verdens lykkeligste

Hiii.
Våknet til en ny mail fra vertsmoren min, har enda ikke svart på den andre pga vært så opptatt med skole og alt, men åå de er de beste♥
Hun skrev at de har begynt å gjøre klart rommet mitt og at de håper jeg vil like det, også skrev de noe som really blew me away: "Is there any place special you like to see in the state?? We would like to plan things you would be interest in. We are thinking of going to Oakland, California to visit Ev's sister and family!:-)"  Wow!! Lykkelig? en del.... tror jeg har fått den mest perfekte vertsfamilien, den er i alle fall helt perfekt for meg! I tillegg har vertsmoren min snakket med nabojenten som gjerne vil trene meg opp til lacrosse tryouts og de vil gjerne ta meg med på skolens football games på fredager♥ 

Nå må jeg gå i dusjen og pakke ferdig før jeg skal til Hellaaas! 
beautiful, bed, crazy, girls , laugh, life 


when life gives you a reason to cry, remember the 100 reasons to smile

artig bilde


25.jun.2011

Nå sitter jeg i sengen min og har gitt meg med pakking for kvelden, så prøver å finne litt rolig musikk til flyturen, ny housemusikk til stranden og gamle slagere til før vi skal ut.. Har dere noen anbefalinger så er det bare fint..:-)

 Har hatt en kjempefin kveld med herlige jenter, ble så rørt av alle sammen.. dere er de beste i hele verden ♥ Vi ble egentlig bare sittende og spise reker osv og prate hele kvelden, hadde det kjempekoselig..:-) loveyou♥

Har kommet et stykke på vei med pakkingen ivaffal, haha hjelp..Nå skal jeg ta meg noen velfortjente timer med søvn, god natt ♥


Everydays

Hei alle bloggleserne mine  ♥ har akkurat skrevet et kjempelangt innlegg som selvfølgelig ble slettet..
De siste dagene har jeg gjort veldig masse! I overigår var det jo siste skoledag og det er ganske deilig å vite at jeg har trynt ned den trappen foran alle i andre og tredjeklasse for siste gang.. hehe.  Etter avslutningen dro jeg med to veninner til Huk for å prøve å få litt farge på kroppen, før  jeg dro i Christinas bursdag.

Mission failed på brunfargen ser jeg..

I går var jeg hos legen og fikk tatt den siste vaksinen før USA, og handlet inn litt småting som solkrem, sololje, anitbac osv til Hellasturen og gikk på kafé med noen veninner, før jeg spiste ute med mamma og lillesøster ♥
I dag har jeg vært og handlet enda fler småting til i morgen, er nesten ferdig med å pakke også, så gleder meg masse! Nå sitter jeg og senter op at hårfargen min skal skyldes ut og stresser litt samtidig, siden jeg egentlig skulle ut og feire bursdagen min i dag, men endte opp med i siste liten å invitere på reker i kveld.. Dumt jeg er så dårlig på planlegging, så jeg gikk glipp av lunsj hos Sina også.. 

Forresten, har fått too nye lesere på bloglovin, wiii ble såå glad:-):-) Blogges senere i kveld! Love. 


Pakkeee

Halloo.
Sitter foran pcen og prøver å planlegge litt hva jeg skal ta med meg til Hellas. Har laget pakkeliste og prøver å pakke hele antrekk istedet for å slenge oppi alle mulige forskjellige plagg. Det er egentlig kjempegøy og finner igjen masse jeg ikke har brukt siden sist sommer.. wii:-) Det som er litt kjedelig er at jeg har hatt shoppingforbud i noen uker (still have) så hadde nok vært littegranne morsommere å pakke om jeg hadde litt nyere tøy, merker det begynner å bli litt utdatert.. At the same time, har jeg noen skolebøker å finne og en bursdag å planlegge, men helst vil jeg sitte og drømme meg bort fire dager frem i tid, med 32 varmegrader på dagen og 23,5 på natten (på det kaldeste) just sayin hehehe. Ihvertfall, i morgen går jeg ut av dørene på en skole jeg mildt sagt er dritt lei, men som har lært meg mer om meg selv på ett år enn jeg har iløpet av de 16 årene jeg har levd -i motsetning til hva de har lært meg av pensum, vel og merke. 


