bsh71r55rego1_500_large23825_1394203778686_1339940730_1041339_6786681_n_largeIl_570xn.260321814_largeTumblr_lx2d43kw551r86we0o1_500_large

Og hvis noen vil gjøre det jeg gjorde hele webdesign timen, så var det å se på Class of 2011's Graduation, haaahahha. Kan dere TRO at jeg skal få oppleve ordentlig Amerikansk Graduation?
Edit; linken funker ikke på bloggen:(


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

That guy


<3
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Another chapter in the book, cant go back but you can look, And there we are on every page, Memories I?ll always save

Okey før jeg begynner dette innlegget får vi vel oppklare hvem Ryan er, tydeligvis litt confusion her.

Eller kanskje jeg skal la dere lure litt til:):)  mehehe

Skoledagen i dag var uutholdelig, eller, da jeg kom inn i hallwayen igjen så skjønte jeg ikke hvorfor jeg hadde gruet meg, elsker jo denne skolen og menneskene. Men med én time søvn i natt var det ikke barebare.

I Strength Training så hadde jeg møte med Track Coachen for å spørre om de hadde pre season conditioning, siden jeg ikke vet om jeg skal gjøre Lacrosse eller Track til våren og han svarte meg at han ser meg løpe og trene heletiden så det trenger jeg ikke engang å tenke på, haha kompliment.

Etter å ha sovet gjennom historietimen som bestod av evigvarende The Office episoder(..) så var det Unity Team møte (En club som jobber for å "samle" skolen osv), var veldig spennende og vi la masse planer, føler jeg snakker og deltar litt for mye, men idéene mine ble satt pris på og satt i aksjon (kaan man si det?) så da er det vel greit. Hyggelig å vite at man bidrar litt hvertfall:) Så vi holder på å arrangere en skikkelig kul Scavanger Hunt osv, så i morgen skal vi lage t-skjorter fordi vi på fredag skal selge Popsicals i lunsjen for å samle inn penger og promotere, noe vi også skal gjøre på basketballkampen(e). Vi må også gå fra klasserom til klasserom og fortelle om eventen, også har jeg fått oppgaven om å lage facebook eventen, surprise.. :)

Da jeg endelig kom hjem lå det noen fiine pakker og ventet på meg utenfor døren

Laguna Beach Season 2 (endelig!!!!), 4 Nicholas Sparks filmer, The Town (nå tror jeg Tina og Marie ler av meg) og en boooooook:)

Nå er jeg så trøtt at jeg er helt svimmel, men skal prøve å holde meg våken helt til 8/9 så jeg kan sove gjennom hele natten! Nå har jeg jo litt som kan holde meg våken, hihihi:) Byebye


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Make it count

2011 er snart over og det får en til å tenke. Man tenker på 2012, hva vi vil oppnå dette året, hva nyttårsforsette våre skal være, hvor vi vil reise, hvem vi vil være. Men jeg sitter her og tenker på 2011. Jeg er ikke klar for 2012, jeg er ikke klar for at 2011 skal ende, vil ikke at det beste året gjennom mitt 17 år lange liv skal ta slutt. Kan det ikke bare vare evig? Men samtidig er jeg ikke skremt, jeg er bare stolt, og nyter de siste dagene av året jeg skal huske for resten av livet. 

Tenk på alt vi har oppnådd i år. Selv har jeg vokst så ekstremt mye, jeg har avsluttet vennskap, jeg har hoppet ut i ting, jeg har lagt ut på en veldig stor reise, jeg har oppnådd et par av drømmene mine. Og det er ganske spesielt, dere. Dette året har vært helt magisk og som alltid skal jeg lage nyttårsforsetter for det kommende året, ikke fordi jeg trenger å trene fast 3 ganger i uken og spise sunt, eller bli flinkere med lekser, men for å motivere meg til å drømme, til å våge og til å oppnå. En liste med morsomme ting jeg vil få til i 2012, vurderer å lage en liste for de siste dagene i 2011 også. En liten liste med smågale ting jeg skal gjøre, eller si, før året ender, for å gjøre det komplett. En liten liste hvor jeg oppsummerer 2011 hva jeg allerede har fått til, hva som har gjort det hele så spesielt. 

Selvom jeg ikke vil det skal ende er jeg klar for et nytt, spennende år. Klar for enda et år med dager og timer til å leve, til å oppnå fler drømmer, et nytt år med en ny sommer, med nye vennskap, mye latter, turer, magiske øyeblikk, sene kvelder, ild og sjø, snø og fjell, pledd, peis og kakao. Er klar for 365 nye dager med livet. 
Tumblr_lppunyrj3m1qd6p2no1_400_largeParty_large2012_181199202_large 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Cupcakes with Tiffany

I dag hadde jeg Tiffany over til å lage cupcakes! Vi holdt på  i fler timer og det var kjempekoselig. Vi er så like og det var veldig deilig å ha en skikkelig jenteprat og bare snakke om alt som skjer fortiden og bare le og være meg selv, var en veldig vellykket dag! Og cupcakesene ble ikke så aller værst de heller!

Christmas cupcakes!


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

14.des.2011

Hvorfor jeg elsker skolen min, haha!


Og dekorasjonene på skolen vår, haha love


Vi hadde Service Court Assembly her om dagen, hvor de som yter best service for skolen og er med på mest frivillig arbeid og organiserer ting for elever etc blir "vist frem"Vi hadde jo også Twin Day! Så Josefin kom til meg før skolen så vi fikset oss og tok på oss t-skjortene vi hadde laget, hihi

Veldig tidlig på morgenen haha.. Vi hadde nemlig DECA meeting før skolen så måtte være der ekstra tidlig! Og jeg følte meg som et pakkesel på vei til skolen haha, hadde stappet hele sekken min full for å få plass til bøkene osv, + en bag med gymtøy + all canned food vi hadde samlet inn, TUNGT!! haha


Gleder meg så masse til helgen! På fredag etter skolen skal jeg ta bussen til kjøpesenteret og bruke hele kvelden til å shoppe! Får nemlig julegavepenger da, og skal for første gang jeg kom hit bruke alle de pengene på meg selv, og ikke tenke på matvarer etc, GLEDER MEG. Bare meg og butikkene<3 Har så lite inspirasjon om dagen så det skal bli godt med et par støvletter og diverse! Skal til og med kanskje gjøre noe litt crazy med håret mitt (lover at jeg ikke skal farge det brunt eller noe mamma).  

Resten av helgen skal jeg bare småting, som å lage cupcakes med Tiffany, også håper jeg på at Ryan kan komme over en tur, hihi. Også vil jeg ta et langt VARMT bad, her så er det visst ikke nok varmtvann til å fylle badekaret så det er varmt, så jeg skal søren meg koke opp MASSE vann så jeg får badet mitt, hehe... :)

Når det  gjelder juleferien har jeg ikke lagt noen planer enda, må få sent noen julekort og diverse, ellers har jeg ikke fått sent julegaver heller og siden det er sykt dyrt og tar evigheter med å komme frem nå jul så håper jeg på at venner og familie har lyst på en januargave istedet for julegave? hehhe please:):):)
Byebye:)
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Blessed

Tenk dere, på alle mennesken du møter, alle vennskapene du knytter, hvor mange som kommer til å bli værende i minnet ditt for resten av livet, hvor mange som vil gi deg et nytt syn på livet, mennesker du så vidt kjenner men alikevel vil lære deg å kjenne deg selv slik du aldri har. Tenk på alle du går glipp av å møte ved å ikke dra på en sånn reise som dette. Får en klump i magen, jeg, når jeg tenker på det, for ikke skjønner jeg hvordan jeg kan ha levd uten noen av disse menneskene i det hele tatt.

Alle destinasjonene. Har fått mange vennskap her som åpner dører. En som bor i Stockholm, en i Danmark, en i Brasil, en i Tyskland, en i Japan, og mange, mange her. Tenk å få reise og komme på besøk og oppleve hjemstedet deres slik de kjenner det, og ikke som turist. Helt uvirkelig.

Og når dere som utvekslingstundenter går gjennom en sånn lik reise, så skaper det automatisk et helt spesielt bånd mellom dere, klart kommer man ikke like godt overens med alle, men disse menneskene er de eneste som faktisk vet. Vennene dine hjemme vil bestandig være de nærmeste og viktigste, men de vil aldri forstå denne reisen, følelsene, øyeblikkene, menneskene, kulturen, prøvelsene og utfordringene. Tror man bygger noe helt unikt inni seg etter å gå gjennom et slikt år, tror det er noe eget, tror at ingenting blir det samme igjen etterpå, du blir aldri den samme igjen.

Og det mest spesielle, tenk å komme tilbake hit, besøke vennene dine på college, se vertsbroren din ha vokst opp, se igjen en gammel flamme..
Hvordan dere var bestevenner ett år, for så å leve i to forskjellig kontintenter et par, for så å se hverandre igjen som om ingenting er forandret, fortelle om livene deres, hvordan det gikk med klassene dere slet i, hva som skjedde med fremtidsplanene, hvem dere datet og hvor dere er på vei.

Åh. skremt men lykkelig.
Tumblr_lw1eb5xbjv1r1c59uo1_500_large198717_10150325158416955_197705816954_9748892_1120752_n_large 
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

10.des.2011

NÅ er jeg sliten nå, dere. 
Klokken er snart 23:30, haha føltes mye senere enn det.. Har nettopp  kommet hjem, har jo jobbet som frivillig for en klubb jeg er med i, DECA, på en Breakdancing event som skolen vår hoster! Det var veldig gøy, det kom elever fra hele Hillsboro for å konkurrere om en pengepremie, det var et ordentlig bra opplegg og breakdanserne var så utrolig flinke!! Alle satt rundt i en stor ring mens to breake-grupper hadde battle mot hverandre i ringen, var utrolig bra DJ, dommere som er kjent i breaking miljøet som gjorde eventet enda bedre, og breakerne var jo helt sinnsyke! I finalen var det skikkelig spennende, de hadde helt SYKE moves, skikkelige morsomt, var så sykt høyt nivå, på slutten føltes det som at jeg var med på "So You Think You Can Dance" haha! Fikk desverre ikke tatt så mye bilder da jeg var der i hele 6 timer og iPhone batteriet gikk ut skikkelig fort!!


(Og nei det er ikke kutt på armen, bare en del av stempelet)

Ble kjent med mange og fikk snakket litt ordentlig med de andre i DECA også, gleder meg skikkelig til vi skal konkurrere!! Da skal vi bo på hotell osv (Derfor vi trenger å hoste sånne eventer, for å tjene inn penger) og det er veldig, veldig liten sjanse, men hvis en av oss vinner State så får vi dra til.... wait for it.. FLORIDAAA!! 

Var hvertfall innmari gøy å være med å hjelpe til med noe, jeg var kanskje den som sto på mest for å rydde da vi var ferdig, jeg fikk tilkalt vaktmesterne over Walkie Talkie og arrangert dem, og løp rundt og plukket opp søppel og bærte hele fire stoler om gangen, klapp på skulderen! Var bare veldig gøy, elsker å arrangere og organisere og ha kontroll (haha), også føltes det veldig fint å være en del av skolen, sånn virkelig...:)

Egentlig er jeg den heldigste i hele verden, noen ganger blir jeg trøtt og sliten, men når jeg tenker på at dette faktisk er VG2 for meg kan jeg nesten ikke annet enn å le, selvom det er slitosmt i blant så er det helt sinnsykt, opplever så fryktelig mye, føles som en premie jeg har vunnet å være her, også er det liksom bare VG2 skoleåret, og når jeg kommer hjem har jeg bare VG3 igjen, hvor sykt er ikke det??

Og så sykt mange plasser jeg får se, tror jeg ikke skjønner hvor mye jeg får se. Før jeg reiser hjem har jeg vært i New York City, Oregon, California, Texas og Washington, på et SKOLEår, w o w . 

Nå måå jeg legge meg, er så trøtt, og i morgen tidlig skal jeg og Josefin samle inn canned food, før vi skal lage twin-sweaters, natta!!

 Forresten så på veien hjem så jeg noen som adde satt opp et reinsdyr av julelys i hagen og det liknet akkurat på skytsengelen til Harry Potter!! yee 
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

09.des.2011

Var på butikken i dag, og jeg fikk alt dette for 11 dollar, altså 64 norske kroner!

Og ja, jeg kjøper altså min egen middag og har ikke helt kommet inn i det å  lage middag fra bunn av enda, haha. Har virkelig lært meg å bli mer klar over pengene jeg bruker av å være her, føler jeg har blitt flink på å finne gode priser, haha..:) Noe jeg må bli bedre på er å kjøpe litt mer av gangen kanskje, så jeg slipper å gå så ofte!

Det var skikkelig varmt i dag, merkelig Desember, dere!I morgen etter skolen så skal jeg være frivillig for DECA på et break dancing event vi skal ha på skolen, skal jobbe fra etter skolen 15:30 til 22:00, men det blir sikkert gøy!!:) Skal prøve å ta noen bilder også! På lørdag skal Josefin og jeg lage matchende gensere, siden som jeg nevnte skal vi være tvillinger på twin-day! Ellers skal jeg bare ta det med ro og trene og bli helt frisk til siste innspurt med skole før juleferie!
Siden vi ikke skal reise til Cali for å feire jul allikevel så skal vi kanskje til kysten noen dager, ååh, det hadde vært perfekt!!
339923323_e33af1d926_large
Oregonkysten må være den vakreste i hele verden tror jeg.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

You know you're good looking when two girls you have never talked to, bid 700 cans of food for a date with you

Hei babes.

Jeg hadde jo egentlig litt å si om dagen min da, men 22.juli tok visst litt mer enn jeg trodde. Jeg har skrevet litt over 900 ord på essayet, jeg er ikke ferdig og limiten er på 800, f u c k. LEI!!


 Uansett, da jeg satt på kaféen kom det en gjeng med jenter fra skolen siden to fra skolen vår skulle holde konsert der senere. Altså denne coffe placen så er det sånn liten koselig  gammeldags, Amerikansk scene, det minner egentlig om Karen's kaf´e i One Tree Hill, bare litt større! Så da skrudde jeg av pcen og slo meg sammen med dem, vi satt rundt et av de store trebordene og spilte kort og lo mens de rigget til, samtidig som elever fra skolen og lokale folk fylte lokalet, så utrolig koselig! Jeg ble desverre hentet ganske tidlig, men det var en fin avslutning på kvelden uansett! Også da jeg kom hjem var Ryan der, noe jeg ikke ante!! Var så sykt hyggelig å se han igjen, vi har ikke sett hverandre på dødslenge! Så vi mimret om da jeg først kom hit og han var min eneste venn, snakket om kjærlighetslivet vårt og fremtiden, college og jobb, åhh som jeg har savnet han, han er som en ordentlig bror for meg!

Skoledagen i dag var sp sinnsykt morsom. Vi har jo denne Canned Food Driven som jeg har snakket om i et tidligere innlegg, at det er konkurranse mellom high schoolene i området, og alle er veeldig competative, hehhe! Og i dag under lunsjen hadde vi denne Guy auction greia, jeg visste ikke at det var såå stort haha!! Altså de mest populære guttene var plukket ut og i kantinen foran halve skolen (800 stk) så gikk de opp en etter en mens alle så på og jentene som hadde planlagt å "gi bud" på dem satt med stoler rundt, sånn som en catwalk vet dere. Og altså man byr over hverandre antall boksemat man er villig til å kjøpe/samle inn for å få en date med den gutten (arrangert av leadership) så den jenten som byr høyest må da altså samle inn antall bokser med mat hun har bydd og gutten må gå på date med hun.

I starten hadde Josefin og jeg bare planlagt å se på, men alle tok helt av, og siden Tyler og Daniel var der så hev vi oss på, de hadde strippeshow og alt haha, Josefin og jeg bydde sammen og det var hyling og skriking og det stod mellom oss og en jente på andre siden så vi skrek bud over hverandre, helt opp til 740(!!!!) bokser med mat, men da ble det så høyt og vi hørte ingen ting så de vant, men herregud, glad jeg ikke trenger å samle inn 740 canned food, hahahha. 

Etterpå hadde Josefin strength training med de og de var visst skuffet over at Josefin og jeg ikke vant, de ante nemlig ikke hvem hun andre jenta var en gang HAHAHHAHA. Vi fant senere ut at det var en jente fra cheerlaget vårt sammen med en annen jente og de er sånn sophomores ellernoe, LOL. Du vet du er populær når to jenter du aldri har snakket med er villig til å samle inn 740 canned food for en date!  Forresten så er grunnen til at vi ikke har jentene som blir gitt bud på at det blir litt for likt prostitusjon, haha, America...
Hahaa digget meg at Daniel kommenterte... 

Men det var altså en veldig gøy erfaring haha. Denne samle inn boksemat konkurransen er seriøst huge, på slutten av dagen så leste de opp på speakerne hvordan stillingen ligger ann mellom skolene og nå har vi fått regler om hvilke områder vi kan gå fra dør til dør og spørre om de vil donere pga vi kan ikke gå over på HillHighs område f.eks, wooo!

Etter dette hadde jeg spansk og jeg fikk faktisk full pott på oppgaven min, hadde jeg ikke trodd gitt, wihoo. Også har vi Winter Spirit Week snart, som vil si dress up days hver dag, yeesss! Excited!! Josefin og jeg skal være tvillinger siden alle sier vi ser ut som tvillinger og blander oss hele tiden, og vi skal lage våre egene gensere og dra den heelt ut! Vi er så sykt spontane når vi er sammen (som f.eks i dag da vi slengte fra oss lunsjen og slo oss med på budrunden av guttene).

 
Haha, en jeg vet om skal ha på seg genseren som er lik den i Hanna Montana, med katten på vet dere, som synger om man presser på den... Hele skolen er skikkelig dekorert nå, kan sikkert nevne for 100ede gang hvor mye jeg elsker school spirit!!

 Da jeg hadde Study Hall snakket jeg med noen jenter om Prom, jup vi har begynt å planlegge og jeg fikk høre noe av det fineste jeg har hørt siden jeg kom!! En av jentene sa "You're gonna look so amazing!! I mean at homecoming, when you walked in... I don't know, with those heels and how you looked it was just like I don't know, not russian (LOL) but like I don't know like a model from some exotic place, like Paris, you looked so high fashion!!" Åååhååhh, AMERICANS<3 

Og JA jeg poster fler bilder av prom-stedet vårt!!Også får jeg kanskje en egen webside snart siden vertsfar hjelper meg å bygge eget domene ellernoe, men vi får se på det daaaa.

Aahh i dag var bare en så fin dag assa. Også var det en julenisse på motorsykke kjørende bortover veien i fullfart. God bless America, AMEN
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Blablabla

Hei alle sammen<3

 Nå ligger jeg i sengen og er snart ferdig med et spanskprosjekt, ååh spansk er irriterende i blant!! Hvertfall når rett før jeg skulle sette meg ned og få det gjort så kom vertsfar inn med Photoshop til meg!! Ææææ, det er jo perfekt siden jeg har webdesign som klasse på skolen! OOg videoredigeringsprogram!!
Vi har holdt på med en poster (movie poster, concert poster etc) i webdesign de siste ukene men jeg har gjort virkelig ingen ting siden jeg ikke har hatt noe inspirasjon eller visst hvor jeg skulle starte, men siden jeg hadde Study Hall i går så fikk jeg gjort den, og utifra at jeg bare hadde 90 minutter og alle andre har brukt flere uker syns jeg nå det ble ganske bra: Har fortsatt ikke lagt på effekter og har litt justeringer igjen, så den blir litt bedre altså haha.


Ellers er det jo desember nå, så jeg har gått tur ute mens jeg har drukket peppermint mocha (Christmas Special by Starbucks) for å se på julelys, herregud som jeg elsker lys!! og Jul, aaah.

Også har jeg trent masse! Nå har jo Lacrosse Pre Season Practice begynt AKA MYE løping... og selve sesongen begynner ikke før i februar, haha! Men jeg heller mer og mer over mot Track & Field faktisk, virker utrolig gøy og sosialt!! Track coachen er så sykt morsom og vi kommer veldig godt overens og han gjør en ganske god jobb med å overtale meg, haha..
Også spilte jeg tennis med Cameron for første gang i går, kan ikke huske sist jeg har ledd så mye, haha! Var utrolig gøy da, men jeg var kjempedårlig...:)


Hmm også har jeg begynt å ta med egen lunsj på skolen for å være litt sunnere, her er min Amerikaniserte lunsjboks, wohoOgså har jeg vært og spist verdens beste mat!! Elsker å dra dit, siden vi kjenner de som jobber der veldig godt nå pga som jeg har nevnt før at vertsfar brother in law eier stedet, alltid like morsomt, god service og beste maten i hele verden!!


Også har jeg kjøpt mat (Nutella)


Og hvis noen skulle lure på hvordan melken jeg kjøper ser ut:


Også må jeg begynne å samle inn canned food!! Vi har nemlig Canned Food Drive som er at vi samler inn /kjøper masse masse boksmat eller hva det heter siden det er så mange familier som sulter, og dette har blitt en sykt svær konkurranse mellom skolene i vårt school district og vi MÅ vinne!! Og det er sånn at vi skal ha i lunsjen at vi an auksjonere gutter eller hva det heter, altså det er noen utvalgte gutter som står på "utstilling" så skal man by på de (kjøpe de hehhe) og man byr med antall canned food du har, så gjett om jeg skal trå til a!! HAhaha.

Nå må jeg egentlig gå fordi jeg har et engelsk essay å skrive, en plakat å lage, et spansk prosjekt å gjøre ferdig, senior bilde å sende inn og årbokbilder å sende inn, men før det skal jeg installere photoshooop!! Wuhuuu


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Thankagiving, Black Friday og Hockey game

Har akkurat kommet hjem og det friser en del mer å sette på Friday Night Lights enn å lage et blogginlegg om mine siste innholdsrike dager, men here we go.

I går var det Thanksgiving, vi var 17 stk hos broren til vertsfar, sykt koselig!! Spiste kalkun og så videre, Amerikansk tradisjon! Jeg møtte også Juliana som er søsteren til verts sviger tanten min, haha, hun er mye eldre enn meg og fra Brazil, så det var utrolig spennende og snakke med henne, vi klikket helt! Hun holder på å ta MBA i business og marketing ellernoe nå så vi snakket masse om fremtiden og hvordan jeg skal finne ut hva jeg vil bli osv, så ble faktisk ganske mye klokere også var det kjempespennende og bare høre på henne snakke, vi er utrolig like og vet begge veldig godt hva den andre snakker om når det kommer til utfordringer med språk og kommunikasjon!SKypet med fammen i Alaska, snøøø!!

Da jeg kom hjem var klokken sånn 21:00 og siden vi skulle ut og shoppe 00:00 gikk Lynda og tok seg en powernap mens jeg gikk ut og møtte Josefin før vi gikk tilbake til my place og drakk kaffe og pratet og var superteite og overtrøtte til klokken tolv, haha hadde det sykt gøy! Da tok Lynda oss med for å shoppeeee, black fridaaay!!!!


Vi dro først et litt lite sted, siden utenfor Washington Square Mall hadde folk campet siden tidlig på kvelden og det var sånn 500 stk i kø foran bare H&M liksom!! Så vi startet her da

Før vi dro hit i 02 tiden:Da vi var ferdig etter noen timer shopping og ha løpt inn i mange kjente så headet vi hjemover, og da vi kjørte forbi Fred Meyer så vi at klokken var 04:58 og Fred Meyer åpner 05:00 på Black Friday og har OGSÅ supersalg og gratis Donuts og Kaffe så da vi så på klokken så fikk vi vertsmor til å bråstoppe og vi så på hverandre og bare "Shall we? "HEEELL YEEAAH!!" så vi løøp ut av bilen og inn i butikken høhø.

God bless America!!
Så i 05:30 tiden vandret vi gatelangs hjem...:) Aaah.

Går i ett med skolebussen hahhaha


Såå da vi kom hjem så la Josse og jeg oss i sengen og pratet før vi endelig fikk oss litt søvn. Klokken tolv sto vi opp for å dra på Hockeykamp yeeey!!
Tok av seg hanskene for å sloss litt da


Yaii, såå gøy!!!
Etter dette dro vi til Burgerville og spiste hamburger og drakk milkshake!{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Hollaaa

I dag har jeg vært bra igjen, så ingen grunn til bekymring mamma.

Vet de fleste av dere vil høre mer om hverdagen min, så da skal jeg fortelle om skoledagen i dag.
Dagen startet jo ganske vanlig da, med marketing. Kapittelet vi gjennomgår nå er teamwork, hva som skal til for å ha et godt team, være en god leder, hva som definerer et godt team member og team goals osv. Syns det er det mest spennende vi har gjennomgått i år, syns det er veldig interressant og får veldig lyst å være en del av et business team senere, heha.

