Christmas American Way

Hei allesammen! Nå sitter jeg i sengen, klokken er snart ett og jeg har nettopp våknet. Merkelig nok er jeg velig opplagt etter å ha lagt meg 6 AM, haha..
Skal snart sette på et par filmer og bare kose meg i sengen, men først tenkte jeg å fortelle dere om min Amerikanske Jul!

Så den 24. feirer ikke Amerikanerne noe serlig, noen har middag med familie Christmas Eve (24.) men det meste skjer den 25.! Så da bestemte Josefin og jeg oss for å ha en Scandinavisk Julefeiring den 24., vi hadde jo vært på den Scandinaviske butikken og kjøpt risengrynsgrøt og gløgg osv! 
Så klokken ett dro jeg til henne, og vi var begge veldig sentimentale men det var veldig, veldig koselig!!
 

Da vi var ferdig ble jeg med til kirken, er veldig glad for at jeg ble med! Var en kjempestor kirke, alle var utrolig vennlige og atmosfæren var så koselig. Det var en typ julegudstjeneste og det var veldig emotional, klarte ikke å holde bak tårene, hehe..
Det var veldig annerledes enn i Norge, jeg har hvertfall ikke opplevd der at gjennom gudstjenesten snakker du med de foran deg, bak deg og ved siden og ønsker dem God Jul og at du er glad for at de er der. Alle sang med på sangene, av full hals! Og mange strakte opp hendene mot Gud og det var veldig spesielt:) Og jeg kunne ikke annet enn å smile av koret, de var alle så utrolig inn i det, og livlige og sang av hele hjertet (og med kroppen?), åh utrolig vakkert.

Favoritten min gjennom Gudstjeneste var da de slukte alle lysene og gikk og tente på stearinlys vi hadde fått ved inngangen, de tente de som satt på sidene sine lys og de skulle dermed tenne videre raden, altså "dele lyset sitt med resten" og snart lyste hele salen opp av stearinlys.. Det handlet om at en som finner lyset i mørket kan gi det videre og dele det med andre, og det var veldig, veldig sterkt.


Kirken

Utenfor selve kirke"salen"?Da vi kom ut var det mørkt og jeg dro hjem for å spise julemiddag! Vi spiste and (og jeg likte det!) og masse godt tilbehør, blitt helt hektet på Grean Beans/ String Beans, aner ikke hva det heter eller hva det er på norsk, haha.
Etter dette hadde jeg fortsatt julegaver igjen å lage ferdig.

Til vertsfamilien så hadde mamma strikket norsk votter, + at at jeg lagde en kollasj med minner vi har hatt sammen og rammet inn og til Ethan gav jeg et Norges-puslespill som jeg limte på bilder av oss på baksiden og skrev noen ord til han, så han kan ta vare på det og huske meg når han blir eldre!

Ble veldig fornøyd egentlig, og de ble veldig rørte:)
Baksiden av puslespillet. Haha herregud, måtte jo åpne puslespillet for å lime på bilder på baksiden, og det var sykt sent på natten og jeg vardødstrøtt og ALLE brikkene falt over hele gulvet, så da ble jeg sittende og pusle hele puslespillet... haha.


Så den 25. på morgenen våknet jeg til frokost og pakker, var veldig koselig! Fra vertsfammen fikk jeg masse Victoria's Secret ting, yeii :D 
Så pakket vi ferdig for å dra til Great Wolf Lodge, et waterpark hotel hvor vi skulle feire juul:)
Jeg likte hotellet KJEMPEgodt!! Interiøret var utrolig fint, og gjennomført, med alt av tre overalt osv. Også var det veldig stort og bare kjempekoselig! Det er et veldig barnevenling hotell, så det var jo morsomt, haha! Men de hadde lesehall med peis osv, gamingsted, en stort rom hvor du kunne se sport og være på pc og game osv, og spa, flere gift shops, restaurant, Starbucks etc!


