Reiseinspo?

Hallooo!

Først og fremst, så gøy at dere er interresserte i utvekslingsmøte, kommer garantert til å planlegge det, så kommer tilbake til det litt nærmere!:)

Så, hadde en liten tankeoppvekker i dag, har visst mange av de for tiden.. Fordi jeg har planlagt å jobbe deltid VG3 og så jobbe hele sommeren som fulltid frem til slutten av desember/ starten av januar for så å legge ut på en reise i noen måneder før jeg kommer tilbake til realiteten til høsten, universitet og leilighet og alt det der. Men... så gikk det opp for meg at når jeg begynner å reise så er det jo kaldt overalt, bortsett fra steder jeg egentlig ikke har så lyst å reise? Og USA da, men skal reise innenfor USA i Mai/Juni månedene og for å gjøre det billigst så kan jeg jo ikke reise dit først og så et annet sted og så tilbake akkurat.
Åhh, det er utrolig mye planlegging som skal til rundt dette, og utrolig mye penger som må spares, men det kommer garantert til å være verd det!

Men, jeg trenger inspirasjon og tips, er det noen her som har reist mye? Et sted som bare MÅ sees? Et sted du alltid har hatt lyst å reise? Tips til reise-blogger etc? Bring it on:) 

Grunnen er at jeg har begynt å skrive ned en liste på hva jeg vil gjøre/stedene jeg vil reise, ikke for å bare begynne å planlegge reiseruter etc men for å få et budsjett og mål til hvor mye jeg må tjene inn for å få gjort mest mulig! Det hele er jo et stort puslespill...:)

Tumblr_m0wqcozhms1qkmmg0o1_500_largeTumblr_m1gks1fcnn1qfdwsio1_500_large534043_10150627786615949_626445948_9486045_1222507762_n_largeArizona_waterfalls-1680x1050_largeTumblr_ly0imeowwl1qkkmwqo1_500_large273453008594439182_et3fm9bg_f_largeTumblr_ltpp22519y1qfrsvmo1_1280_largeTumblr_kxoh3n00ge1qa3wt3o1_400_largeTumblr_lznxrchsan1r33loro1_500_largeTumblr_m15ymykbas1qffkwto1_500_largeTumblr_m13alhdz8e1qaxmg0o1_500_largeTumblr_m0dxhew9mp1r9suw6o1_500_largeTumblr_lyaoa6be1x1qluzbwo1_500_largeTumblr_lyasa94phm1qgmrkso1_500_largeTumblr_lyuzhczmka1qkwb9mo1_1280_large318153_317448971642413_178886562165322_788125_1001720380_n_largeTumblr_m1isdps9lq1qchg51o1_500_large5487455802_4b4c796d63_z_large
Uuuu_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Dreams vs Reality.

Have you guys ever just wondered, like if it's true, what people say about following your dreams and that we can become anything we want? Have you ever found yourself wondering if your dreams are too big for little you?
It's not a secret I'm a dreamer,  and one of the rules I live by is to do what I want, what I desire and what makes me happy. But suddenly it got to me that what if I can't do it, what if I wish too much to be happy? What if I'll never decide and never really achieve, anything? And, what if all that about those "Follow your dreams"-quotes are just BS crap to keep people hanging on?...

I feel like what my friends want is the safe things in life, a stabile job, getting married and settle down either in Oslo, Bærum or one of their childhood favourite places. And sometimes I feel blessed for wanting more than that, but it sure scares me too. There comes a point where your dreams meet your reality and you just don't know anymore, if you should go for something safe, or go for it all, you know?

I think that society makes it harder, because there are those few amazing jobs out there that is just like idk, so much fun you wouldn't even feel like you're working.  But then society tells us to go into a university, get a degree and become something you like and earn money to pay for house and yourself. Well, I don't want to just get by, I don't want to work just because I need to, or have a job I like. I want to work because I chose something I love. I want to find a job that I love, but I feel I need to go outside the box to do that, which I don't know will be the best decision ever or causing me to having to start over again because it didn't work..
And then I think, that there is a reason for why people don't go after those jobs, because it's intimidating and very few people get them, but then again, why can't I be one of those few? 