Matte var som vanlig matte, før det var assembly!  Og på assemblyen i dag vet dere, så var det som vanlig stappfullt i gymsalen og så skulle de hive ut t-skjorter, noe som tydeligvis er veldig HUGE! Så alle reiste seg opp og var sånn "HEERE!! HEEREEEE!!" mens jeg bare satt der fordi jeg visste jeg ikke kom til å få den uansett, og next thing I know, i løpet av 3 sekunder ellernoe, ligger jeg halveis ned fra benken med TRE FUCKINGS gutter oppå meg og et slag i ansiktet!! Haha HERREGUUUD!!!! Skapet ganske mye oppstyr for å si det sånn, hahhaha. Menmen, når jeg kom til meg selv igjen så merket jeg at t-skjorten faktisk hadde landet i fanget mitt... Hahhah herregud, lucky me. Gooo spirit geaaar!! Fikk ikke bare en t-skjorte da, men masse oppmerksomhet og "omg are you okay!??!?"er. så da var det vel greit. 


Åhhh, love school spirit!! Er liksom så deilig å ENDELIG være på en skole hvor det er kult med school spirit, dress-up days, osv osv. Har alltid syntes sånt er morsomt, men det har ikke akkurat 90% av resten av skolene jeg har gått på vært enig i.

Sååå etter assembly hadde we Mix-it-up lunch, yaaaiii!! Det er sånn ved alle inngangene til kantinen står det folk med tusj, som gir deg en farge på hånden så når du har kjøpt øunsj så må du finne bordet med din farge på og så sitter du og har lunsj med noen andre enn du pleier og blir kjent med nye mennesker, syykt gøy!! 
Selvfølgelig kom jeg på bord med to av guttene som akkurat hadde hoppet oppå meg, og da jeg satt meg ned var så såå morsomt hahah han ene bare "So, how was it to have Eddie on top of you" og jeg tenkte ikke over hvordan han mente det og bare svarte "could have been better" og aaalle begynte å le hahhahah herregud, jajja, var en skikkelig ice breaker hvertfall og praten gikk lett etterpå.
Så var det konkurranser og greier under lunsjen, og vi fikk is (eller popsical som det så fint heter da). Veldig gøy, håper vi har det fler ganger hahha.

I slutten av lunsjen måtte jeg levere graduation orderen min og jeg fikk allerede noen av tingene der og da, blant annet denne senior genseren! love it:)

HAHAHHAHA prøvde å ha litt SWAG da

Ellers så hadde jeg strength and conditioning, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått typ Victorias Secret Angel-body etter disse ukene med hardcore trening!! HVA SKJER? De som sier at trening tre ganger i uken hjelper lyver.

Uansett, skulle bli intervjuet av skoleavisen etter skolen, ganske kleint siden jeg først var en del av den, men så sluttet jeg hahha. Jaja, tror vi mixet litt opp i møtepunkt og sted så da blir det vel på mandag istedet. Men gøy å bli intervjuet uansett!! To """aviser""" iløpet av to måneder er slettes ikke værst altså. Go me!

Så nå sitter jeg her og skal straks løpe en tur på butikken. Planen for i kveld er å ligge i sengen, se på Greek, se på Friday Night Lights og kanskje se litt på Private Practice, fiiiiiin kveld:)
Nyter å ha tid alene mens jeg kan, i morgen skal jeg downtown med noen veninner før jeg skal være voulenteer eller hvordan man skriver det for DECA, før noen jenter og jeg skal go clubbing!! Wihoo.
Og neste uke er det jo Thanksgiving week og daa blir huset fullt igjen.. Men jeg gleder meg jo, dagen etter Thanksgiving er det Black Friday som er sånn at butikker har SYKT salg og åpner sånn 04 om natten osv, også står man i laang kø utenfor butikker midt på natten, og når de åpner så STORMER alle inn og rasker med seg alt man kan! Man må forresten også ha med egen handlebag siden det ikke går å dytte vogner rundt da, woow!! Og etter det skal jeg og Josefin på hockeykamp, woooho!!

Fant en Black Friday Video, whoop! Vi skal riktignok handle klær da, men samme prinsipp. LOL!!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

ATM


Holder på å lage en poster med minner herfra som jeg kan henge opp på rommet mitt, prøver å gjøre ting litt mer personlig. Skulle egentlig være ganske tom og så fylle på med bilder osv etterhvert som året går, men jeg printet ut bildene altfor store og jeg var så ivrig etter å begynne så får heller lage fler gjennom året, hihi:)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig? Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig

Hei alle sammen!
Nå sitter jeg i sengen min og skal straks legge meg. Jeg var i litt deppehumør tidligere i dag, så da jeg kom hjem kjente jeg at jeg trengte å få litt orden, haha.. Så jeg ryddet og vasket hele badet mitt, ryddet rommet mitt, lagde nytt system i skolepermene mine og dekorerte de, dekorerte lunsjboksen min (go school spirit!!) og lagde noen bildegreier til lockeret mitt, kjens så braaa:) Kan vise dere mer i morgen, hvis dere vil:)
 


Da jeg var ferdig aka 11:15 PM bestemte jeg meg for å lage klart lunsjen for i morgen, skal prøve å spise mindre av kantinematen og ha med mer hjemmfra, ikke fordi det koster penger (koster 15 NOK for f.eks en hamburger med pomfritt og sjokolademelk) men fordi det er LITT usunt å spise hver eneste dag, haha.. Så jeg testet ut litt nytt, lagde en salat jeg skal ta med i morgen og en wrap jeg spiste til kveldsmat bare for å prøve ut. Wrap med ost, skinke, spinat, coscos ris og chips hahha go Chef Carro!!..

 Starter litt nytt, og prøver å få litt mer system i livet her, haha..:) Også tenkte jeg jeg skulle lage en sånn mål for uken, ha noen ting jeg ønsker å gjøre/oppnå i løpet av en uke, hmm får se...:) Lovelove

Har forresten fått denne sanfen helt på hjernen, åhh den er så nydelig og skikkelig sann, hvertfall kjenner jeg meg veldig igjen?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

&lt;3

Yesterday was such an emeotional night for all of us. It started really great with Josefin and I going to get our nails done, or she got her hair done while I got a manicure and it was so much fun. I was done before she was so I sat on the sideline and helped her get her hair the way she wanted, haha, we are really like sisters! We understand what the other person are saying before we have even finished the sentence and everyone are asking if we're sisters, haha awe.. <3

So after this we went to her place to eat in a hurry and pet her puppy (which is aaadorable!!) before we had to leave for the football play off game. Just that the boys have made it to the play offs are amazing, so I was super excited even though it was freezing.


Josefin took the rooter bus from the school but I was getting a ride from some friends so she dropped me off at home so I had time to get ready before I got picked up by Tim and Bianca who took me to Jennifers house, where Jennifer wasn't at so we just kicked it in her house until she got home. Then Jennifer, Tim, Amy, Bianca and three others I don't remember the name of all tucked together in Jennifers car, roaaadtrip!! 
We were singing to old Backstreet boys songs and were just having a blast!!  Hahaha Omg I'll never forget Tim going insane solo on the refrain, unforgettable!!


After Backstreet boys it was of course old school hiphop, which I have to admit I actually have begun enjoying.. Never thought I'd say that, haha.. But yes, when the volume up like crazy, everyone going aall gettho it's so fun haha... LOVE America!
This is one of the "coolest" songs right now, lol.After getting lost a couple of times we made the game just in time and it was a really bad game.. You could tell that our guys were tired, and when I was about to freeze to death, Cris came up to me with a Hazelnut latte from Starbucks and saved me, hahha...:) 

We lost the game like 61-7 or something, which meant that was the last game of the season, the last game ever for the senior boys.
At the end of the game we all gathered out on the field as we usually do, and the atmosphere was just so sad.. Everyone was completely quiet, and the coaches said some words before he got all the senior varsity boys up on a line and said some words about each player, and it was really emotional..
When he was done everyone started hugging, and I could see and hear the football players crying, and saying things like "I can't believe it's over" and "I can't believe I'm never gonna play football again" and I just started crying so bad. They have worked so hard together for four years and become like brothers and it was just so incredible big to be a part of the last game they ever would play together. Alot of their words are burnt into my mind and will probaply stay there forever..

I'm not gonna say  much about the time after, but I got a few hugs and words I'll never forget, and when a one of them pulled me over and told me "thankyou for coming tonight", I don't know why, but that's when I realzed it wasn't just their last, but my last football game too, ever.. It's a chapter that have ended and it is really hard to accept..

After the game I went to Josefins house and we were soo emotional and ended up just laying in bed, eating candy, cry a little bit and talk the entire night, we didn't fall asleep untl like 02:30 haha..:)

This morning we had pancakes with nutella for breakfast, before we went to Ikea, and then I went downtown Portland with Marissa.


We drove past where people are occupying, I assume you have heard of what's going on, the 99%? It was really hard driving past it all and actually see "the 99%" and realizing you are that 1%.We went to Voodoo Doughnut which is a famous place here where they have all kinds of doughnuts, and then I mean like REALLY all kinds... The line to just get into the store were sooo long, but it was totally worth it!!

So I got 3.... One with oreos, one with bacon (yes, yes I did) and one voodoo one!! YUMMI

Nå blir jeg straks hentet for å dra på Big Al med noen venner, cyaa


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

10.nov.2011

Hei alle sammen.
Klokken er nå rundt ett og jeg har nettopp vært ute og gått en liten tur i høstsolen, og nå sitter jeg og spiser frokost. Vi har nemlig fri frem til mandag, lykke! Bestemte meg for å bare gå ut i joggebukse og genser, med sminke fra i går, seende ut som ett stort kaos, siden ingen ville være ute nå.. Men der tok jeg feil, bare på min lille tur ble jeg jeg tutet på tre ganger fra folk fra skolen min som kjørte forbi og møtte en gruppe med folk inne på butikken og to lærere.. haha:) 

Og jo, jeg møtte to gutter på veien hjem og det var veldig rart, jeg ble helt målløs haha. Jeg var på vei til å svinge inn til hvor jeg bor da jeg hørte en kjent stemme, og på andre siden av veien gikk han i grå hettegenser, sort joggebukse og en basketball!!! Haha hele verden stoppet i sånn 2 sekunder, var som en scene tatt rett ut fra One Tree Hill, haha og yes, I do realize hvor nerd jeg er, men aaah det var så fiiint.

Er så utrolig lykkelig om dagen, den følelsen å vite at jeg kunne dratt hjem nå og alt hadde vært verd det er helt ubeskrivelig.  Jeg vil absolutt ikke dra hjem, jeg bare sier at på disse to, snart tre, små månedene jeg har vært her har jeg opplevd så utrolig masse, føles som jeg har levd et helt annet liv og hvis noe skulle skjedd så jeg måtte dra hjem nå, hadde det på en måte vært greit pga dette har vært de tre beste månedene i hele mitt liv og jeg ville aldri, aldri glemt de og jeg angrer ikke på noen ting her, føler jeg lever helt ut, har masse venner, prøver nye ting og ser nye steder hele tiden. Er så ekstremt glad for at jeg gjorde dette.

Å tenke tilbake ett år er helt merkelig, hvor utrolig sliten og nedstemt jeg var på denne tiden i fjord, merkelig hvordan hele livet ditt kan forandres bare ved å ta én sjanse..:) Har så utrolig mye å se frem til også, først thankgsgiving og shopping FRA klokken tolv om natten, hvor alle går crazy!! Så er det tur til Seattle, Washington, før det er desember, og jul som vi skal feire i California, + laang ferie. Og i slutten av januar/februar skal vi til LA eller Las Vegas, vi har ikke bestemt oss, også er det Winter Formal, før det er Valentines Day som er huuge her, også er det St.Patricks day og i mars skal vertsmor og jeg på jentetur til Austin, Texas!! Også er det allerede vår, prom, to uker ferie før Graduation hvor vi er en jentegjeng som skal gjøre masse gøy, og så selve Graduation!! Også er det bestandig masse småting som også skjer i mellom alt! Wii:D

Bilder fra i går


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

BLACK OUT

Kjøpt alt utstyret til Powder Puff kampen på tirsdag, so pumped!! Mangler bare å senior spirite det litt, jiha.{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

That night

That night, when we spoke our feelings through motions, the music banging so loud, and we kept our words in silence. And yet,  I have never heard you speak more clear. That night I have never been surrounded by more people, but still, never felt more seen, noticed, ever. I guess it is not the number of people watching, how big your crowd is that matters, some time one individual can make you feel like the entire world is watching. For the first time, I understood the concept of one man being one girl's, entire world.

The music paused for a second and we stopped. I turned to find my way out of the crowd,  what we had was just when the music was playing, when we were in a different world, a different life. But by suprise, you turned me arround, stroke your comforting hand I had been longing for for so long, through my hair, and continued from the top of my blushing, warm chin, down to my half way up, confused smile. For one second you looked at me, with those dazzling blue eyes, and I could tell, you weren't just looking at me, you were seeing me. And that night I realized what we had was not in a different world, nor a different life, it was us, our soundtrack.

A new song was played, and so gently you pulled me close, so close I was afraid you could hear my thoughts, or hear my beating heart, afraid of what you would think if you knew. That night  I have never been surrounded by more noise, but still, I have never heard my heart beat more clear. The loudest beat of all of the ones played that night. I leaned my head against your chest, for the very first time, someones heart race matched mine. Our hearts pounded, so quick, so deeply and passionate. We moved our feet and we danced, and I swear, for one song, we were infinite.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

I'm sorry

Jeg ELSKER powder puff!! (football for jenter). Og ja, vi får lov å dytte de andre ned i bakken, haha.
Det er seniors mot juniors og vi har trening hver dag etter skolen frem til tirsdag, og vi har masse hemmelig planlegging og strategier to bring the juniors down, heeell yeah!! Skulle skikkelig ønske at det var en ordentlig sport  hvor vi spilte mot andre skoler osv. Første treningen i går så spurte de om noen ville være center og jeg ante ikke hva det var så meldte meg selvfølgelig frivillig (logisk) og på treningene øver vi forskjellig "plays" hvor noen er defense og bytter på og noen er offence line og bytter på, men siden jeg TYDELIGVIS var et naturtalent på center (..) så har jeg vært det fast hele tiden. Og for de som ikke vet hva center er så er det den personen i midten av offence linjen som hiver ballen mellom bena til Quarterbacken når han roper "Hike!!" haha wiii:) 
Temaet vårt for kampen er Black Out, så vi får sorte jerseys med nummeret og navnet vårt på, og vi skal ha sorte krigstriper i ansiktet og black all over, er sååå stoked!! Kommer til å bli sinnsykt gøy, men slitsomt!

Ellers er jeg opptatt hele hele tiden, tenker ikke engang på bloggen og aner ikke hva mer jeg skal skrive uten å sitte oppe hele natten. Føler dere alle er så langt borte og det er trist å si det, men at dere på en måte ikke er en del av livet mitt her? Jeg snakker amerikansk hver eneste dag med alle, det føles så mye mer naturlig for meg enn norsk, facebooken min er alt på engelsk, bildene jeg er tagget i er mine Amerikanske venner og jeg tenker ikke på det hjemme i det hele tatt egentlig, og å skrive norsk er sykt slitsomt så vet ikke helt hvordan bloggen skal gå haha..:)
Vet ikke hva mer jeg skal si jeg, dere. Har the time of my life, vil at dette aldri skal stoppe. Og jeg vet at mamma og pappa kommer til å bæde nå men i dag kom det inn en fra the counsellor center på skolen og fortalte at vi som er seniors som ønsket det kan gå dit og få en personlig "frivillig" som har blitt trent til nøyaktig til å hjelpe deg til å se på college muligheter, hjelpe deg å finne ut hva du vil/hvor du vil, hvilke scholorship du kan søke osv. Jeg har ikke skjønt noe om dette med college for internasjonale elever tidligere så dette er perfekt med tanke på at det du får helt individuell hjelp,  jeg skal ha et møte med dem hvor vi snakker om hva jeg ønsker å finne ut av osv også gjør de research osv så møtes vi fast every other week ellernoe, veldig spennende å finne ut om det faktisk er mulig for meg å gå college in the U.S. ..:)
 Tumblr_ltlwyj184m1r4q4jgo1_500_largePinaymomadventures+holstee_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Smiler du når ingen er tilstede er du lykkelig

I dag tidelig hadde vi Powder Puff meeting, og jeg gleder meg SKIKKELIG til vi begynner å trene!! Powder Puff er altså en ganske stot event i året hvor junior og senior jentene kan signe up for Amerikansk fotball for jenter, vi trener noen få ganger før vi skal ha en kamp på selve stadioen ikke denne fredagen men neste, vi må ha godkjennelse av foreldre og det er ganske strenge regler for beskyttelse osv, selvfølgelig fikk vi alt dette printet på knallrosa papir, love!! Vi får også egne football t-skjorter (håper på rosa) og vi fikk velge nummer, vurderte å ta football kapteinens, bare for å være skikkelig klisjé men det hadde nok freaket han ut litt, haha. Også gjør det det hele enda morsommere at guttene signer up for å være cheerleadere, heelll yyyeaah! Gjør det egentlig mest for å få t-skjorten da, det må jeg inrømme, men det blir nok syyykt gøy, til tross for at jeg ikke kan en eneste regel i football.
Blondes vs. Brunettes Powder-Puff Football Game 2011

Også bestemte jeg meg for å sjenke meg litt appelsin juice ista.


 Ellers har jeg det fortsatt excellent (hahha prøver å variere måtene å si at jeg har det så bra for å ikke kjede dere.....).  Helt excellent!!

Her om dagen dro vi for å finne gresskar, noe av det mest Amerikanske jeg har gjort her!! Gøy selvom jeg var så syk at jeg måtte gå å ligge i bilen og vente.


Også har det kommet maaasse juleting i butikkene


Også har jeg kjørt bil


Og sett på solnedgangen


Tatt masse bilder av meg selv


Også prøvd å lete etter passet mitt, som er borte (nå kommer mamma til å bæde hahha), noe som er et problem i og med at jeg drar til Cali etter skolen i morgen LOL

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Go Jags!!!!{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

windows down, screaming out, singing JC

First of all: Sorry for alle kommende skrivefeil, er ekstremt trøtt og orker ikke tenke så mye mens jeg skriver, og hvertfall ikke rette det.. Håper det går braaa


Aah dagen i dag altså.. har vært ekstremt lang.

Startet med at jeg måtte sitte barnevakt klokken 8 på morgenen, noe jeg ikke satt veldig pris på på min første fridag uten lekser... Etterhvert kom Kyra for å ta over litt og jeg måtte løpe frem og tilbake til skolen 3 ganger pga jeg trengte å få permission slipen min signert av vertsmor som ikke kom hjem fra jobb før kl seks på kvelde, før Car caravanen som var kl 4, og siden vi ikke hadde fax måtte jeg faxe på skolen og jeg en av gangene satt jeg der i en og en halv time og ventet på svar fra vertsmor.... Det var ikke bare ille da, jeg ventet i main hallen og det var masse folk der for å gjøre klart til Homecoming dansen, det var kjempegøy å se på og prate med de, så er på en måte glad for at jeg fikk se det også, hihi..:)

Jeg fikk til slutt lappen min signert før Kyra, Ethan og jeg gikk til Fred Meyer for å kjøpe noen ting til Megans bil. Vi bestemte oss for å sette Ethan i en av de store trillebilene istedet for handlekurv og hahahha det var umulig å styre den og første runde jeg skulle svinge etter Kyra da, så kjørte vi rett inn i en perfekt stablet hylle med tannkrem og ALT veltet utover hele gulvet ahahahha (Signe på Mix flashback Marie) Ethan og jeg klarte ikke slutte å le mens Kyra unnskyldte oss til mannen som måtte plukke opp alt ahha, så hun tok over og rundt neste hjørne kjørte hun rett inn i en shampoo hylle, heldigvis klarte jeg å redde det meste men jeg bre "keep going!! keep going!!" så vi betalte og gikk ganske fort haha...

Da vi var ferdig måtte jeg gå rett til skolen for å begynne å pimpe opp Megans bil og alle bilene var linet opp på en rekke og vi hørte på musikk og hadde det skikkelig gøy! Ja, jeg innser hvor råner dette høres ut....men forsvarer meg med at det ikke er wunderbaum og terninger vi henger opp men glitter, ballonger, poms og football klistremerker haha!


Vi fikk faktisk andreplass!! Hell yyyeeaahhhhDet var syyykt masse politi som møtte opp men det var visst bare fordi de skulle blokkere veien sånn at vi fikk kjøre i paraden, de stengte altså av gatene og alle biler måtte stå i kø mens vi kjørte, vi hadde det sykeste anlegget og sang og ropte hele veien vi kjørte bak footballbussen til homecoming kampen, i en lang rekke med våre SWAAAG cars. Definitivt et av mine beste minner!!

Yess med 2.plass så var det på sin plass å rulle til denne sangen. All we do is win win win nomatter what (2.plass som godt som å vinne!!), got money on my mind (vi vant et gavekort på 25$ just sayin I got cash$$$ bitches!!!) and everytime I step on in a buliding, everybody's hands go up (hvertfall alle pasasjerene i bilen) and they stay theeere!!Da vi kom frem var det tid for football kamp og i dag hadde vi fått utdelt footballguttenes drakter til å cheerleade i, wii:)
Siden det var Homecoming kampen vår var det kjepefint show!


Det var også kåring av Senior courten og er veldig glad på Jennys vegne, som vant! Det var veldig fortjent, selvom Kally også hadde fortjent det veldig! Så stolt av henne uansett:)


En veeldig vellykked dag med andre ord!! Nå er jeg så trøtt at jeg ikke vet hva jeg skriver, har en stor dag foran meg i morgen, min første og eneste Homecoming noen sinne, vil at dagen skal være perfekt. Desverre må jeg opp klokken 8 for å rydde to av badene + rommet mitt før vaskehjelpen kommer... Ææææe klarer ikke legge meg, sykt nervøs for morgendagen!!

Ja forresten så vant vi footballkampen!! Som betyr at we made it for playoffs!!! Stooooked:) Ahhh this has got to be the good life 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

what if the day you stay in, was supposed to be the best day of your life?

Hei alle sammen, har hatt en fantastisk dag!! Jeg var ikke heelt sikker på om jeg ville på skolen i dag pga det var Pep Assembly og Varsity cheerleaderne, danserne og football playerne måtte møte opp på skolen klokken 7(!!!) for å lære en dans til Pep Assemblien samme dag. Dansen hadde vi lært litt av før og den var skikkelig dårlig så var ganske misfornøyd haha.. Men jeg bestemte meg for å gå, det er en once in a lifetime opportunity og alle ser på football guttene som driter seg ut uansett, haha!:-) Så jeg tvang meg opp og kom meg til gymsalen da, og jeg var litt forsen så skyndte meg å ta på skoene og da kom et kjent fjes, ingen andre enn football captainen, og spurte om jeg ville være dansepartneren hans, haha awe. Så vi gikk sammen til fremste (!!!....) rad pga vi er seniors og vi dummet oss ut hele tiden begge to, haha, men det var en syykt morsom start på dagen!

Marketing var sykt gøy, blitt skikkelig glad i jentene jeg sitter med, og matteklassen kom jeg meg gjennom før det var tid for Assemblien. Det var veeldig gøy så er kjempeglad for at jeg møtte opp:):) Sånne dager får meg til å tenke på alt man går glipp av de dagene man takker nei til ting og blir hjemme...


My partner #32 and I...:)


I lunsjen satt jeg med tennis-fyren som jeg ble sittende oppe og snakke med i fire timer i natt, og vi hadde forsatt såå mye å prate om, veldig koselig:)
I strength and conditioning fikk jeg en ny venn, han er veldig søt og han lurte på om alle i Norge bare hørte på Black Metal, det hadde han hørt nemlig...haha.
Nå er jeg akkurat kommet hjem og må prøve å lage meg litt mat før jeg må løpe til volleyball kampen vi skal heie på i kveld! <3

Noen bilder jeg tok på veien hjemLove my schoooaaal<3


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Upcoming

På fredag er det the homecoming game, på toppen av det hele er dette kampen som avgjør om vi går videre til play offs eller ikke. Om vi taper betyr det at det er min siste football game, som cheerleader, noen sinne. Sykt trist....

Fredagen etter er siste kamp men jeg reiser til Cali på onsdagen så den får jeg ikke med meg..
Når jeg kommer hjem fra California er det Halloween og etter Halloween er det allerede november!? Woow..
Tumblr_lndkftbzrg1qhlu4oo1_1280_large
Gleder meg så sykt til pumpkin carving!!
708fd3c9f59736a096299b7_large


I november er det thanksgiving og Sadie's dance og basketballsesongen begynner! Wii.Og så er det desember og jul da, og Winter Formal dance og plutselig er det januar og jeg er halveis i året!!
4205808430_f6b968679b_z_large263336889_de4e542e8e_z_largeTumblr_lo20apusou1qch3vso1_500_large

Har vært her i to måneder nå og tiden går så utrolig fort!!! Men jeg setter pris på hvert øyeblikk her, og kommer til å huske denne reisen, stedene, opplevelsene og menneskene for resten av livet mitt. Dette forandret alt.
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Firework

Hei alle sammen! 