A shot for the sky

black and white, blonde, fashion, girl, hipster, photography


Page 25

He knew this was true - paternal responsibility in their relationship was something neither of them wanted from Jack. At least they hadn't wanted it. Jack had never wanted it. Until he stood there beside Cindy in the hospital bed and saw how pale she was, how the wired monitors and artificial veins which pumped controlling liquid into her body dwarfed his normally heroic lover and made a girl of her. He was suprised to find himself feeling so protective; in all their time together, despite his in-built desire to always make it all right, Cindy was usually two leaps ahead of him and he was running to catch up. Now it was all Jack could do to stop himself grabbing her and holding her down, his concern a soft blanket to dampen her enthusiasm and keep her close to him. Tethered maybe, but safe. Jack said none of this. He didn't want to keep arguing until his concern came out in thoughtless anger. Nor did he want to admit that he felt differently about her now. Good different. but certanly different. Instead he let her pay for dinner, drive them home, where they climbed into bed and each other's arms. Jack tentatively making love to the porcelain doll-woman he now found himself scared of breaking. He careful and Cindy blindly,  violently, all her sensations engaged in the single task of trying to shut out  the nagging questions piled in the pit of her constantly tense stomach. Worries suffocated into silence, CIndy fell into her usual deep sleep and Jack listened to her regular breathing, sending out an agnostic prayer that something might come along to clear out this newly installed appreshension, his fear.
boy, couple, couples, cuddle, cute, dream 


Ny bebi

Hei lovlies.
Nå sitter jeg og blogger fra min nye pc, er helt forelsket i den nye bebien min♥ 


Man ser det ikke men den glitrer!! åååå ♥


Nå må jeg slette alt på gamlepcen og overføre det jeg trenger til my new love. Snakkes senere


So little time.

Hei dere.

Har gått tur på Kolsåstoppen med Tina og hundene, noe jeg har hatt lyst til leenge. Været var kjempefint så det var en koselig tur, tar all treningen jeg kan få nå før Kos, hehe..

Har så mye å gjøre nå at jeg ikke får gjort noe som helst.. må i løpet av dagen ha søkt stipend, begynt på visumet, bytte vakten min på lørdag, legge over alt til harddisc fra denne pcen siden den å leveres i morgen og kjøpe ny pc og mobil. Better get started.. Håper dere får en mer avslappende dag enn jeg, cya.

KOS

Hei dere.
Er akkurat kommet hjem fra en kjempefin tur til Tjøme for å feire bursdagen til bestevenninden min, skal legge ut bilder litt senere, for nå har jeg et rom å rydde for å finne frem klær jeg skal ha med til..Kos! En veninne og jeg bestilte tur på impuls, og vi reiser om 6 dager!! Alt går min vei for tiden, er litt redd for at at plutselig skal gå nedover men akkurat nå har jeg det bare sinnsykt bra. Mye som mås bli gjort denne uken, bursdager, visumsøking (i forb. med USA) og ikke minst en del trening... er virkelig ikke mentalt forberedt på bikini enda..  Har visst helt glemt skole oppe i alt det her. Har egentlig tatt sommerferie allerede...♥
beach, bike, blue, day, girl, hair
beach, fashion, friends, girl, hair, lesbians 


Just let me sit here and smile for a while

Ååå.. dere bare vet de sommernettene hvor man ikke vil legge seg, den følelsen man kun får om sommeren.. når man ikke vil sove fordi virkeligheten er en drøm, alt er fantastisk og kan være borte i morgen tidelig. Det betyr ingenting nå, men man vil sitte og nyte hvert minutt av denne lykken, smile litt, sukke litt av glede og bare bruke litt tid på å..være litt lykkelig.  


It is what you make itHei sweeties. Skal ikke skrive så mye om VG-lista da sikkert alle leserne mine ( ♥ ) var der selv, men du vet du har vært på en god konsert når:


-du ikke lenger merker forskjell på regn, svette og tårer

-du har fått sikkert et dobbelt antall fiender etter å ha dyttet veninnene og deg fremover fra dårlig og klein stemning til sjukehus.