I guess that most people don't go after what they want, sometimes because they are ok settling with less, less is what they want, or sometimes because they're smart, but most of the time, I think,  because they're scared. And sometimes I think that you don't have to be the smartest person to get the furthest...:) I believe dumb decisons can lead you to exactly where you're supposed to be.

Bottom line is, I'm kinda splitted right now, if I wanna go for what society expects me to, and I know I would be ok with that, but it's a part of me who wants to go for something bigger, somthing that I wouldn't be ok with, but that I would love.. Oh well, time will show.:)

I just sometimes wish there were more people I knew that felt this way too, so I didn't have to feel so bad about not just wanting what everyone else wants. Someone I could share dreams and goals with, that I don't have to see the doubt in their eyes being all like "I'm happy for you, you can do it, but truth is I think it's a stupid decision and that you're aiming too far". That's like, I have amazing friends, but when it comes to my dreams I feel completely alone..

Tumblr_m0ts72qeps1qfwg0ho1_500_largeTumblr_m0del2u32z1qfdwsio1_500_large_large529857_254600841299653_191876844238720_546707_1820564622_n_large378384_223845181030148_223814037699929_506832_778809195_n_largeTumblr_m1cvt9ctdc1qesdn8o1_500_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

What would you do if you knew you wouldn't fail at it?

Noen ganger så vil jeg bare hjem, hjem til mamma, hjem til middag jeg spiser meg mett på, kan ikke huske sist jeg faktisk var mett (eller jo det var vel i Texas), hjem til familie som virkelig bryr seg. Jeg kan love dere at det er vanskelig i blant for uansett hvor mye vertsfamilien din bryr seg så har du ikke den familie-kjærligheten.. De bryr seg, men litt fordi de må og ikke pga their unconditional love, om dere skjønner? Tror det er spesielt vanskelig fordi jeg har verdens beste mamma som setter lista veldig høyt for enhver vertsfamilie;)

I det siste så har jeg vært litt frustrert, har blitt glemt på trening, om de ikke kan eller vil hente meg noen steder lar de heller vær å svare på sms, de glemmer ting jeg har sakt en million ganger og jeg føler meg litt ekskludert i blant, så i går så sprakk det. Jeg er veldig straight forward med ting, prøver å gjøre det på en ordentlig måte, men i går så bare ja, var litt ferdig med alt..haha. Heldigvis har vi et veldig åpent forhold og jeg mener, i og med at de er så unge så er de veldig lett å prate med, men når vi har litt mer vennskalig forhold enn familieforhold og man bor sammen i 7 måneder i strekk så skulle det vel bare mangle med litt uenigheter?

Men, det jeg vil frem til er at, for å være ærlig så har jeg hatt tanker om at jeg bare er kjempesliten og vil hjem, skole er jo dritt uansett hvor i verden du er tror jeg..:p men så tenker jeg på dere hjemme i Norge (Please don't get offended) og alt jeg har opplevd dette skoleåret, mens for dem så har det vært bare nok et skoleår.. Kanskje noen jentekvelder, en tur til Spania, etc, jeg vet det skjer ting hjemme, men jeg tror det du opplever som utvekslingsstudent ikke engang kan sammenliknes.

Dere som skal være utvekslingsstudenter og er nervøse, don't be:) Ta alle utfordringer som de kommer, gjør en innsats for å få venner som liker å gjøre ting, innviter degselv, vær spontan og ta inn alle minner og muligheter som du får! Fordi truth is, dere har tatt et valg nå, og begynt en reise til et år dere vil huske for alltid, som venner vil bli misunnlig over og som du vil fortelle til barna dine. Du har tatt et steg som viser at du er en av de som tar sjanser, ikke bare drømmer men går etter drømmene dine, du har begynt en reise som varer i 10 måneder, fylt opp med spennende muligheter som bare ligger og venter på å bli plukket opp. Tiden renner ut fortere enn du tror, make it count.

