Du vet du har bodd i USA i 5 måneder når..

du har insett at Starbucks er skikkelig overvurdert (untatt frappene da) og syns det er skikkelig morsomt at alle går helt crazy over at vi får én Starbucks i Norge. På flyplassen. 

du kaller voksne mennesker for "sir, mr. og ms." uten at det er kleint

20$ (100-120 kr) er sykt dyrt for en middag på restaurant

du er blitt vant til multiple choice prøver og å aldri måtte skrive ned kilder eller noe som helst du bruker på en oppgave

Når yoga pants har blitt ditt daglige outfit, og du ikke merker at det er noe sleng.
  

når du går med lange sokker. i slipperser. på skolen

(hotteste trenden nå) 

det å høre "Hi, you're so pretty" fra jenter du ikke kjenner ikke lenger creeper deg ut

du har blitt vant til å spise junkfood til frokost eller frokost til middag, eller bestille frokost når du er på middagsrestaurant

du krøller håret ditt sånn du bare gjør til ball osv, på skoledager
 
du er vant til å i klassen din ha en med rosa hår, en med blått hår, en med rødt og blondt hår, en med rosa og turkis og gult hår og det er totalt akseptert

det er naturlig for deg at freshmen (8/9.klassinger) har piercings og tatoveringer og snakker om hvor mye weed de smoket i helgen

du blir overrasket om det ikke er minst en i klassen som er "high" en dag

du er blitt vant til å ha politi i gangene på skolen og at folk blir tatt ut av klassen for å måtte vise frem skapet og backpacken sin..

du har lært deg alle sangene til Big Sean, Mac Miller og Nicki Minaj og vet hvordan du skal danse til rap, uten noe som helst form for beat.

dette er lite eyeliner:
  

du ufrivillig har lært deg grinding, etter én skoledans

du har lært deg å si neitakk til å henge med gutter pga hvis du går ut én gang så betyr det at dere "are dating"

du automatisk har begynt å bruke "smh" "lmao" og "wth" og facebooken din er fylt om med "truth is" og "lms"

du har finals og dermed har ti minutter mellom hver time istedet for 4 og du ikke aner hva du skal gjøre med all den tiden

50 oppgaver i hjemmelekse er lite


Hater finals

Sykt frustrert nå. Har ikke ord.
Tumblr_lyalqboymk1qe7433o1_1280_large
...


shut up

Hello dolls.

Har hatt en fin helg så langt, trengte dette skikkelig nå! Etter Lacrosse treningen møtte jeg opp med treneren for å få noen tips til hvordan jeg kan trene alene i helger osv, så da fikk jeg låne ball og goggles av henne, haha YES

Og i kveld var jeg jo hos Raphaela, og jeg må være ærlig å inrømme at da ble jeg litt misunnerlig for at jeg ikke har vertssøsken på min alder. Raphaela har 3 vertssøstre og det virker skikkelig gøy, huset deres var såå stort og det var veldig gøy å møte hennes venner også! Og vi planla til sommern skal de ta meg med på sånn kino ute vet dere, sånn man sitter i bil uten tak og ser på stort lærrett ute, SÅÅÅÅÅ kult :D

Jo også ble jeg hentet av områderepen min der, og herregud hun skremmer meg, fader om hun leser bloggen min men dette er  2.gang jeg har sett henne siden jeg kom til USA for over 5 måneder siden.... lol. Og det er litt morsomt hvor syykt overbeskyttende Amerikanere er, de kjører deg helt til døren, står og ser på at du går inn, og hvis du ringer inn og sier at de må slippe deg inn og du sier til de som kjører deg at "ja hun svarte, hun kommer å låser opp nå" så står de søren meg og venter til noen åpner.. Får helt noia.