Åååh har det så utrolig bra akkurat nå, hele dagen har jeg bare gått rundt og smilt og følt meg så utrolig bra, ingenting bedre enn det!!:-)

Vet dere gjerne vil se bilde av vennene mine men vi tar ikke så mye bilder så er litt awkward om jeg plutselig skal dra frem kameraet, men skal prøve å bli litt bedreeee:-)

I går hadde vi homecoming assembly hvor hele gymmen var pyntet opp til temaet Phantom of the Opera som er homecoming temaet vårt. Vi skulle ha Homecoming court som er at tre par fra hvert klassetrinn, freshmen, sophomores, juniors og seniors blir presentert og nominert til å vinne prins og prinsesse prisen, de blir altså skolens royality, mens på homecoming football gamen blir dronningen og kongen utnevnt som da kun kan bli et seniorpar. På skolen vår er det den største popularitetskonkurransen og for å bli nominert må du være skoleflink, ha maasse school spirit (altså kle seg opp i silver black and teal på kamper og spirit days og støtte skolens forskjellig sporter). Parene hadde pyntet seg ordentlig (typ prom pyntet seg) og de ble presentert en og en om hva de ønsker i livet og hvilken person de ville møtt om de hadde fått sjansen, det var utrolig fiiint, amerikansk og overfladisk!

Av seniorene er en av bestevennene mine her nominert så er kjempespent på hennes vegne!


I dag har bare vært en sånn skikkelig perfekt high school film-ish dag. Vet ikke hvordan jeg kan beskrive det altså, men med skolebøkene mine i den ene armen, en cupcake i den andre mens jeg stresser bortover den lange hallwayen på vei til skapet mitt og hilser på alle kjente og stopper å prater med noen og har ingen anelse om hvem mange av de er, blir introdusert til nye mennesker før jeg unnskylder meg og må løpe videre, streve med å få opp lockeret og bytte ut bøker før jeg går og kjøper en kaffe og prater med noen av jentene i kantinen før first period. Den følelsen vet dere, når du føler du endelig er på det rette stedet, eller at du faktisk er hovedrollen i en film? Det øyeblikket du innser at drømmer kan bli virkelighet og at virkelighet av og til er akkurat som på film... Ville ikke byttet ut den følelsen for alt i verden.
Elsker alt sammen, hvordan vi samler oss rundt de fem-radede speilene på jentedoen og skyndter oss å gre håret eller ta på lipgloss før next period og man deler speil med jenter man ikke har snakket med før, og blir plutselig invitert på det ene og det andre, løper inn på councellors office for å levere noen papirer og avtale møte med rådgiveren.Og senere ha lunsj og snakke om homecoming (gleder meg SÅ masse) mens det er homecoming games i midten av kantinen!  

Har glemt å fortelle dere at det er endringer i homecoming planene. Jeg har ingen date lenger nemlig, haha.. Jeg ble invitert til å gå med en annen gruppe men det var ikke "room for your date" og daten min og jeg hadde en huge krangel så jeg takket ja (alt er fint mellom oss nå heldigvis!), og next thing I know er jeg på en partybuss med tretti fuckings seks (36) venner som skal gå sammen, kommer til å bli one heck of a night!! Er utrolig glad for at jeg ble invitert, det er ganske stort haha! wiii
Vi skal møtes 4PM utenfor skolen før vi skal ut og spise på en restaurant før vi ankommer homecoming dansen, super excited!!

Forresten, så mange her sier at jeg minner dem om hun blonde i "prom"?... haha vet ikke helt om jeg er enig, men tar det som et skikkelig kompliment vaffal! Har dere sett den?


<3


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Confessions-Jeg har forsatt ikke lært meg myntene.
Jeg har bare brukt dollar og gitt myntene mine i tips og da det begynte å bli en hel del donerte jeg likesgodt alle sammen til brystkreft kampanjen.


-Jeg har forsatt ikke lært meg tlf nummeret mitt..
På alle klubbene jeg signet up for så var jeg sånn "heey i don't know my cell phone number, does my e-mail work??" heck yeaa!!

-Jeg har sett på tv én gang siden jeg kom
(x-box og netflix<333)

-Jeg går under navnene Caroline (Cærålain) Carolin (Cærålinn) Carrie, Catie, Carrol og Norway! 
Kjært barn har mange navn, her om dagen så sa jeg "Hey tennis guy" og fikk i respons "Hey girl who signed up for alot of sports this year" haha.

-Hver dag møter jeg minst to som hilser på meg og sier "Hey Caroline" som jeg ikke aner hvem er.. 

-Jeg har falt ned to trapper, kanskje ikke så mange, men det er hvor stort man gjør det som teller ikkesant
Ene fra et ølbryggeri/restauranten jeg var med vertsfammen + hele slekten og jeg falt ned hele trappen (som hadde glassvindu rekkverk, for en fin 3D effekt med tilskuere fra alle kanter) hele veien ned i baren. Way to make an entrance. 
Andre var ned trappene på tribunen da vi løp trappene i strength and conditioning, ja altså foran 30 av guttene og PE klassen, en ny smokin trenergutt og coachen!! Når jeg først skal gjøre det skal det gjørras ordentlig ikkesant 

-Jeg går forsatt inn på artige.no flere ganger i uken
........
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Autumn in Oregon

Til tross for at det var over 25 grader vel og merke..
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Morgenstund har gull i munn

Dette har vært en skikkelig lekse-helg, dere. Og jeg vet ikke hva som går av meg men det gjør meg egentlig ingenting, liker faktisk å holde på med det nå. Spesielt siden vertsfamilien min kjører meg til koselige kaféer osv hvor jeg får konsentrert meg skikkelig.

Klokkener nå 12:15 og jeg sitter i sengen og har akkurat skrevet en litt under 1000 ord lang historieoppgave om American Style Imperialism, og jeg har ikke engang spist frokost eller kledd på meg! Dette er en oppgave jeg har gruet meg til lenge, som jeg har prøvd å starte på flere ganger, men aldri klart å komme ordentlig i gang, så kjens veldig bra å ha fått det til, endelig!
Jeg har altså i helgen svart på 110 historie spørsmål, skrevet to papers. Jeg mangler forsatt 14 spørsmål og en skriveoppgave så skal vel jobbe med det i dag.
I går ble jeg plukket opp av vertsfammen for å dra på en restaurant mannen til verstfars søster eier med heele familien. Det er en typ bryggeri hvor de laget ølet osv selv, og det var utrolig god stemning, service og mat!! Tror det er den beste retten jeg har spist i hele mitt liv. Bestandig når jeg er på restaurant er det noe jeg ikke liker og lar bli igjen, men jeg spiste hver eneste bit på tallerkenen (ja det var grønnsaker der..) og det var lagt opp så utrolig delikat og porsjonen var helt perfekt. Også var selvfølgelig servicen utrolig bra, spesielt siden vi satt med han som eier det hele, haha..:-) Et veldig fint avbrekk fra leksene mine. Jeg fikk til og med en t-skjorte! Wii


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

15.okt.2011

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i sengen min omgitt av masse rot, det er i tider som dette det er greit å ha en blogg som unnskyldning for ikke å rydde..:-)

I går dro jeg kjøpesenteret sammen med Marissa og Rachel for å se på Homecoming sko.

En liten smakebit på hva de skal matche.. Tror jeg har gjort en gaanske god jobb.


Etterpå gikk vi for å spise lunsj, og på kjøpesenterene her så er det ikke sånn en restaurant her og en restaurant der, her er det en hel sirkel med restauranter også er det sitteplasser i midten. Høres veldig merkelig ut men er veldig stilig og praktisk! Jeg endte opp med Subway<3 Og får å sitere Marissa "She's eating bacon AND cheesecake, she candefinitly stay" haha.
 
Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å jobbe med historie, som jeg sliter veldig med, på en fredagskveld, selvom jeg var invitert med på andre planer. Målretta!! Så jeg gikk til Baskin Robbins, kjøpte meg en is/hot chocolate fudge/oreo/krem. Litt kleint siden hun i kassen bare "Heyy you go to Century, right?" og jeg bare "yeeah.." og hun bare "Cool, I've seen you arround, you're a cheerleader right?" haha, litt creepy.
Men jeg fikk gjort utrolig mye, nå mangler jeg bare 2 oppgaveark og en innlevering, så da har jeg planer for i dag og..


Det var ikke bare kjedelig da, jeg møtte på Tim og vennen som jeg ikke husker hva heter, igjen og etterhvert kom vertsmor og resten vfammen og vi handlet, spennende detaljer altså.. Så etter litt grocery shopping gikk jeg tilbake og jobbet videre... 
 
I dag tidlig våknet jeg av at postbilen var her og jeg vet ikke hvorfor men jeg bare visste at det var til meg, så jeg løp inn i The Man Cave hvor Ryan (overraskende nok) og vertsfar var og bare "Someone need to open the door!! It's a package for me and I don't know if I can sign it!!".

Aah ble såå glad, takk mamma!!

Det var først og fremst for å sende noen klær jeg manglet, jeg gjorde nemlig den feilen at jeg bare tok med chilleklær hit fordi jeg har hørt at Amerikanere bare går i shorts og t-skjorte og slipperser, og mange gjør det, men men her er det litt "viktig" å pynte seg og litt sånn, såå da fikk jeg sendt over noen kkær..:-)
MAG og sjokolade og maat<33

Også kom vertsmor med en liten gave også! CHS sokker!! Lovelyyy


Så nå sitter jeg altså og spiser ristet brød med mårpølse eller hva deter og drikker appelsingjuice, yummiii. Men nå må jeg rydde ferdig rommet så jeg kan forsette med historie, motiverende sant?..


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Dancing when the stars go blue

Jeg som ante fred og ingen fare... iløpet av EN kveld er alt KAOS, highschool drama is 'bout to break down!! Omg, dette kommer til å bli étt..interressant år.
 

Nåvel, i dag hadde vi ikke trening så jeg gikk til skolen for å øve på homecoming assemy-dansen og det var sinnsykt gøy å ha hele stedet for seg selv, med gamle russesanger på dundrende anlegg, haha.. Jeg filmet for å vise litt av dansen, vil dere at jeg skal legge det ut?:-)

Her tilbringer jeg altså masse tid hver dag:Også her er det vi trener strength and conditioning for det meste:

Man kan altså komme på skolen før/etter skoletid å trene i de forskjellig hallene/treningsstudio..:-) 

Da jeg var ferdig med dansingen bestemte jeg meg for å ta litt bilder av skolen:-)

Sorry for dårlig bilde men her er kantinen da


Og elsker hvordan alle veggene på skolen er fylt opp med spirit plakater og news paper articles. We got Swaaaag!!

Her betyr disse artiklene veldig veldig mye pga scholorship muligheter.

Strength and conditioning læreren min!Fine stedet<3 Elsker å være på skolen på kveldstid, guttene er på football fielden, mens noen trener soccer og andre baseball eller tennis, bandet øver og man kan høret koret inne som øver..  USAA<3

Beste skolen, til tross for dramaaaa.

Nå skal jeg straks legge meg, og forresten så er jeg ganske sikker på at videobloggen min er lagt ut fredag/lørdag!!:) Love you all


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

12.okt.2011

Hei alle sammen!
Dagen i dag har vært myye bedre, tuuusen takk for alle de fine kommentarene, betyr veldig mye for meg!! Jeg våknet i dag tidlig med panikk og bare "Herregud jeg må slette innlegget jeg la ut.." men så så jeg alt det fine dere skrev og bestemte meg for å la det bli, tusen takk:-)

I dag tidlig var jeg på mitt første DECA møte og det virker så utrolig spennende, dette er nok klubben jeg vil forsette med. Vi skal konkurrere først bare local så videre til state championship osv, og det handler om "expanding your network". Selve konkurransen er om du foreksempel har fashion marchendising (aner ikke hvordan man staver det) så får du en oppgave om f.eks hvordan promotere ditt eget merke best mulig osv, og du har ti min på å skrive ned stikkord før du skal holde en tale/overbevise dommerne om at din salgsidé osv er best, blant masse annet spennende, også må vi se profesjonelle ut, hihi.. og vi skal bo på hotell og ha masse field trips osv, spennendeeee:)

Ellers har jeg forsatt maasse lekser, og har egentlig ikke tid til cheerleading AT ALL, men det er så gøy så må nesten ha tid til det....:) Men altså, historie er så sykt vanskelig, jobber med det hver eneste dag, har ALDRI jobbet så hardt med et fag før og alikevel har jeg C(!!!!) i faget, sykt demotiverende.. Og jo, HERREGGUD, jeg hadde over 600 inne på bloggen min i går?? hææææ......

Men anyways.. i lunsjen i dag, da jeg sto i kø kom en fremmed ganske så kjekk kar bort til meg og bare "you're Caroline right?" og jeg bare "yeaah...:)?" og han fortalte at han kjente meg igjen fra da jeg hadde skrevet meg opp for tennis som spring sport, og at han gjerne ville ha meg med på laget siden han var Varsity Captain osv, åå da ble jeg så glaad:-):-) Så vi stod og snakket litt og gleder meg å bli bedre kjent med han..:) Ting blir alltid bedre!

 PS. I morgen (i dag for dere) er det en artikkel om meg og to andre bloggere i budstikka, litt nervøs... hehe:-)


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Coca Loca

Har hatt en stråålende dag, i dag! 
Da jeg stod opp dro hostmom og jeg ut for å kjøpe homecoming kjole, men først dro vi til KFC wii!! Hun visste jeg ville prøve det og siden hostdad ikke liker det så godt så tok vi turen i dag og vi tok masse bilder hahha.. men med hennes iPhone. Elsker hvordan jeg bor i America og har bare spist junkfood 3 ganger... Lite vits å komme hit da ass, spiste mer junk i Norge. Og jeg skal slutte å skrive om at jeg går ned i vekt hele tiden men nyter det mens det varer!!! Skal bare påpeke at den nye buksen min jeg kjøpte for tre uker siden ikke passer lenger og jeg hakke brukt den engang, så hvis noen vil  ha en real slengbukse for free og akter å betale portoen; it's all yours!!!

Haha fader ass, visste ikke at menyene var SÅ store, så fikk et svært kylling lår og en svæær kyllingklump og potetmos og mac&cheese og rundstykke, alt fritert såklart

Så bar det videre til Washington Square og dææven there is a god!!!


Da vi kom inn og gikk ned rulletrappen kan jeg sverge på at jeg trodde at jeg sto i rulletrappen ned til himmelen... Det var stooort og hvitt og sminkestands overalt, sånn som på tv vet dere. Det var pene sminkører og parfymesprayere overalt og det var bare breathtaking.. Jeg ville gjøre øyenbrynene mine hos en av de, men hun sa at brynene mine var så utrolig bra gjort fra før at hun ikke trodde hun kunne gjøre de noe bedre, wow takk!! I Norge ville de vel bare ødelagt de litt og tatt betalt x5 det jeg ville betalt her... ÆRLIGE mennesker dere...<3

Kjoleshopping gikk bra, endte med en veldig enkel og klassisk en, litt skuffende pga det ikke er en typisk homecong kjole, men skoene kommer til å gjøre hele antrekket....:-) Og mamma er den eneste som har fått se den, og hun syntes den var DELIKAT hahhaha.Vertsmor og jeg gikk og kjøpte is som var sånne bittsmå sammensatte kuler, wii. Vi hadde rett og slett en girliedag med masse girlietalk, og det var superkoselig!!


Jeg shoppet også litt annet enn kjole, det kan dere få se i morgen. Etter noen timer shopping møtte jeg daten min ute, han  ville komme hit og møte vforeldrene mine men da freaket jeg ut og dro han med meg til Tacobell istedet hvor jeg spiste en DEL og han ikke spiste noe hahha og ja, tipper vennene mine ler nå, som vet hvordan jeg ser ut  når jeg spiser hahhha æsj. Men vi hadde det gøy da, vi var sammen i noen timer og han fulgte meg hjem da det var mørkt..i regnet, aw...:-)


Også møtte jeg Tim, som jeg ikke har sett siden ferien, siden jeg møtte han gjennom Kyra og Kyra og Tim krangler og siden jeg ikke har nummeret hans så var det litt vanskelig, men jeg ran into him og følte meg skikkelig Amerikansk da vi hadde pratet og jeg måtte gå og jeg bare "Hey save your number on my phone so we can kick it some time" yeeeahhh, score. neida, men nå må jeg sove, skal være på skolen 07:45 i morgen fordi jeg trenger tutoring i history, dere vet, keepin it real. Natta<333


Nei forresten, gikk jo tur her om dagen, etter skolen til Insomnia. Og jeg hadde ikke kartet mitt med meg og gikk meg vill i 5 min til jeg kom ut av skogen og fant ut at veien jeg hadde gått 10-15 ganger med kart var helt feil vei og tok sånn 10 min lenger enn denne!! HAHA kart ass. Men herregud jeg elsker ELSKER Oregon, alle utvekslingsstudenter DRA hit!!! Snakker mer om det i videobloggen.

Hvor andre steder finne du en såå fin utedo?? med nedtrekker og speil og lys og vask?? Ikke på Kalvøya hvertfall, just sayin

Forresten, tror jeg skal bli designer og forresten igjen, klokken er 09:45 i Norge, hvorfor har dere allerede vært inne på bloggen min 105 ganger??? hahha creepy!!!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Friday Night Lights

Hey
Har hatt en fin dag, jeg skulle visst ikke handle kjole før i morgen, i dag skulle nemlig vmor og vfar på football kamp så jeg skulle være barnevakt for Ethan! Jeg var kjempetrett og klokken ett fikk jeg sms fra Ryan som lurte på om han kunne komme over å hjelpe, noe som selvfølgelig var helt greit..haha:-) Så da han kom var vi litt sammen før jeg gikk og tok en powernap (haha ja kjempehøflig å la han bli igjen med Ethan) men han fåreslo det siden jeg har vært så stresset med lekser osv i det siste og da jeg våknet hadde han til og med fått Ethan til å sove litt (DET er godt gjort) så da var det bare vi to, så da ble vi liggende på gulvet (wall-to-wall carpet
♥) og se på film og prate. Elsker at de to har så god kontakt, er så utrolig søtt å se de sammen, blir så glad av det!!:-)

Da vi vekket Ethan så lå alle tre på gulvet og så på Cars for sirka hundrede gang og det var kjempekoselig, selvom jeg og Ryan har litt (veldig) konkurranse om hvem Ethan liker best, men jeg vant altså! Er jo trossalt "søsteren" hans..
♥ Etterhvert gikk vi ned og Ryan lagde middag, mens jeg ryddet stuegulvet før vertsforeldrene mine kom hjem. Da var vi alle sammen litt oppe i tv-stuen før vertsfar kjørte Ryan hjem..:-) Haha vi har det veldig morsomt sammen alle sammen, og vertsmor sier jeg og Ryan er akkurat som to søsken for vi "krangler" foran alle sammen og diskuterer og ærter hverandre hele tiden, haha aw..♥ Og jeg DIGGER vertsforeldrene mine, og jeg lo så jeg nesten ikke kunne puste da vertsfar kalte Ryan en "PLAYAHH" haha hjelpes..

Senere gikk jeg en tur og handlet inn masse godteri og la meg i sengen og så på en episode av Awkward (BESTE serien!!) før jeg bestemte meg for å prøve ut en ny serie, eller den er ikke ny men jeg har ikke sett på det før, Friday Night Lights og likte det sååå godt! Definitivt min nye favserie etter Awkward 


Og ja i går var det jo football kamp og vi vant, så det var braa! Jeg har hatt lite tid til å øve på cheersene mine nå så jeg gjorde maasse feil, men hadde heldigvis Anthony ganske langt fremme på tribunen som heiet mer på meg enn fotballspillerne og hjalp meg, selvom jeg tror han forvirret meg mer enn han hjalp meg haha..
 Og herregud siden det var Hillhis homecoming game så hadde de band osv og vi cheerleaderne har visst en dans vi gjør når det kommer musikk, som jeg ALDRI har sett og ikke ante noen ting om, såå da sto jeg der da foran hele publikum og skjønte ingenting, så når jeg skjønte hva som foregikk tok jeg det på sparket og improviserte med robotdansen osv hahha herregud.. those memories..:-) Fikk hvertfall publikum pumped up og det er jo det som er meningen, er det ikke? Coachen derimot tok meg til side etterpå og lærte meg dansen, FORAN alle... once again, those memories..

Jo, og det SØTESTE skjedde herreguuud!!! En gutt skulle spørre en jente til homecoming og ville ha vår hjelp så før kampen øvde vi inn et cheer og han hadde laget en stor poster med "HOMECOMING?" på og i third quarter så sto han inni ringen vår og vi ropte det vi skulle og fikk hele publikum med før han "hoppet" ut og holdt opp skiltet og spurte jenten til Homecoming og hun bøyde seg ned fra tribunen og skrek jaaa, jeg begynte nesten å gråte, såå glad for å være en del av det!! wiiii:)

Etter kampen ventet Shane og Richardo på meg fordi vi skulle kjøre sammen hjem men jeg måtte løpe ut på banen for å gi Nico en klem og gratulere han, det er seriøst det beste! Når vi vinner og det er bekmørkt og lysene lyser opp banen, og jeg leter gjennom menneskene og football spillerne til jeg ser han og løper bort og hopper opp i armene hans, haha han er best♥ Så  prater vi litt før jeg løper av igjen og finner igjen de som venter på meg haha.. Møtte også Anthony der som introduserte meg til vennene hans så det var veldig koselig!

I morgen skal jeg da altså finne homecoming kjole og hvis jeg har tid være med homecomingdaten min på kvelden..:-) Fant ut at Sadiedansen (hvor jentene spør guttene til dansen) er allerede om en måned, og jeg spurte daten min til homecoming (som er ganske stort når en jente gjør), så jeg har påenmåte allerede gjort det haha.. Det er kanskje ikke så normalt men han er den jeg har lyst å gå med og var så redd for at noen andre skulle spørre han og han skulle si ja, så jeg tok saken i egne hender!! Var syyykt flaut men han sa han "would love to go with me" og at han ville spørre meg men var så redd for at jeg skulle si nei siden jeg allerede hadde sakt nei til 3 gutter. Så nå er jeg ganske nervøs siden på neste football game ellernoe skal vertsforeldrene mine møte han, haha æææ!!

OG forresten fikk jeg A på prøven min i matte!!! jeg hadde bare to feil ut av 45, og da jeg fikk karakterkortet viste det seg at jeg har 6 6ere og en 5er i matte, jeg kan ikke tro det!! Men har jobbet superhardt for det så er glaaad:-):-) Historie og Law er forsatt veldig vanskelig, men det er samme lærer jeg har i begge fagene og de hjelper meg masse, hjelpelæreren tar veldig godt vare på meg og jeg introduserte faktisk hun og vertsfar på footballkampen, hun kom for å se meg, såå søtt!! Love Americans 
♥ Nååå må jeg virkelig sove, lovelove 


<3


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Homecoming

Hei alle sammen!
Først og fremst må jeg bare si at jeg ble superoverrasket over alle spørsmålene deres, hadde aldri forventet såå mange, men skal svare på hvert eneste! Bare si fra om det er noen som ønsker spesielt enten videoblogg eller ikke videoblogg, sånn det ser ut nå så blir det videoblogg, myye lettere for meg, enn å måtte skrive ned alt!


Nå sitter jeg på Insomnia, caféen jeg fortalte dere om i går. Jeg sitter ved vinduet og drikker en large mocha coconut frappe med whipped cream og en toasted bagel. Utenfor regner det, og jeg er superlykkelig.  If someone would ask me about going as an exchange student, right now, right this moment, I would say go for it. And if they would reply "what if it's going to be a disaster, the worst thing I've ever done" I would look them in their eyes and say "but what if it's going to be the best?"


Tenkte jeg skulle fortelle litt om homecoming, selve dansen er 22.Oktober, men det er allerede stor ståhei og homecoming er ikke bare homecoming dance, som jeg trodde. Det er Homecoming week hvor hver dag har forskjellig temaer man skal kle seg opp i, athletic lunch, masse opplegg som car caravan hvor alle pimper opp bilen sin og de stenger masse veier rundt i byen så vi har en bilparade, , BBQ, homecoming game osv.

Men altså dansen, guttene her har gjort et skikkelig oppstyr i år med å spørre ut jentene. Hvordan man spør om en jente vil gå med dem til Homecoming er en ganske big deal her og det er utrolig søtt!! Det er kommet gutter inn i klassen som har hatt med seg en hel gjeng og cd-spiller og lip synced til en videogreie med blomster og alt til en jente, en annen jeg kjenner åpnet skapet sitt (som gutten hadde sett over skulderen hennes hver gang hun åpnet det for å lære seg koden) som var fylt opp med blomster, sjokolade og en bamse hvor det sto "homecoming?" på. Football captainen som selvfølgelig er supersmart hadde samarbeidet med læreren, så han fikk læreren til å be han om å komme opp til tavlen og skrive en setning, inni denne setningen var bokstavene "Will you go to homecoming with me" gjemt rundt om kring i setningen, han hadde skrevet de bokstavene med vannfast "kritt" og resten i vanlig (man så ikke forskjellen) og så fikk læreren jenten han ville spørre til å komme opp og viske ut setningen, og da stod "Will you go to homecoming with me?" left på tavlen, det var såå søtt og gjennomført, super jealous!! Også andre har bakt cupcakes med bokstavene "Homecoming?" på og gitt til jentene, supersøtt!