Sist vil jeg bare gi dere et tips, ikke tell tid, tell ting som skjer. Om du går å tenker på at "jeg har vært her i to måneder og det føles lenge og det er hele 8 måneder igjen" så kan jeg love deg at du blir gal, haha:) Altså, det vil være ting som skjer gjennom hele året, if not, MAKE THINGS HAPPEN, finn ut når det er konserter i nærheten, football games, college basketball, school dances etc, planlegg, snakk med vertfamilien, og se frem til de datoene, fokuser på hva som skjer, når det skjer. Det er liksom sånn okey det er 4 måneder til jeg skal hjem, men så tenker jeg, om 3 uker er det konsert, etter det så er det noe annet som skjer, så er det prom, så er det Graduation etc. 

En ting er også at ja, dere har tatt et stort steg bare å dra på utveksling, men det er opp til DEG å gjøre det minneverdig!!

Research hva som skjer, hvilke muligheter du har hvor du skal tilbringe utvekslingsåret ditt, snakk med vertsforeldrene om de kjenner noen i nabolaget som du kan begynne å bli litt kjent med allerede osv. Jeg foreksempel, i begynnelsen av utvekslingsåret var det The Script, Taylor Swift og Katyr Perry konsert her (!!) men jeg var for sjenert til å spørre om å dra siden det var i ukedagene og jeg ikke kjente noen, men nå vet jeg at de ville sakt ja, og det har ikke vært NOEN konserter jeg har hatt lyst å gå på etter det, så gikk glipp av noe som ville vært et kjempeminne bare fordi jeg ikke hadde guts nok til å spørre, seriøst, bare go for it! You'll only regret the chances you didn't take.:) 
 
Think about what you would do if you knew you wouldn't fail at it. Now do it. 
189080884325062888_lajqiwdd_c_large 63471_10150355532750521_836755520_16093697_358396_n_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

22022012


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

someday

Det er merkelig hvordan jeg er på et eventyr nå, at jeg har satt fot i kontinent nr.2 men alikevel venter litt på at livet skal starte.  Jeg elsker tiden her, jeg får virkelig smaken av det Amerikanske livet, og jeg har totalt falt for skoledansene, lunsj rundt faste bord i kantinen, hamburgere, drive throughs, Amerikansk høflighet og milkshakes. 

Men, jeg er så lei av å gå på skole. Highschool er en utrolig opplevelse men jeg er så trett av fag og rutiner. Jeg er så klar for å gjøre ting som ingen forventer, bryte barrierer og landegrenser. Jeg vil våkne opp for meg selv, legge meg på en øde strand og lese bøker, masse bøker. Jeg vil spise gresk lunsj, snakke dårlig engelsk og lære enkle ord i et nytt språk. Jeg vil fotografere, jeg vil bli inspirert og inspirere.

Jeg vil sovne på en bademadrass til lyden av bølger og få mennesker, ukjente og spennende mennesker. Jeg vil tilbake til New York og forelske meg i sko som koster altfor mye, og gå på date, med skoene. Jeg vil gå på konsert og komme barfot hjem på morgenkvisten. Jeg vil stå på toppen av the Empire State Building, midt på natten, og bare puste inn hele verden. Jeg vil lære å surfe på Hawaii, jobbe en sommer som lifeguard på Laguna Beach og backpacke gjennom Australia.

Jeg vil skrive bøker og sitte på en restaurant i Venice og studere mennesker, tid og omgivelser. Jeg vil leve i en hytte i skogen ved et tjern i Alabama, bli kjent med en familie som kan ta meg med og jakte, gå i rutete skjorter og slagstøvler. Jeg vil bygge hus i Afrika, dra på safari og se løver. Jeg vil være overalt og jeg vil ha med bloggen som reisedagbok, og hele tiden overraske dere med hva jeg har sett og hvor i verden jeg er.

Jeg vil kjøpe en bil og kjøre Cross Country America, med favorittmusikken min og vind i håret. Og jeg vil ende opp akkurat tilbake her, her i Oregon, her hvor drømmene mine startet. Se igjen menneskene som inspirerte meg og tilbake på alt jeg fikk til og alt som er yet to come.