Uansett så er planen nå å prøve å legge meg tidelig så jeg kommer meg tidlig opp til trening i morgen og så finals studying. Ikke at jeg aner hvilke finals jeg skal ha når, men  whatever, natta:)

Hahaha jeg har blit så sykt Amerikanisert merker jeg noen ganger, refererer til håret og outfitet ja. Takk for meg

 


What if I told you you're tears haven't been ignored

Akkurat nå misunner jeg tidssonen deres skikkelig.. Ser masse statuser på facebook om at dere har helg, og jeg har fortsatt en hele skoledag igjen..:( Åhh.

Gleder meg til denne skoledagen er over, trenger denne helgen skikkelig nå, selvom jeg må bruke den på å lese til finals.. Ellers så har jeg trening etter skolen i dag før jeg har DECA rehearsal og så er det basketballkamp og så skal jeg bare hjem og slappe av med Ryan..:)

I morgen har jeg DECA rehearsal på morgenen så skal jeg være med Kyra før jeg skal til Raphaelas avskjedsfest, hun reiser jo hjem om bare en uke, sykt! Og resten av helgen må jeg nesten bare lese..:) Er så sykt klar for februar til å komme, januar har vært en drittmåned, men det skjer utrolig mye gøy neste måned så skal gjøre alt jeg kan for å gjøre den det beste :D

Også er jeg veldig excited, siden Ryan fikk ikke lov til å være med på lacrosse laget siden hans GPA (snitt) var for dårlig, og treneren deres er skikkelig hardcore.. Så vi var skikkelig skuffet siden vi hadde planlagt å trene sammen og komme til hverandres kamper osv, men så ringte treneren hans i går og sa han skulle se bort i fra GPAen denne ene gangen, siden han så noe i han! Sykt braaa :D
 Lax-bro-800x8001_large
Hehehe.

Blir bare mer og mer stoked for sesongen til å starte, oog beklager allerede for at jeg kommer til å snakke veldig mye om det på bloggen.

I går så var det for første gang på flere uker jeg så solskinn, og da mener jeg ikke sånn metafor for å være lykkelig-solskinng, men ordentlig soool. Når man bor i Oregon som er kjent for regn og det er mørkt når man går til skolen og man ikke har friminutt eller ser verden ute gjennom hele skoledagen og det bare regner når man går hjem så kan jeg love deg det gjør noe med deg når du ser sol igjen!!
 
Jeg gikk en tur og fikk skikkelig vårfølelse, minnet meg om da jeg først kom hit og fikk bare luftet tanker og alt, tror alle trenger litt sol i blant altså. Hvordan er været nå hjemme egentlig? hørt at det er skikkelig varmt?Ellers er det ikke bare varmere vær som har hjulpet på humøret, dere blogglesere hjelper meg skikkelig, og ikke minst verdens beste mamma love to y'all

Jo, også en ting ti
<3


Even the best fall down sometimes

Dagen i dag.............

Jeg har jobbet veldig hardt i det siste, og føler at jeg ikke får til så mye som jeg vil, at jeg alltid er et skritt bak alle andre, at uansett hvor mye jeg gir av meg selv i skolearbeidet så er det alltid noe som ikke er bra nok, men jeg har prøvd å holde fokus og bare keep going selvom jeg er superstresset og litt motløs.
Men i dag i engelsken, da jeg som var en av de få som faktisk hadde levert inn det jeg skulle ble IGJEN brukt som eksempel så var det dråpen.. Jeg er ikke herfra engang, såklart er ikke engelsken min perfekt, men å sitte og måtte høre på 30 stk kritisere noe du har skrevet, hvordan det er skrevet, og skrivefeil høyt i klassen er fortsatt ganske sårende og  ikke minst ydmykende. Jeg lærer fortsatt..
Så da klarte jeg ikke mer, jeg spurte om å få gå til The Counselling Office og sekundet jeg kom ut av klasserommet startet tårene å trille.

Jeg gikk for å spørre etter rådgiveren min som ikke hadde tid til meg og da brast jeg bare helt ut i gråt, så jeg satt meg på en benk og bare gråt og gråt. Prøvde å holde det tilbake men det var liksom bare nok, har gått å bært på det så lenge nå.