Og badeland da!Var en veldig gøy tur, vi overnattet én natt! 
Og de hadde et sånt spill, det var helt sykt egentlig, rundt om hele hotellet hadde de skjule "skatter" og skjermer osv, også fikk du en tryllestav (hahha harry potter<33) så fikk men forskjellig oppdrag og tryllestaven funket på alle tingene, sånn at det var en ship inni staven som samlet opp lal informasjonen så måtte duløpe rundt og finne det du trengte for å komme opp en level som "magister" eller noe haha...så når du pekte på skjermer osv med staven så funket skjermene sånn at de snakket om du hadde alt du trengte osv, haha umulig å forklare men ALLE løp rundt og var helt crazy about it! Mest 8-9 åringer da, men jeg og vertsfar hang oss på hha!! Det var sykt komplisert da faktisk, og jeg var ikke så flink, men spillet tar minst 4 timer og man må gå minst 10 miles, så vi ble ikke akkurat ferdig haha! Hoho..

Og her er en liten video btw:
Eh, den skal ikke være så mørk?? jaja håper dere ser noe vaffal.


Da jeg kom hjem skulle jeg rett i bursdag men vi ble veldig forsinket så jeg rakk det ikke, SYKT bummer!! Men vertsforeldrene mine skulle på konsert så Ryan skulle passe Ethan og som vanlig endte vi opp å se på film osv, og han endte opp å overnatte så vi satt oppe og pratet ogsånn til 5 i dag tidelig, haha.. Vi så blant annet denne filmen, og den var  veldig rar og dårlig men sykt EKKEL, angrer på at jeg så den!!
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

God Jul!

Ønsker dere alle en magisk jul, spesielt dere nærmeste, dere vet hvem dere er! Tenker på dere:)

I dag, den 24. så skal vel dere vel kose dere inne med familie, se på disneyfilmer, Tre nøtter til Askepott, kjenne lukten av juletre og pakker som venter på å bli åpnet, kle dere opp og spise nydelig mat med de beste menneskene i livene deres. Sett pris på snøen, sett pris på maten og sett pris på menneskene rundt deg.. Kjenner det gjør litt vondt nå, første julen uten mamma og pappa, annerledes, dere.

Åh, har egentlig ikke kjent så mye på det, før jeg begynte å skrive nå, er helt på gråten haha.. Åhh herre.
Det jeg skal gjøre når det om ni timer er den 24. her i America er å stå opp og dra til Ryan en tur med mat pga familie har blitt syk så de har avlyst julefeiringen den 25., og de er den familien som går all the way og skulle ha 20 gjester, utroig trist. Etter dette skal jeg til Josefin og lage Norsk grøt og gløgg og høre på julemusikk, feire Skandinavisk vis med andre ord! Etterpå skal jeg bli med de i kirken hvis det passer, møtte en mann i dag som gjorde veldig inntrykk så ja, føler det er meningen at jeg skal i kirken i morgen.. :)
På kvelden skal vi ha videosamtale med foreldrene til vertsfaren min i Alaska, som skal lese en historie som er tradisjon:)

På selve juledagen her, den 25. skal vi stå opp, åpne pakker og så reiser vi til badeland i Washington, haha. 
God Jul fra meg!
Your animation 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

DUUUUDE

Hei alle sammen!
Nå ligger jeg i sengen etter en travel dag, og er like sliten som jeg ser ut.. Men skal kose meg med fiin kalendergave da!


Okay så kvelden i forigårs startet med at jeg begynte å se på et nytt favorittshow; Laguna Beach, eller det var vel egentlig sånn kvelden endte også. Perfekt show, elsker jo The Hills men har aldri giddet å se på LB siden showet er såpass gammelt, men sykt gøy nå å se Lauren Conrad her Senior Year, siden det er akkurat det jeg gjør her nå! Også er det en junior der, skikkelig hunk og jeg så at det var noe kjent med han, så var det CHASE fra One Tree Hill!! Wooow crazy! Sykt gøy å se hvordan han var i virkeligheten på high school! Så da så jeg 6 episoder, hehhe.

Så neste dag var jeg alene så jeg fylte badekaret (kokte vann så det ble kokvarmt, haha) med masse oljegreier jeg har fått av mami, lagde ansiktsmaske og hårmaske, tok med cupcakes og lå der i hele evigheten og så på Laguna Beach, beste feriedagen ever. haha.