-gangen hjemme som er nyvasket ser ut til å ikke ha vært vasket på to tre uker når du kommer hjem

-du går inn i dusjen hjemme og glemmer å ta av deg undertøyet men det ikke gjør noe for det er søkkvått uansett

-du må høre på  musikk når du kommer hjem for å slippe susingen i ørene

-du sitter i sengen din, og ikke går og legger deg bare for å sitte å kjenne på denne følelsen av lykke som verken har med gutter eller gode karakterer å gjøre, og som ser ut til å vare evig..♥

Har hverfall hatt en fantastisk dag fra morgen til kveld. elsker å være en av de som tar vennindene sine i hånden og dytter seg frem til vi ender opp fremst, skriker, roper og synger med til tross for stygge blikk og dårlig humør, shit hvorfor drar folk på konsert for å stå og se ned i bakken og holde seg for ørene? for neste gang: det går LIVE på tv, bli hjemme.Nå må jeg legge meg, skal tidelig opp og til Tjøme! har egentlig mange fiine nyheter å fortelle dere, men nå må jeg prøve å få meg litt søvn. ♥


In love with life

Tumblr_lm6ejwhmgx1qivnwto1_500_large


Godt humør ..

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra å ha vært på farten siden i dag tidelig, uten å sitte igjen med noe som helst, og er skikkelig skuffet. For det første fikk jeg jo simkortet til telefonen min som jeg har vært uten i en uke nå, og det tok Telenor sånn ca en time å finne ut at de som åpner simkort slutett kl fire, og da var klokken sånn ca seks?..herregud. I tillegg reiste vi ut for å kjøpe pc til meg og fant til slutt drømmepcen men dro hjem for å tenke på om jeg ville ha den, i og med at den var litt større en planlagt, endte opp med at den ville jeg ha dro tilbake og var klar for å ta med bebisen min hjem, men fikk beskjed om at de ikke fant den ene de hadde igjen. Og så var den utsolgt i alle butikker, og jeg fant heller ikke en mobil jeg vil ha og har slått foten dagen før vg-list osv, typisk my luck. Er bare så sykt misfornøyd nå.
Håper dere har hatt en fin dag hvertfall, har hatt min siste gymtime og verden går ikke under (før om 7 mnd). Smileysmiley.
 

bloglovin


Looking at your schedule, realizing you have seen him for the last time. 


I don't care if the whole club is dead, cos the party is in my head.


Alive, living


Try to leave a light on when I am gone

I natt er en av de nettene jeg bare ligger våken i flere timer og ikke får sove. Har sjekket noen utvekslingsblogger som jeg har glemt litt i det siste og en etter en ser jeg at de har reist hjem.. Går opp for meg at nå er det meg liksom, det er snakk om noen få uker før det er mine nedturer og oppturer fra USA(!!) dere leser om. Snart skriver jeg i en tidsforskjell på 6 timer, jeg bor i en ny familie, har fått en lillebror og ingen venner. Jeg vet at jeg går på en amerikansk highschool, jeg har matte på engelsk, har trening hver dag etter skolen og at jeg kommer til å drukne i lekser, samtidig som jeg ikke aner hva jeg går til. Om noen måneder er jeg ute og tar bilder i et helt annet land, jeg våkner til et annet vindu enn jeg har våknet til i ti år, jeg spiser annerledes mat og jeg er plutselig blitt utlending.. Snart står jeg alene i New York og skal fly over hele USA, helt på egen hånd. Plutselig må jeg vokse opp, og stå på egne ben.  Shit.
Kostnader

Det var en som lurte på hva et utvekslingsår koster, om jeg kunne skrive litt hva vi må betale og hva det innebærer. Beklager at det har tatt sånn tid, men her er en ganske grei oversikt.
Den endelige summen varierer fra elev til elev, pga vaksiner som er tatt osv. og selskap man reiser med. Jeg reiser med Explorius, hvor man også kan velge mellom to typer programmer. Det ene er Select Highschool, noe jeg ikke kan så mye om, og det andre har jeg.

  • Registreringsavgift: 650,-

Dette er hva du betaler helt i starten for en plass i programmet.

  • Programavgift: 56950,-

Denne er likt for alle, det du betaler for å gå på skole, osv.. Denne bettaler du over tre-/fire delbetalinger før du reiser, så du trenger ikke bettale alt på en gang. MEN, du får ikke stipend før etter dette må være betalt, så hvis du ikke har penger til å bettale dette, men regner med stipendet må du nok låne av banken, for så å sette det inn igjen.  Dette er også inkl. SLC i New York og flybilletter osv.

