Believe to Achieve

Hey!
Nå ligger jeg i sengen med en stor vannflaske, er nettop kommet hjem fra årets første trening og er helt død. 
Man kunne virkelig merke at det var årets første dag med Spring Sport! Locker Roomet var stappfullt av klare og spente Softball, Track og Lacrosse jenter etter skolen i dag:) 

Siden fielden vår er et lite stykke unna og vi  ikke har lov å sitte på med medelever  så har vi gul skolebuss til treningene (YAY :D) men selvfølgelig sitter alle på med folk så da var vi fire jenter som tar bussen med gutte lacrosse laget hver dag, haha.
Men åh, bare det var veldig gøy altså, var liksom noe helt nytt og stå utenfor skolen, tøye og vente på bussen sammen med baseballguttene (forresten sykt kult, de bruker caps og baseball bukser og alt, haha) og lacrosseguttene:)  Og dessuten fikk vi en av de beste sjoførene, altså han er ikke sånn streng og sur og vi slipper å bære lacrosseutstyret vårt i store bager osv som noen tvinger oss til. 

Det var sol og deilig vær og knallhard totimers trening. Det er kjempegøy, er definitivt veldig fornøyd med at jeg valgte Lax! Men, jeg må inrømme at det er veldig surrealistisk at jeg skal trene så mye hver eneste dag etter skolen.. Soccer slet meg jo ut etter bare noen dager, but I'll just have to suck it up.:) Er også kjempeheldig som har Ryan som motiverer meg masse og passer på at jeg får nok søvn osvosv, og det hjelper veldig! Nå ble du vel glad mamma...:)

Så dagene mine nå blir nok bare skole, trening, lekser, sove, men jeg har egentlig savnet den livsstilen ganske mye så det er gøy å være tilbake :D
submitted by eternal-fitness 


Stoked

Can't believe Lax officially begins tomorrow!! Lesgooo


How low can you go?

Hei alle sammen!
Denne helgen ble som håpret, utrolig bra! På fredag så dro vi på Man of The Century Competition, det var hele 22 gutter som deltok, og det var hel tisnnsykt morsomt! Over all forventning:D

De startet med et sykt morsomt dansenummer, desverre filmet jeg bare den første gangen som var en sånn øvelsesting så den andre var lenger menmen:) Åh, skulle ønske jeg hadde med kameraet mitt for bedre kvalitet fordi guttene var seriøst helt inn i det, de tok helt av med ansiktsuttrykk og det hele, haha memorable!!

Etter dette hadde alle guttene hvert sitt talent som de viste frem, og jeg hadde forventet bare sånn synging og dansing, men disse guttene var kreative altså... Det var altfra Boyband, til tromming Ke$ha etterlikning, til Jingle Bell Rock Mean Girls Style, Skyrim Rap(....) osv. :D Guttene hadde utroolig mye selviorni og det var så sykt underholdene. Har ikke ledd så mye på lenge, haha.. Etter dette hadde de hver sin sentimentale tale og måtte svare på vanskelige spørsmål etc.
Hele denne konkurransen har vart i sånn to uker og de har vært å samlet inn penger for et barnesykehus osv, så vi fikk se film fra det og de har hatt dance challenges i kantinen osv osv, altså det var syyykt gjennomført!!:D
Her er noen videoer:  


Og siden videoene mine er av sykt dårlig kvalitet har dere noen bilder også..:)


Etterpå var det Neon Night Club som også var skikkelig gøy! Og forresten så Dip Dyet jeg håret mitt for anledningen.. Tycks?

Her var det ikke helt tørkt da, men jaja hahAEtterpå var vi en stor gjeng som skulle videre til et hotell i Portland, det var syykt fint, men selvfølgelig så gikk det litt out of control og før vi visste ordet av det stod vi ute i regnet under varmelamper og bare okey hva gjør vi, midt i Portland klokken tolv på natten, så vi bestemte oss for å dra videre til et utested, selvom vi var fulle av Neon Paint og så skikkelig shaggy ut så vi var skikkelig redde for å ikke komme inn, men det gjorde vi altså, og jeg ble kjent med noen nye folk og det var sykt bra stemning og jeg koste meg hele kvelden :D


the american way..yee


Og fy fader..... Amerikanske jenter.. De går så og si i undertøyet til klubber, det er tydeligvis helt normalt å vise trusa og alt, for ikke å snakke om hvordan de danser.. vet ikke helt om jeg kan kalle det dansing, haha fy fader, gross! Heldigvis var vi en stor gjeng med mest jenter så vi holdt oss samlet og da var det jo bare morsomt!!:D