Hårkuren. Hjemmelaget ftw

Hårmasken ahha 

Og så kosa jeg meg katten

Og på et eller annet tidspunkt så jeg så her ut


Og en gang etter dette dro jeg på Applebee's med Josefin, og det var helt sinnsykt Amerikansk!! Æææ var maange skjermer hvor de viste football osv, skulle ønske jeg tok et bedre, bilde, menmen! Elsker den Amerikanske atmosfæren og maten var så good!

Så sånn her ut da


Etterpå dette så dro vi på kino og så New Years Eve, kjempesøt film! Ny ting på bucket listen min; New Years eve @Times Square!


Etter filmen så ruslet vi hjem til meg, klokken var ett på natten og vi var trøtte og kalde og da vi endelig la oss i sengen så ble vi liggene og prate i en evighet og vi ble mer og mer overtrøtte og vi lo så vi gråt av de tåpligste ting, haha, those nights..:)  Og plutselig var klokken 02:30.. Haha vi la mange sprø planer og til slutt visste vi ikke engang hva vi lo av, kommer til å huske den natten lenge, haha..

Så i dag da vi sto opp skulle Josefin bake julegave til foreldrene mens jeg skulle holde på med noe til mine, så vi holdt på med de i et par timer før vi gikk til butikken og Starbucks før Mike hentet oss og tok oss med til verdens BESTE sted!! Scandinavia butikken!! Woooahh ble så SYKT sentimental!!


Awww skilt på norsk!!

Vikingland hahha

Det var seriøst den koseligste butikken i hele verden!! De hadde sånne skikkelig originale norkse ting, ble så rørt at jeg begynte å gråte!!
Ææææ!! Leste denne boken alltid på hytta om jeg ikke husker feil, herregud, ble helt satt ut!!Og favorittboken min!!! ååå hjerte
DE HADDE TIL OG MED BRUNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Herregud nå er jeg SÅ klar for å lage gløgg med mandler og rosiner og skikkelig GRØT!! Og sette på norsk julemusikk og tvinge vertsforeldrene mine til å ha en skikkelig norsk julefølelse den 24.! Også skal de smake brunost, må bare få tak i en ostehøvel først, ååå stoked!!

Haha da jeg var i butikken var jeg skikkelig sentimental, merket for første gang hvor stolt jeg faktisk er av å være Norsk! Norge er amazing dere, åh... Fant en kjempefin bok om Norge jeg skal kjøpe til vertsforeldrene mine før jeg drar, selvom jeg har mest lyst å kjøpe den til meg selv haha...:)

På veien hjem dro vi og spiste på The Olive Garden, beste italienske restaurant! Koste meg masse før vi måtte skyndte oss hjem, jeg hadde glemt kinodaten min så hadde en pissed melding i inboxen haha whops, og vi var allerede sent ute til et christmasparty, og hadde ti min på å fikse oss før riden vår kom så vi bestemte oss for å heller dra på bowling
HAH HAHA HAHAA ...... meg i action ja

Vi var så heldig å få bane ved siden av en som tydeligvis var på et bowling team, I know, hvem er på et bowling team!?? Siden jeg bommet på alle og han var alene og fikk strike på alle så spurte jeg han "Hahha you on a bowling team or something? Hhha" og han bare "Yes, actually I am"....... han hadde forresten leid to baner, så tror ikke han ville bli forstyrret. Spurte om han kunne gi meg et tricks men han sa nei. Rejection!! 

Så ville vi på karaokebar og vi var så klare for ABBA, og det var 21årsgrense uten dørvakt, men jeg har sett på Veronica Mars at det er sivil Sheriffer der så jeg turte ikke mere haha så da gikk vi og spilte Arcade games istedet!! Og de bildene har Josefin for da hadde jeg ikke mer batteri! Vi spilte dansespill og Jurassic Park skytespill haha skrek som et helvete, noe av det skumleste jeg har spilt, burde vel heller hatt den 21årsgrensen der enn på karaokebar for å si det sånn.. Men det var gøy da!

og vi kjørte forbi det meste dekorerte huset ever, skal dra dit i morgen og for å ta bedre bildet, det var sykt


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

On my heart just like a tattoo


Okay, denne helgen har gått kjempefort, selvom jeg egentlig ikke har gjort noen ting, heldigvis er det juleferiii!