Tumblr_li35srbggy1qh0wf5o1_500_large  
Heldigvis kom en gutt og tok meg med til en annen dame jeg kunne snakke med og hun hjalp meg masse og sendte ut en e-mail til alle lærerne mine, så forhåpentligvis blir det bedre snart.

Da jeg kom tilbake til engelsklassen, gett hva? plutselig hører vi på høyttalerne at det er LOCKOUT. Alle ble sykt redde og læreren måtte låse døren i klasserommet, ta ned alle rullgardiner og vi måtte flytte oss vekk fra vinduer. Aka skolemassaker. Folk begynte å snakke om å rømme ut av vinduet eller vente til "skyteren" var i the North End så løpe til bilen sin. Jeg var seriøst Scared to Death, One Tree Hill flashback much? Heldigvis var det bare en øvelse, håper ALDRI jeg trenger å oppleve en ordentlig lockout..

Ellers gikk jo dagen greit....
 Fikk levert inn masse i Historie, bl.a posteren min, woho


Mythbuster

Hei alle sammen!

Er ikke på skolen i dag, rett og slett fordi jeg har for mye skolearbeid å gjøre, ironisk sant? Siden jeg ikke kan ligge på noe dårligere enn C og jeg har 166 historiespørsmå, å besvare, et 50's prosjekt å lage + en stil, et essay til en bok jeg ikke engang er ferdig med, en book review, et fotogalleri p lage i HTMLkoder, og en fanpage i CSS/HTML + mattelekser så ser det ikke lyst ut. For å være helt ærlig har jeg skikkelig følelsen at jeg blir sendt hjem dette semestere, sykt mange som har blitt det nå som semesteret har endt noen steder..

Det er også irriterende fordi vi må ha gode karakterer og lite fravær for å være med på sport, så må bare stå på I guess:)

Var på Lacrosse trening i går, sesongen starter om en måned og vi har allerede conditioning hver dag og herre det var hardt.. Det var veldig gøy though, siden jeg lærte å bruke Lacrosse Sticken:):) Men det var veldig mye løping og benstyrke, så da får vi en gang for alle bevist om beinhard trening hver dag gir deg superbomb legs uansett om du piser masse drittmat:) Haha tror jeg er litt sjokk over at dette er skjebnen min hver eneste dag etter skolen de neste 4 måneden, og nå har vi ikke engang startet "seriøs" trening.
88312842662758072_acy7hedm_c_large
Åh, poenget med å skrive dette var egentlig bare å si fra sånn at dere kanskje har litt forståelse for bloggen fremover, jobber med videobloggen også, men dere skjønner nok prioriteringene mine:)
  


Truth is


Highlights

Siden jeg er veldig opptatt om på hverdagene tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering med høydepunkt jeg ihvertfall kommer til å blogge om!
 

 DECA rehearsal weekend, DECA State Competition (med overnatting på hotell), Kathys 18års dag, Peter Pan skoleforestilling, Neon Light Club (hvor alle kommer i hvite t-skjorter og får neon paint på seg og det er sånn glow in the dark opplegg), TEXAS!!, Man of The Century (Litt sånn som Paradise Hotel Man, hvor de har talentkonkurranser osv hahha blir SÅ gøy, tror Tim skal synge "I Want It That Way - Backstreet Boys"), Lacrosse begynner offisielt, Spring Break (Vi skal prøve å få leid hus på coasten og ha roadtrip dit og være der for en uke, go Seniors!!), PROM!! Gleder meg!
71387_gal_large Dayglow_largeTumblr_lwgmv3bsh71r55rego1_500_large23825_1394203778686_1339940730_1041339_6786681_n_largeIl_570xn.260321814_largeTumblr_lx2d43kw551r86we0o1_500_large

Og hvis noen vil gjøre det jeg gjorde hele webdesign timen, så var det å se på Class of 2011's Graduation, haaahahha. Kan dere TRO at jeg skal få oppleve ordentlig Amerikansk Graduation?
Edit; linken funker ikke på bloggen:(


That guy


<3
Chicks with sticks

Hey girls!