Jeg ble i dag invitert til å fikse meg sammen med en jentegjeng og på deres party, det var skikkelig sånn "oh! you should totally come to my party before the dance!!" og jeg takket såklart ja, men det var før jeg visste at siden daten min er på football laget så er jeg med på partybuss før homecoming dansen, spurte om hva dette innebar og det var visst som en megalimmo hvor vi festet før homecoming, haha yess:) men jeg tror jeg skal fikse meg med jentene så bli plukket opp av partybussen, superexcited!!:)

Skal på homecoming kjole-shopping med hostmom på lørdag, gleder meg maasse!!:D {% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Ønskeinnlegg - spørsmål

Som jeg så vidt nevnte i forige innlegg, så tenkte jeg at dere kunne komme med ønskeinnlegg, som jeg kan svare litt lenger på. Men for denne gang tror jeg bare jeg må holde en spørsmålsrunde, kommer inn så masse forskjellig spørsmål fra her og der, og jeg kom nettopp på at jeg glemte å svare på de forrige, so sorry. Så dere får stille spørsmål om ALT dere lurer på her så vi får samlet det opp litt! Det er også noen som vil at jeg skal snakke engelsk på videoblogg, kan kanskje snakke LITT men engelsken min er ikke bra, just sayin, haha.. Så kom med spørsmål, cheerleading, karakterer, trening, gutter, venner, forhold til de hjemme, forhold her, klær, følelser, tips, ærlighet, you name it, så svarer jeg på videoblogg på lørdag.

Tumblr_lr2gvf7jgq1qlk9z1o1_400_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Masse smmmåprat

Hei bloggleserne

Jeg har det fortsatt veldig fiiint. I dag var jeg oppe veldig tidlig, vi har nemlig begynt med club meetings så Century Striders hadde møte i dag kl. 8 for å få litt mer info. Dette er altså en løpegruppe hvor vi trenes opp til et marathon som er i november, hvor vi løper om kvelden med et helt ekstremt lys show osv. Det høres kjempekult ut men jeg tror ikke jeg skal fortsette med denne klubben pga det blir da trening 4 ganger til i uken med løping FØR cheerleading treningene og etter strength and conditioning klassene, og det blir for mye! Buksene mine begynner allerede å bli for store, måtte faktisk skifte i dag tidlig fordi den ene slim-fiten så baggy ut, haha fail.. så tror ikke jeg skal signe meg opp på flere treningsgrupper.. Skrev meg jo opp på mange av klubbene nettopp for å få mer info og se hva som passet meg best..:-) 

Og mens vi er inne på dette med trening må jeg bare si at jeg er frelst med at vi har Strength and Conditioning class, jeg mener det er akkurat som å trene på treningsstudio bortsett fra at det er myye lettere å gjøre regelmessig, nettopp fordi det er en klasse og du MÅ møte opp. Du må også ha god innsats pga karakter ikkesant, så du får bestandig mest mulig ut av treningen, ekstremt lurt! Og dessuten er det jo bestandig en trener i nærheten som etterhvert kjenner deg (og mobber aksangen din), og hjelper deg med rette teknikker og du har det samtidig gøy siden du er med vennene dine, og hjelper hverandre. Dette burde virkelig Norge også ha, og nei, det er ikke det samme som GYM. 

Har ingen blder, dårlig blogger 


Og tilbake til klubbene, det er litt morsomt fordi siden jeg skrev meg opp på så masse så får jeg hele tiden notes i timen om klubbmøte tider osv. Dere vet sånn som på film, det er en som er office aid (en elev som ikke har klasse og da kan velge å være en "hjelper" for en klasse/kontoret) som kommer med lapper til elever fra kontoret med informasjon, eller når man må til rektor eller athletic office osv. Alltid like spennende haha.. og jeg samler FORSATT på alle sammen, wii.

Og herregud det rareste skjedde i dag. Jeg sto i en av køene for å få lunsj, helt i min egen verden, så plutselig popper det en gutt opp foran meg og helt out of nowhere spør han om jeg vil gå med han på Homecoming.. Jeg kjenner han ikke i det hele tatt og ble skikkelig satt ut så "ehm hæae?" også sa jeg at jeg ikke følte at jeg kjente han godt nok til å gå med han osv, haha uff syns skikkelig synd på han, han ville liksom ikke gi seg.. Haha jaja håper han finner en annen date, og at jeg får daten jeg vil ha og slipper å avslå fler haha, 3 stk er nok nå vil jeg ha en ordentlig date!!

Og i spansk klassen hadde Marissa bakt kake til meg, aww!! Supersøtt..:-)


 Og en annen jente ville lage en Norwegian Lefse til meg, siden besteforeldrene var norske så hun har lært det, haha. I spansk har jeg faktisk A nå, noe jeg ikke trodde etter den siste prøven. Men det er mye lettere å lære spansk fra engelsk enn fra norsk, kan ikke helt forklare hvorfor men.. også hadde vi presentasjoner i dag, bare superkort om oss selv og siden jeg har verdens beste Julian ved siden av meg så gikk det helt perfekt, han er jo mexikansk så han hjalp meg med alt sammen, haha scoore.

Åh merker jeg bare skriver tull nå, bare forskjellig deler som ikke hører sammen at all, men det er vel bedre enn om at jeg skriver milelange innlegg med hver eneste ting jeg gjør.. om dere har noe ønskeinnlegg så let me know..

Det blir egentlig bare bedre og bedre på skolen nå som jeg kjenner fler og fler, så nå er folk liksom så sikre på meg at de kan tulle med meg og "ærte" meg, haha.. På gruppen vår i engelesken så er vi fire jenter og alle de tre andre var skikkelig gode venner fra før av, men nå er vi skikkelig sammenspleiset og ler heele tiden, de er hilarious!! Også syns de jo forsatt jeg er den "beste" i engelsk så i dag da jeg leste opp hva som hadde forandret livet mitt så når jeg var ferdig var det helt stille til hun ene bare "DAAANG GIRL!!" hahaha trodde jeg skulle dø av lættis. 

Og i mangel på fler bilder....


Også HAHAHHAHA jeg burde skikkelig ha lest mer om Norge før jeg kom hit lolll..... I markedsføring hadde vi om noe med politikk osv også begynte læreren å spørre om Norge så jeg bare begynte å finne på masse hahaha panic!!! Han spurte om EU osv og jeg vet da ingenting om EU så jeg bare sa masse og når han spurte "so that's like blalblabla" I was like "Yeahh!!! Exactly!! That's right!" haha loll, håper han ikke googler det....

Også håper jeg alle har hørt My City av Erik og Kriss feat. Nik og Jay. Shit den er fengende, hørte på den på vei hjem fra trening i går og siden det var mørkt så stoppet jeg på fortauet for å slå av en dans, haha, håper ingen så meg.

Så ja, nå har jeg fått ut litt rot og tull fra hodet mitt, så er det tilbake til lekser, mid-terms på mandag!!! Steike.... Hadet 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

The best day of my entire life.Yea, dette er ikke cheerleading outfitet altså, men siden vi har Think Pink week (breast cancer) så går vi i rosa!!:) Etter bildene fra kampen i dag la jeg faktisk merke til at bena mine har blitt ganske trent her, har ikke lagt merke til det før nå så det var ganske motivatiing altså!! Ser dere det?? (please say yes)

Tok et bilde av mitt locker for dere også i dag.. måtte passe på å gjøre det i smug, og måtte hele tiden gjemme kameraet fordi alle football guttene gikk forbi hele tiden, og litt vanskelig siden hele break dance klubben trener rett ved siden av skapet mitt, men bilde ble det! Mangler fortsatt masse, men er fornøyd hittil!


Lynda tok et bilde av meg før jeg skulle til kampen i kveld. Skulle heie min første hjemmekamp som vil si fuull tribune av folk du kjenner, var såå nervøs!! Åh. just realized at jeg ikke har vist dere drakten min, dere får bre vente litt til, her er jeg hvertfall klart for oppmøte før kampen!


Og kampen dere, var helt AMAZING!!! Jeg har virkelig ikke ord, aner ikke hvor jeg skal starte. Vi fikk våre rosa gensere i forbindelse med brystkreft kampanjen og vi trente og øvde på stunts mens tribunene sakte men sikkert fyltes opp med stoked elever og foreldre oppkledd i rosa, og mange dro den heelt ut, kjempegøy!! Og kampen var såååå insane spennende, fy fader!! De to hele første omgangene og halveis i andre lå det helt likt, det var så intenst og stemningen var helt sinnsyk, Da det var noen minutter igjen ledet det andre laget men 1 minutt igjen av kampen scorte laget vårt og tribunen og alle gikk helt crazy, og det andre laget var ved målstreken fra de siste ti sekundene (som blir mye lenger enn ti sek pga de blåser av kampen hele tiden) og de var like ved å score hele tiden men våre Jaguars kjempet helt sinnsykt og og da det var 2 sekunder igjen så klarte kapteinen å redde en helt syk ball, så vi vant og vi heiet og hele tribunene og oss stormet ut på banen for å feire, og gratulere fotballspillerne. Det er det sykeste jeg har opplevd noen sinne.


Josefin og jeg før kampen


Yepp pushupsene mine teller.... ingen tvil om det

Var så utrolig morsomt å se kjente fjes blant publikum og de jeg ikke har snakket noe serlig med har kommet ned i pausen og sakt at vi har den og den classen sammen og hørt "Hey Caroline!!" fler ganger fra ukjente fjes! Og det kom en mamma bort da jeg var på vei til toalettet og spurte om jeg kunne møte en liten jente, hun hadde så lyst å få en klem fra en cheerleader så jeg møtte hun og gav hun en superstor klem og pratet litt med hun før jeg måtte løpe, da følte jeg VAFFAL at jeg var med i en film!!

Etter kampen..<3


Yepp, her har dere football captainen;) La meg bare si at håret hans ikke vanligvis er sånn, han var schvett..(<3), og han er ikke så fotogen, men han er den beste.


Og roadtripen hjem var såå utrolig gøøøy!! Josefin satt på og Shane og Ricardo lå i bagasjeromemt og jeg klarte ikke slutte å le, ville bare at dagen aldri skulle ende! Alt  i dag kjentes sånn ut som en film.. Et øyeblikk under kampen så jeg rundt meg og tenkte bare "skjer virkelig dette?", jeg så på footballguttene, jeg så på de glitrene pompomsene, på den hylende tribunen, på lysene som som holdt mørket ute og la et filmish lys på hele fielden. Jeg kjente på temperaturen, som var helt perfekt, litt kjølig og ja, bare perfekt.. Jeg tenkte at hvis dette er en drøm, vil jeg aldri aldri våkne opp. 

Da jeg kom hjem ventet Ryan hos oss, så fikk endelig sett han, har ikke sett han på kjempelenge nå.. Og jeg fortalte om alt mens jeg lå på gulvet i stuen og klarte ikke slutte å le og sprelle, haha.. Da han dro så hadde jeg tidenes kveld med hostmom and dad, haha de var nesten mer overexcited about alt jeg fortalte enn det jeg var og jeg siterer vertsfar "Wow, you're high on life!", You bet I am...:-)

Åhh har så mye mer jeg kunne skrevet men mååå legge meg nå så jeg har energi til å stå opp å rydde i morgen før jeg drar til coooaaasten, selvom jeg egentlig burde bli hjemme og gjøre lekser... Men akkurat nå betyr det ingenting, nå skal jeg bare lukke øynen mine med et smil om munnen..:-) Er helt utslitt, men med en supergood feeling, beste følelsen ever. Love you guuuyyysss!!!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Heaven is a place on earth

Hei alle sammen. Sitter i sengen min nå og er så utrolig trøtt og svimmel, kroppen min kjens kjempetung, som at jeg skal besvime hvert øyeblikk. Prøver å fokusere på noe annet ved å blogge litt.

Det værste som kunne skje skjedde i dag, jeg forsov meg skikkelig, jeg våknet og sperret øynene opp, det første jeg tenkte var "why is my alarm not ringing??" jeg spratt opp og løp som en gal inn på badet og kledde på meg raskere enn jeg noengang har gjort, helt på gråten. Det var ti minutter igjen av første time da jeg våknet og rakk akkurat å ikke komme forsent til andre time. Det var helt forferdelig, jeg som var så stolt over å ikke ha noe fravær og noe som helst, det positive i dette er at det er en bekreftelse på at jeg hvertfall har forbedret meg skikkelig på hvor mye jeg bryr meg om skolen, hadde dette vært i fjord hadde jeg antakeligvis bare vært hjemme hele dagen.. 

Jeg kom rett til matten, favorittklassen og nå har enda en flyttet seg til vår gruppe så vi er alt for mange, så ble litt irritert, vil bare ha stamgruppen vår!

Haha søte Christian som er like dårlig i matte som meg, think pink week


I strength and conditioning gjorde jeg skikkelig progress i dag!! På bench press, så skal vi jo som sakt ha 10 x 10 x 10, men jeg klarte bare 7 x 5 x 5 og så klarte jeg sist gang 10 x 7 x 5, og i dag klarte jeg 10 x 10 x 7!!!! Så blir superglad når jeg klarer 10 x 10 x 10 og etterhvert faktisk kan begynne å sette på vekt på stangen... haha hadde skikkelig gledeshyl da jeg fikk det til og Austin skulle selvfølgelig ødlegge alt med å løfte 80 kg ellernoe, dust...
Jeg sto på skikkelig og armene mine kommer til å være helt ødelagte i morgen!

Etter skolen gikk jeg med en venn for å se om vi fant frozen yoghurt, men vi fant det ikke så han viste meg denne superamerikansk iskrem butikken!! De hadde såå masse forskjellig og med masse toppinger!! Yummii, nytt favorittsted!!
 Jeg valgte 3 scoops med Oreo, Cookie Dough, Chocolate Fudge Brownie med Oreo and Snickers topping, og alt dette for 5$!! Altså 25-30 NOK, altså den prisen du får for én scoop på halvparten av størrelsen på scoopene her, latterlig!!:) Isen var nyyyydelig, superyummiii


Etter dette gikk jeg for å handle inn litt matvarer. Ikke misforstå, vertsforeldrene mine kjøper alt jeg trenger, men har lyst å lage salat til å ha med til skolelunsj så jeg ikke kjøper hamburgere og taco og burrito hver eneste dag.. Så gjorde likesågodt mens jeg allerede var på farten!

Og da jeg kom hjem ville Lynda ta meg med til A Dollar store som er en svæær butikk hvor alt koster 1$!! Kjempegøy! Og etter det dro vi til en fabric-store fordi hun skulle ha strikkepinner, og der hadde alle mulige stoffer og tøy, fikk kjempelyst å lære å lage kjoler osv! De har kvelder der hvor du kan lære de grunnleggende tingene som vi tenker på å gjøre noen ganger fremover!

Nå må jeg gjøre ferdig lekser, i morgen er det football game, og på lørdag reiser Everett, Ethan, Cris, Cliff og jeg ut til et strandhus ved sjøen til et hus vi har leid, da skal vi gå på den berømte Oregon stranden, ta bilder og kjenne på vannet og bare slappe av! Og på søndag skal jeg være med Josefine, gleder meg masse! Håper dere har det fint..:-)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

20 things I love about America

1) The guys' laidback style.
I was told the guys in America wasn't much to brag about, their hair was a mess, or just..not there, and  their boring style.  Truth is, I adore the guys here!! A normal haircut is something like Newt from Disney Channel, you know? it's gorgeous!!! It looks (is?) so incredible natural, and alot of the Norwegian guy's hair, all glossy and gross (which I used to love) after all the hair products, really can't compare.
boy, cute, eyes, hair, hat
beach, boy, cute, fire, hair

And how they're dressing in my oppinion makes the Norwegian Bærum/Oslo-guys look rediciously overdressed, which I realized after coming here; they really are;) The jocks is the rolemodels and their feet is pretty exhausted after all the football practice, so they are wearing like these high tennis socks in slippers, and I adore it, haha.. They often wear like a long shorts over and a t-shirt, or just jeans and a not-too-loose t-shirt. aah.

2.How everything is like in a movie.
Just love walking down the over crowded hallways, surrounded by lockers, and feel like I've just been taken out of a high school movie, or in the cafeteria, or when I'm carrying my cheerleading bucket, trippin arround asking if they wanna donate like I'm in a surrority (Legally Blonde much) or something, haha.

boy, comeback, get back, girls , highschool

3. The education/teaching.

Love how I just want to write down and quote what my teachers are saying, because the language their speaking makes it all so interesting and feels like it's taken out from a manuscript, so inspiring!! 

4. How cheap everything is.
A soda from a Soda MASKINE is 6 NOK, in Norway it would be like 25-30 NOK, rediculous. 

 5. What you get for your money.
If you order a wrap, you get a gigantic double-wrap for a cheaper price then you would get for a wrap 1/4th the size in Norway. And if you order icecream with chocolate you get like a swimmingpool with chocolate, and a softice is not one-two-swirl (hehe lol.) it's huuuge, businesses in Norway is so cheap it's to puke of.

6. Compliments.
People in Norway barely gives eachother compliments, here, even though it's someone you don't know and just even meet randomly in the hallway, they'll comment your hair or whatever, and they are really direct like "You're my favourite in this class" and "you are so pretty, I love you", and yes I realize how fake that sounds but it's really nice, I swear. Confidence boost much!!

7. Choises.
At the grocery store it's soooo much to choose between, all kinds of chocolate, all kind of flavors and they have like peanut buttercup milkshake and so on!! Heaven 
Cupcakes-decorados_large

8. The help when you're shopping.

How you always get your own "helper" in the clothing stores, and they'll find different sizes for you and everything, even though it's really cheap stores -this kind of customer service you'll just get at the exclusive stores in Norway. 

9. How are you?
How everyone asks how you are doing today, it's adorable 

10. School Spirit.
As I told you just a couple of days ago, here, the school spirit is sooo high!! It's t-shirt making all the time, like "Jags got Swag" (they're using the word Swag aall the time, haha) and the girls are making t-shirts with glitter and write their favourite football players' name and number on the back. And it's not about have a cool style, bu put on as much turquise, black, glitter and silver as possible!! We're talking black leggings, tuquise and black socks (of course long ones), glitter shoes, home made skirts with all the school colors mixed, a home made t-shirt with like slogans and lots of glitter, hair bands, turquise eyeshadow and nail polish!

11. How everybody knows everybody.
Don't know how other schools are, but at my school, everyone is friends! The jocks are friends with those in band and this year the dancers and cheerleaders are even friends (they were enemies last year though, lol).
 
297465_2424589623004_1499407975_2627923_1076230805_n_large

12. The spontaneity.

How we never make plans, just text eachother "Hey wanna hang out?" or "Wanna kick it tonight?" and pick the others up by car. 

13. How everybody looks like celebrities.
Haha, this is just me and my imagination, but I could swear that these guys are sooo similar to some celebrities, like just in my math class it is like this guy who is identic to Rico form Disney Channel, I swear, and one that looks just like Chase in One Tree Hill, and one that looks like Lars Tangen, yes he is a celebrity for those who might doubt that, and this girl who looks just like Selena Gomez and one that looks so much like Penelope Cruz, and this i sjust my math class!! I actually were going to ask the Lars-Tangen guy and Chase-guy totake a picture haha, they are nice guys so they would probaply just laugh...:-) 

14. The highway
There is nothing compared to driving on the highway with the American signs in the sunset, and just try to capture everything you see in your memory and thinking, this is what I look and adore at weheartit every day, this is it.

15. The assemblies and happenings.
They make a big thing out of everything here, like holidays, there were actually Halloween stuff out in the stores in August, no kidding. And there is so many events on the school, and everyone is really involved.16. School sports.

I love love love how I just realized at the game on friday why 3 of my teachers are so damn loud; they are all coaches of the football team... Most of the male teachers are some kind of football and we discuss the school sports in class with the most envolved teachers, and the female teachers are supporting with wearing Jaguar t-shorts and it's amazing how everyone wears their uniform to school the same day they have games, and how sometimes the entire team, for example girls soccer, wear high heels and dresses out of respect for their team. 

17. How everyone loves the Norwegian accent.
Have gotten so many compliments about my accent, and the football captain actually told me, when I told him I got stuck in strength and conditioning class, that "all the guys were going to hit on my, with my accent and everything" haha 

18. The football games.
I really love how the crowd goes wild and cheer together with the cheerleaders, doing our moves and just being loud and amazing. And to stand down on the field, close to the players, hearing the coach speak, feeling the nervousness and excitement, see the sweat pearls on their chin as they take their helemts off for a drink of water from plastic cups, and see their trippin and praying and just feel the extatic moment right before it's their turn out on the field, it's like nothing else.
310418_10150392111833455_286845273454_10401766_419086860_n_large
19. MTV
How I finally don't get slapped in the face while trying to watch my favourite shows at MTV.com with "Sorry! This video is not available in your region."

20. Waking up every single day with a smile on my face when realizing I am living an amazing adventure, and how greatful I am to have been given this opportunity. 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Keep calm and fight on

Jeg fortalte dere om at vi cheerleadere denne uken samler inn penger for brystkreft, og derfor skulle vi "pimpe opp" vår egen bøtte til å samle inn pengene med. Jeg måtte bare ta hva jeg hadde og bruke kreativiteten, ble veldig fornøyd egentlig! Hva syns dere?Ble spesielt fornøyd med lokket egentlig, dere ser det hullet der brystene skulle vært ,med glitter rundt? Det er der man skal putte penger inn, hihi..:-)


Er ikke sikker på hvor fin jeg syns den er om jeg skal tenke norske-meg, men amerikanske-meg er kjempfornøyd..:-)

I morgen er det cheertrening på Hillsboro stadium (ææ!!) og vi må ha på oss skolefarver (turkis, glitter/sølv, sort) og jeg hadde egentlig ikke noe serlig, men nå har jeg sølt glitter over alt jeg har på meg (treningstøy) så da var ikke det et problem lenger...:-) Nå må jeg rydde og legge meg, per jeg får inn noen penger i morgen! Nattaa!

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

"People said we won the war, but we didn't win the war, no one wins in war, we all lost".

Hei alle sammen!

Er nettopp kommet hjem fra en lang dag på skolen og var ikke sikker på om jeg orket å lage et blogginnlegg, men leste gjennom kommentarene og fikk ummidelbart lyst til å blogge, dere inspirerer meg sånn!!


Vel,  dagen startet ganske tungt, dere vet de dagene hvor man står opp og bare VET at dette blir en dårlig dag? Jeg satt alene ved lockeret mitt og spiste i dag, orket ikke noe cheerleadingdrama og styr så satt for meg selv og det var ganske deilig for å være ærlig. Dagen ble mye bedre etter lunsj siden da har jeg strength og conditioning class med favorittgutta mine, de gjør meg så sinnsykt glad, elsker den klassen!! Selvom jeg fikk my but kicked x2 i dag... 

Historie var også veldig interressant i dag, selvom jeg omtrent satt og gråt under en film om krig. Tidligere ville det ikke brydd meg, pga alt er så langt unna og så urealistisk, alt skjedde i "gamledager" på sorthvitt, skurrete film, men 22.juli-hendelsen har skiftet synet mitt på dette. Jeg tror ikke noen kan forstå "krig" og kjenne hva de følte uten å ha opplevd noe så sterkt, 22.juli åpnet hvertfall mine øyne. At så uvirkelig som det var for oss, var så uvirkelig det vr for dem, og selvom filmene er i sort-hvitt så var det like klare farver som i dag da det tok plass, det var mennesker som oss, bare med andre hårfrisyrer og klær, og når man virkelig setter seg inn i det, at disse menneskene er virkelige, eller var virkelige mennesker, er det helt utrolig, hjerteskjærende og det er fælt å si det men; interressant. Noe jeg har skrevet opp på min bucket-list er å lære alt om 2.verdenskrig, dette var det eneste temaet jeg brydde meg om da vi hadde det på ungdomsskolen, og jeg lærte veldig mye, men jeg ønsker å forstå det, alt som foregikk og hvor det foregikk, hvem som var involvert og hylle de som kjempet. 

Noe som traff meg veldig var da han sa at etter første verdenskrig hadde alle mistet noen, en bror, en far, en venn. Jeg tenker på hvor preget hele Norge var av å ha mistet 80 mennesker, 9 millioner mennesker døde i første verdenskrig, helt urvirkelig. Noe en mann på filmen også sa som rørte meg veldig var "People said we won the war, but we didn't win the war, no one wins in war, we all lost".Over til noe litt hyggeligere, ser ut som jeg får vært med til California og Homecoming, må fly alene hjem fra California på lørdagen, ta tog og buss til huset og ordne meg før jeg drar på Homecoming og sover helt alene til søndag, dette blir et adventure uten like, dere!! Haha.. 