Jeg ble kjørt hjem i tretiden og var litt med Ryan før jeg gikk til sengs, og det var veldig koselig å se han igjen:D:D  Lørdag sov jeg til rundt 4 så Ryan og jeg bare chillet hjemme og fikk endelig sett Paranormal Activity, han sov over i natt også og vi var oppe til sånn 6-7 i går så i dag har vi bare slappet av og vært barnevakt og sett på Vampire Diaries!! Haha han er best :):))

Nååå må jeg få litt orden i sakene her, kommer til å være en crazy uke, nå som Lax starter og jeg har sykt mye skolearbeid. Er litt trist over at februar snart er ferdig, har vært en så sinnsykt bra måned. Men tror Mars blir vel så bra, bortsett fra alt skolestyret jeg kommer til å ha, reiser jo til Texas på lørdag, og i midten av Mars har vi leid hus på kysten (YESS) og i slutten er det Spring Break, hvor jeg kanskje får være med Shane til Cali, eller dra til en annen utvekslingsstudent som bor like utenfor San Fran :D Også skal jeg til Great Wolf Lodge (badelandet) med Ryan, broren hans og vertsforeldrene mine, så det blir veldig gøyy:):)

Nå bare unnskylder jeg meg allerede for den kommende uken med blogging, kommer til å bli terrible, sorry sorryyyThe weekend has landed

Hei dere!
Bare en snartur innom for å si at jeg lever, eller lever og lever.. den siste uken har bestått av Vampire Diaries, og litt Ryan, og det er det hele... Har sett ferdig sesong 1 og jeg begynte sist uke, så mye jeg har accomplished..
Sånn jeg har sett ut ca hver dag, trøtt og kjedlig


Vel, etter denne helgen har jeg forhåpentligvis litt bloggmateriale, i kveld er det nemlig Man of The Century  som er en nesten Beauty Pageant, der guttene konkurrerer om tittelen og må vise et talent som å synge osv, haha hørt det er kjempegøy! Etterpå er det Neon Night Club hvor alle kommer i hvite t-skjorter så er det sånn White Light eller Strobe Light eller hva søren det heter og vi blir malt med Neon Paint så den hvite t-skjorten og malingen lyser opp, wohoo! Etterpå skal jeg ut med noen venner og det blir også veldig fett:)
I morgen skal jeg være med Ryan, vi har mange koselige planer og på søndag..vel på søndag har jeg masse lekser jeg må gjøre..not cool. Heldigvis har han tilbudt seg å hjelpe meg, så forhåpentligvis kommer jeg asjur igjen eller hva det heter..

Jo og på mandag begynner Lacrosse Season, helt syyyykt! Merkelig å tenke på at det er tre sesonger med sporter og nå begynner den siste, tiden går så fort altså.. Før skolen på tirsdag bestemte jeg meg for å trene på Lacrosse og fikk til 800 catches, yay! Også møtte jeg opp med guttenes coach så fikk mange utrolig hjelpende tips!! Og en av kapteinene sa, da vi hadde trening to timer på mandag selvom vi hadde fri, at jeg var et naturtalent!! Åååh, veldig skrytepave men det betyr mye fordi det er nytt for meg å gjøre noe jeg virkelig ikke kan eller har vært borti før, så selvom jeg er en av de dårligste har jeg forbedret meg allerede, og det er da sånne kommentarer hjelper utrolig mye!!:) 

Ja det var vel egentlig det 


22022012


Valentine's Day American Style

  
Så, Amerikansk Valentine var virkelig over the top. Jeg hadde forventet at det var større enn i Norge, men ja, wow..
Allerede i innkjørselen til skolen ble jeg møtt av en jente komme stormende ut av dørene og løp inn i armene til kjæresten som gikk rett foran meg med ballonger og bamse, og jeg kunne ikke annet enn å smile!

Vi har Spirit Week denne uken, i forbindelse med Valentines Day og tirsdag var Stop Light Day, så om du var i et forhold kledde du deg i rødt, om du var "crushing" kledde du deg i gult og om du var singel kledde du deg i grønt, og herregud, har aldri sett mer rødt på ett sted, noen sinne. Å være i et forhold er tydeligvis veldig populært her i USA, haha..