Men for nå har jeg et engelsk essay å skrive, og 16 måneder igjen av vgs. Back to reality..
out-of-control-bitch:
FOLLOW THIS AWESOME BLOG
  sun-believable:
Sigurd Grundberger


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Truth is


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

This makes me so happy

Tumblr_lwul6mlebu1r61gsyo1_500_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Magaluf 2012

Forresten, har jeg fortalt at besteveninnene mine og jeg har bestilt ferie til Magaluf? Desverre kunne ikke alle bli med men reiser med tre av de beste jentene noen sinne, gleder meg så masse! Hadde selvfølgelig vært morsommere om vi reiste alle sammen, men gjør egentlig ikkenoe at vi bare er fire, reiste jo til Kos med bare én veninne, gikk bra det, haha! Vi reiser i slutten av juni, altså kommer jeg hjem fra USA og har 2 dager på å si hei til familie og pakke ut, vaske klær og pakke på nytt! Vi skal bo på TRH Palmanova, ser vi noen av dere der?? Hadde ikke forundret meg hvis alle som leser bloggen min er tenåringsjenter som meg selv, hehe:) Blir gøy vaffal! 
Perfekt reunion etter å ha ikke sett de på 10 måneder! Gleder meg bare masse til en fin ferie med de, elsker at vi aldri krangler elelr har noe form for drama, om noe plager oss bare snakker vi om det og løser det og det er aldri noe usikkerhet eller sånn falskt vennskap hvor alltid noen blir baksnakket, som jeg vet om mange vennegjenger som har.. haha trist! Og det beste er selvfølgelig at vi can act completely stupid together  


Tumblr_lgecd9risb1qctcjro1_400_large_large  Tumblr_lnpmlyhbbl1qala5mo1_500_large  water-elephants:
want!
208313_138796069523002_100001778297320_214992_5198595_n_larget-h-i-n-k:
the shoes :O
374601_129114843870794_100003168364989_148011_662056756_n_largeFrokost på verandaen i solen, stranden, lukten av saltvann og lyden av bølger, lunsj på en strandresaurant i bikini og håndkle, spansk mat, musikk, lys og bestevenner


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Before I die{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

<3


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Ærlighet.

Da jeg for noen uker siden ble intervjuet av en avis, fikk jeg spørsmålet om hvorfor jeg blogger og det var faktisk et av de spørsmålene jeg brukte lengst tid på å besvare. 


Jeg blogger først og fremst fordi jeg ønsker å kunne gå tilbake å lese og se på bilder og videoer fra oppholdet mitt, som en typ offentlig dagbok. Hvorfor jeg har valgt å gjøre det nettopp offentlig er for at de hjemme kan følge med på livet mitt her uten at jeg behøver å sende en mengde forskjellige mailer, og for å svare på spørsmål og dele erfaringer med kommende utvekslingsstudenter.

Jeg ønsker også å være en inspirasjon for andre, ikke nødvendigvis for å dra på utveksling men for å følge drømmene sine. Jeg hadde aldri for to år siden trodd at jeg noen gang ville være sterk nok til å gjøre dette, at jeg i dag ville reise fra familien min for ett år, gå på en Amerikansk highschool og ha alle fag og samtaler på et annet språk enn morsmålet mitt, være på cheerleading teamet og heie nede på football fielden hver fredagskveld som på film, at jeg i en alder av 17 år ville reise fra trygge Norge, til et helt annet kontinent, og se verden. At jeg har klart dette, betyr virkelig at alle er i stand til det, og det er det det jeg ønsker skal nå ut til alle.

Jeg har klart dette selv, turt å følge drømmene mine helt selv, men for de som ikke tørr, de som trenger et lite dytt i starten ønsker jeg å være den personen som gir dem det, den som sier dem det jeg skulle ønske noen hadde sakt til meg. Derfor ønsker jeg å oppnå et høyere lesertall, ikke pga statistikken eller plass på blogglisten, men for å nå ut til fler mennesker.
Og jeg ønsker å etterhvert kunne bygge opp mot til å skrive mer av det jeg sitter inne med, og jeg mener ikke at man må ha et høyt lesertall for å gjøre det, men jeg vil tro at ut av 100 stk vil det bety noe for 4-5 personer, og det er ikke til å legge skjul på at endel av disse vil le av det, men det er for disse 4-5 personene jeg ønsker å være en blogger for, de som holder det gående! Målet er å skrive noe som gjør en forskjell, noe som betyr noe, uansett om det kun er for en håndfull mennesker
J 


Av og til glemmer jeg hvorfor jeg blogger, og jeg hadde vel egentlig gitt litt opp, følte at jeg bare mistet lesere og at ingen egentlig bryr seg. Og så kom det tilfeldigvis opp fra Bloglovin at jeg har 92 følgere, for et par uker siden gikk jeg fra 87 til 85 så da sluttet jeg å sjekke, så ble utrolig positivt overrasket og skal gjøre mitt beste for å gi dere et litt bedre innblikk i utvekslingslivet mitt, prøve å ta litt fler bilder og videoer.