I går (lørdag) så brukte jeg egentlig bare dagen på å sove ut og gå på butikken og gjøre sånt småtteri. Og kvelden tilbrakte jeg sammen med Ryan, surprise ikkesant, haha..:) Merkelig hvordan vi bare får mer og mer å snakke om enda vi ser hverandre oftere, skulle tro det var omvendt men, åh, kan liksom ikke beskrive vennskapet vårt, vi har hele tiden masse å snakke om, og jeg ler hele tiden sammen med han, mens han også er en jeg kan snakke med om om absolutt alt, og ha helt seriøse samtaler med. Det er de menneskene det kommer til å ødlegge meg å reise fra.. Heldigvis lenge til!
Som vanlig så vi masse skrekkfilmer til jeg tilslutt sovnet pga vertsfar kom hjem og de absolutt skulle se den FØRSTE Excorsisten filmen, og dere som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er FAN av gamle filmer (1973...).

Men haha aw, det morsomste skjedde, fordi før vertsmor gikk så hadde jeg nettop kommet ut av dusjen og skulle ned på kjøkkenet for å ta noe å drikke, og Ryan var irritert på meg pga jeg hadde sakt at han holdt på å brenne ned huset sist han var der, så vi småkranglet da, til jeg skvatt skikkelig så jeg hylte kjempehøyt, satt meg nemlig på en stol som var klissvåt og da jeg så på gulvet var det GULT!! Så det var sånn "OH MY GOOODDD!! DID I JUST SIT DOWN IN PEE" Ryan: "HAHAHAH" me: "EEEW, SHUT UP" Ryan: "LYNDAAAA; I THINK WE NEED A TISSUE!!" haha heldigvis var det bare eplejus men stumpen min var klissvåt. hehe karma..

Og herregud, da jeg var i dusjen skulle jeg barbere leggene, og ja, et bilde sier mer enn ord tror jeg

Rev ned alt som var i dusjen haha wops.. men det sluttet aldri å blø, blødde over alt på badegulvet så måtte  bruke ca et kvarter på å vaske, hehe tror jeg sparer dere for det bildet.. 

Mmm ja, i dag har jeg ikke gjort noe, jeg skulle egentlig Downtown men hadde så mye å ordne her hjemme så føltes deilig å bare få være litt alene. Gikk på butikken og kjøpte inn cupcakes ting, Tiffany kommer over i morgen og vi skal bake, wiiii:) 


I morgen som sakt skal jeg lage cupcakes med Tiff, og resten av uken skal jeg bake med Josefin, ha en movie night og bestille pizza osv som jeg arrangerer for utvekslingsstudentene på skolen min og så overnatting med jentene, også skal jeg prøve å få dratt på basketballkampen, også skal jeg til Zoo Lights og på et christmas party til noen på skolen, og så er det jo juleaften eller juledag eller hva de kaller det her, altså den 25. og vi skal feire jul i et badeland i Washington haha, Go American Christmas! Og dagen etterpå kommer Ryan så det blir en inneholdrik uke, hihi :)

Forresten hva i HULESTE, de som lager horoskopet lager det ikke akkurat for muntre opp folk?? ÉN grei dag, og tre harde? latterlig
 
Og vanligvis ville jeg faktisk ikke hengt meg opp i det, men har hatt en litt teit dag og var litt deppa så skrudde på en feel-good film for å få tankene på noe hyggelig, så endte filmen søren meg DØDStrist, sånn trist at jeg angret for å ha sett den, så jeg søkte til horoskopet mitt for å få litt gode tanker og motivasjon for uken, jättekult 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

God jul til meg selv fra mamma og pappa

Hey chicas!

Ligger i sengen nå og knærne mine holder på å dø, er såå sliten! Men det er vinterferie så hæla i taket for det!! Wiii :D

Har hatt to kjempefine dager! I både spansk og marketing har vi sett på to American Football filmer, og de var skikkelig bra! Remember The Titans, klassiker! Anbefales på det sterkeste. Den ser veldig gammel ut på traileren men selve filmen er ikke sånn i det hele tatt..:) Jeg fikk også oppleve noe helt spesielt i går, vi hadde besøk på skolen fra en Holocaust survivor, han pratet om opplevelsen hans, hvordan han ble ført bort av nazistene og alt som fulgte med. Det var utrolig sterkt og jeg var utrolig honored av å få høre han. Han er 85 år og fortsatt skikkelig skarp og til og med..morsom, ikke det man forventer av en som har vært gjennom det værst tenkelige et menneske kan utsettes for. Men det var utrolig vakkert, om jeg kan si det? Fy søren vi er heldige, dere..