  • Forsikring: 6850 (+ evt.avbestillingsforsikring)

Du kan velge type forsikring, så prisen varierer veldig på dette, vi valgte den dyreste på 6850,- noe jeg tror de fleste har gjort. 

  • Vaksine: ca 2000(?)

Du må ta Hepatitt A/B som går over tre doser, om du har tatt denne behøver du ikke ta den igjen. 

  • NB: Flyskatt: 3000 

Du får beskjed om at det kan forekomme ekstrakostnader osv, og vi fikk akkurat en regning på 3000,- pga flyskatt.

  • SKOLE: 0

Om du velger privatskole får dette ekstrakostnader, det har altså ikke jeg. 

  • VISUM: ca 600,-(?) EDIT: 3000,-(?) 

Har ikke helt begynt med dette enda...hehe. 


SUM: ca 70 000,- (husk på at du trenger lommepenger også der borte..;) Håper dette var en grei oversikt. Bare å spørre hvis du lurer på noe mer.


In her leather jacket

At one point, I think, everyone will have to face the fact that the obvious dream may not be their dream, that our relationships did not work out simply because our brains made fools of us, and overwrote our hearts silent voice of never wanting this upper class guy, but the more rockish one. The one who may not take you to fancy restaurants (well, that too..) but brings you to concerts, front row, jumping up and down with you like a retard, with beer in his hand and dirt all up his tired jeans, and with a mess of a hair. He who takes you to the woods to shoote those silly pictures and the one that appriciate and enjoys your creativity and sit up all night in his dark apartment, writing songs while you are writing on your next novel, or working on your blog before he at 6am carries you in bed, both in his old rock band t-shirts. And last, the guy who loves you even more in your vintage leather jacket then in your Marc O' Polo, and makes you realize that you do too.
Smil til verden og verden smiler til deg:-)

Hei dere♥
Er nettopp kommet hjem fra Asker. Har vært hos en veninne og spist reker (blir bare bedre og bedre..) kost oss i solen og slappet av.  Denne helgen har vært en perfekt start på sommeren og håper the goods keep on comin. I morgen håper jeg været holder seg da jeg skal på piknik i Frognerparken, før jeg lader opp til en helg med sommerfest i Unge Høyre, konsert, middag med jentene og Tjøme. Har vært uten mobil i noen dager nå og det har faktisk ikke gjort meg noen ting, har ikke engang tenkt over det. Men på onsdag er jeg uten pc... har endel bilder osv og legge over til harddiscen innen den tid, så får vi se hvor lenge jeg klarer meg...:-)
 Tok ingen bilder, untatt outfitbilde..alternativt..
Forresten, bare si fra om dere syns det er dumt jeg skriver så mye om hverdagen min. Hater når bloggere spør hva leserne vil ha osv, men tar i mot kritikk.. aner ikke hva jeg driver med på denne bloggen egentlig, haha... 


13.jun.2011

Har hatt en kjempefin kveld med sol, reker og prat, hos min bestevenninde. love 


Et nytt kapittel

Hei alle sammen, har hatt en amazing kveld.
 Reiste i tretiden til Norwegian Wood med beste jentene, i pøsregnet..:-) Det var gjørme overalt, fantastisk stemning og kjempe-opptredener. Favoritten min var ikke overraskende Ringo Starr, what a show.. Vi sto forrerst på alle opptredene, og det var så bra! Fikk skikkelig festivalfølelsen, og da vi på slutten av kvelden stod foran flere hundre mennesker, klissvåte i skumringen, med skitne gummistøvler og med gjørme langt oppåver ryggen og DeLillos synger refrenget på "Når du en gang kommer, neste sommer" uten instrumenter, og besteveninnene mine og jeg gjynger frem og tilbake og i likhet med den store, tette menneskemassen, korer med,  da kom sommerfølelsen da, smaken av å elske livet. Kan ikke beskrives med ord. 