Jeg vil bare at dere skal vite at det er mulig, jeg er den siste personen jeg noen gang ville trodd skulle gjøre noe sånt som dette. Vil at dere skal tenke på hva som gjør dere ulykkelig, kjenne på det, så tenke på hva du må gjøre for å forandre det. Hva er ditt drømmeliv? Hva må til for å få det til? Det er vanskelig å stille seg spørmål som dette, det er mye lettere å bare "flyte med" og holde seg innenfor rammene, for da blir man ikke skuffet eller såret, sant? Det kjennes trygt, men det er det som ødlegger mennesker, de som aldri går utenfor "trygt".

Jeg vet, at mange av dere som leser bloggen min ikke er venner av meg, som faktisk heller vil se meg feile enn å ha det bra, det er tøft å tenke på, men jeg har kommet frem til at det er okay, at jeg blogger for de kanskje få prosentene som på en måte er lik meg, og trenger å vite at en som dem fikk det til. Jeg vet at dere ikke vet alt om meg, og at det derfor kan være vanskelig å sammenlikne seg med meg, men vet er er noen få der ute.. Og jeg vil at dere skal vite, uansett hvor klisjé det er, at jeg er her. Jeg forstår, jeg er ærlig, jeg er åpen, jeg har vært gjennom så mye og en ting som betyr alt for meg er at etter all tiden i mørket, all tiden du har gått og kjempet mot lyset i tunnelen, som bare blir mindre og lenger unna for hver dag, enda du drar deg selv med alt du har mot det,  at den dagen du ikke lenger ser noe lys i tunnelen, det er dagen det er opp til deg å skape ditt eget lys. Dagen du tenner et lys uten fyrstikker, uten lighter eller varme, den dagen du skaper et lys på det mørkeste og kaldeste stedet du noen gang vil være, det kan jeg love dere, det er det største du noen gang kommer til å oppelve. Og etter det, da blir alt mulig.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Things that made me smile today

unusualyoung:
Jordan Voth
dolphinkid45:
UNFFF omfg yes


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

<3

318330_257615587607489_243735258995522_664549_1749225711_n_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

This is exactly where I'm supposed to be


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

The "What Next"

I've always been a "what's next?"-type of girl, I've always been dreaming, imagening and hoping, and I just realized, that's what saved me. I quote Shaun Parker:

"When I'm talking to someone who is discouraged or depressed, I tend to say, 'Don't let yourself be in this moment,' 'Try to think instead about the possible future and try to be literally pulled by that future. Imagine something that you would like to achieve.' " In any moment of the present, we are buffeted between the lived past, about which we cannot do anything, and the future, the 'what next?'


It's such beautiful and important words, what's scary about it though, is the chance of just focusing on the "what's next", to forget living in the present, in the good present too, especially. Luckily, I am aware of it, so I tend to dream, plan and make my future rather than going through hard times, the hard times will pass and I will be here, present, when they are. Be greatful for those happy moments, and be here when there's no place you rather would be, appriciate the times you laugh, the people who makes you laugh, and in your redicously laughter. I'm present just walking in the rain , looking arround me and just simply be aware of the greatness I'm honored to be surrounded by. I've found the perfect balance, I am lucky.


Going through some hard days here have given me time to think about my future, again, my what next. And I am not sure, I've been thinking of finishing highschool and what University I want to attend, when and where I would find an apartment in Oslo, but then I played with the thought of having a job while finishing highschool, save up some money and work for a few months after I've graduated and take a year off, rent an apartment some where amazing in the world, and just for maybe two or three months -live, live and write. Maybe take a writing class, or photographing class. You know, just be me, be inspired -and inspire. And for the rest of the year, before I go to college, go where the wind takes me. Proove that destiny exists.