I dag har jeg ligget i sengen HELE dagen, spist pizza, is og chips.. The American Way? Thank GOD for at Lacrosse starter snart!!

Er kjempesliten etter i går  og har egentlig ikke lyst å slepe meg ut av sengen, men skal møte Raphaela etterpå på Red Robins, så det blir koselig! Og det er sykt hva hodet vårt gjør med oss når vi bare ligger inne, så snart man kommer seg ut og får seg litt luft så blir alt mye klarere og veldig mye mer positivt, haha advice of the day(;

Ellers har jeg fylt ut Lacrosse papirer. Har endelig bestemt meg for at det er det jeg vil gjøre som vårsport. Var jo veldig, veldig splittet mellom Track, Tennis, Lacrosse og Softball. Og Lacrosse var det jeg hadde mest lyst til før jeg dro hit, men det er kjent for å være en ganske intimidating sport og det er ekstemt mye løping og trening og kanskje den sporten som er minst trygt i forhold til at jeg kjenner fler på de andre lagene osv, men, bestemte meg til slutt for å face my fears og go for it:) 
Var på møte her om dagen og det blir noen lange måneder med trening hver dag og to kamper i uken, men jeg håper det blir verd det!  Også er det veldig gøy siden både Ryan og jeg skal gjøre det, så vi kan trene sammen masse når det blir varmere ute! Wii:)

Å herreGUD, alt papirarbeidet... 

Ja, her går vi inn i detaljer.. gøy når vertsfar skulle signere disse papirene... hahah


Tenkte det var gøy hvis dere ville se noen bilder fra Lacrosse på skolen min:
 
 
 


Champagne Showers

Hallå.
Ligger i sengen, klokken er rundt halv to på natten og jeg er veldig lykkelig, og trøtt.
 

Hadde en veldig fin kveld men hvorfor tror alle at jeg er russisk?
Og hahahha aner ikke hvem dette er da
En som hadde forsynt seg litt fra sjokoladefontenen ja
Tell me why wr're talking when we dance so good

Hei alle mine kjære!


Nå ligger jeg i sengen og har en pause fra fra all planleggingen! Har nettopp kommet hjem fra butikken og handlet inn det siste jeg trenger for i kveld. Det er nemlig Winter Formal og jeg skal holde middag før! Det er litt vanskelig når man er venn med forskjellig "klikker", men siden de fleste skal ut og spise først og ikke alle vennene mine har råd til det (det er veldig dårlig økonomi i Oregon, skikkelig vanskelig å se..:/) så bestemte jeg for å lage middag og invitere noen av vennene mine over før vi drar til Winter Formal:) Jeg gleder meg masse og tror det blir kjempegøy selvom vi bare er 4! Jeg har jobbet veldig hardt for å få det til, så håper at det blir vellykket.Den siste uken har vært så stressende og hard, så føler jeg virkelig trenger denne kvelden, "a night under the stars". 

My bible the last couple of days

Elsker de dagene det er formelle danser, hele dagen dreier seg liksom om det. Man våkner opp  og første man gjør er å sjekke om man har skjolder etter spraytan, så spiser man frokost og hele dagen går bare til å ordne, sminke seg, krølle hår, ordne litt mer, lade kameraer osv osv. ååh.

En liten smakebit, tror dere det blir bra?

Nå må jeg hoppe i dusjen, snakkes!

 


Å faen!!

Hadde IKKE lagt i beregningen at jeg skulle få over 90 spørsmål!!! HAHaha trodde det var sånn 7 spørsmål:P 

Men HERREgud, er SYKT glad for å se så mange som faktisk har lest og fulgt med på bloggen min, gir meg SKIKKELIG motivasjon!! Var låst ute 3 timer i dag og har hatt generelt en skikkelig drittdag så skulle ønske jeg hadde bedre tid til å ordne skikkelig på bloggingen igjen men er skikkelig irritert  og har masse leksedrit, fuck finals, men åååhhhh dere er så superweete!
 