Gonna save the world tonight

Heihei:-)
Håper alle har hatt en fin kveld i går. Jeg hadde en avtale men endte veldig rolig, i badekaret med rolig musikk, i mørket, bare opplyst av stearinlys, ansiktsmaske og verdens fineste bok.. Tok masse fine bilder til dere men klarte å slette alle, skikkelig irriterende. Menmen. Vet jeg har snakket mye om de siste dagene, hvor stolt jeg er av meg selv og jeg kan forstå om dere er veldig lei. Men for en måned siden trodde jeg aldri at jeg kunne gått gjennom så mye og ende med hevet hode, lykkeligere enn før. Det er så mye som er skjedd bare i løpet av en måned, har alltid vært veldig følsom (still are) men har lært meg å takle det på en helt annen måte, har lært meg å kvitte meg med det som "drar meg ned", den negative energien. Har et for bra liv, og forutsetninger til å la mennesker ødelegge for meg, spesielt når disse få personene tar så mye av følelsene og energien min når jeg har så mange fler som bryr seg om meg, som jeg har det gøy med og som jeg elsker! Jeg fortjener å ha det godt, det tror jeg dere også gjør:-) Og en dag skal jeg hjelpe noen, kanskje mange, til å innse det.

Nå holder jeg på å ordne meg for Norwegian Wood, aner ikke hvem som skal spille ellernoe, men fikk tilbud om billetter og siden noen veninner også skulle takket jeg jo ikke nei:-) Dropper outfit, look like crap. Ha en fin lørdag/søndag(?) husker ikke helt..:-) xxx.
 
Bilde fra i går


Det virkelige tapet er ikke når du faller, men når du ikke reiser deg igjen.

Hei alle sammen.
I går kom jeg ikke opp i eksamen, hadde min siste fremføring på norsk og min nest siste gymtime på ett år og to måneder, love...♥ Har fortsatt ikke hørt fra geolæreren så krysser fingrene..:-) Sent i går kveld fikk jeg vite at vi har fri i dag, noe jeg absolutt ikke hadde fått med meg, så endelig fikk jeg sovet ut. De siste dagene har vært så rare, har sovet hver gang jeg har hatt sjansen, sier litt når det er tolv min til bussen går og jeg velger å sette på alarm og sove sju av dem,  så det har vært som flere små dager etter hverandre, blitt helt surrete av det.. Men jeg er veldig lykkelig nå, har vært utrolig selvstendig og fått til mer enn jeg trodde jeg var i stand til, har overgått alle mine forventninger og er så stolt av meg selv akkurat nå:-) Har sittet oppe flere netter og skrevet og skrevet, for å komme i mål og det har lønnet seg. Man hører alltid at man kan hvis man vil, og det var deilig å få en bekreftelse på det. Nå trenger jeg bare sool så er alt perfekt..:-) Eller ikke perfekt, men dere vet hva de sier: being happy  does not mean everything is perfect, it means that you have decided to look beyond the imperfections.
 
sleepwalking, sleeptalking

Hei.. 
Noen av dere har fått med dere hva som skjer gjennom facebook, akkurat nå vet jeg ingenting om usa, men sier fra når jeg vet. Jeg har ikke sovet noe i det siste, fire timer på over to døgn, og alt er veldig rart og slitsomt. Har hatt og har masse skolearbeid og jeg har overgått meg selv i det siste. Er alt for mye som skjer oppe i hodet mitt på en gang nå, alt er så "mye" hvis dere skjønner, er ikke snakk om å føle noe midt i mellom, er liksom superhappy samtidig som jeg er superfortvilet og dødssliten osv... Men etter tirsdag neste uke blir det nok bedre, eller etter i morgen om jeg ikke kommer opp til eksamen.. så kan jeg bare glede meg til Norwegian Wood i helgen og bestevenninnen min sin bursdag, mens neste helg er det ut og spise med mange av jentene, VG-lista, før vi reiser til Tønsberg etterfulgt av Tjøme med de aaaaller beste♥ Og helgen etter der igjen er det jo sommerferie!! sankthans og jeg skal feire bursdagen min...!:-):-) Når ting er kjipt, finn noe dere gleder dere til, det hjelper på humøret.

