Sooool

Hei alle sammen! I dag har jeg hatt en kjempefin dag, endelig! Den startet med at Sebastian, lillesøsteren hans og jeg reiste på førpremieren på Biler 2!

For å ta igjen for å ha sittet inne 2 timer og se på film i det fine været, reiste Sebastian og jeg ut med båten hans etterpå. Har ikke vært på båten siden i fjord sommer og hadde helt glemt at det er det beste som finns å ligge i bikini fremst på båten med musikk på høyttalerne, i stekende sol og kjenne de små avkjølende dråpene fra vannet legge seg på kroppen når båten treffer bølgene.. Endelig kjentes det som ordentlig sommer!
Bilder tatt av Sebastian eller meg:-)


Mageinfluensa

Hei dere ♥
Nå har jeg nettopp laget middag og sitter alene i stuen med stearinlys, og skal snart sette på The Notebook og prøve å få i meg litt av maten. I går fikk jeg i meg tre chicken nuggets og litt macaronni (som forsåvidt kom i retur) og i dag har jeg klart å spise 1/4 av et rundstykke og klokken er nærmere 22..  Er for første gang alene hjemme i helgen (overbeskyttende foreldre, much) og med mageinfluensa så får vi se hvordan det går.. Håper dere får en fin kveld og at dere overlever med dårlig bloggen min til over helgen hvertfall, neste uke har jeg masse fine planer så dere får følge med da!:-):-)


Xoxo, chef carro


never ignore a person who loves and cares for you, one day you may realize that you've lost the moon while counting the stars


Soon

I dag reiser den første utvekslingsstudenten som jeg vet om og det begynner å gå opp for meg hvor nære alt er. Nå om én uke skal jeg sove over hos Marthe(♥) som jeg ikke har sett siden informasjonsmøtet, om 2 uker skal jeg til Ambassaden, om 3 uker er avskjedsfesten min og så er jeg off to go!! Gleder meg supermasse, skal ta bilder av ALT jeg ser, hahha... hjelpes. Her er forresten flyplassen jeg skal lande på i Oregon, wihoo.
Gleder meg også til å kjøre gjennom Portland som er nabobyen til hvor jeg skal bo! Det blir akkurat som Oslo er for meg nå! Vakker, sant?Også gleder jeg meg til å utforske hele det fiine stedet jeg skal bo, og vise dere alt stedet har å by på!


26.jul.2011

We will see eachother again

Do not stand at my grave and weep,
I am not there, I do not sleep.

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
I am the song that will never end.
I am the love of family and friend.
I am the child who has come to rest
In the arms of the Father
who knows him best.
adore, blue, colorful, cute, dream, green
When you see the sunset fair,
I am the scented evening air.
I am the joy of a task well done.
I am the glow of the setting sun.
belwil randewu, dress, field, girl, hair
Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there, I did not die..
ballerina, ballet, black swan, dance, dancing
 Vet ikke hvem diktet er skrevet av, men fint var det i alle fall!


Spørsmål ang utveksling

Hei dere, siden jeg ikke klarer å blogge noe annet enn emo-blogg om dagen tenkte jeg at jeg kunne poste svarene på spørsmålsrunden. Det var så mange forskjelig type spørsmål og alt ble så rotete, så jeg slettet innlegget. Tenkte jeg heller kunne dele spørsmålene inn i fire grupper, så her er spørsmålene om Utveksling.

Hvor mye koster utvekslingsåret ditt? 
Dette er noe mamma og jeg er litt uenig om nå, men ligger et sted mellom 70 000 - 100 000 kr. :-)

 Lurer litt på om du reiser på den skolen i samband med en skole, eller er det noe du har funnet? I så fall hvor? :) Er ikke helt sikker på om jeg skjønte spørsmålet men skolen jeg gikk på VG1 har ingenting å gjøre med skolen i USA jeg skal gå på. Jeg reiser med en organisasjon (Explorius) som ordner alt med skoleplass etc. 

Hva gleder du deg mest til ved utvekslingsåret ditt? Jeg gleder meg til absolutt alt! Men det som står høyest på listen min er vel å oppleve en Amerikansk highschool og highschool spiriten! Å ha mitt eget locker, se på footballgames fredag kveld fra skolens tribune, være med på pep rallies osv. Jeg gleder meg også utrolig mye til å oppleve Amerikanske høytider

Hva gruer du deg mest til? Jeg gruer meg til de mange nye reglene, at jeg kommer til å bli behandlet som en 5åring av lærere, og ikke kunne si noe til det. Også å tilpasse seg et helt nytt miljø, hehe. 