 Og etter strength training var jeg UTSLITT, vi spilte nemlig 4 square og jeg var eneste jenten blant 38 crazy gutter haha, kan love dere at det tar energien din..haha.

I dag så var the spirit overload day, yaaai!


Måtte ta bilde med Shantell haha, dette er school Spirit, dere! Wooah


Hmm her sitter jeg og har historieprøve, tenkte jeg skulle vise dere hvordan prøvene her som regel er. I dag var jeg så klar for vinteferie at jeg basicly satt og bare ehmm prøv å lag et mønster som makes sence... Da jeg så læreren etterpå så bare løp jeg mens jeg ropte "I don't wanna know, don't ruin my christmas!!," altså gikk ikke prøven så fryktelig bra.

Ikke sjekk svarene mine, please

Fine skolen min...:)


Etter skolen skulle jeg som sakt til Washington Square Mall for å kjøpe julegaver til meg selv, så da gikk jeg hjem og skiftet.


Da jeg ventet på bussen så ble jeg kjent med et par tre gutter, og siden jeg var så dum å bare hadde en 20 dollar seddel i cash og bussbilleten koster 2,50 og bussen ikke hadde vekslepenger så var de så snille og spandere på meg:):) Snakket masse med de på veien, egentlig trist å si hadet til de, haha. Amerikanere altså!
Da jeg kom dit jeg skulle bytte buss kjørte drittbussen jeg skulle på før den jeg var på hadde stoppet, men heldigvis var en av guttene forsatt på og fikk meg på en annen buss, haha.

Så jeg kom meg til kjøpesenteret og koste meg masse helt til stenetid!


Nytt outfit yai


Har ikke følt meg Amerikansk enn da jeg stod med alle handleposene mine, en stor SUBWAY baguett og large cola og ventet på vertsmamma utenfor Victoria's Secret, hehe. Så gikk vi for å kjøpe noe og spise til henne og is til meg:)

Har dere noen gang sett sånn is?Her er julegavene til meg selv, tusen takk mami og papi!!:) Skal vise dere i morgen, vurderer å pakke det inn og åpne det på julaften igjen, just like a boss


Men NÅ må jeg legge meg, sliiiten:)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Can you just go out the door before me so I can check if someone's gonna attack me?

I tillegg til at jeg fikk julekalenderen min var dagen i går kjempeherlig!

Etter at jeg var ferdig med å gråte og være kjemperørt av julekalenderen min, kjørte Logan, vertsfar og jeg til Josefin. Siden vi har Canned Food Drive nå så tenkte vi å samle inn litt til skolen vår, det går jo til et veldig fint formål! Det er desverre altfor mange som ikke har råd til mat, og siden julen handler om å dele så samler vi inn canned food til Oregon Food Bank! Vi gikk i noen timer og møtte mange hyggelige og gavmilde mennesker!! Da vi hadde samlet inn så mye at det ble for tungt satt vi oss på Starbucks og drakk kaffe og te før vertsfar kom og hentet oss! 
Vi samlet inn denne esken + to bæreposer!Da vi slapp av Josefin på skolen så dro vi hjem til Lisa (hun som babysitter Ethan, som har det sykt Amerikanske hjemmet) for å se på juledekorasjonene hennes! De går all out i alle høytider og som jeg har sakt tidligere så elsker jeg å være der!! 
De er skikkelig den Amerikanske familie og jeg var der masse i sommer, men har ikke sett dem på lenge pga vertsforeldrene mine henter Ethan rett etter jobb..:( Vi ble værende der lenge og prate om absolutt alt mellom himmel og jord, blant annet at de vil komme på besøk til Norge, og at jeg skal komme tilbake på besøk for å feire 4th of July osv, aww!! Tenk alle menneskene jeg har vært så heldig å møte dette året, som jeg aldri aldri aldri vil  miste kontakt med!? Helt spesielt.<3


Vi har også satt opp julelys hos oss, det er helt magisk!!