Spørsmålsrunde

Okay det er en som maser om spørsmålsrunde hele tiden, så kjør på. Det er jo en fin måte å avslutte en elendig bloggperiode og begynne en ny og bedre en! Lesgo:) Svarer på videoblogg, og hvis dere vil spørre på engelsk eller syns det er greit at jeg svarer på engelsk kan jeg sikkert lage den med Ryan på freddan og legge den ut på søndag. 

 


That's what's up

Hei kjære faste blogglesere.
 
Har forlatt dere en stund og sorry for det:) Har blogget litt på wordpress imens osv.. (sorry for det og). Forhåpentligvis har vi snowday i morgen så jeg har tid til oppdatere litt ordentlig. PRAY PRAY PRAY.
 Holder på å planlegge Winter Formal middagen jeg skal holde og alt Lacrosse styret, ammagad sykt skolelei


17.jan.2012


..

Tusen takk for alle de fine kommentarene, det betyr mye å vite at dere setter pris på bloggen min.

Jeg vet ikke når jeg kommer til å blogge ordentlig igjen, altså, det er ingen ting som er skjedd meg men fikk en "liten" eye-opener for noen dager siden. Jeg fikk en telefon fra vertsforeldrene mine om at en gutt på skolen akkurat ble skjørt over og var på sykehuset, og vertsforeldrene mine var de første mammaen hans ringte. 
Bilen traff han i en sving og kjørte over magen hans og mannen bak så det og kom ut og han måtte prøve å redde han med CPR og alt var bare kaos, og så ble han fraktet tul sykehuset, og ja, jeg vet ikke.. 

Dagen før hadde han invitert meg i bursdagen hans og han er ikke en veldig god venn av meg, han har ikke så mange venner og man kan ikke for å føle seg veldig skyldig når man ikke har vært en så god venn for personen som man burde og velger å ikke sitte med hani lunsjen eller være noe serlig med han, enda du vet han ikke har så mye å finne på eller mange å snakke med, og noe sånt skjer og du er den første som blir ringt. 
Er fortsatt litt i sjokk men tenkte dere skulle vite at det ikke er noe galt med meg, hvertfall..   


Farvel

Er tilbake snart, lei.

Tumblr_lx1de3rc2c1qhioqno1_500_large  


Another chapter in the book, cant go back but you can look, And there we are on every page, Memories I?ll always save

Okey før jeg begynner dette innlegget får vi vel oppklare hvem Ryan er, tydeligvis litt confusion her.

Eller kanskje jeg skal la dere lure litt til:):)  mehehe

Skoledagen i dag var uutholdelig, eller, da jeg kom inn i hallwayen igjen så skjønte jeg ikke hvorfor jeg hadde gruet meg, elsker jo denne skolen og menneskene. Men med én time søvn i natt var det ikke barebare.

I Strength Training så hadde jeg møte med Track Coachen for å spørre om de hadde pre season conditioning, siden jeg ikke vet om jeg skal gjøre Lacrosse eller Track til våren og han svarte meg at han ser meg løpe og trene heletiden så det trenger jeg ikke engang å tenke på, haha kompliment.

Etter å ha sovet gjennom historietimen som bestod av evigvarende The Office episoder(..) så var det Unity Team møte (En club som jobber for å "samle" skolen osv), var veldig spennende og vi la masse planer, føler jeg snakker og deltar litt for mye, men idéene mine ble satt pris på og satt i aksjon (kaan man si det?) så da er det vel greit. Hyggelig å vite at man bidrar litt hvertfall:) Så vi holder på å arrangere en skikkelig kul Scavanger Hunt osv, så i morgen skal vi lage t-skjorter fordi vi på fredag skal selge Popsicals i lunsjen for å samle inn penger og promotere, noe vi også skal gjøre på basketballkampen(e). Vi må også gå fra klasserom til klasserom og fortelle om eventen, også har jeg fått oppgaven om å lage facebook eventen, surprise.. :)