Ellers har jeg en veldig gladnyhet, jeg har nettopp besvart et intervju på mail, forteller mer om dette senere! Er ganske fornøyd med svarene, så om de blir kuttet ned veldig kan jeg publisere det her etter det er publisert i avisen, tror jeg:-) Jeg har også begynt å skrive mer, syns engelsk er et utrolig vakkert språk (Alle som ser på One Tree Hill kan ikke mene noe annet) og jeg jobber hardt for å prøve å utvide ordfårrådet og bygge opp fine setninger, som betyr noe. Jeg gjør en god jobb hittil og jeg har utrolig god kontakt med engelsklæreren, så hun holder meg veldig motivert og er veldig stolt av meg, føler hun forstår målene mine virkelig! Har fått første karaktergrunnlag-greie her og jeg ligger på 6 i engelsk og på gruppen min må alltid jeg si det jeg har skrevet fordi "jeg er den smarte", haha hadde jeg aldri trodd.. Score. Så en dag skal jeg skrive noe skikkelig fint, noe som tar pusten fra dere, og noe som betyr noe. {% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

25.sep.2011

Hei alle sammen!
Nå kommer et lite innlegg med noen gullkorn fra de siste dagene..:-)

I går dro vi (vertsfammen) ut for å spise lunsj for å feire at jeg kom med på Varsity. Siden jeg elsker pasta og pizza osv hadde de valgt ut en nydelig italiensk restaurant. Det var utrolig vakkert og italiensk innredning og maten og servicen var nydelig. Vi startet med en salat som forrett og med uuutrolig godt brød, det var sånne typ lange brød og de var helt ferske og varme..
♥  Vertspapi og jeg valgte begge unlimited retten, altså at man kunne prøve ut forskjellige typer pasta med forskjellig topping, men siden jeg har hatt så lite tid til å spise de siste dagene så klarte jeg ikke mer enn litt under en porsjon, nedtur.. Heldigvis fikk ta med oss masse hjem! Og etterpå dro vi for å titte litt, vertsmor ville vise meg denne ene make-up butikken, og her hadde de aalle de kjente merkene som Cover Girl Cosmetics, Too faced, Bare Minerals og Smashbox! Jeg kjøpte sånn ca ingenting pga jeg prøver å spare penger, men har testet ut litt av de diverse merkene nå som jeg har bodd her en måned, om dere vil jeg skal lage et innlegg om det?

Litt utenfor der
Også spansk klassen på torsdag var hilarious!! Vi gikk nemlig på et av computer rommene og logget inn på Ms.Grays side hvor vi kunne spille spanskspill da, også hadde siden en åpen chat og da vi lagde brukernavn var ingen klar over at andre kunne se det, men anyways, ikke alle oppdaget denne chaten da men den tok heelt av så vi som var på satt og holdt på å le oss ihjel fora hver vår computer rundt om i rommet. Og Ms.Gray oppdaget jo dette snart og ble med, og Ali som er verdens morsomste spurte om hun ville gå med han på Homecoming (noe som er utrolig morsomt her pga ingen sier sånt til lærere) han var sånn "Ey ms.Gray, wanna help a bro out and come to homecoming with me?) og Ms.Gray svarte sånn "Not a chance" osv, haha var kjempegøy.

Og snakk om morsomme timer, i markedsføring så vi på en episode av Modern Family. Altså marketinglæreren er the best!! Han er så sykt som en av oss og "baksnakker"/ making fun of anre lærere og vi diskuterte også hvis han skulle bli drept på skolen hvor han ville dødd og alle trodde han skulle si på baseball banen men han svarte "Hmm, right outside the front door because there is nooo way anyone can avoid that spot and when everyone walks into school they will all be like "This is where Mr.Bunting was killed" and try to walk arround the spot, BUT THERE IS NO WAY THAT IS POSSIBLY HAHAHA" "Or in the cafeteria, where everyone eats" haha herreguud!!
Men jo, vi så på Modern Family fordi det er yndlingsshowet hans og han var superoppgitt over at noen av oss ikke hadde sett det, men siden det er markedsføring så vi på det pga vi skulle finne ut hvorfor de sender det på det tidspunktet de gjør, lol.
Og i Law klassen så var vi delt i grupper fordi vi skulle ha en rettsak, og vår gruppe var kick-ass!! Men det jeg egentlig skulle si er at det var litt merkelig fordi i klassen så har vi en som er høygravid, og hun er en Junior, altså 16år!!! Det var akkurat som å se på film, hun gikk i en knallrosa t-skjorte hvor det stod "You're fat, I'm pregnant" med store øreringer "Snookie"-hår og masse sminke, og det er helt normalt her.

 Neste uke er det breast-cancer uke, og det er helt utrolig stort oppstyr her! På kampen på fredag har cheerleaderlaget bestilt rosa t-skjorter vi skal cheere i og alle skal kle seg i rosa på skolen og alt. Det er litt gøy her at alle hele tiden lager t-skjorter med temaer for skolen, med masse glitter og skolens farger for enhver anledning! Elsker det...

Forresten, tror ikke jeg gjorde det såå dårlig på cheerleadingen alikevel, hihi..
Ellers så er det jo homecoming snart, og Shane prøver å overtale meg til å gå med vennen hans men det har jeg virkelig  ikke lyst til.. Og dessuten så bestilte vi nettop flyreise til California, og fant ut rett etterpå at det er samme dag som Homecoming!!:( Livets harde valg altså..
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

My universe will never be the same

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg godt plantet i sengen, endelig fått av meg cheerleaderuniformen, og koser meg med selvlaget nachos og en proteinbar, ikke akkurat veldig sunt men er trossalt middagen min.. klokken tolv om natten. Jeg skal straks se en episode av Awkward, ville bare oppdatere dere om at kampen gikk kjempebra!! Vi vant 62 et ellerannet og det var en INTENS kamp!! Og vet dere hva, HAHA, hver gang de får poeng (touchdown) må cheerleaderne ta så mange pushups som de har poeng, altså når de har to poeng må vi ta to poeng, og om de får 8 til, må vi  ta 10 pushups, og om de får 8 til må vi ta 18, skjønner? Og publikum teller høyt, dette gikk da ikke så bra når vi fikk over 50 poeng hahahha...... og jeg kan i utgangspunktet ikke ta 5 pushups engang, lol. Og lucky me så var han ene fra strength training klassen min der og han tuller alltid med meg pga jeg ikke kan løfte vektstangen og han er skikkelig bola, og han kommer til å mobbe meg sååå masse på tirsdag!! Dere kan tenke dere det, foran hele tribunen og fotballspillerne haha steike...sporty hvertfall...

Men det var utrooolig morsomt, gleder meg MASSE til å fortsette! Var noe helt annet å se kampen nede fra fieldren, rett bak football playerne (He he he ja trist når de skadet seg og måtte ta av t-skjortene osv for å få bandasje.....) Føltes skikkelig som å være med i en film/ tv-show, gleder meg allerede til basketsesongen!! (One Tree Hill, he he love).

Også da vi dro til McMinnville tok vi jo Rooterbus og det var AMAZING!! Det var en gul skolebuss med røde skinnseter, og vi cheerleaderne satt bakerst i draktene og med sløyfene våre og pumped up stemningen med resten av bussen, med vind i håret..:-) Og så på veien hjem så var det bekmørkt og buss sjoføren slo av lysene i bussen så vi sang masse sanger og folk satt på gulvet og overalt og det var bare helt utrolig stemning, nå skjønner jeg skikkelig hva de mener med senior moments!!  Xxx

Har masse annet kult å fortelle dere, men jeg har begynt å skrive ned stikkord i en notatblokk så jegikke glemmer å fortelle de morsomste /viktigste tingene! Så dere skal få høre mer snaart:-) 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

My own little fairytale

Hei alle sammen!


Jeg har veldig lite tid nå,  ikke akkurat bare right this moment men generelt, så vil bare si fra om at jeg antakeligvis ikke kommer til å være så detaljert på bloggen, og heller ikke poste så mange innlegg som jeg har gjort (..:( jeg vet altså). Vet at dette vil merkes på lesertallet mitt, spesielt siden jeg sier i fra, men syns det er fair ovenfor dere..:-) Vet dette er litt fælt å si men jeg lever mitt eget lille liv her borte, men skal prøve å oppdatere på det viktigste som skjer, og dette innlegget er faktisk (selvom jeg akkurat sa at det var det jeg ikke skulle) veldig personlig. Så håper dere setter pris på det. Også en personlig unnskyldning til bestevennindene mine som jeg ikke kommer til å ha så mye tid til å oppdatere personlig fremover, så prøver å finne en balanse med hva jeg poster, high school og alt som følger med har virkelig begynt, dere♥ 

I dag var det Club Rush, halve skolen samtidig samlet seg i gymsalen og vi gikk rundt på forskjellige stands og fikk vite om klubbene. Jeg meldte meg inn i maasse klubber haha, men man trenger ikke være med i alt, bare få informasjon om de og dermed bestemme seg, så da meldte jeg meg heller inn i litt for mange så jeg kan få vite litt mer om de før jeg bestemmer meg! Blant annet DECA (<3), Girls Lacrosse (dette er en spring-sport men man må melde seg på nå), tennis (også spring-sport så må velge mellom disse to når den tid kommer), Senior Senate som er å hjelpe til med Homecoming pynting, lage forskjellige posters og sånne ting med andre Seniors. Jeg meldte meg også inn i Grr and Bra, som er School Spirit gruppen, som er med på å holde school spiriten oppe, lage t-shirts, posters osv osv, også en klubb jeg ikke husker navnet på men som er å løpe 14 miles, denne meldte jeg meg egentlig bare inn i fordi gutten fra matteklassen min lovte å løpe med meg hvis jeg gjorde det og han meldte seg inn i lacrosse for meg, og man får et gratis par Nike-shoes, hehe. Det var vel pretty much it..:-)

I mattetimen etterpå slet jeg ganske mye, nå har vi begynt med lange teksoppgaver som freaket meg ut helt og jeg begynte faktisk nesten å gråte.... Som resulterte i at jeg nå har math tutor før og etter skolen, haha:-)

I lunsjen i dag føltes det for første gang skikkelig ut som en high school movie. Det var en jente jeg møtte som var i standen for Senior Senate og jeg satt meg med henne og noen football gutter, og hun introduserte meg og vi snakket masse, til en som er litt ja, spesiell kom bort og to av guttene var sånn helt obvious "shit who is that freak" osv. Og jenten spurte sånn "Hey Caroline, you wanna come with me to my locker, I just need to check something", så gikk vi da, veeldig high school. Og hun minner meg egentlig veldig om hun lederen i Mean Girls, og ironisk nok kaller folk her meg for Catie (Katie) haha, men hun er superqute da!:-)  Vi snakket om Homecoming om hvem jeg skal gå med og sånn, hehe skummelt. Mens etterpå gikk vi tilbake til lunsjsalen fordi hun skulle levere noen papirer til en venninde, så jeg fikk hilst på henne også, og hun satt med football captainen, noe som gjorde ting litt awkward (Hehe sorry at ikke alle skjønner:p ) men vi var sammen hele lunsjen og det var veldig gøy å møte alle sammen!

I strength & Conditoning var jeg først i superdårlig humør pga matten men guttene er veldig hyggelige og muntret meg opp veldig, også løp vi MASSE trapper i dag da, og det føles veldig godt. Vi løper opp en trapp, så en trapp så jogger vi bortover gangen før vi løper en trapp og løper ned alle, før vi gjør samme runden om igjen, løper annethvert trinn, HOPPER opp alle trapptrinnene og så tar tre trinn mellom hver gang x2. Og på maskinene i dag var jeg partner med Andrew, han er kjempesnill og mobber meg hvertfall ikke for at når vi skal ha vektløfting er STANGEN for tung for meg så jeg har en egen jente-stang og jeg klarer bare 7 med den og vi skal egentlig ha 10x3 med vekt på den vanlige stangen.... men coachen sier jeg kommer til å være super-buff når jeg er ferdig med denne klassen!! You'll see, hahha:-)

Dagene mine nå består av skole-lekser-trening-lekser-sove. Jeg sovnet i trusa og sportsBHen i går, oppå dynen med skolesekken og alle leksene mine utover sengen så må prøve å få gjort mest mulig unna nå før trening!! CYA
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Oregon Coast Aquarium

To timer roadtrip hver vei til akvariumet, noe som er helt okei for meg, jo mer jeg får sett jo bedre! Da vi kom til kysten så ble jeg utrolig satt ut, Oregon er jo kjent for "strendene" sine, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor. Det kan ikke forklares altså, var akkurat som på Twilight-filmen, for dere som har sett de, var utrolig nydelig.. Vi skal til kysten igjen og da kan jeg ta bilder, vi kjørte nemlig bare forbi denne gangen!

Akvariumet var kjempeflott, veldig glad for at jeg ble med! Jeg ble veldig slapp og svimmel etterhvert desverre, noe som ødela litt.. Har nevnt tidligere at jeg har lite energi om dagen men ble så ille i dag at jeg trodde jeg skulle besvime, men har begynt å ta masse vitaminer så håper på at det bedrer seg snart. Her har dere litt bilder..:-)
 

Hai!!!!!

Meg og en hai!!!!


Meg inni en hai!!!

EKTE frosk!!! æsj


Sjøhest<33søt
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Off to Oregon Coast Aquarium

Ja, trodde jo vi skulle på camping i helgen, men hadde visst misforstått det med Aquarium, haha..:-) Høres hvertfall kjempebra ut så gleder meg masse! Ha en fin kveld!!:-)


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Why I'm not always blogging

I dag er det lørdag, og endelig(!!!) regner det, vi har slått av aircondition og lufter med vinduene og det er en sånn fin klar luft som fyller romme mitt. Jeg har slått på lysene for det er ikke lenger solstråler som lyser opp rommet mitt, utenfor er det grått og jeg har savnet litt "stemning" så jeg liker denne gråfine halvmørke farven, det er liksom grått uten å være trist.. og med The Script på høyttalerne blir det egentlig ikke finere enn dette♥ Vertsfar og vertsbror har vært ute en god stund og vertsmor sover, så huset er ellers veldig stille. Vaskehjelpen var her i dag og jeg har ryddet ut av oppvasken, gjort to klesvasker og lekser, så føler meg veldig bra nå! Liker faktisk å holde på med alle disse tingene her, merkelig nok. Tenkte å skrive litt om dette med skole og prøver til dere..:-)

Mange har hørt det er kjempevanskelig på skolen i Amerika mens andre har hørt det er kjempelett å få gode karakterer. Jeg har hittil bare fått 6ere, til og med på en prøve i spansk, (de bruker ikka A+ her, så A er 6 FYI:-) ). Og det har ikke vært altfor vanskelig å åppnå disse karakterene, det er enklere enn i Norge, MEN ikke fordi prøvene nødvendigvis er enklere, men fordi lærerne og lærermetodene er ekstremt mye bedre her og gjør det mye mer interressant.
Her er et bevis på at jeg faktisk jobber for karakterene mine: Dette er lørdagen min altså..
(Beklager at bildene er blurrete, men vil ikke at dere skal lese hva jeg har skrevet, hehe)Har skrevet 4 sider med den lille skriften min i historie og gjort hele matteleksen min!

Hva jeg liker er denne annenhverdag-timeplanen vi har, og at timene er 90 minutter lange, fordi det gjør at vi får et prosjekt som skal være ferdig til neste gang, og da har vi 90 minutter å jobbe på skolen og så den kvelden vi kommer hjem og dagen etter før det skal være ferdig, og det er da ikke sånne HUGE tåpelige prosjekter som vi får  i Norge. Hvertfall jeg er av typen som når jeg har lang tid på noe så bare utsetter og utsetter jeg det, men sånn systemet her er skaper en veldig god balanse, og man har akkurat nok tid på å gjøre det ferdig, uten å slite seg helt ut!

Jeg liker skolen.
Jeg har siden niendeklasse strevd mye på skolen, jeg har bestandig vært flink, jeg lærer fort og jeg føler selv jeg er en 5-er når det kommer til skolearbeid generelt, problemet mitt har vært det at alt annet tar oppmerksomheten min, og jeg har ikke syntes det har vært spennende på skolen, jeg gleder meg heller til å gjøre alt annet. Mens her så har jeg kjempemasse annet spennende som skjer utenfor skolen, MEN jeg har det så gøy på skolen også, så jeg klarer å fokusere på det som hender der, og ikke alt annet:-)
Oppgavene vi får er også sånn at jeg vet jeg er rask nok til å KUNNE fullføre før det ringer ut, aka da blir det ikke lekser (vi får ikke lekser her, det er bare det vi ikke blir ferdig med på skolen som må være ferdig til neste time) og selvfølgelig blir jeg ikke bestandig ferdig, men det er veldig motiverende!:-) Bortsett fra i matte da, da får vi sånn 30 oppgaver å gjøre hjemme, men vi får alltid starte med det på skolen.

Matte sliter jeg med, men noe som er perfekt for meg, er at om vi skal ha om noe avansert i likninger så begynner vi bestandig på det helt grunnleggende med veldig enkle oppgaver og så bygger det andre på dette, mens i Norge så opplever hvertfall jeg at det er en kjapp omgang med repetering på starten av året og that's it, om man da sliter med det grunnleggende og så må hive seg ut i noe som er på 3-4 nivåer over dette, så sier det seg selv at det vil bli et problem, når man ikke kan det grunnleggende. Her så er det det systemet med enklere-litt vanskeligere-vanskeligere og det nivået vi skal lære- og det over, altså litt videre, her får vi utfordret oss selv og vi spør om hjelp når vi kommer til det nivået som er høyere, men som oftest klarer vi å tenke det til oss nettopp pga at vi akkurat har gjort det som kommer før! Så det er bare én ny ting for hver gang, og ikke plutselig hundre symboler ting du ikke skjønner noe av!..:-)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Need some rest

Da ble det helg på meg og, dere! Må inrømme at det var litt kjedelig i dag tidlig da jeg så at dere akkurat var kommet hjem fra skolen og hadde helg allerede! Men hey, så har jeg lengre helg enn dere, haha..:-)Har endelig fått rommet mitt tilbake igjen, etter at Lyndas foreldre er reist så jeg hlder på å settle in again..♥ Som sakt så skal jeg snart på årets første football game, stemningen på skolen i dag var utrolig. Sølv og turkist over alt, vi snakker glitrende hodebånd, høye strømper i knallfarge, Jag-Crew t-shirts (både på lærere og elever) og posters over alt. I og med at vertsmoren min ville gå på kampen så skal jeg med hun og ikke venner, passer bra siden jeg er ganske sliten,  men må si jeg gleder meg litt til å stå up-dressed i skolens farger på elevsiden og hoppe og rope og heie også, hihi.

Men helt ærlig, i kveld frister det egentlig mest å gå på butikken og kjøpe masse godteri (har hatt skikkeligcraving på det de to siste dagene!!) Få alle klærne og rommet mitt på plass igjen, få oversikt og lage en plan over due date på lekser, ta en lang dusj og tulle meg inn i dynen min, med alle putene mine og bare ligge i sengen og se på One Tree Hill (må jo bli ferdig med sesong 8 før 9 kommer, trossalt) og spise godteri..♥ Er med andre ord litt sliten i dag, lykkelig-sliten da, vel og merke..:-) Nå tar jeg meg hvertfall en tur til butikken for å kjøpe litt ..energi, hehe. Håper dere har en veldig fin kveld:-) 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

When math becomes your favourite subject..

Hei alle sammen.

I dag har vært en mye bedre dag her, klarer aldri egentlig bli ordentlig nedfor eller utslitt fordi jeg vet at kanskje ikke dagen etter, men en av dagene som kommer bestandig vil overgå det. Jeg vet at dette er teit å si, men jeg syns det er leit at ikke ALLE drar på utveksling haha.. Misforstå meg rett, selvfølgelig kan ikke alle gjøre det, men er lei meg på alles vegne som ikke får oppleve de tingene jeg får. Jeg forstår at ikke alle er i psykisk stand tilå utføre det (vet jo faktisk ikke om jeg er det, selv, hvem vet hva som skjer om 5 måneder?). Men jeg ville aldri vært for uten alle menneskene jeg allerede har møtt, mennesker som sier så fine ting og forandrer hele tenkemåten min, og virkelig åpner øynene mine. Blir nesten lei meg av å tenke på det at bare ved å la være å sende inn et interesseskjema, eller stryke i et fag på skolen (shutup) kunne vært det som skulle til for at jeg aldri skulle få møtt disse menneskene. Jeg vet ikke om det er det at jeg har avgjort og klart dette selv, eller om det er leksene og prøvene som går så bra, eller komplimentene og smilene jeg får, eller følelsen av å ha hovedrollen i en high school film, eller rett og slett en mix av alt dette, som gjør at jeg føler bedre om meg selv enn noen gang. Å reise hit har flyttet fokuset mitt veldig, satt ting i perspektiv og fått meg til å innse hvor mye mer man er, enn det man får lov til å tenke om seg selv i Norge. Selvom alle ler av janteloven så lever den somehow blant alle oss i Bærum/Oslo-området, etter å ha vært her i tre uker så kan jeg skrive under på det! Jeg mener ikke at det er sånn at man ikke bryr seg om hvordan en kler seg her og man kangåsom man vil osv,men sånn er det absolutt ikke, det hadde jeg faktisk ikke syntes noe serlig om. Men det er på en helt annen måte, ting som egentlig ikke betyr noe, betyr faktisk ingenting,om dere skjønner? Det er liksom verken en småby med få innbyggere på sørlandet eller Oslo, og heller ikke noe i mellom, det er bare..annerledes

I dag hadde jeg algebra, jeg hadde tre andre timer og, men ingen av de betyr noe i forhold til algebraklassen. Matte er som sakt vanskelig her, men jeg liker det veldig godt selvom, spesielt når jeg har vært superheldig med sitteplasseringen i mattetimen. Vi sitter i grupper og min gruppe sitter bakerst og jeg er så sinnsykt glad i dem allerede. Vi har det utrolig morsomt sammen, og de hjelper meg med alt, ikke sånn irriterende hjelper men når vi jobber med det som blir lekse om vi ikke gjør det ferdig og han har brukt så lang tid på å forklare meg noe enkelt som jeg virkelig aldri forstår og jeg sier at jeg bare spør læreren sier han ikke "ok, er du sikker?" men sier at han gjerne vil hjelpe meg om jeg vil prøve litt mer, og det er noe som er utrolig høyt verdsatt hos meg. Det beste noen kan gjøre faktisk! Vi har bare en så god tone mellom oss og han ene kaller meg for Norway men ville lære navnet mitt men han gav opp og went for "Carrie" (♥) mens han andre faktisk uttaler navnet mitt perfekt, med R-en og alt!! Beste uttalen jeg har hørt her! Leit at jeg ikke skal ha Algebra før på mandag!!.. åhh:-(
Også weight lifting klassen gikk kjempebra, på løpingen gjorde jeg det bedre enn mange men kan desverre ikke si det samme om treningsmaskinene.... På vektene tok jeg 5 kg.... og på pull ups klarte jeg..wait for it... 0. Men det var morsomt og alle er veldig snilel og hjelpsomme (jeg skjønner jo fint lite av dette så trenger ganske mye hjelp), alltid like gøy når vi skal ta arm maskiner og jeg må ta på 50-60 kg lavere enn guttene, hahhaa.. Så jeg skal notere ned hva resultatene mine er nå og se på utviklingen min gjennom året, håper for guds skyld det blir en utvikling, kan jo egentlig ikke bli så mye dårligere enn det allerede er haha:p 

Og angående fotballen ble jeg innkalt til Athletic Office for ca hundrede gang (får sånn kul lapp med hvor jeg skal gå henn av læreren, typ hallpass, sparer på alle!!) og der hadde jeg et møte med coachen og de har sakt nei til mange som har villet bli med på laget fordi de ville se hva jeg bestemte meg for og jeg kommer til å være med, selvom jeg er dårlig. Her er som nevnt tidligere, sport veeldig stort og jeg vil ikke føle jeg har gått glipp av noe om dere skjønner? Etter skolen samles alle som er på soccer teamet og det er gul skolebuss som kjører oss til trening osv, og gøy å kunne gå med drakten på gamedays! Det eneste er at det er slitsomt siden det er trening hver dag etter skolen, men tror dette blir bra..:-) Fikk også alt jeg hadde bestilt av soccertøy og glemmer at det er USA størrelser, jeg liker at ting er litt stort så bestilte ALT i large...... og USA-Large er LAAAARGE!!! så får se hvor mye jeg får brukt.. haha typisk..:-)
 
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

It's just a bad day, not a bad lifeNå ligger jeg i sengen og spiser skittles og er veldig trøtt og i dårlig humør. Jeg har sittet oppe i hele kveld for å gjøre mattelekser og selvom jeg har fått et lavere nivå så tar det fortsatt tid og gjør meg like frustrert, fint vertsfaren min og jeg har et såppas åpent forhold at han tåler at jeg blir irritert når vi prøver å gjøre leksene mine (7.klasse grublis flashback, mamma?). 