Og overalt gjennom hele skoledagen så du jenter gående rundt med svære hjerteballonger, blomster, sjokolade og alt du kan tenke deg, det var virkelig helt overhvelmende.  Det var kosebamser svære som jentene selv, buketter av sjokolade og alt annet Amerikanere kommer opp med!

Feiringen for meg var veldig koselig, da jeg var ferdig med trening stod Ryan utenfor huset mitt ble roser.. <3 Ca sånn jeg så ut da jeg så han., haha:)

Sykt søtt! Han hadde ventet en halvtime stakkars! Så vi tilbrakte Valentine's sammen og selvom vi ikke gjorde noe spesielt, var det utrolig koselig..:) Vi spiste middag sammen og bare snakket og lekte med vertsbroren min, også gav han meg verdens søteste brev han hadde skrevet til meg.. Sykt romantisk, hehe:):) 

 
PS. Ang reklamen som kommer opp når dere prøver å kommentere, jeg kan ikke noe for det. Jeg har ikke satt den der og aner ikke hvordan man fjerner det, vet det er irriterende.. 


Speechless


Forteller dere mer om valentine's day i morgen, for nå skal jeg bare ligge i sengen til lukten av roser på nattbordet, verdens nydeligste brev, og sjokolade.. livet<3


Mitt år i USA (første halvdel)

Tenkte å lage et innlegg med oppsummering av utvekslingsåret mitt so far, siden jeg er halveis! Tenkte å gjøre det rett etter 2012 starten men ja, tid vet dere.. Så here it goes, noen highlights:

19.August reiste jeg fra venner og familie, på business class med Marthebeste og satt foten i New York City, hvor jeg skulle være med utvekslingsstudenter fra Norge, Sverige, Danmark og Finland et par dager før vi reiste til vertsfamiliene våre.

Empire State Building (utsikt fra the top of the Rock)
Times Square


Ved Brooklyn Bridge

Så var det mine første dager i Oregon, det var kjempevarmt og jeg forelsket meg så raskt i stedet.. Og vertsfamilien min fikk meg itl å føle meg super velkommen<3Huset jeg bor i:)

Første dagen jeg kom tok vertsmor meg med for å se skolen:)
Og jeg fikk min første venn..haha

Så tilbrakte jeg noen dager sammen med Kyra som introduserte meg til hennes venner, og det var noen utrolige sommerdager.. Det var så varmt og vi satt på tribunen og så på football spillerne trene, vi dro og badet, og drakk slurpies og kjørte rundt og lå på football fielden på natten og så på stjernene og snakket.. åh lovely days.


Jeg begynte å løpe med Ryan..<3Jeg gikk masse turer og ble kjent med området, jeg ble forelsket i verdens magiske park og det fineste store treet som jeg lå under og leste og spiste is..

Jeg begynte med soccer


Jeg hadde første skoledag og var superforvirret med alle romnummerene osv, haha var sykt lost..

Var på min første football game


Feiret hoppeslott bursdag til vertsbror

Jeg begynte med Cheerleading


Vi hadde the football dance foran hele skolen, som er at cheerleaderne, danceteamet og footballteamet går sammen og har en dans i forbinnelse med Homecoming, som egentlig bare er for å drite ut football guttene, noe som var sinnsykt gøy. Jeg kunne IKKE dansen og jeg danset jo med football capteinen noe som ikke akkurat gjorde at jeg fikk mindre oppmerksomhet.. haha sykt morsomt:)