Da jeg endelig kom hjem lå det noen fiine pakker og ventet på meg utenfor døren

Laguna Beach Season 2 (endelig!!!!), 4 Nicholas Sparks filmer, The Town (nå tror jeg Tina og Marie ler av meg) og en boooooook:)

Nå er jeg så trøtt at jeg er helt svimmel, men skal prøve å holde meg våken helt til 8/9 så jeg kan sove gjennom hele natten! Nå har jeg jo litt som kan holde meg våken, hihihi:) Byebye


I don't care

Okay så nyttårsaften var totalt mislykket, ikke å legge skjul på det. Første feiringen som er større i Norge enn i USA, hehe:) Jeg hadde egentlig gledet meg litt til å få litt meg-tid, men utover kvelden skjedde de merkeligste ting så jeg turte ikke engang å sette på en film.. Skal ikke gå inn på hva som hendte, men overtroisk og paranoid som jeg er så ble jeg helt satt ut, haha.
Og da klokken slo tolv og ringte inn det nye året satt jeg alene på gulvet i et tomt hus og så på fyrverkeriene utenfor gjennom vinduet. DET var tøft, det skal jeg innrømme.

Nå er klokken nærmere seks tror jeg, aner ikke har mistet helt styr på tid de siste dagene, jeg har for det meste bare sovet og vært i litt dritthumør, men det kommer seg.

I går kveld kom Ryan over for å muntre meg opp litt, og vi så på 3 filmer sammen med vertsfar og da den siste endte klokken 5 så gikk vi og la oss, men siden jeg ikke fikk snakket ordentlig med han så gikk jeg til rommet han sover i i 05:30 tiden og ble sittende og snakke med han til 07 på morgenen.. Det hjalp utrolig, vet dere begynner å bli lei av å høre om alt Ryan-pratet mitt men vi er blitt så utrolig nærme de siste ukene. Vi mimret tilbake til da jeg først kom og pratet i et sett og ikke lot han slippe til (haha....) og la masse planer for sommeren og ting vi må gjøre før jeg reiser hjem og han har til og med snakket med foreldrene sine og  en del av graduation presangen hans skal være tur til meg i Norge. Sykt søtt!!

Dagen i dag har vært utrolig merkelig dere. Jeg hadde en rar drøm om at jeg var på en brannstasjon ellernoe, og så plutsleig våkner jeg av at Ryan er inne på rommet mitt og at alarmene går av i hele huset!! Woah haha, det var brannalarmen ellernoe som hadde gått av og er connected til alle alarmene i hele huset, og hadde vart i ca 5 minutter før jeg våknet, det er jo betryggende..
Klokken var rundt halv tre på dagen så da sto jeg jo opp og spiste frokost osv med Ryan, så gikk strømmen i hele huset!! Jeg freaket jo ut skikkelig og holdt på å tisse på meg, sier vel seg selv at jeg ikke hadde spesielt lyst til å gå på do i et bekmørkt innestengt rom etter å ha sett altfor mye skrekkfilmer kvelden før..

Men vi gjorde det beste ut av det og satt oss i The Man Cave og spilte Jenga og poker, og jeg vant! Haha yess.  Det var kjempegøy og ikke minst koselig selvom det var litt creepy, så plutsleig kom strømmen tilbake, men vi fortsatte å spille helt til plutselig det ene store lyset i taket begynte å skurre og plutselig skrudde seg av, haha da var det nok og jeg skrek og holdt på å begynne å gråte, haha..

Okey dette var et skikkelig tåpelig og uinterressant innlegg men jeg er veldig trøtt og orker ikke tenke noe serlig mer...  
 
Fra en restaurant en eller annen gang last week

  Cheers

RSS 2.0
hits