06.jun.2011

Hallo.
Er utrolig trøtt nå, var ikke bare-bare å komme tilbake på skolen igjen, selvom det var velidg koselig å se igjen jentene. I morgen har jeg gymtentamen, nynorsktentamen og en stor geografi-innlevering, før jeg skal på jobb.. hvordan jeg skal få til det er et mysterium..:-) Nå skal jeg skifte og litt før jeg skal til Sognsvann, dere kan lure på hva jeg skal der....hehe. Håret mitt ser forresten veldig gult/grønt ut på bilder, er fortsatt ganske gult og uvant men blir mer og mer fornøyd:-) solen kommer jo også til å ta en del, så blir nok naturlig og fint snart..:-)
Er forresten litt vanskelig med outfitbilder til dere, siden jeg ordner meg egentlig mest på skolen, så ser aldri så bra ut når jeg drar hjemmefra, haha...
 


God natt!

Hei dere.
Nå sitter jeg nydusjet i sengen min og hører på musikk og skal la håret mitt tørke i den kjølige sommerlufen, mens jeg leser The Vogue Diaries og blir inspirert før jeg legger meg til å sove. Gleder meg til å komme litt inn i rutine igjen i morgen, dessuten er det om jeg ikke husker helt feil Norwegian Wood til uken og besteveninnen min sin bursdag. xo.

Norsk sommer

I år skal jeg ha helt norsk sommer, skal virkelig ikke en meter utenfor norske grenser, kanskje en tur Sverige bare -hvis du inviterer meg, Marie.....:-) Jeg skal jobbe kjempemasse, blir nesten som heltidsansatt på jobben i sommer tror jeg -men det kommer godt med i New York..:-) Det er litt trist for vi har verdens beste miljø på jobben, er så sinnsykt glad i og knyttet til alle jentene og det blir sånn to igjen etter sommerferien.. åå blir så fælt å dra fra dem.
Men jeg skal bruke fridagene mine til masse, skal virkelig nyte Norge. Hittil har jeg planer om Tjøme (tar i mot flere invitasjoner btw) med verdens fineste solnedgang....ååå♥, Brevik som er sånn ca det beste stedet i Norge med morgenbad, soling på bryggene og sovne til lyden av gresshopper, byliv i Bergen, Kristiansand med båt og sene sommernetter med to fine jenter, kanskje noen turer til fjellet for turgåing og helt avkobling, Aker Brygge og båturer, strandliv, teltturer og grilling i Bærum. Får se hvor mye mer det blir tid til egentlig, men frem til nå syns jeg egentlig det bare høres..perfekt ♥ 


 


2 month, 2 weeks.

Hei alle dere som fortsatt kommer innom..:-)
I dag har jeg fått unnagjort litt USA-relaterte greier jeg har hatt litt i bakhodet. Har fått min andre mail fra vertsmoren min, de er visst veldig opptatte med flytting om dagen og hun har fått ny  fulltidsjobb i tillegg! I denne mailen fikk jeg også vite at vertsfaren min elsker å fotografere og kan sitte i timesvis å redigere bilder og at han gjerne ville lære meg litt om jeg hadde lyst! Dette er viss drømmefamilien min tror jeg..! Ble så excited så svarmailen min ble kjeempelang!
Men da skal vertsmoren min ringe skolen og høre om min mulige plass på the lacrosse team, dance team, soccer team and cheerleading squad! Ååå krysser fingerene for cheerleading, er tryouts allerede denne uken så får se om det blir mulig å sende tryout videoen min..hehe.

 Jeg har også sendt en mail som jeg ikke vil si noe om enda, før jeg har fått svar... er sååå spent! wiiii.

Ellers har jeg slappet av ute i solen og prøvd å planlegge bursdagen min, ikke bare bare hehe.
03.jun.2011

Hei alle.
Holder på å rydde litt i bloggen, er ikke fornøyd med hvordan den har utviklet seg til en emo-sippe-blogg de siste dagene. det er lov å ikke ha det bra bestandig, men det er jo alt bloggen min har handlet om i det siste.. jeg tenker litt på hva jeg vil bruke den til fremover, det er jo trossalt en USA-blogg..men jeg elsker å blogge så er lit vanskelig å bare holde seg til det.. hmm. Kan hende  litt blir borte fra bloggen osv, men da er det vel til det beste. Er så rart, når jeg egentlig har masse jeg skulle gjort og er kjempestresset, er det jeg slapper av med å endre bloggdesign og rydde opp i bloggen..haha.


 


RSS 2.0
hits