I always thought I needed to do school somewhere to be able to travel right after highschool, and most people would, and should, but I'm not most people, someone has to be the one to do those crazy stuff everyone later wished they'd done. 

And suddenly, my small problems didn't seem so important anymore. 

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

12.okt.2011

Tumblr_lswnv4ohxd1r4106ao1_500_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Invincible

Jeg har så mye jeg vil si til dere, jeg må bare finne de riktige ordene, og jeg vet ikke om det vil komme snart, om det vil være et bloginnlegg, en video, en novelle, en film, eller en bok. Det handler om følelsen av at man er ment til å gjøre noe mer med livet sitt, jeg lærer om en mann i engelsken nå, som har nøyaktig den samme følelsen som jeg, og han gjorde det stort. Og det skal jeg også, ikke fordi han gjorde det, men fordi jeg også kan det. Fordi det er meningen.

Jeg tror den følelsen jeg sitter med nå er noe helt eget, ikke at ingen andre har den, bare at den er veldig sjelden, og at mange ikke finner den. Jeg tror på at denne lykken er bedre enn den følelsen av lykke mennesker som alltid har hatt det bra, har. Det er når man kommer til et punkt hvor man føler at man gikk gjennom alt det vonde for en grunn, at man ble satt på en prøve og at det er meningen at ikke alle skal bestå den, og at mesteparten ikke engang får sjansen til å ta den, mens andre har den fremfor seg men velger å ikke ta den. Men at de som består den, har noe helt eget, de har fått sjansen til å gjøre noe spesielt, og de vil.

Det er en følelse hvor man ikke lenger eier hat eller anger for hva man gjorde feil, eller for hva andre gjorde feil i mot deg, alt som har vært urettferdig og årene man har brukt så mye tid på å angre på hvordan man gjorde alt, kveldene man gråt og gråt og trodde det aldri ville ta slutt, det er det øyeblikket man plutselig setter pris på alt dette, alt handler om, det øyeblikket hele livet handler om. Det tidspunktet du skjønner at alle tårene og feilene du gjorde ledet deg til akkurat dette øyeblikket, at alle de "gale" veiene du tok, egentlig var de helt rette. Når plutselig veien skifter retning og man skjønner, eller velger å tro, at det var en grunn for det, at alt dette har gjort deg sterk, uovervinnelig. 

Conceptual%2cnature%2cscenery-1d9e05219e92f0d0110bf502a13ab3a8_h_large
Tumblr_lsmis3mesq1qenie5o1_500_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Just a little heads up

Girls, you are all princesses, I guarantee. You have just not found your kingdom yet. 
balloons, cute, dress, fashion, girl 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

The boy who loves me like this...

Fant dette på Lissis blogg.


Det var en jente som hadde postet dette bilde:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Også hadde en gutt svart i en kommentar det nydeligst jeg noen gang har sett.

"We boys don't get butterflies, we get fireworks. We don't have you on our mind 24/7, but we do have you on our hearts. Often, yes we wait for you to go online, sometimes simply even just being online makes our heart skip a beat, even if we don't talk. Whenever you talk to us, our face forms that half-smile; it means we are happy but are trying our hardest to not show it, and fail at hiding it. We do miss you all the time; granted, we'd spend all our time with you if possible. We don't think of the smallest things you say, we think of every word you say, panicking at every single word, trying to define what it really means, to read between the lines. But wait there's more.

We would love you in a million ways. And once we start loving you there is no going back for us. No matter how hard we try we will always love a girl that has touched us. Us boys when in love will think of that girl first thing in the morning, and think of that girl last before we sleep at night. Whenever we see a couple, our thoughts immediately jump to that girl, and imagine that the couple was us. Every single detail about her is loved; the way she walks, talks, speaks. The sound of her voice. Her laughter. The sparkle in her eyes. Her shy smile. The way she dresses. That cute face she makes when she's asleep. And the way she says our name that our hearts just explode with mirth, a simple act that no-one else can replicate.

A boy in love with a girl is no simple thing, though ladies stereotype us guys as simple. A man in love is not simple. No. He will be unpredictable. He will be persistent, stubborn, and given the circumstances, if it means carrying you from one side of the world to the other to win your heart, a man in love would. He will be a martyr, giving his all and asking for almost none. He will show you how to appreciate the beauty of the world in a thousand ways, and then he will tell you how much he appreciates your beauty in a million ways. A man in love is no simple thing."