Til selve Homecoming Football kampen hadde vi Car Caravan, altså vi møtte opp på skolens parkeringsplass og pimpet opp bilene med skikkelig school spirit (vår bil kom på 2.plass!!) og så kjørte etter football-bussen til kampen en spesiell rute med alle bilene etter hverandre i en svær parada, og folk kom ut på gaten for å "heie" og vi hørte på full musikk og sang og danset og vinket, åååhh sinnsykt gøy!
Så var det Homecoming, BESTE NATTEN EVER. Vi var rundt 30 stk som dro sammen, og partybussen kom og hentet oss sånn rundt fire og kjørte oss til hvor vi skulle ta bilder (her så ja drar man et spesielt sted bare for å t bilder før sånne ting, hehe) før vi dro ut for å spiste på et kjempekoselig sted, og så festet vi i partybussen til selve dansen. Dansen var også sykt gøy, og etter det var vi noen som var invitert til Jenny (Homecoming Queen) for "afterparty", Josefin og jeg ble ikke så lenge i og med at det var collegestudenter og litt sånt der, haha, men vi dro hjem og lå i sengen og lo og pratet til langt på natt, vi var sååå lykkelige, haha :D
Så reiste jeg til California, vi var i Fresno og San Francisco og Oakland. ELSKET atmosfæren der, har ikke ord altså, men det var heeelt utrolig å reise dit!! Vil tilabakeee
Åhh.. Nydelige San Fracisco!


Nydeligste utsikten i hele verden.

..love.

Så var det Powder Puff game, helt SINNSYKT!! Det er altså en type jentefootball og da spiller vi seniors mot juniors på football stadioen og jeg fikk spille HELE kampen, og det var sykt intens og en av de beste tingene jeg har gjort hittil!! Det var sånn ordentlig dømmer, publikum og pep talk i garderoben før kampen osv. Temaet for seniorene var Black Out så vi var kledd alt i sort mens juniorene var white out.

Etterpå gikk vi ut og spiste og feiret!


Dro til Voodoo Donut i Portland, som er veldig kjent og de har ALLE type donuts som er helt himmelske. De har Oreodonuts, Bacon donuts, donuts formet som..kjønnsorganer? osv, haha skikkelig weirdo place


Feiret Thanksgiving


Dro på Black Friday Shopping (butikker åpner ved midnatt og har sinnsyke salg og folk står i kø og spurter inn når det åpner) Josefin og jeg shoppet til5/6 på morgenen, kjempegøy haha
Jeg dro på Hockeykamp
Jeg tok Senior Pictures

Vi samlet inn canned food for Oregon Food Bank og konkurrerte med de andre skolene i distriktet, alle ble veeeldig competative og vi kom på 2.plass med litt over 7000 cansDro til The Great Wolf Lodge for å feire jul, nydelig sted! Vi hadde to utrolige dager med masse bading og aktiviteter, haha, jeg og vertsfar løp rundt for et trollmann-spill hvor man måtte finne skjulte skatter rundt i hele hotellet osv, SYKT morsomt!! ahah


Feiret skandinavisk jul med Josefin før vi dro i kirken


Basket sesongen startet

Vi hadde én natt med snø, men det var helt magisk. Så jeg snek meg ut og tok en løpetur i snøen, i toppen av most beautiful things I've ever done:)Vi hadde Winter Formal!
Jeg så Super Bowl på Amerikansk vis, og det var en veldig gøy opplevelse:D Spesielt fordi the Giants kicked the Patriots' butts:)Såå.. med alt det fine som er skjedd de første 5 månedene er jeg veldig klar for de 5 neste! I'~m so lucky <3someday

Det er merkelig hvordan jeg er på et eventyr nå, at jeg har satt fot i kontinent nr.2 men alikevel venter litt på at livet skal starte.  Jeg elsker tiden her, jeg får virkelig smaken av det Amerikanske livet, og jeg har totalt falt for skoledansene, lunsj rundt faste bord i kantinen, hamburgere, drive throughs, Amerikansk høflighet og milkshakes. 

Men, jeg er så lei av å gå på skole. Highschool er en utrolig opplevelse men jeg er så trett av fag og rutiner. Jeg er så klar for å gjøre ting som ingen forventer, bryte barrierer og landegrenser. Jeg vil våkne opp for meg selv, legge meg på en øde strand og lese bøker, masse bøker. Jeg vil spise gresk lunsj, snakke dårlig engelsk og lære enkle ord i et nytt språk. Jeg vil fotografere, jeg vil bli inspirert og inspirere.

Jeg vil sovne på en bademadrass til lyden av bølger og få mennesker, ukjente og spennende mennesker. Jeg vil tilbake til New York og forelske meg i sko som koster altfor mye, og gå på date, med skoene. Jeg vil gå på konsert og komme barfot hjem på morgenkvisten. Jeg vil stå på toppen av the Empire State Building, midt på natten, og bare puste inn hele verden. Jeg vil lære å surfe på Hawaii, jobbe en sommer som lifeguard på Laguna Beach og backpacke gjennom Australia.