Nå skulle jeg skikkelig ønske at jeg hadde en kjærste som kunne "kiss me goodbye on the doorstep" haha..


Vertsforeldrene mine skulle ut på noe så Ryan var her for å være barnevakt for Ethan, så da gikk jeg til Fred Meyer og kjøpte julelys til rommet mitt også! Trodde jeg hadde kjøpt hvite/gule lys, men de var visst røde så litt bummer, menmen..:)

Da jeg kom hjem så var jeg bare med Ryan og Ethan og det var så sykt gøy! Ryan og jeg har alltid skikkelig mye å snakke om, og selvom vi har et litt hat/elsk forhold noen ganger så er det alltid like morsomt!

Hahaha Ethan go his swag on...

Etter å ha lekt og skremt livet ut av meg (ja Ryan og Ethan samarbeidet faktisk med å skremme meg helt sinnsykt, haha ble såå sur, wops) og stekt en pizza vi glemte i ovnen så den begynte å ta fyr så fikk Ryan Ethan til å sove. Helt merkelig, alle vi andre bruker sånn tre timer på å få han til å sove mens Ryan kan få han til å sove med en eneste gang.. Irriterende men sykt søtt.

Så da skulle Ryan og jeg se på film og xboxen klikka helt og vi er begge skikkelig lettskremte og trodde det var en nede som tok av og på bryteren for å få oss til å komme ned å sjekke for så stabbe oss, siden jeg hadde glemt å låse døren. haha var skikkelig adventure, lysene var av i hele huset og vi måtte hente laderen på rommet mitt for å sjekke om internettet funket på pcen min, så da måtte Ryan ut i gangen først, med Lacrosse sticken min som våpen og vi var så redde at jeg holdt på å begynne å gråte, hahahhaa...

Vi brukte evigheter til å prøve å få internettet på xboxen til å virke (vi bruker den til å se på Netflix, vet ikke om det er i Norge, jeg? Man kan ha det på pc og xbox osv og da kan du se alle tvserier og filmer i sykt bra kvalitet for sånn 40 kr. i mnden!) siden vi ville se Paranormal Activity, selvom vi var dødsredde, men det bare klikket og vi freaket ut mer og mer, så vi satt på en annen DVD og pratet og tullet og gjorde sånne typisk oss ting, til vertsfar kom hjem som fikk xboxen til å funke så da så vi Paranormal Activity 2 og så 1ern og herregud hahhaha, må le av oss.. Vi skvatt så sykt samtidig så det så ut som vi begge ble liksom blåst bakover fordi vi  omtrent hoppet bakover og  vi lo i sånn 5minutter etter det, haha aw..:) 
Vi holdt på til klokken to til vertsfar kjørte Ryan hjem og ingen av oss fikk sove så vi tekstet i en evighet før vi sovnet, følte meg såå slem siden jeg fikk han til å se på den haha whops.

Var en veldig vellykket dag hvertfall! I dag ble planene mine avlyst (heldigvis, haha) så jeg skal bare slappe av til jeg skal møte opp med Josefin klokken seks! Håper dere har hatt en fin helg alle sammen! Kiss kiss


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

My Christmas Calender

I går så fikk jeg jo to pakker fra Norge, den ene var fylt med julegaver fra bestevenninden min og familien hennes, noe som kom helt uventet!! Ble så sykt glad :D Og så kom endelig pakken fra mamma med julegaver og julekalender, wii!!

Se så full! Wiii
Har definitivt den søteste mammaen i hele verden!!

Julekalender!

(Noe av dette er gaver til vertsfammen) :)

Jeg ble som sakt helt ekstremt rørt, julekalenderen har mamma satt sammen sammen med bestevennene mine og hver eneste dag er noe skikkelig koselig! 


Dag 2 var en kjemperørende video som bestevennene mine hadde satt sammen med minner vi har hatt sammen og videoer fra dem til meg, herregud som jeg gråt!!Så nå har jeg endelig pynet opp litt i vinduet mitt med koselige ting fra Norge, puttet mammas sticker notes på vinduet og hengt opp julelys, wii!{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Putting up Christmas Decorations

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
RSS 2.0
hits