Hvem kommer du til å savne mest? Mamma og lillesøsteren min.

Hvordan blir det valgt sted stundentene skal bo på? For at en elev skal få vertsfamilie er det veldig mange faktorer som må matche, skole, familie og at det er et safe område osv. Så det er vertsfamilier fra forskjellige steder som søker om å få være, og blir matchet med din søknad, og så tar Explorius en veldig nøye sikkerthetssjekk av familiene og områdene for å se om det er trygt og passende (veldig dårlig forklart, er litt mer avansert enn det.).

Og hvorfor ønsket du deg ikke noe? Det er lettest å få best mulig match med familien når de kan søke over hele USA etter en med flest likheter som eleven, og ikke bare i et spesielt området, og jeg kom frem til at uansett hvor i USA jeg er så er det at jeg trives hos vertsfamilien som er det viktigste, uavhengig av hvor det er.

Jeg bare lurte om stipend og lån som du får av skolen til 1 VGs, må du betale noe av det tilbake? VG1 må du ikke betale noe tilbake! (Men i VG2, om du tar et utvekslingsår og ikke fullfører, blir stipendet gjort om til lån) 

Har du snakket mer med de du skal bo hos? Ja vi snakket under tragedien 22.juli..:-)

Hva tenker du om kjærste i usa? Score.  

Hvor ofte kommer du til å blogge fra USA?
Det er helt uvisst enda, skal prøve å blogge så mye som mulig! Mange av studentene har fått pctid på 1 time i uken osv, mens jeg har lov til å bruke pcen så mye jeg vil etter skolen og når som helst i helgene. Men, jeg kommer til å slite mye med leksene, hørt mange bruker 5-6 timer hver dag i starten, så vet ikke hvor mye tid det blir akkurat..:-) Men tror jeg kommer til å deaktivere face mens jeg er der, og kun bruke bloggen som kommunikasjonsmiddel, så stay tuned.


23.jul.2011

alive, birth, crying, graph, quote
a movie script ending, boy, crying, death cab for cutie, goodbye, hug


21.jul.2011

Nå har jeg akkurat vært å sett Harry Potter, trist at det var siste filmen, har trossalt fulgt meg gjennom hele barndommen, hehe..:-) Skal prøve å legge meg tidlig i dag for i morgen har jeg bursdag, wii:-) 


Today is a great day for falling in love

Bilde fra artige.noATM

So much fun!!


 


Lacrosse

Hei dere. 
Nå sitter jeg sengen min omringet av masse rot. Holder på å rydde og kaste mest mulig av klærne mine, kommer ikke til å bruke noe serlig av det når jeg kommer hjem fra USA uansett, og kommer nok til Oregon med nytt klesskap fra NYC.  og det tar TID, jeg har altfor mye... Men uansett, dere vet at jeg er helt sikker på at jeg skal drive med en sport i USA, og etter å ha snakket endel med vertsmoren min ser det ut som Lacrosse er det jeg vil tryout for. Nabojenten har lyst å trene meg opp og har til og med en ekstra lacrossestick til meg, sweet:-) Så jeg har researchet litt på face og fant noen bilder av skolens lag, guttelaget though, men er gøy å se uansett: 


Go insane, go insane, throw some glitter, make it rain


Tumblr_leksvzbdk71qe3jf2o1_500_large

Tumblr_loj7eagvfp1qgcnpjo1_500_large

Tumblr_lols5mfafn1ql94f6o1_500_large


Somewhere between the late talks and making fun of eachother, I fell in love with him


love, quote, soulmate, text, typography
airplane, boy, couple, girl, kiss 


Én måned

Faen, så lenge jeg har ventet på å si det; én måned, wiii!! ♥
Har sittet oppe og gledet meg i hele natt med Marthe, gledet oss til
å gå oss vill i NYC sammen, prøvd å finne ut hvordan vi skal uttale
navnene våres der borte, hvor vi skal sette oss i kantinen første skoledag
og egentlig bare ledd hele natten!