Jeg vil skrive bøker og sitte på en restaurant i Venice og studere mennesker, tid og omgivelser. Jeg vil leve i en hytte i skogen ved et tjern i Alabama, bli kjent med en familie som kan ta meg med og jakte, gå i rutete skjorter og slagstøvler. Jeg vil bygge hus i Afrika, dra på safari og se løver. Jeg vil være overalt og jeg vil ha med bloggen som reisedagbok, og hele tiden overraske dere med hva jeg har sett og hvor i verden jeg er.

Jeg vil kjøpe en bil og kjøre Cross Country America, med favorittmusikken min og vind i håret. Og jeg vil ende opp akkurat tilbake her, her i Oregon, her hvor drømmene mine startet. Se igjen menneskene som inspirerte meg og tilbake på alt jeg fikk til og alt som er yet to come.

Men for nå har jeg et engelsk essay å skrive, og 16 måneder igjen av vgs. Back to reality..
out-of-control-bitch:
FOLLOW THIS AWESOME BLOG
  sun-believable:
Sigurd Grundberger


but I'm here for you.

 I just want to let all of you know, if you're ever going through some rough times or just lonely and want someone to talk to, I'm here. I'll be your go-to girl. You don't even have to really know me, just message me or e-mail me or something. I'll be there to listen to to you and try to help as best I can.  I promise, so don't be shy, k guys?

 


jeg er ikke mer enn en simpel jente, akkurat som alle dere

Det å ha en blogg dere, kan være veldig skremmende. Er det noe jeg ikke er flink på så er det å takle press eller forventninger, å føle at jeg ikke gjør ting bra nok. Noen av dere får det til å virke som at ved å skrive denne bloggen har jeg tatt på meg et ansvar. At om jeg ikke oppdaterer nok, ikke viser dere bilder av alle vennene mine, ikke svarer på alle spørsmål eller forteller dere om privatlivet mitt så skuffer jeg dere, og det kjennes ut som at jeg har gjort noe feil, at jeg har en jobb som jeg ikke gjør riktig. Men sannheten er at dette er kun min dagbok, en offentlig dagbok som jeg skriver i håp om at noen vil få noe ut av det, at venner og familie kan se hva jeg opplever og fordi jeg elsker det. Jeg elsker bloggen, å skrive og ta bilder er noe jeg faktisk trives med, og det beste som finnes er når noen av dere setter pris på det, og selvfølgelig er det bare en bonus at jeg kan hjelpe kommende utvekslingsstudenter!

Men når noen blir sint på meg, fordi jeg ikke skriver dagboken min rett, så vet jeg ikke helt om jeg skal bli skuffet eller le, for når jeg ser på det sånn virker det litt latterlig. However, jeg hater å skuffe mennesker, jeg skjønner at dere er spente og nysgjerrige, men jeg må kunne få skrive for min egen del uten å være lei meg for at jeg ikke deler alt med dere..<3

Det som også skremmer meg er at mennesker får en viss oppfatning av deg når du legger ut bilder av degselv og skriver såpass personlige ting, eller i det hele tatt skriver noe offentlig at all. Du gir alle åpent tilsyn, de studerer deg, og de dømmer deg. Uansett om du ikke legger ut alt så vil det du legger ut bli misforstått av noen, og denne bloggen er vel det inntrykket mennesker jeg ikke engang kjenner får av meg, uten å engang ha håndhilst dem. Det å vite at noen danner seg et bilde av deg er litt creepy å tenke på, for å være ærlig. Man gjør seg selv veldig sårbar.

Poenget mitt er at hadde dette vært jobben min, om jeg hadde tatt betalt for at dere leser eller fått noe igjen for det så hadde det vært annerledes. Jeg tar imot forslag, prøver å hjelpe dere som vil bli utvekslingsstudenter og kommer gjerne med tips og råd og svar på spørsmål, nettopp fordi at om jeg med denne bloggen kan inspirere noen, om bare en håndfull så er det så absolutt verd det for meg. Det eneste er at jeg er bare en jente, på 17 som har fulgt drømmene mine, og nå sitter i et annet land, og jeg skriver om det her.. Ikke noe mer, ikke noe mindre.