..Jeg har tenkt å fortelle dere noe som har plaget meg de siste dagene, jeg sluttet med soccer. Og det var av den teite grunnen jeg sa til meg selv jeg aldri skulle slutte for, det er vanskelig å gå tilbake til noe man virkelig elsket (vet dette høres klisjé ut, men fotball var utrolig mye for meg) og ikke være like god som en var. Det er faktisk nesten så jeg sitter på gråten når jeg skriver dette, fordi jeg har ikke turt å gå tilbake til fotball fordi jeg var redd for det "nederlaget", men jeg bestemte meg for å prøve her hvor ingen har forventninger til meg, og bare gå tilbake til "sporten jeg elsket". Men med timene ute på fielden her så har det gått opp for meg at det ikke er alle andres forventninger som har hindret meg, kun mine egne, og det gjør enda vondere å ikke veie opp til disse forventningene -enn om det hadde vært andres forventninger jeg sviktet. Og noe som er veldig trist er at jeg lurer på om det er sporten jeg savner, eller det å være best. Uansett så har sendt en melding til coachen nå om en ny sjanse, fordi jeg lovte meg selv at jeg ikke bare skulle ta de enkleste utveiene her, for av og til må man gjennom mye smerte for å komme dit man egentlig ønsker, og det er det jeg har planer om å gjøre.


 Webdesign klassen var utrolig gøy, der lærer vi photoshop og neste del er å web page, altså lage sin egen hjemmeside osv. Det var morsomt fordi jeg var med Shane og Chris og vi bare tuller hele tiden og har allerede et såppas nært forhold at vi kan le av hverandres not-existing photoshop skills og ærte hverandre.Og spansk dere, tenker jeg hele tiden på å bytte og ta som privatist hjemme men truth is, jeg lærer spansk skikkelig her. Alt vi har hatt forstår jeg og det er ikke vanskelig, selvom det krever litt ekstra av meg. Og i You and the Law klassen fikk jeg gjort ekstremt mye, jobbet på spreng fra minuttet vi staret (til og med før læreren hadde sakt vi skulle starte, og leverte inn akkurat da klokken ringte. Så selvom jeg nå henger litt etter med matte og history så er jeg sikker på at det vil bli helt ok om jeg fortsetter slik jeg har gjort allerede! Tenkte bare å åpne meg litt så dere ikke tror alt er perfekt, jeg er trøtt og sliten av og til jeg også..:-)
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

The best day ever + two straight A's

Hi guys

Thankyou so much for all the comments on the last post, you are adorable! I am trying to write a few posts now and then in English, hope you are OK with that (I know some of you might laugh at all of my mistakes, but I came here to improve.. :-) It's also maybe a little cool for you to kinda see how things really happen in my mind here, because it's certainly not in Norwegian..!
I also noticed that you want me to update more often, and believe it or not, I am taking every wish you come with seriously, and try to make it happen. The video of my neighbourhood would I never come up with myself, so all 100 of you who have watched it (and hopefully not feel like you have wasted your time, and enjoyed it) have this one person who came up with the idea, to thank! I am also gonna take my camera to the football game on friday and take loads of pictures ( I didn't attend the last one), this is the first league game and it's a home game! People are soo pumped up and I think it will be insane!! We also won the two last games, but this is when it really begins! After the game, it's the first school dance of the year, I'm not sure how it's gonna go down and who's showing up, but I'm planning to go! For the rest of the weekend my host family are thinking about going camping!!:-)
And wow.. My hostparents just came in to talk to me about if I wanted to take one day off of school, 22nd of October and take a long weekend in California.... Sounds pretty ok, don't you think??

Tried to be a good blogger this morning, and take an outfit shot.. Truth is, my outfits here SUCKS so yeah..sorry.

Well, today was maybe the best day so far!! 8AM I met up with my counsellor because of my math issue.. To change my math class we had to change my schedule a little bit arround, and I'll tell you it's quite a puzzle!! To get Algebra I had to take Webdesign, just like I wanted! But with the changes, I had one class open, and guess what? It was just one class left I could choose; weight lifting... Lol!!!I asked to see the class list and it was really just boys, and yeah, they take the class to build muscles for football. But I went for it!! So I showed up in class later that day and man it's gonna be tough. But what suprised me is that we are not being graded for how much we lift, not even thecniques, what counts is the theory in the end of the year, and then some techniques. He also told me that a guy in this class will build muscles, but a girl will just get tighter, and who wanna say no to that? It was alot  running in the beggining of the class, in stairs too (which is gonna be kind of awkward being the only girl.. if you had seen the exercises you would understand haha..) but mainly you are just listening to loud music (the coach actually have pretty good taste) at the gym, and work out on each ..thing, and as I said, you don't have to push youself so far because you're not being graded on it:-) At the end of the class though, it's alot sit ups and push ups and you have to work your but off, but I kinda need that so it's just gooood. And the class is every other day so I would be super fit after this class haha..

And my new math class is so amazing!! It's alot more homework then in algebra 1 but I love the people in this class. The guys on my table are so funny and helpful and curious, which is always nice when you're an exchange student! When I raised my hand to get help from the teacher, the qute Disney looking guy next to me offered to help and I was like, no it's fine, understand that you wanna get your homework done!!:-) And he was like "no! let me look at it:-)" etc.. Americans..

Also in all my other classes, people were being even nicer then before, Hayley and I finished a marking assignment, and in history I worked so hard together with this other girl and we finished a huuge task I never thought I could do on an hour!! I also got my two first tests back in You and the Law and History and I got straight A's on both of them!! Soo proud!:-)


I btw still feel kind of awkward in the cafeteria, because you really don't wanna be going alone looking for a table, like you have no friends! But thing is, it is reeally huge so it's hard to find the persons you know without looking awkward, but I have been really lucky and had lunch with the guys every day:-).. So it's no lunch at the toilet yet... (I btw checked it out and they have no toilet seats so I kinda don't have a choice, lol).

And guys, I really wish I could  tell you everything that is going on, it has been a few really personal amazing things that has happened today but it is a blog(..) and I'm not sure if my American friends are reading it and everything so I'll might tell you more about it later. 

Talk to you soooon, xxx
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

to us, it's like being in a high school movie

Hei alle sammen. Har skjedd så mye i det siste, og har ikke tid til å skrive alt. Men jeg sto tullet inn i dynen i dag tidlig og så på soloppgangen, helt okey start på morgningen...Nå er jeg akkurat ferdig med engelsk leksen min og venter på at vertsfar skal komme hjem så han kan hjelpe meg med matten. Matten uroer meg litt for jeg har fått feil matteklasse, jeg har fått algebra 2 som tilsvarer S1 hjemme, og jeg skal absolutt ikke ha noe S1, men P2. Og jeg kunne klart meg ett år med vanskelig matte dersom det ikke hadde fått noen konsekvenser, men i og med at jeg lå på 3 i P1 i Norge og jeg ikke kan ha dårligere enn 3 her pga områderepresentanten min da kan sende meg hjem, og dette er da to nivåer vanskeligere, + på engelsk... Heheh ja.


Uvant med bølger i håret!! Føler jeg likner litt på hun i Hellcats? haha


Ellers går skolen greit, jeg sliter litt med lav energi men har fått mange gode tips, så tror jeg skal kjøpe inn litt kaffe og diverse, får ikke noe ut av skolen om jeg ikke orker å gjøre noe! Er kjempefornøyd med alle fag og lærere, untatt mattelæreren og så skal jeg møte rådgiver i morgen for å bytte om på noen fag. I journalism klassen i dag så satt vi i en stor sirkel (42 elever ja) og vi måtte en og en si navnet vårt og en sak vi ønsket å skrive om (journalism klassen er nemlig skolens news paper..whops) og i startemn var det litt pinlig, men jeg kom med ganske gode idéer og vidreutviklet de andres. Jeg likte spesielt godt "The guys behind the sport" siden vi alltid bare har lest om selve sporten, og det ville vært interressant å "not just get a interview based on "what do you do on your sparetime, but dig deeper and find out what it really takes to get there, and how hard they work, something real". Ellers så prøvde jeg å vinkle det alle de andre klagde på (alt for mange i gangene samtidig, tardies osv) til noe positivt, og fortalte at vi i Norge faktisk syns alt dette er kjempekult, og refererte til Mean Girls filmen (da begynte alle å le av meg og jeg ble ganske flau) og sa at "we have seen al that in the movies, so to really be here and expirience the tight hallways with loads of students who blocks the way, is actually really cool to us." og dette likte de visst veldig godt alle sammen, haha.. Så de ville at jeg skulle få min egen spalte(!!) med Ask the Norwegian eller noe, og så teit det enn høres ut så ble jeg skikkelig glad haha, for ingen andre hadde fått positiv respons. Var veldig nervøs da, for jeg er ikke vant til å si idéene mine høyt foran alle (inkludert football captainen)... Men er glad jeg gjorde det! Desverre hadde jeg før denne timen bestemt meg for å bytte vekk journalism, men ble veldig usikker etter dette, hehe...


Noe jeg også har glemt å fortelle dere angående skolen er at selvom jeg er senior så kan jeg ha masse fag sammen med juniors, sophmores og til og med freshmen. På high school her så kan du velge fag helt fra du starter (noen er obligatoriske såklart) men derfor har jeg ikke så mange Seniors i klassene mine for dette er jo siste året for dem, og de tar vanligvis f.eks Marketing 2, You and the Law 2 osv, mens dette er det første året mitt med valgfag så jeg tar jo bare Marketing 1 osv..:-) Men det er gøy for du møter forskjellig mennesker hver dag, og jeg liker at vi har forskjellig lærere og forskjellige elever i hver time, for om det er én som irriterer deg skikkelig så trenger du ikke se den personen hver time, hver dag, et helt år, haha!..:-)

 Vi feiret jo også forresten Ethans bursdag i et hoppeslåttland, såå gøy!!


The definition of adorable!!


Viser dere fler bilder senere, må legge meg nå! 
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Brunette

13001569876087_largeTumblr_lr6ul259wa1qa6irdo1_500_largeTumblr_lr9qgmvstr1qbfyz2o1_500_large4_largeTumblr_lqfm36dkzj1qiqvrbo1_1280_large
beach, dress, fashion, frills, girl1470432_wiild_large_162667734_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Organizing

So much going on lately, today's classes was great (mostly), but the school was a little too big with a little too much students everywhere, which kind of led to me freaking out a little during lunch.. Tell you more about it later. I have just organized my folders in right order and pimped them up a little, love to do that stuff!! Anyways, tomorrow the weekend begins and I have a football game (my first away game, so excited), a lunch date (not a date date..) a sleepover, two birthday parties and shopping coming up, so I will not guarantee first class blogging. But I will bring my camera everywhere (particular to the football game, Gina Matilde..:-) ) and I have quite a few ideas for some interesting blog posts I am looking forward to publish for you guys. Things just have to settle a little bit first. Hope you are doing allright, love you all, xx

I will probaply update my facebook account more, for those of you who has the "new" one, the old one is just publishing my blog posts..:-) Also thinking about setting up a Twitter account, but I will come back to that later.


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Første dag på High School

20:40 Okey dette ble et langt innlegg med masse tekst.. 


Da var første dag på Amerikansk Highschool vel overstått dere. Jeg har masse å fortelle, kjempemange inntrykk, klasser, lærere og mennesker å fortelle dere om. Jeg vet ikke hvor my jeg har tid til/orker å skrive før jeg legger meg men som dere sikkert alle lurer veldig på; det gikk BRA!

Okey så jeg kom til skolen klokken åtte, og trodde jeg skulle være helt alene pga timene ikke begynte før halv ni. Men var visst ikke bare jeg som skulle hente timeplan, få student ID card og bøker, gitt. Skolen var pyntet og det var spente og stressede elever over alt, og seniorene hadde schedule-pick up utenfor biblioteket så jeg hentet timpelanen min og såå gikk for å ta ID kort bildet (liker det faktisk, dere skal få se senere!) og hente bøker. Jeg måtte spørre tre forskjellig elever pga jeg ikke skjønte bøkene, flaks at jeg ikke er redd for å spørre om ting!! Ellers hadde jeg vært helt lost.. Jeg ble også kjent med en jente i køen til å ta bilde, så fikk en veldig bra start!! Da klokken va fem på halv ni var fikk jeg lånt bøkene jeg skulle og da jeg kom ut i gangen sto det en lærer over trappen ned til første-etasje med megafon "You got 2 more minutes, just a little time, but not more then that!!" haha hjeeelp!! På timeplanen står også skapnummeret med koden på og jeg måtte løpe helt til south-enden med masse bøker og få hjelp til å åpne skapet før jeg kom sist inn til Marketing, og alle stirret hehe...... Fikk heldigvis ikke anmerking, eller tardy som de kaller det her da. Så da begynner vi med de forskjellige timene:

Marketing.
Læreren er såå kul!! Han startet timen med å fortelle masse om seg selv, på en veldig morsom, interressant og amerikansk måte. Og da han var ferdig ble vi bedt om å si en ting om oss selv og hva vi het til partneren og så skulle  vi si det høyt, det gikk veldig bra og er glad for at vi skulle gjøre det, siden det er litt lettere å få venner når folk vet du er en utvekslingsstudent, så da begynte alle å spørre om masse haha. Etterpå så fikk vi beskjed om å dele oss inn i grupper på fem og det var tre jenter som ropte med en gang at jeg måtte bli med i deres gruppe så det gikk også fint!:-) Såå bare snakket vi litt og sånne ting og fikk vite hva vi skulle gjennomgå gjennom året osv, han virker som en veldig engasjert, flink og jordnær lærer så dette faget gleder jeg meg veldig til å forsette med!! 

Etter dette var det altså 4 minutter til neste time skulle begynne. Det som er andereledes her er at selvom timen er så og si ferdig må alle vente til klokken ringer, så spurter ALLE ut hahah!! Så da var det bare å løpe til skapet, få noen til å åpne det for meg og løpe videre til neste time. Og forresten så er alle timene på 90 minutter! Virket ikke så lenge i dag, men det var nok fordi vi ikke gjorde så mye faglig.

Art 1.
Dette faget ville jeg jo egentlig ikke ha, og jeg var den eldste der.. Veldig kul lærer som er veldig snill og lar oss derfor gjøre ting som er litt imot School Policyen men vi må holde det top secret da. Klassen er kjempekoselig og det var veeldig mange som gav meg komplimenter og smisket litt tror jeg, siden jeg er senior, men bare hyggelig det altså..:-) Vi tegnet og sånn og det er en sykt laidback klasse, men jeg vil ikke ha det siden jeg vil gjerne bruke tiden på noe som gir meg litt mer akademisk og som jeg bil få bruk for videre. Selvom jeg syns det er gøy så vil jeg ikke sitte i en klasse et helt år og ikke sitte igjen med noe annet enn noen fine bilder, lol.. Merket at noen av jentene også var i fjortisperioden sin og satt og fniste hele timen, haha a little too much for me.. Litt ferdig med det:-)

Algebra 2.
Dette var altfor vanskelig, jeg fikk 0 riktige på første REPITISJONSprøven.....hahaha. Og læreren er så rar, ikke morsom-rar men sinnsykt irriterende-rar. Han kan ikke beskrives altså. Slår an spøker HELE tiden, og lager rare lydeffekter til vitsene sine og ansiktsuttrykk og tror han er så morsom men det er han ikke, værste jeg vet for å være ærlig.. Og ikke minst ekstremt slitsomt, matte er vanskelig nok fra før av. Vil bytte til Algebra1, desverre har han den timen også og det ødlegger timeplanen min så dette kan bli interressant.. 

Etter dette hadde jeg lunsj, som jeg ikke rakk og spise siden jeg måtte til skapet og til biblioteket og etterpå så var jeg just hangin with Kyra og vennene hennes! Men Heldigvis så har jeg lunsj med Kyra annenhver dag og de andre dagene så har jentene fra Marketing lunsj samtidig som meg så det blir ikke et problem avlikevel! Jeg møtte også tilfeldig han jeg ble venn med første dag i Oregon og det var så koselig å se han igjen!!:-)

Etter lunsj hadde jeg Modern American and The World.
Klarer ikke bestemme meg for om denne eller Marketing klassen er best, her er nemlig endel av football laget hehehe....:-):-) Læreren virker veldig flink og en av Marketing-jentene er der så hun satt seg sammen med meg, deet var koselig!!:-)  

Hadde altså en dag over alle forventninger..! 8:15 skal jeg møte Shyne så vi kan se om jeg kan få Webdesign klassen hans, har ikke så stor tro på at det går, men er så snilt av han å ville prøver hvertfall..

Bruker noen skikkelig smarte permer her, siden jeg har annenhver dag med de forskjellig fagene har jeg to permer med ark og penal og alt bare festet i permen, kjempesmart! Så bare tar man med seg den permen men trenger den dagen til skolen så har man alt på ett sted!!Har sikkert glemt masse men nå er jeg så trøtt, natta


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Nervevrak

Har første skoledag i morgen og dere aner ikke hvor nervøs jeg er, det er helt forferdelig faktisk. Mean Girls scenen hvor hun nye jenten (som passelig nok er vokst opp i et annet land enn Amerika...) ender opp med å spise lunsjen sin alene på do, går på repeat i hodet mitt. Ikke fikk jeg kjøpt sekk heller, og siden ingen her bruker veske kommer jeg til å se helt dust ut, kan ikke snakke om det engang, blir bare helt kvalm i hele kroppen.. Også er det meldt 36 varmegrader da dere.. hva i huleste har man på seg i 36 varmegrader, ikke snakk om at jeg går i shorts ned til knærne eller hva reglene er... 

Gikk meg en tur ista da, for å lese, tenke og grue meg litt. Fant et nytt favorittsted, i skyggen, veldig rolig og ensomt.. og veldig, veldig vakkert.Handlet også skolesaker, dere får se i morgen, hvis jeg kommer helskinnet ut av dette.. (don't get your hopes up) natta.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

So this year is all about senior moments. Moments we'll remember forever

15:45


Hei alle sammen!
sitter nå i sengen min og har prøvd ut noen prdukter jeg kjøpte tidligere i dag. Jeg møtte jo opp på skolen klokken 8 men fotografen kunne ikke komme alikavel så måtte bare gå hjem igjen!..

Jeg gikk en tur til Fred Meyer og handlet inn litt til håret mitt. Og da jeg fikk forbi der de selger bøker så falt blikket helt tilfeldig på "The Carrie Diaries" og det var nok meningen at den skulle bli med meg hjem..:-) Akkurat det som skjedde med "I heart New York"-boken som faktisk er den boken som fikk meg til å reise på utveksling, så jeg hadde ikke så valg altså, måtte nesten prøve meg på den igjen! Skjebnen vet dere.. ♥ Jeg har begynt å lese på den tidligere, men kom aldri helt i gang. Men siden Carrie i boken akkurat skal begynne på sitt Senior year på High School, akkurat som meg, er det litt mer spennende nå, nå som jeg kan kjenne meg igjen i hennes situasjoner! 

Så jeg kjøpte meg en Starbucks Frappucino med Mokka/Kokkos og satt meg og leste, og liker den mye bedre allerede.
 Står så mye fint i boken, og i og med at min første dag som Senior student på en ordentlig high school er i morgen, og dette sitatet er fra Carries første dag, så syntes jeg dette passet sånn: "This is the most important year of our lives. We are poised at the edge of a very great precipice. In nine months, our lives will be irreparably altered," she says, like she think she's Winston Churchill or something. I'm half expecting her to add that all we have to fear is fear itself, but instead, she continius: "So this year is all about senior moments. Moments we'll remember forever." ♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

American jeans

22:15Nå har for litt siden Everetts foreldre reist så jeg har intatt rommet mitt igjen, deilig å få ryddet og sortert litt, og komme på plass igjen! 
I dag dro Lynda og for å kjøpe noen ting til huset, men siden alle butikkene er så insane store og har ALT så tittet jeg i klesavdelingen imens og fant såå mye fint, sinnsykt billig!! Ååh vil ta med Tjena-jentene mine hit på shopping, er helt amazing.. Jeg ble med til husavdelingen etterpå for å se på noen ting til rommet mitt, og fy søren så mye fint! Om jeg ikke får botillatelse her så skal jeg iallefall reise hit på harrytur for å handle inn når jeg flytter for meg selv!!

Dette komm på under 500 NOK dere..


(Bare for å gni det litt ektra inn kostet disse skoene 100 NOK.... hehhe:-)
<3<3<3

Jeg prøvde mine første Amerikanske jeans, dere vet sånne low waist med brede belter og skikkelig sleng? Og skremmende nok så det ikke så aller værst ut faktisk, haha.. Som sakt prøver jeg å Amerikanisere stilen min litt og dere som lurer på hvordan jentene her går kledd så er det faktisk akkurat sånn her:


Ikke akkurat sånn jeg pleier å gå til vanlig..:-) Nå kunne jeg ha bruk for alle de harry cowboy beltene dine, mamma...

Nå er jeg nødt til å gå og pleie meg selv littegrann, overga badet mitt til Everetts foreldre de siste par dagene og det har gått utover huden min! I morgen så har jeg som sakt en avtale på skolen og skal ta bilde til ID kort, få bøker og locker(!!!!) så må se nogelunde ok ut, selvom det bare vil være freshmens der!  Natta lovelies


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Been so long that you'd forget the way I used to kiss your neck
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

And we get down, like shootin' stars

Hej hej alihoppa.

I dag har vært rolig, og kjempevarmt. Jeg sto opp og kledde på meg et Amerikanisert outfit, prøver å tilpasse meg litt her og jeg liker det egentlig! Hvordan jentene her går i stramt tøy med selvtillitt, uansett størrelse, mens Norge, eller kanskje mest Bærum/Oslo er litt mer typ har man hofter så skal de ikke vises.. Former er fint!
Jeg krøllet håret mitt og kjøpte kanelbolle og en bok, satt meg under et tre i skyggen, ved football fielden  og leste og spiste♥ Akkurat sånn det skal være.


Er altså litt av skolen min dere ser i bakgrunnen her!Litt av huset mitt dere ser i bakgrunnen her..:-)

Vertsfammen har vært hos Cris og Cliff med mer familie mens jeg trengte litt alenetid, så resten har jeg egentlig bare gjort klesvask og sovet! I og med at familien spiste borte i dag gikk jeg ut klokken 21 for å kjøpe meg litt mat. Jeg hadde tatt på meg jakke men da jeg kom ut var det så varmt til tross for at det var bekmørkt, så jeg slang jakken fra meg på benken og gikk i t-skjorte og jeans til butikken mens jeg ble hørte på "Shots on the Hood of my car", under stjernehimmelen og bare var lykkelig. Den beste følelsen i hele verden. Jeg gikk innom en fast food sjappe og de har alle mulige type pomfrier(?) så det tok litt tid siden de måtte forklare meg alt og jeg ikke skjønte brusmaskinen osv, men jeg kom meg til slutt ut med fastfooden i papirpose i den ene hånden og brusen i den andre og hørte på sangen en gang til mens jeg gikk videre og smilte for meg selv og smådanset, sånn som alle gjør når de hører på musikk og later som de er med i en musikkvideo, men som ingen egentlig vil innrømme at de gjør:-) 


Hvor jeg holder til for øyeblikket..


Sitter nemlig og ser på "Awkward" som er en ny favorittserie, så pinlig og morsom og søt. Det var en såå fin scene jeg må filme og vise dere i morgen.. lovelove!

I morgen skal jeg kjøpe school supplies, siden jeg må på skolen på tirsdag, men husker virkelig ikke hva jeg skulle... Måtte komme pga noe spesielt men kommer virkelig ikke på hva. Så jeg får bare møte opp og gå til et av kontorene og si "Hi! I was told to show up for something today, but I can't remember what". Hehe xo.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Lets just run, run away and get married

23:45


Hei dere.

I dag har jeg vært i dag2 av bryllupet! Vi reiste sammen med foreldrene til vertsfar og de er så morsomme og veldig unge for alderen. Ikke hver dag jeg hører en bestemor sitere Big Bang Theory, haha..  


Da vi kom frem ble jeg blown away bare av lokalets utside, det var rød løper, fine bånd og døråpner.. Lokalet innvendig var som en drøm fylt opp med flotte kjoler, nydelige sko, verdens snilleste mennesker, fantastisk mat (og kelnere hehhe) og dekorasjon.

Det var kelnere som gikk rundt og serverte utrolig gode småretter, og de var såsnille og høflige og dressed up med den fineste aksangen jeg har hørt.. Ingenting å klage på med andre ord.

Soundtracksene var perfekte, talene var så fine og gjennomførte og rørende, jeg gråt og lo og koste meg hele kvelden. Åhh vil bare gifte meg med en gang, lete etter kjole og lokale og sangene.. ååh det var så vakkert alt sammen♥


De hadde også photobooth der, utroolig gøy! Og føler jeg kom enda nærmere vertsfamilien min, vi delte kake og tok teite bilder og lo til vi gråt.. aah.