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

I wanna be the girl who makes your bad days better, the one that makes you say "My life has change since I met her"
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Who do you want standing next to you, when all of your dreams come true?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Autumn

Det er endelig blitt litt kjøligere ute. Eller kjøligere er vel litt feil å si, det er blitt litt ikke fullt såå varmt. Jeg kjenner jeg er litt ferdig med shorts, kjoler, svette og lange lyse dager. Gleder meg til tidlig mørke kvelder foran peisen med kakao (og antakeligvis lekser) og en god bok, mens det pøsregner utenfor. Jeg gleder meg til å løpe i regnet og gå turer mens jeg hører på musikk i bekmørket med kun alle de fine lysene og den store månen som selskap, bli klissvåt og pakke meg inn i dynen min for å få tilbake varmen. Gleder meg til å bruke jeans og genser og store skjerf. Gleder meg til å fryse to minutter bort til skolen for så å komme inn og kjenne på varmen. Gleder meg til lange varme bad mens jeg hører på ikkenoe annet enn vinden utenfor, og The Script. Gleder meg til høsten.

autumn, badass, board, boy, boyfriend

autumn, blue, camera, clouds, feild


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Live

Tumblr_lqvud0j9ft1qzr04eo1_500_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Falling cpmpletely, insanely in love with this country..

life, love, quote, shirtcar, couple, love, tatoo, tattooblue, clouds, dream, fly, plain, sky<3


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

16.aug.2011

Go for long walks, indulge in hot baths, question your assumptions,
Be kind to yourself, live for the moment, loosen up, scream, curse the world,
Count your blessings, just let go, just be.blazingdynamite:
(by wiissa)
pushyouintothesun:
Em &amp; me

This world is too beautiful not to. 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

If a girl admits she likes you, know that it took every ounce of courage in her to say itblack and white, couple, cute, holding hands, love


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

..

Areia-beach-casal-couple-fotos-para-inspirar-favim.com-119972_largeFavim.com-21121_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

_____blonde, cute, dress, girl, pink
boats, life, sea, text, travel, typography
Bilde lånt fra http://tikkamasalaa.tumblr.com/ 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

11 days{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

____{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

August

This month, is the month.Tumblr_lp9ctrsslq1qdmf7ao1_500_large

airplane, airport, beautiful, cool, flight
Tumblr_lpew1jirwn1qkeoddo1_400_large
cute, fashion, girly, glitter, pink, style
169013278_large
Cute-fashion-jacket-jeans-model-favim.com-119203_large
adress, diner, happy days, light, paris, pin up
253903_189692121079859_100001172162885_463006_6741880_n_large
Tumblr_livgq6a1bu1qfat6eo1_500_large
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Fine ord

Bilder og tekst fra utstilling i Oslo.


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

70's

Bilder fra Oslo, tatt med iPhone.


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

never ignore a person who loves and cares for you, one day you may realize that you've lost the moon while counting the stars


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

26.jul.2011

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

We will see eachother again

Do not stand at my grave and weep,
I am not there, I do not sleep.

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
I am the song that will never end.
I am the love of family and friend.
I am the child who has come to rest
In the arms of the Father
who knows him best.
adore, blue, colorful, cute, dream, green
When you see the sunset fair,
I am the scented evening air.
I am the joy of a task well done.
I am the glow of the setting sun.
belwil randewu, dress, field, girl, hair
Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there, I did not die..
ballerina, ballet, black swan, dance, dancing
 Vet ikke hvem diktet er skrevet av, men fint var det i alle fall!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Today is a great day for falling in love

Bilde fra artige.no{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Go insane, go insane, throw some glitter, make it rain


Tumblr_leksvzbdk71qe3jf2o1_500_large

Tumblr_loj7eagvfp1qgcnpjo1_500_large

Tumblr_lols5mfafn1ql94f6o1_500_large


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Somewhere between the late talks and making fun of eachother, I fell in love with him


love, quote, soulmate, text, typography
airplane, boy, couple, girl, kiss 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

I just wanna live when I'm alive

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

let it be{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
RSS 2.0
hits