Jeg savner mammaen min og jeg har hjemlengsel i blant, jeg har krangler og jeg har følelser her også, og selvom jeg er på utveksling så ønsker jeg jo fortsatt ikke å dele de mest personlige tingene, akkurat som om jeg var hjemme.
Selvom jeg er i USA så vet jeg ikke alt om USA og jeg har ikke svar på alle spørsmålene deres, eller tid til å være en perfekt blogger, virker som at noen tror at når man er utvekslingsstudent så er man obligert til å være rådgiver for alle kommende utvekslingsstudenter, men hallo, vi er bare ungdommer vi også..:) vær så snill å ikke ta alt så høytidelig...:) 


 


Shots

Hei alle dere som fortsatt henger med:)

Så, Superbowl var SÅ FREAKIN AWSOME!! Vertspapi og jeg dro til broren hans i totitden hvor det var noen vennepar også, og det var sånn skikkelig Amerikansk stemning! Det var Pre-Show før selve kampen startet (NY Giants vs. NE Patriots) og det var masse mat og god stemning! 

Etterhvert utover i kampen var det bare jeg og et par andre som faktisk fulgte med på kampen mens de andre spilte et spill på bordet ved siden av og det var helt sinnsykt spennende. Ryan heiet på The Patriots og jeg på the Giants og jeg er veldig, veldig competative så jeg måtte vinne, haha.. Etter ti minutter med intens stirring på skjermen kom touchdownen
 
Og next thing I know, fant jeg megselv stående med henda i været med et stort brøl!! HAhaha Americanized? Alle ble skikkelig sjokkert (inkludert meg selv) det var babyer til stede og det ene og det andre men ja, hahha what can you do, Superbowl Ya know:)

The Giants vant, glimrende!

Chug Lyfe

Sååå da kjørte vertsmor meg og hentet Josefin for å dra på Red Robins og feire, mest Amerikanske sted EVER! Det var veldig tomt da, siden alle var mette etter SuperBowl I guess, men we had a great time:):)

Her i Amerika vettu, så får du ikke bare milkshaken, men en egen greie ved siden av med alle restene som ikke får plass i glasset :DOog på lørdag var jeg jo i bursdag, og dette er det eneste bildet jeg har derfra, men ja, haha gud...


 I dag hadde jeg første dag med nytt semester og det var gøy med litt nye klasser selvom jeg tror econ kommer til å bli vanskelig men gøy med forandring uansett:):)


Sorry


The guy you can talk with for hours about nothing

Hei alle sammen!

Har hatt noen veldig fine dager med masse sol, kjenner jeg virkelig har trengt disse fridagene.
På torsdag hadde jeg Lacrossetrening på morgenen og det var utrolig varmt og fint vær, skikkelig deilig å gå i t-skjorte! Vi spilte med fire lag og tre på hvert lag og laget mitt vant, wohoo!

Senere på torsdag dro jeg til Washington Square Mall og handlet litt før jeg dro hjem og Ryan kom og overnattet. Siden vi begge hadde fri på fredag og vi hadde avtale om å være sammen på fredag så fikk vi lov.

Hele fredag tilbrakte jeg sammen med han, vi sto opp og gikk en tre timer lang tur i favorittparken min og pratet om alt mellom himmel og jord, tok bilder og satt oss på det fineste stedet i hele parken.. <3
Da vi kom hjem var vi helt tom for idéer å gjøre, men har seriøst ikke hatt det så gøy på veldig lenge uansett, vi endte opp med å gjøre de teiteste tingene som å prøve å vaske Katie, hunden, i dusjen min noe vertsfar ikke syntes var en god idé så vi prøvde å børste hun ute, som resulterte i at hun løp og vi løp etter med børsten, vi klistret klistrelapper over hele soverommet til vertsforeldrene mine og jeg lo så jeg gråt. Haha vi er skikkelig teite når vi er sammen, men who cares, minner:) Også planla vi hele våren, alt vi skal gjøre sammen før jeg reiser hjem, og jeg gleder meg allerede:):)
Da vertsforeldrene mine kom hjem gikk jeg til Taco Bell for å hente middag til Ryan og meg og det var pretty much hele dagen vår, haha...
 
I dag så skal jeg i 18årsdagen til Kathy og i morgen er det Superbowl! Har skikkelig lyst å se det men vertsfammen min er ikke tradisjonelle i det hele tatt, men finner vel ut av noe tenker jeg:):) 


February, are you ready?