Haha say hello to my hostfamilyy♥♥♥

 

Da vi kjørte hjem kjørte vi gjennom Portland (husker dere jeg fortalte dere om solnedgangen?) hvertfall, nå var det helt mørkt da vi kjørte og hele byen lyste opp.. Var helt insane, veeldig New York Cityish, åhh skulle ønske dere kunne se det!!
Klarte ikke å ta bilde men dette fra google  får være nærme nok, fint vad?

 
Og i tillegg så var månen rød, det har jeg aldri sett før!! Var så fiiint...
 ♥
Nå har akkurat Ryan gått og jeg har intatt The man cave, kan leve med dette! Nattaa

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Friday Night Lights

I dag har vært en veldig fin, men spesiell dag. Klokken er nå nærmere tolv på natten og jeg er kjempesliten..

Dagen startet med at jeg gikk en tur og kjøpte meg Starbucks, prøvde frappucino med mocca og kokkos og den var suupergod

Deretter gjorde jeg meg klar for bryllup til vertsfars kusine!


Bryllupet var utendørs i en Zoo og det var helt vidunderlig! Vi måtte gå en sti for å komme dit og alt var så pent, aah..♥ Jeg skal virkelig ha utendørsbryllup når jeg gifter meg! 
Dette er vakre Lana..♥ Datteren til broren og konen til vertsfar, begynner å bli veldig glad i den familien nå.. åå de er så herlige.


Det var et utrolig vakkert og magisk bryllup.. De giftet seg under et gigantisk tre, i zooen de pleide å løpe i, siterer brudgommen: "where I fell in love with you"♥

Etter bryllupet reiste jeg hjem for å skifte for da var det rett til min første football game!Jeg dro med Kyra, Jake og Tim og jeg hilste på maasse nye mennesker der og det er jo alltid hyggelig! Det var veldig gøy å ha vært på en ordentlig amerikansk football game, kan ærlig innrømme at jeg fikk litt stjerner i øynene da guttene kom løpende ut på banen, med en crazy jublende tribune kledd i silver black and blue! Sånt ser man jo bare på TV..

Selve kampen varte i tre timer og jeg skjønte faktisk veldig mye! Men det som er er at her drar de fleste for det sosiale og ikke for å se kampen, og sosialisering her vil for det meste si baksnakking,  og min interesse i å sitte og snakke slemt om mennesker jeg ikke engang har møtt er veldig, veldig liten, så jeg meldte meg litt ut og fulgte med på kampen istedet.. Fikk ikke så mange nye venner i dag med andre ord, men det får heller bare være. Er faktisk veldig sånn man ser på TV med "Omg, did you hear what she did with him!? Omg who? Omg are you serious, that's soooo tragic..Srsly"... Men folk er hyggelige altså, ikke misforstå, men blir liitt mye av og til!

Vi vant og alt i alt var det en veldig vellykked kveld!

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Meet my friend Norway

Så i dag har vært en innholdsrik dag, klokken er nå 22:15 og jeg er helt utslitt.. men in a good way though.

Dagen startet med at jeg sto opp og tok en klesvask... rutiner dere, rutiner!

Før jeg lagde meg frokost og satt med ved kjøkkenbordet med alle papirene som skulle fylles ut for regristration day (klarer ikke stave det heller...).

Du vet du er i USA når du må fylle ut om du har restraining order for noen på skole applicationen, og det er fler enn én rute for å fylle det ut... just sayin


Etter dette gikk jeg til Fred Meyer for å kjøpe én håndsåpe...


Deretter tok jeg en dusj og ordnet meg før Lynda kom hjem og vi fylte ut resten av papirene før vi dro til skolen for å registrere meg. Jeg er den eneste norske utvekslingsstudenten (score!!) og det er fire andre utvekslingsstudenter på hele skolen, og jeg er superfornøyd med at det er så få..hehe. 
På regristration (kan noen værsåsnill å fortelle meg hvordan det staves/uttales?) møtte jeg rådgiverne og først skulle vi en og en få vite hvor vi lå an i matte (....) og jeg fikk se på boken først og fikk algebra2 og Lynda ble sååå stolt og viste det frem til alle, men så fikk alle etter meg pre-calculus (altså ganske mye bedre enn mitt nivå:P) så ja, awkkward moment.. Etter dette fikk jeg velge fag og herregud jeg ble suuuperfornøyd!! Jeg var så heldig at aaalle fagene jeg ville ha var ledig, samtidig som det passer med det hjemme i Norge!!

Første semester:

Dette betyr altså markedsføring, english, historie, journalistikk, algebra...., spansk, web design og juss!! Er såååå excited for jussfaget, det virker såå spennende, wiii.

Andre semester er pretty much the same bortsett fra at jeg har økonomi istedet for journalistikk, believe it or not så valgte jeg økonomi fremfor media, foto og journalistikk (hva skjer..) men siden det bare er et halvt semester måtte jeg ta journalistikk første semester. Men det værste var at jeg valgte biologi først!! men tok til fornuft og byttet det ut med økonomi da, thank god. Var suuperfornøyd med timeplanen for det skal myye til for at alt matcher og ikke er fullt og jeg fikk ALT jeg ville ha, og kan til og med komme gjennom dette uten gym og med året godkjent. 


Etter dette dro Lynda med seg sønnen til områderep og vertsbroren hans hjem til oss for å spise og spilld cod... etter dette måtte jeg tilbake til skolen for å levere passet mitt og daa fikk jeg beskjed om at det var komplikasjoner med timeplanen min så jeg ble sendt til et kontor hvor jeg møtte en mann som sa at Web Design var fullt ( :'((( ) såå jeg kunne velge mellom art... og 3D art... og gym... når han sa gym bare lo jeg, morsomt. Så jeg gikk for art da (kunst og håndtverk flashbacks much Marie??). Ble skikkelig skuffet, dere som kjenner meg vet at når ikke ALT er perfekt så er alt ødelagt, ahha... Lynda og guttene ventet i bilen og da jeg kom tilbake og fortalte dem the sad news dro vi til et sted og kjøpte verdens beste strawberry lemonade thing, Lynda spanderte, plaster på såret

Ooog deretter dro vi og shoppet!

Hollister, American Eagle og så videre.. merker at stilen min begynner å bli litt amerikanisert, hihi


Da vi kom hjem var guttene og jeg her alene mens Lynda dro for å hente Ryan siden vi skulle løpe, and so we did. Vi løp såå langt!! Følte meg skikkelig som Hanna! Vi fant oss en runde og løp først et stykke og gikk resten for det var såå langt, men da vi kom til start igjen bestemte vi oss for at vi SKULLE løpe hele og vi klarte det!!! Vi fullførte helt inn til døren hjemme og det føltes sååå bra! Det var så deilig å løpe når solen var på vei ned og det ikke var så varmt heller, var så fiiiint.

Runningoutfit #2...

hahhahaha dette var mye fælere enn jeg hadde trodd, jajja, the joke's on me

Da vi kom inn satt vi oss ute i hagen og drakk vann og lo av meg som vanlig, for some reason..:P Og vet dere hva? en av guttene (ja de var der forsatt da vi kom hjem) ville gi bort sin Web Design plass til meg!! ♥ Sååå snilt!!  Høflig som jeg er takket jeg såklart nei.. men vurderer å ringe han å spørre om å få den alikevel for det er faktisk ganske demotiverende og ha et fag et helt år som man absolutt ikke vil ha (art altså) og som man er skikkelig dårlig på.. men får tenke litt på det!

Jeg rakk akkurat å hive i meg et pizzastykke før Lynda dro med meg videre på homeparty og jeg trekker tilbake at det er som å være med i Desperate Housewives, det er mer som Housewives of Orange County... Alle skal vise frem huset sitt og hva de har osv, også er det om å gjøre å ha best (og sunnest) snacks såklart, men det er såå gøy! Haha elsker å være med på alt dette! Endte opp med et par flipflopps og denne fine brus/koppholderen, homemade of course!


Etter deeette dro vi på apotek-butikken, her er det alt i ett nemlig... før vi dro hjem og nå må jeg få meg litt søvn.. I morgen tidlig må jeg rydde litt osv, er fullt kjør i helgen nemlig. Foreldrene til Everett kommer og jeg må sove i the man-cave (med x-box, pc, stor tv, stakkars meg) og jeg skal i bryllup i morgen og overimorgen og jeg har bare masse planer fremover, which is good though! Nå må jeg bare sove, merker at dette er ett av de innleggene jeg er så trøtt at jeg ikke vet helt hva jeg skriver og kommer til å måtte skrive over i morgen, but whhhhhhatever. Hadde leserrekord i går, ble helt satt ut!! Åååhhhh elsker dere
 


Husk å still spørsmål om du lurer på noe i innlegget under 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Fast update

Bare et kort sammendrag om gårsdagen og i dag!

Dagene går mest til trening men i går kveld klokken 22 dro jeg med Kyra, Jake, Nathan (Ja det var såå gøy å møte en som het Nathan hehhe) og 5 andre jeg ikke husker navnet på, på kino! Jeg blir helt fascinert av alt her så var gøy å dra på en amerikansk kino også! Og i tillegg møte flere nye mennesker, nå blir jeg bare introdusert som Norway, haha søtt!


Og i dag dro vertsfammen og jeg ut for å spise med broren til vertsfar (de vi var på besøk hos her forleden) og kjærsten og datteren! Vi endte opp på en superamerikansk restaurant med masse lys og farger og bilder overalt (skal begynne å ta med kameraet hvor enn jeg går fra nå av, lover!!) og jeg spiste såklart hamburger heheh. Jeg koste meg kjempemasse og de fortalte at Juliana, datteren, ville ta meg med til downtown Portland og vise meg litt, ååh de er så herlige mennesker! Og jeg forelsker meg bare mer og mer i den spanskaksangen... Ved siden av oss, i en sånn amerikansk diner-bås, satt det to jenter og to gutter som var på doubledate, så hvertfall sånn ut på guttene med  skjorte og slips og jentene med skjørt og høye heler.. De drakk milkshake og spiste hamburger og jeg forelsket meg i alt sammen, så utrolig amerikansk og søtt.. Forventer en amerikansk (les: ordentlig) date når jeg kommer hjem nå altså..;)
Da vi var ferdig så gikk vi oss litt vill for å finne bilen og plutselig braste jeg ut i latter for det minnet meg sånn om hele Amy-situasjonen (da vi kjørte til feil hus) og next thing I know står alle fire på parkeringen og ler så vi nesten gråter... hahha good times.

Da vi kom hjem la vertsmor seg og Ethan til å sove så så vertsfar og jeg på film, troor jeg klarte å overtale han til å se på The Town med meg en annen dag hahhhahaaaa score. 
Apropos score, her er fotballdrakten min, fikk velge tall først og ble overlykkelig over å bære nr. 16 igjen. Snygg vad?I morgen har jeg registration på skolen (trooor jeg har klart å velge fag nå, isåfall blir det noe litt surprising dere) før det er trening og etter det skal jeg løpe med Ryan! Tro det eller ei men jeg har faktisk gått ned i vekt her, haha who knew? Anyways, overraskelsen får vente litt til. Masse kyss

Aah, får så vondt av å publisere sånt tull som dette, holdt faktisk  på å la være å publisere det men orker ikke skrive alt på nytt og ta passende bilder i morgen, så håper dere ikke hater meg for at alt er sååå crappy!! Peace 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Highschool

Svar på spm: jeg begynner på skolen 8.september


I går på soccer practice hadde jeg en liten oppvåkning.. Jeg ble bedt om å gå inn på skolen for å finne en mann med noen nøkler og akkurat samtidig drev football guttene og skiftet til trening, så de var ut og inn i gangen hele tiden og vet dere hva, alle sammen er SÅ store. Ikke tjukk-store men de ser så mye eldre ut, ble helt satt ut.. Jeg har for det meste bare møtt Juniors men Seniorene er faktisk som å se på One Tree Hill..Can you imagine? Jeg skal jo egentlig være Senior i år, og dere som syns jeg ser eldre ut for alderen burde se de som er på min alder her altså... 
Kan ha noe med at de fleste Senior(guttene) har trent football (ikke soccer) i 3 år, også gjør det dem ikke akkurat yngre ved å sitte bak rattet heller, haha.

Og da jeg gikk alene rundt i gangene så gikk det faktisk opp for meg hvor stor skolen egentlig er, og hvor "highschool" den er, er litt under 1700 elever på skolen og jeg kommer virkelig til å ha trøbbel med å finne frem.. Kjente jeg ble litt nervøs da alt dette gikk opp for meg, men det blir veeldig spennende!!:-)  

Disse trappene skal jeg gå opp, dere...De har masse priser, og blant cheerleadingprisene ligger det faktisk noen Spiritsticks! Haha søtt
Noen lockers i gymgarderoben

Noe annet som er stort her, er hva de gjør på gamedays! Altså dagene vi spiller hjemmekamper må vi gå i drakten hele skoledagen, mens når vi har bortekamper må vi pynte oss på skoledagen, og da er det obligatorisk med kjole eller kjørt, og considering the dresscodes så vet jeg ikke heelt hvordan jeg skal gjøre det pent, men blir morsomt å se når skolen starter, kjenner jeg er litt nervøs nå altså!!

 Nå sitter jeg og prøver å bestemme meg for fag jeg vil ta, har klart å kutte ned til noen få men det er så vanskelig å velge med alt det spennende! Samtidig som jeg må ha i bakhodet at jeg helst vil begynne på VG3 når jeg kommer hjem...aah livets harde valg


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

NYC Videos

Håper dere liker de!
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

After living in America, I don't think any other country will ever be enough

Skulle ønske jeg kunne forklare dere med ord, eller bilder, eller film hvordan det ser ut her, hvordan det kjennes. Men ingenting jeg har sett på film, med de beste filmeffektene kan måle seg, for Amerika kan ikke sees, men må rett og slett oppleves. Det er lyden av flipfloppers mot asfalten, biler med høy rapmusikk, den fuktige luften mot huden, de latterligstee prisene på de søteste cupcakes, synet av den oransjegule solen som jeg kan love dere skinner annerledes over Amerika, på highwayen, lukten av Amerika.. Det er alt på en gang som makes my dopamine levels go all silly... og jeg syns synd på de som ikke nyter hvert eneste øyeblikk av dette, eller aldri tok sjansen og aldri får oppleve de. Jeg har bare vært her noen dager og er klar over at det vil bli tøft, men inget nederlag kan ta fra meg minnene jeg allerede har herfra. Har den lille tiden jeg har oppholdt meg her, opplevd noen av de største, vakreste øyeblikkene i hele mitt liv. Ikke noe kan noen gang ta fra meg det..:-) Skulle ønske alle som har en mørk tid nå, kunne sett alt gjennom mine øyne, right this moment..  Unner alle dette, it's beyoynd everything I ever imagined
braids, cropped top, denim, friends, fun, girls 
 
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

..but the thrill of the ride takes your breath away

Hejhej allihoppa! Har det fortsatt strålende, bare så det er sakt..:-) I går startet med at vi dro ut for shoppe litt (selvom jeg ikke shoppet noe, lover mamma). Vi dro til et sted de selger maasse kjempebillig, noe jeg har lagt merke til er at amerikanere er som regel veldig opptatt av å finne rimelige ting og salg, selvom det bare er snakk om et par dollar forskjell.. Det var gøy selvom jeg ikke kjøpte noe, var masse unikt og amazing sko.. aa♥

På veien hjem dro vi innom en fastfoodsjappe, eller vi bestilte bare fra bilen mens de kom på rulleskøyter og leverte maten!! Yummiii.
 


Da vi kom tilbake til huset var jeg så trett at jeg sov noen timer (sover heele tiden her). Vertsfaren min fortalte også at det tar en uke per time du flytter til å bli vant til det, så i og med at jeg ligger 9 timer bak Norge vil det ta 9 uker før jeg er helt vant til det, merkelig..:-) Men all sovingen har jeg bare godt av, veldig deilig å sovne tidlig og stå opp tidlig egentlig!

Senere reiste hele fammen til cousin Amy nede i Portland og vi reiste midt i solnegangen og det er det nydeligste jeg har sett (topper soloppgange på Kos bigtime!). Portland er virkelig helt utrolig, hadde desverre ikke med noe kamera men å se utover de store New York-ish bygningene og vannet i det solen farger hele himmelen oransje og det det holder på å mørkne, for så å kjøre ut på highwayen med alle de røde lysene fra bilene og lyskryssene som her henger oppe i luften, og de grønne Florida-lignene skiltene, var bare helt...ja, utrolig.
Vi kjørte til Hollywood district og huset Amy bor i var såå fint! De hadde TV over hele veggen, en sofa med koppholdere og med innebygd massasje og interiøret var aaamazing!!

Da vi kjørte hjem var jeg såå overtrøtt! Da vi skule finne Amys hus nemlig, så var vi ikke helt sikker på hvor det lå så sa Everett at han var sikker på at det var det ene huset for han så en dame som liknet veldig på Amy og han var helt "Yes hon, I'm sure it's here" så vi kjører inn mot huset og damen skrur på lys og åpner døren osv og Lynda ruller ned vinduet og roper "Aaamy!!" også var det ikke hun hahahhaa... høres ikke noe morsomt ut men damen så såååå redd ut og jeg klarte ikke slutte å le, alle sammen bare holdt på å dø av lættis, og i bilen på veien hjem satt jeg fortsatt å lo av det. Og sååå plutselig tar GPSen oss ut på helt ville veier så vi måtte kjøre over the hills, hvor det var NULL lys (virkelig som å kjøre i Valdres...) og vertsmoren min ba vertsfar om å lock the doors og hanbare "Yeaah.. Lynda thinks we're inn a horror movie" og fy søren det stedet var så syykt typisk skrekkfilmsted så vi fikk vertfartil å låse alle dørene i bilen og alle var overtrøtte og lo samtidig som vi var liiivredde, ahahha aw.. jeg satt i forsetet og måtte holde utkikk etter reinsdyr og I was like "if a dear(?) comes running out on the road now, I'm gonna scream soo bad!!" så jeg så sånn halveis med øynene åpne samtidig som jeg holdt på å le meg ihjel, so that was fun! 

Vi kom oss til slutt hjem og trygt i hus! Og i daaag gikk vi over noen regler i huset over frokost før Lynda skulle ha Homeparty så jeg gikk og kjøpte Ben & Jerrys og gikk til parken for å ligge i gresset og lese i min nye favorittbok (Whitney Port).. Er virkelig drømmehagen min, dette.. Ligge barfot i gresset, under et stort tre i skyggen mens jeg leser og spiser is og bare har det helt perfekt..
Da jeg var i parken tekstet Kyra meg så jeg pakket sakene mine og gikk hjem for å legge fra meg alt, hente bikini og dro og badet i bassenget (og boblebad) med Kyra, Jake og Eli (han uttaler the ilài sånn som han i Veronica Mars, so cool!!). Det var såå gøy og vi har allerede funnet ut Halloween kostymene våre, hahaaaa jeg dør!! Gled dere.. FIkk også brukt min nye bikini fra Victoria's Secret so that was gooooood.

Etterpå gikk vi og kjøpte slush før vi satt på soccerfielden og ventet på at broren til Kyra skulle hente oss.. (now that's a different story)


Altså... da vi satt og ventet på broren til Kyra snakket guttene maaasse om han, haha.. og han går visst under navnet "Muscles", han er like gammel som meg og kapteinen på football laget..... Sååå da han kjørte inn på parkeringen åpnet Jake døren og sa "Heey, this is Caroline, Caroline can you see him??" altså rett foran han og jeg was like "Yeeeah Jake, I can see him!!!..... haha omg... og ja hvis noen lurer så er kapteinen på football laget her AKKURAT som på film, word on that. 

Nååvel, ehehe.. da vi kom hjem rakk jeg akkurat sette på en klesvask (håper du fortstt leser mamma) før Lynda tok meg med på et homeparty litt unna. Det er sånn man tar med noen ting vær så putter man det i forskjellig rom så har man 2 minutter hver til å plukke med seg ting sånn at man bytter på en måte, veldig green og in her! Vi kom litt forsent så jeg kunne få plukke så mye jeg ville, fant en kjempefin veske og litt klær (bl.a. Abercrombie og Hollister!)..
Etterpå var det masse gossiping, baksnakking og snacks! Var serriøst som å være med i en episode av Desperate housewives...! Vi snakket masse om å starte egene businneser også, Oregon er nemlig kjent for å ha menge homebusinneser, og jeg liker det kjempegodt! Hun vi var hos bl.a. selger ting til hjemmet og huset hennes er det nydeligste jeg har sett.. alle de søte skiltene, all pyntet utenfor med lykter og badet var bare en stor oase.. breathtaking! såå inspirerende!


Så ble jeg invitert på kino på tirsdag, shopping på onsdag og et annet homeparty sammen med Lynda på torsdag og bryllup på fredag, så kommer det noen fra vertsfammen på lørdag så her blire liv.... men vi får se hvordan det passer med Soccer practice.. Gruer meg egentlig veldig til i morgen, blir faktisk 7 timer trening + 2 timer hvis vi regner
med gåingen frem og tilbake.. på én dag... Skal trene med Varsity på morgenen, JV på ettermiddagen og løpe med Ryan på kvelden, er kjempenervøs og for å være ærlig vurderer jeg å bare kutte ned til JV og ikke prøve for Varsity, fordi selvom det er gøy å være best så vet jeg at jeg har en tedens til å la presset gå veldig inn på meg og gjøre mer enn jeg egentlig takler, og jeg får jo quite a workout med JV og Ryan hver eneste dag så blir ikke mangel på det hvertfall.. Vil bare ikke ha så mye trening at det blir sånn at jeg gruer meg, hvis dere skjønner? Skal sove på det hvertfall.. er jo opprinnelig med for å få venner og holde meg aktiv, men så er det dette med at jeg aldri klarer å bare gjøre ting halveis da.. velvel. Talk to you soon!! ♥ 
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

You scream, I scream, we all scream for icecream

22:00


Hei allesammen 

Har hatt nok en amazing dag i Oregon! Jeg bare går og smiler hele tiden, er forelsket i nabolaget, i highwayen, i Fred Meyer (ja en mat+ alt annet-butikk) og kulturen her, aaah lykke.

Smil til dere der hjemme som tenker på meg♥


Dagen startet med at Ryan og jeg skulle ta en løpetur sammen, og siden han var altfor sen så ble jeg sittende en stund og se på football guttene trene, ikke så værst tidsfordriv det altså. Kinda awkward når treningen var over og jeg satt ved der aalle sammen gikk forbi, mens de tok av seg t-skjortene en etter en, etter en veldig hard (les svett) trening, men da kom heldigivs Ryan og reddet meg..!

Denne er for deg, Marie, whoops

Haha aw..:-)


Vi løp noen runder rundt fielden før vi ble gående og prate istedet, vi hadde såå mye å prate om og det var superkoselig. Vi løp litt til før vi satt oss på tribunen og drakk vann, tørket svette og pratet en hel del til i den koookvarme solen ( er 33 grader i skyggen her fortsatt, insane!!). Vi ble enige om å gjøre dette noen ganger i uken og pushe hverandre liitt lenger hver gang, sound like fun huh? Liker hvordan guttene her også bare tar det som en selvfølge å følge oss hjem, I was like "Uhmm I know my way home form here, really." og han sa "Yes but ofcourse I'll walk you to the door".. aw.


Runningoutfit.
Har faktisk blitt litt tan også, selvom jeg ikke soler meg!

Senere gikk jeg for å prøve å finne en kafé i nærheten men det var så varmt at jeg måtte gi meg ved Fred Meyer, hahhaaa suprise!! Jeg kjøpte meg en veeeldig amerikansk lunsj, som jeg kastet etter litt og gikk for et rundstykke istedet.Jeg kan seriøst gå rundt på Fred Meyer i eeevigheter, de har såååå masse forskjellig av alt!! Blir helt blown away, alle cupcaksene med alt mulig rart og rundstykker med godteri på osv, so fuuunn!! Men iskremen her topper ALT, de har store Ben & Jerrys til 25 NOK stk. og små til 7 NOK. De har mange smaker vi ikke har hjemme, tror jeg må kjøpe en hver dag altså.. De har også huuuge tønner med iskrem som ikke koster nooe omtrent.
♥ + at de har starbucks is og oreoshake/ cookies & cream shake (Marie♥). Prøvde å ta noen undercover snikbilder uten å bli lagt merke til så sorry for vinkelen...