YES. Seriøst, nå er jeg sykt lettet. 
Det har vært tre sinnsykt stressende dager med finals.. Finals i USA altså, fy søren, har skrevet et essay med skikkelig strenge krav på 1691 ord etter en mal på 8 sider tror jeg det var.. Også er timeplanen skikkelig umulig å forstå.. Whatta

Forsiden av arket med det vi måtte kunne før History Finals (på 75 spørsmål)

Jo også mens jeg har øvs har jeg gjort dette:

Plantet meg godt i sengen etter skolen med mat og alt annet nødvendig og ble der til jeg var ferdig, wohoo

Er så sykt glad nå, skikkelig deilig å ikke trenge å være redd for å bli sendt hjem lenger, goooooood:) var så glad da jeg fikk vite at jeg besto i matte at jeg sendte vertsfar en melding hvor det stor "PRAISE THE LORD!!!!" haha, vertsfamilien kommer nok til å savne meg ja....
Også tok jeg et bilde til dere under matte finalsen, så dere kunne se litt av klasserommet, haha dritflaut

Jo nå skal jeg søren meg fortelle dere litt om dette bildet. Ok så for det første var det tatt mens vi holdt på med Finals (eller de fleste var ferdig, som dere kan se). Fremst her så ser dere Joe, en skikkelig typisk Joe, eller du ser vel ikke egentlig ikke Joe du ser bare lua hans. Han er da litt stor (slappav han sier det selv, hele tiden) men tilbake til lua. Det er da den samme gamle lua, men nå har han sydd på noen bandmerker da, hånsydd, helt selv, med grønn tråd. Og ikke bare på lua, men dette har han da gjort på en grønn og grå stripet hettejakke, og buksene sine, og han har da også laget  runde hull i buksene sine. Og han er ikke akkurat ..solbrun. Men ja, grei kar han altså:)
Også ser dere han med håret, han hadde jeg da en liten crush på her i starten av året (håper for guds skyld han ikke leser bloggen min, hahahhah take it as a compliment Jacob(; ). Også han midt i bildet aner jeg egentlig ikke hvem er, men jo!!  her har dere søren meg bevis på hva jeg mente med fargerikt hår, desverre så fikk jeg bare med halde hodet til venstre her, men prøvde å være litt diskret da. America<3

Heldig HELDIGVIS fikk jeg bruke Notecard på Historieprøven, skilled, ye?


Etter skolen så hadde vi verdens beste lacrossetrening!! ÅH jeg elsker laget mitt allerede, vi har sykt bra teamspirit og alle kommer skikkelig godt overens allerede! Også var Rachel og jeg veldig lykkelige over å ha bestått alle våre finals så det gjorde hele treningen enda mer morsom, haha:)
Jo også fikk jeg skiftet om timeplanen min AKKURAT sånn jeg ønsket, noe som betyr Strength Training, First Peiod, med DENNE MANNEN. Heeeck yeaah. 

 

Wrestling Coachen:):) Gleder meg skikkelig siden i Lacrosse så er det sykt mye løpetrening, og da er det perfekt at jeg har tre ganger i uken styrketrening, perfekt kombinasjon, sant?

Og dere som likte "Du vet du har bodd i Amerika i 5 måneder når..." her har dere en til: Du vet du har bodd i Amerika i fem måneder når du går med alle genserne dinne knytt opp i halsen. Swag


Ooog har jeg forresten vist dere disse bildene fra Winter Formal?? Awe

My best chica <3

Jo, også vet ikke jeg, tror det er Valentines Day snart? can't tell


Only in America, pysjbukser til søren meg hver høytid. Tror jeg skal skaffe meg et par Valentines Day Pysjbukser..............


Har bestemt meg for at Februar skal være den beste beste måneden på lenge, og selvom jeg var i sterk tvil klokken to i natt da jeg hadde jobbet med et essay i 8 timer og jeg sått å lagde det historie notatkort. Men nå er jeg kjempeglad og klar for Februaaar! Tror det var en grunn til at jeg skrev det, men husker ikke lenger, haha jaja. Nå har jeg et sykt rotete rom og bad å rydde etter alle papirer og studying og så skal jeg legge meg tidlig. Vi har fri i morgen og fredag men jeg har trening på morgenen sååå..... bye<3

 


RSS 2.0
hits