Da jeg kom hjem ryddet jeg litt i huset før Ethan (vertsbror), Everett (vertsfar) og jeg dro til broren hans for å spise, han hadde nemlig siste dag med terapi etter kreft i dag, og ville feire litt. Da vi kom frem måtte vertsfar dra og kjøpe kylling men jeg ville vente hos dem og bli litt kjent med de. Ethan og lille kusinen badet ute mens jeg passet på og snakket med unkelen. Det var utrolig gøy å bli kjent med dem, han er nemlig gift med en portugiser, så det var veldig spennende å få se en annen kultur i Amerika, enn den jeg har sett hittil. Vi spiste maiskolber som de har høstet selv, kjeks og hummus + kylling,  og det var et veldig sterkt spasnk/portugisk preg over det hele, hjemmet deres og væremåten. De var veldig imøtekommende og ikke så nøye på det hvis dere skjønner. De har heller ikke aircondition, noe som egentlig bare gjorde prikken over ien, og jeg ble helt fortryllet av den spansk-portugis-aksangen, var utrolig spesielt å være med på!
Mot slutten ble Everett og jeg igjen for å rydde før vi dro hjem, da var klokken allerede 21:15 og jeg begynte å bli veeeldig trøtt... nå skal jeg straks legge meg, håper det blir litt kjøligere i morgen så jeg kan løpe litt mer:-)

Håper alt er bra med dere, kisskiss


Forresten! Sånn at dere vet det så har jeg et innlegg om noen spesifike ting her i USA, en film/montasj og et innlegg med det jeg shoppet upcoming! Så blir ikke baaare hverdagen min, hihi


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Got myself a running partner

Klokken: 21:15


 I dag var det så varmt at jeg så vidt klarte å gå til butikken, det var helt sinnsykt, mye varmere enn ferien min på Kos! Jeg sovnet midt på dagen som vanlig og ble med vertsmor for å hente Ethan at Lisa's etterhvert. Elsker som sakt den familien så det er bare gøy å være med, alle ble sååå excited over at Varsity coachen skal følge md på meg, hæla i taket. Dave som er faren i huset kom med forslaget at jeg og Ryan (sønnen deres) kan være running partners, siden jeg må forbedre kondisen og han må trene seg opp til Lacrosse sesongen, og ingen motsier Dave så i morgen tidlig klokken ni, siden vi fikk fri fra soccer coachen, kommer Ryan over for å løpe med meg! Could be interesting, haha.... 
Jeg fikk også en Lacrosse stick av Lisa og Dave siden moren til en av barna de passer spilte på college og hadde en ekstra så nå kan jeg øve til Lacrosse sesongen også!

Da vi kom hjem ble Everett, Lynda og Ethan (vertsfamilien min) sittende rundt bordet i flere timer og prate og Lynda lagde nachos med ost pg guacamole, yummiii:-) Var kjempehyggelig og nå er jeg sååå trøtt! Talk to you soon 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Varsity

Klokken: 12:30 :-)


 Nå har jeg først et spørsmål til dere, vil dere at jeg skal oppdatere sjeldnere og ha mer "Innhold" i hvert innlegg, eller sånn ett/to hver dag?


 Nå ligger jeg i sengen og er helt utslitt etter Soccer tryouts, her har de nemlig tryouts hver dag i to uker før sesongen begynner. I dag måtte jeg gå til trening, som tar en time og jeg rakk akkurat oppvarmingen. Jeg trener nå  med andrelaget siden jeg er ny og midt i treningen sier vår coach at vi er for mange på laget og at vi derfor får spille veldig lite, jeg vil antakeligvis ikke spille noe som helst siden jeg er så out of shape... Hun sier og at det kan være at førstelaget (varsity) tar tre av jentene på andrelaget og at vi da mister de tre beste, hun nevnte Carla + to andre (ikke meg, for de som måtte lure på det). Mot slutten spilte vi mot varsity og vi vant faktisk, jeg fikk også spille høyre spiss (God I have missed that). Vi spilte 90 min og på slutten når vi tøyer kommer tcoachen til Varsity bort og sier han skal snakke med tre jenter etter treningen og det var Carla + hun ene av de to og meg!!! Han hadde byttet ut hun ene og skulle snakke med meg i stede, wiiii. Da vi gikk bort til han etterpå sa han at han ville følge med på meg og at jeg skulle trene for andrelaget og varsity. Han sa "I was impressed by what you did out on the field, but you have to step it up on your fitness, if you could do that, you are on my team". Dette er sååå gøy for meg, men det betyt veeeldig mye trening neste uke. Da må jeg trene to og en halv time med varsity på morgenen og to og en halv time med den andre på ettermiddagen, + at jeg går en time hver vei. Det blir 7 timer hver dag, 6 dager i uken, i tillegg til at jeg må løpe intervaller og trene masse på egen hånd for å komme på Varsity før sesongen begynner. Er egentlig helt greit å bare være på JV siden jeg er med for det sosiale, men Varsity tar det mer seriøst og jeg vil jo trene meg opp best mulig til jeg kommer hjem til Haslum..:-) Dessuten er sports her huuuge. Så å være på varsity er litt creds, haha.. Also, jeg snakket med Kyra om sporter osv og cheerleaderne her er såå dårlige og har ganske dårlig rykte, mens soccer og lacrosse jente er det man vil være, haha! Så heldig med den.

Nå må gå i dusjen hvis jeg klarer å bevege meg og så gå å kjøpe litt pålegg så jeg kan lage litt mat, de spiser litt spesielle ting her i denne familien, haha..:-)  Etter det går jeg kanskje en tur til parken jeg går gjennom til treningn for å lese litt, er så fiint der. Om ikke får jeg vel ta meg en løpetur siden apparently my fitness suckk...
v296965_1497317191507_1191420167_31481597_1590917_n_large283383_10150243267461134_746891133_7512963_25772_n_large

Noe som er veldig gøy her er at på gamedays så går man enten i veldig fine klær, eller i kampklærne hele skoeldagen, og dagen før så har de ofte team dinners osv! Man gjør så mye mer ut av det her i USA, gleder meg masse til å være en del av det!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

This is exactly where I'm supposed to be now

Hei dere ♥

Har det fortsatt så utrolig bra, er så glad for at jeg gjorde dette! Men jeg vil si en ting til dere som skal være utvekslingstudenter, eller tenker på det. Jeg kommer ikke til å anbefale noen det selvom jeg har the time of my life her, for det er såå utrolig mye som handler om tilfeldigheter. Det er så mange småting som kunne gjort at jeg hadde hatt det tøft her, eller angret, enkle ting som man ikke tenker over men har mye å si. Jeg har vært så ufattelig heldig med alt, huset jeg bor i er kjempefint, nabolaget er nydelig, jeg bor to minutter unna skolen og Fred Mayer (hvor de har ALT, kind of like Wallmart) er rett ved siden av, været er bra foreløpig, jeg kommer kjempebra overens med familien og pga vmoren min kjenner en familie med en datter på min alder har jeg fått gode venner allerede og alle bor i nabolaget, han ene bor faktisk 45 sek unna meg! Alt dette gjør at jeg har det perfekt, og når du drar på utveksling er du ikke garantert noe av dette. Ville bare si fra, for jeg hadde ikke tenkt serlig på dette før!!:-)

Soccer practice var sååååå hardt, klokken åtte om morgenen og det var kokvarmt.. Dessuten var jeg den i dårligst form på laget ca så yeppp det var flaut, heldigvis hadde alle veldig medfølelse for meg siden det bare er kaldt i Norge og jeg ikke har opplevd sånn varme før (he he..). Alle var supersnille, men treningen var så fæl, vi spilte ikke engang på slutten.. Vi bare løp og løp og løp...
 lovely.

Etter trening måtte jeg gå hjem, men hostdad hadde printet ut kart til meg og overraskende nok kom jeg meg hjem! Det tok ca en time å gå men jeg elsker  å gå her, gjør det heele tiden, er så mye å se! Dessuten gikk jeg gjennom en nyydelig park, var helt magisk. Skal ta med Katie på tur der sometime soon og ta noen ordentlige bilder, har bare noen få med iPhone. Men virkelig, Oregon må være den vakreste staten!
Da jeg kom hjem tok jeg en laang dusj og ordnet meg før jeg gikk til Fred Mayer og kjøpte nødvendighet som sokker, Q-tips osv, haha elsker det!! Etter dette bare slappet jeg av og hostmom og jeg sovnet begge to da hun kom hjem fra jobb. Klokken seks sto jeg opp og spiste litt middag og bare var med familien, her spiser ingen middag samtidig, noe som passer meg veldig bra! Altså bare lager jeg noe når det passer meg osv...:-) Føler meg veldig hjemme her så er ikke redd for å forskyne meg, men jeg spiser nesten ingenting pga jeg er så opptatt og glemmer det. Men har en sjokolade i nattbordsskuffen som kommer godt med når jeg finner ut at jeg har spist en sandwich hele dag!

Jeg bestemte meg i sjutiden for å gå en liten tur så gikk bort på fielden utenfor skolen siden football guttene trente på den tiden i går så jeg ville se på! Et stykke unna så jeg tre gutter som liknet litt på de tre jeg var med i går også gikk jeg rundt og inn porten så kom to av de bort og jeg trodde de skulle gå men de kom for å se om det var meg og spørre om jeg "wanna come hang with us" så jeg takket såklart ja, og Kyra og venninden var der og så var vedlig hyggelig! Fikk også melding av henne tidligere hvor det sto jeg kunnne tekste hun whenever i wanted to hang out, hun er så søt!! Jeg ble også invitert på sleepover men jeg kan ikke siden jeg har tryouts i morgen og, angrer sååå mye for at jeg ikke valgte volleyball....

 ♥ ♥ ♥ 

Nå skal jeg sove, legger meg ganske tidlig her (8tiden) så dette er sent, og står opp tidlig, men det er kjempedeilig og kjens helt naturlig faktisk. Er liksom så mye mer aktiv og spontan enn hjemme så liker hvordan "livsstilen" min har utviklet seg her! hihi:-) Vet den følelsen når du bare vet at du har gjort noe riktig, at du endelig er der du er supposed to be? kjens braaa hvertfall:D  Nattaaa! 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Wanna go look at the stars?

Hei allesammen!!

I dag har jeg hatt den beste dagen hittil i livet mitt tror jeg, ikke at det skjedde veldig mye spesielt, men dette er så stort for meg og jeg kommer til å husket denne dagen for resten av livet. Nå sitter jeg i sengen og er nettop kommet inn (klokken er ca 22:00 her) etter å ha vært ute med Kyra, Tim, og tre andre jeg ikke husker navnet på!

I dag tidlig, som dere vet var jeg alene da jeg stod opp, noe som var ganske deilig. For å være helt ærlig var jeg litt overrumplet i går kveld, vi gjorde jo veldig mye og jeg hadde som dere vet, sovet veldig lite. Men jeg sov til klokken halv åtte ca i dag tidlig og dagen har bare vært utrolig bra, fra start til slutt. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder før jeg går videre:-)


Her er high schoolen min


First thing in the morning


Våknet til denne søte lappen


Katie♥


Telefonen jeg bruker, husker ikke nr mitt
Utsikten fra rommet mitt


Såå, etter jeg hadde kledd på meg tok jeg med Katie på tur for å utforske nabolaget og det er så utrolig fint her!!

Litt av skolen minHuset jeg bor i♥


Etter turen med Katie var jeg litt ute i bakhagen og slappet av med hun før jeg gikk og sorterte ut av bagen min!

Etter det gikk jeg for å prøve å finne en butikk hvor jeg skulle finne frokost. Jeg spurte to stk ved skolen (rett ved der jeg bor) og de skulle samme vei så de fulgte meg, de går begge på Century High så da fikk jeg mine første venner!! Wiiii:D

Han gav meg til og med nummeret sitt og sa jeg kunne ringe hvis det var noe eller if i wanted to hang out somtime, hihi

Da jeg kom hjem igjen spiste jeg frokosten min i hagen med Katie, yepp vi er BFFs alreadyEtter jeg hadde spist opp så bestemte jeg meg for å legge ut på en tredje tur, for å gå tilbake til Fred Mayer for å kjøpe inn sjampo og balsam og adapter osv. fant alt jeg skulle ha og er veldig fornøyd!

Da jeg kom tilbake fra denne turen ringte Lynda og sa jeg måtte være klar om en liten stund siden vi skulle til legen for å få papirer til soccer tryouts. Hos legen tok de masse tester og spørsmål og vi fikk ordnet alt til slutt. Etter legen dro vi og kjøpte fotballsko (føltes amazing...♥) og flipfloppers til tilsammen ca 150 NOK!! INSANE.

Etter dette hentet vi Ethan hos de samme som i går, og jeg elsker den familien!! De var like hyggelige og amerikanske og høylytte som vanlig, har det såå gøy hos dem haha!! Etter dette dro vi hjem og litt etter (18tiden)  kom Kyra med to venner over! De var såå koselige og vi dro til skolen hvor det var football practice! Jeg glemte desverre kameraet mitt men det var AKKURAT som på film!! Vi satt på tribunen mens solen holdte på å gå ned og så på guttene trene med fullt utstyr (og noen uten, he h eheee♥) mens de spilte høy rapmusikk!! Før to til gutter kom bort og vi gikk til Fred Mayer hvor vi satt oss i sofaene og pratet og hadde det supergøy! (De likte faktisk stilen min veldig og vil se bilder av hvordan fler norske jenter går kledd!!:)) Etter dette var det blitt mørkt og vi bestemte oss for å gå til the field igjen for å se på stjernene...♥♥♥ Vi lå på den store soccer fielden og pratet og lo og ble kjent med hverandre, so much fuuun!! Og så sykt amerikansk, elsker dette stedet!!

Etter en stund fulgte de meg hjem og vi skal møtes igjen snart! De er superexcited og spør masse dumme spørsmål haha:D og jeg har til og med noen å lunsje med nå, er sykt betryggende! De fortalte maaasse om skolen, hvem jeg bør være forsiktig med ans so on, så var fint med litt inside information haha...

Nå må jeg sove fordi skal tidlig opp og på soccer tryouts i morgen! Dere nærmeste vet hvor nervøs jeg er for det, og hvor mye det betyr for meg. Huge step for me:) Natta!♥Dumme spørsmål for i dag:
Do you have facebook in norway?
Do you have to wear clothes in norway?
Do you have bathing suits in norway?
Do you listen du music in norway? and have you heard of american music?
Have you heard of a boy named Justin Bieber? 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Update

Hi everyone!

Da har jeg sovet min forste natt hos vertsfamilien og naa sitter jeg foran familiepcen (huge) og drikker vann fra kopp og spiser cookie til frokost, mens Katie (vertshunden<3) ligger ved siden av meg, veldig amerikansk.

Flyturem gikk fint, vi var istarten en haug med mennesker, foor vi ble splittet til en enda mindre gruppe og paa mellomlandingen i Arizona var vi 6 stk igjen ogsaa skilte vi oss der og plutselig var vi 2 stk som ventet paa flyet til Portland. For hver gang gruppen minsket gikk det mer og mer opp for oss hva som egentlig skjedde.

Paa flyet satt jeg mellom to amerikanske menn og han ved vinduet saa passet mitt og begynte aa prate med meg og kondulerte over 22.juli, saa rorende! Resten av turen satt jeg bare rett opp og ned og stirret inn i setet foran meg, var saaa nervos. Da vi begynte aa fly nedover fortalte amerikaneren meg om de forskjellige stedene vi saa, hva de het og hvor de laa osv og jeg "cried my eyes out" ikke fordi det var faelt, men plutselig var det saa virkelig.\\

Pa flyplassen i oregon motte Ingeborg og jeg vertsfamiliene vaare akkurat likt, og de hadde pratet sammen mens de ventet saa Ingeborg og jeg skal motes gjennom aaret, og det er kjempefint!

Det var bare vertsmoren min som kom aa hentet meg og jeg syns det var det beste, saa det ikke ble saa mye paa en gang, hun er supersot og vi hadde masse aa snakke om hele tiden. Hun fortalte blant annet at Kyra(?) som av og til passer Ethan gleder seg masse til aa mote meg, og vil introdusere meg til bestevennene sine osv!! Saa snilt:D  Fra flyplassen kjorte vi til en kinesisk restaurant hvor vi motte Everett (vertsfar) og spiste (provde til og med aa spise med pinner..)! Da vi var ferdig dro vertsmor og jeg til skolen for asa hore om sporter. Lacrosse er ikke foor paa varen og cheerleading var for sent a melde seg pa naa saa jeg skal pa soccertryouts!! Visste ikke at de hadde jentelag i soccer pa skolen saa ble superglad (naa sitter du vel aa smiler pappa). Jeg maa til legen for aa fa en sjekk om jeg er frisk og tryouts har allerede begynt denne uken saa haper 'en dag med tryouts er nok til a la meg vaere med pa laget.
Etter besoket paa skolen dro vi hjem en tur hvor jeg fikk se rommet mitt og litt av nabolaget, er saaa fint her!!! Superamerikansk! For vi etter litt dro til en nabo hvor vi skulle hente Ethan og Logan for aa dra paa bluebarry picking. Hjemme hos disse naboene var det HVERTFALL amerikansk, var barn og hunder som lop rundt overalt og foreldrene snakket kjempeamerikansk og var saaa hyggelige, hilste pa dem og snakket litt foor vi dro for a plukke blaabaerene. Det var kjempefint der vi plukket og veldig koselig. Ethan er saa nydelig (2 aar) og vi kommer veldig godt overens, noe som var veldig betryggende. 

Vertsforeldrene mine har reist paa jobb og jeg skal snart get dressed foor jeg tenkte aa ta med Katie paa en tur rundt i nabolaget og ta litt bilder. Har tatt noen allerede (vertsfaren min er akkurat like bildegal som meg) men til jeg faar kjopt adapter faar jeg ikke ladet pcen min hvor jeg kan legge inn bildene. Jeg presterte ogsaa a glemme igjen haarborsten pa hotellet saa jeg haper vi kan reise aa kjope litt smating senere i dag.
Etter jeg har walked Katie skal jeg rydde litt ut av kofferten min og senere i dag skal jeg vaere med vertsmoren min paa knitting group. Haaper dere har det bra, jeg savner dere helt utrolig mye, helt uvirkelig.. Love you all.

Kommer bilder nar jeg har ladet pcen:)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

First day in New York City

Hei alle sammen!!

Jeg har hatt en helt  uuutrolig første dag i New York City!! Da vi svingte ut fra hotellet med bussen og ut på highwayen visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg engang. Alt er virkelig helt anderledes her, å se bygninger i så forskjellig "dimensjoner" og skygger kan ikke beskrives verken med ord eller bilder. I Norge ser vi liksom veien og kanskje noen fjell i "én" skygge bak, mens her er det liksom flere "lag på lag". Enkelt forklart er det som at Norge er i 2D og New York er i 4-5D, haha...


Central Park

St.Patricks Catedral

Utenfor Rockefeller Center. Det som er litt kult er at det var masse palmer osv utenfor, men dette skifter de hver måned og har forskjellig temaer hver gang

Friendsbygningen
Cupcakes på Grand Central Station

I dag har vært en suuupervarm, ca 33 grader og stekende sol. Vi hadde en guidet tur gjennom Manhattan, gjennom Central Park, så på Friendsbygningen, Frihetsgudinnen (på avstand), sett på EmpireState Building, sett Gossip Girl hotellet, Grand Central Station, hvor Ashton Kutcher(!!!) bor,  vært uptown, midtown og downtown + maasse mer, og jeg lærte sååå masse!! New York kan ikke forklares, må oppleves. Vi rakk veldig lite kjentes det som, New York er alt for stort til å oppleve på 2 dager.. Vi shoppet hele tiden og rakk ikke Times Square, toppen av Rockefeller Center osv, men vi skal gjøre det i morgen + mer shopping!!Etter den guidede turen (på 5 timer) hadde vi ca 5 timer shoppingtid, og det var altfor mange butikker på altfor kort tid!! Jeg gikk (les løp) med tre andre jenter og vi tok til og med Subwayen!!! Vi tok den Downtown for å komme til 34th street og det var akkurat som på film, med litt ghetto (unnskyld) mennesker som hørte på headphones og smårappet litt osv, var spennende å ha opplevd!

Bussen til hotellet skulle gå 17:45 fra 49th street og 17:40 var vi forsatt inne i en butikk på 34th så vi løp over veien og rakte ut hånden og grabbed a cab (hehheee<3). Med alle posene så klarte jeg til slutt å lukke døren og vi kom oss frem til bussen til sist!  Da klokken var 17:50 (5 min etter bussen egentlig skulle gått) satt vi i kø i Taxien men vi kom oss på bussen og hele veien hjem satt jeg med en haug med dansker og snakket engelsk med de, haha, var kjempekoselig!!:DEn halvtime etter vi kom til hotellet måtte vi møte til infomøtet og da fikk vi svar på alle spørsmålene våre så det var kjempegreit! Etter dette var vi noen jenter som gikk ned i restauranten for å spise pga ingen hadde rukket å spise noe (untatt Starbucks) da vi var i NYC så da ble det mat på hotellet! Vi hadde verdens morsomste måltid, hahhaa, holdt på å le meg ihjel av min trønder soulmate!!Grunnen til at jeg ikke har noen bilder av meg selv etter 33 grader, og extremshopping (gjettekonkuranse på hvor mye jeg shoppet for på Victoria's Secret!! LOL. For å si det sånn hadde jeg den leengste smalltalken med hun i kassen fordi det tok ca ett kvarter å slå inn og pakke ned alt jeg kjøpte, fikkt il og med mitt eget oppholdsstred for å sortere alt. Love.


Nå sitter jeg på rommet til Hanne, Ida og Marthe og har planer om å legge meg snart siden vi er suupertrøtte og vi skal kjempetidlig opp og til Manhattan igjen i morgen. Har masse bilder og vil vise dere innkjøpene, men internettet er crappy og jeg er som sakt  supertrøtt så jeg må bare beklage!! Håper dere har det bra i Norge, og tuuuuusen takk for at dere er så flinke til å kommentere! Love you so much, xoxo.
Overttrøtte hilsner fra The City


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Arrived!!

Heeeei alle sammen!! 
Dette innlegget tipper jeg dere har ventet en stund på, haha! (ser hvertfall sånn ut på statistikken..:p)

Klokken er nå snart 20:00 og jeg har altså ankommet New York!! Sitter i skrivende øyeblikk i sengen på hotellrommet med Marthe, to norske jenter og to finske! Det høljer ned utenfor, tordenet hamrer konstant og lynet lyser opp himmelen hvert 5 sekund. Bare for ca en time siden var det 28 grader og baaare sol, supervarmt og umulig å gå i noe annet enn shorts og singlet mens nå er det er "storm" utenfor så kan skrive under på at jeg allerede har opplevd amerikansk vær... Er faktisk så ille at jeg måtte gå fra dineren på hotellet fordi det var vinduet over hele og jeg ble så redd, hehe..

Har uansett hatt en fantastisk start på utvekslingsåret mitt!! Dagen startet med å bli sittende foran SAS-skranken å pakke ut av kofferten min for  å unngå overvekt (750 NOK for én kg!!!) etterfulgt av en veldig trist men fin avskjed på Gardemoen før jeg kom meg gjennom sikkerhetskontrollen og møtte noen flere av de jeg skulle reise med der. Da vi kom til gaten var det suuuperlang kø men siden Marthe og jeg var så heldige at Sebastian hadde fått oss inn på Business Class fikk vi gå rett inn til superbehagelige seter. Var den beste flyturen i hele mitt liv med treretters middag, gratis mat, snacks og brus, massasjeseter, tv med fjernkontroll og kjempebra service!! Og på toppen av det hele satt vi jo på dette flyet på vei til selveste New York!! Det var helt sykt da vi holdt på å lande, så fikk vi New York City på venstre side, altså ikke vår side, men vi kunne se Empire State Building gjennom vinduet til de til venstre for oss, vi så skyskraperne og klatret nærmest opp i setene for å se bedre.. Da satt vi på "Empire State of Mind" og det var sååå fiiiiiiint!!


Fremme i USA så måtte vi jo gjennom sikkerhetssjekk, hvor jeg hadde min store debutt med engelsk... da det var min tur i pass/visumkontrollen så skyndtet jeg meg bort med alt klart og politimannen sier "Hi how are you" (veldig amerikansk!!) og det eneste jeg klarte å stotre frem var "Thankyou" hehe, bra start. Han lo av meg og stilte meg noen kontrollspørsmål før han tok fingertrykkene av meg. Med dette vel overstått møtte vi de andre Exploriuserne før vi tok et superfancy "tog" som gikk på skinner ute, virket som det var oppi luften, haha... Fuuun.

Da vi kom til hotellet så har vi egentlig bare gjort oss til rette, blitt kjent med de norske, finske, danske og svenske utvekslingsstudentene og utforsket hotellet:D Hotellrommene er kjempefine faktisk, med flatskjerm og to store senger (dilemma siden vi er tre jenter på rommet). Nå er vi er alle egentlig veldig slitne, klokken er jo 02 i hodet vårt men bare 20:00 her...

Vi har en lang dag foran oss på Manhattan i morgen så vi snakkes mer da. Har egentlig masse mer bilder men internettet her er så dårlig, så jeg poster det nå mens det fortsatt virker!!!:) Stoooor klem.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
RSS 2.0
hits