Er så deilig å være ferdig med alt av søknader osv, at jeg nå tenker på
pakkeliste, finner ut hva jeg skal gi vertsfamilien og bare tenker på de
små tingene. Som spansk på engelsk og å gå alene inn den store skoleporten
første skoledag i en helt ukjent verden.

Én måned til jeg begynner å skrive, på helt blanke ark det som skal bli
en egen kategori på bloggen og et eget kapittel av livet mitt.
Om én måned kommer tiden jeg kommer til å se tilbake på og si
"that's when everything changed".
 beautiful, girl, skater, skatergirl, summer, usa

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


The pusher


Four genereations

Hei alle sammen. 
Nå er jeg kommet hjem fra en kjempekoselig tur til bestemor! Det var mammi, lillesøster, fetter, kusin, onkel, tante, oldemor, bestemor og jeg, så det ble skikkelig reuninon, haha. Er der altfor sjeldent, og nå som sommeren er her er det kjempefint i hagen til bestemor. Der kan jeg i en liten tid late som jeg ikke holder på å vokse opp, løpe barbeint i det våte gresset og leke harn, leke gjemsel, plukke rips og spise (way too much) dessert før middag..  wii.Elsker soveværelse oppe, har litt svensk-inntrykk av det egentlig.. haha søttI just wanna live when I'm alive

let it beTeach me


17.jul.2011

Nå er jeg kommet hjem etter å ha vært ute å spist med Tina. I og med at t-banen ikke går helt til National nå, måtte vi ta trikken, tar litt lenger tid men syns det er mye koseligere enn bane, så det gjorde egentlig ingenting! Det var kjempeyggelig å se hun igjen, hun hadde kjøpt masse fint til meg og vi hadde en del å ta igjen, så det ble en veldig fin kveld♥

Vi satt ute selvom det regnet, og med pledd og varmelamper er det det aller koseligste.

Nå tror jeg at jeg skal ta et bad og lese det nye i MAG, og ta en tidlig kveld. Skal til Hadeland i morgen for å besøke bestemor osv, så må opp tidlig... 
 


On my way out

Er på vei til Aker Brygge for å være med Tina som jeg ikke har sett på altfor lenge..:-( i dag kom Sebastian innom og hadde med seg ny ruter eller modem ellernoe, ikke vet jeg, men han reparerte i alle fall nettverket! Tusen takk best ♥
Har fortsatt litt tid, så her er kveldens outfit. Ha en fin kveld:-)

Spørsmålsrunde

I dag har jeg jobbet, sovet i hagen og sovet enda mer i sengen min.. Nettverket er ikke fikset alikevel og jeg takler ikke å blogge fra denne pcen, så da tenkte jegå holde en spørsmålsrunde. Still spørsmål i dette innlegget, om det er noe dere lurer på såklart..:-) love.
Love.

I was thinking, maybe i'll never get married, because the best
feeling in the world is to fall in love and i want to do it over and
over again. But then it came to my mind; maybe that's what
marriage is all about; finding the guy you'll fall in love with,
every single night, each time in a new way?

#1 intuition

Quit your job,  buy a ticket, get a tan, fall in love, never return

04:04

Jeg er lykkelig fordi jeg kan. Jeg gleder meg til så mye, alle turene jeg skal på, menneskene jeg skal møte, antrekkene jeg skal bruke, musikken jeg skal danse til, bildene jeg skal ta. Jeg gleder meg til sydentur med bestevennindene mine, ett år i usa og jeg gleder meg til å stå opp i morgen i bare undertøy og hente meg en Ben & Jerrys til frokost og spise den i sengen mens jeg leser The Vogue Diaries. Jeg gleder meg til å starte mitt eget firma, gleder meg til å oppnå drømmene mine, gleder meg i det hele tatt til å jobbe for å få realisert alt jeg noen gang har ønsket. Jeg er lykkelig fordi jeg elsker å liste meg over stuegulvet når resten av huset sover, bryte av en brødskalk og ta med meg en flaske brus på hverandaen og se utover alle lysene, vite at så mange sitter våkne, noen alene foran pcen, noen i sengen med partneren, noen på nachspiel og noen som meg, som bare sitter på terassen, enda klokken er tre om natten, bare fordi vi kan.


Life is either a daring adventure or nothing at all

adventure, carefree, cliff, cliff diving, couple, dive
adventure, beautiful, beauty, couple, dream, dreamy


Every hour, happy hour

Jeg vil våkne iskald av aircondition under et kjempetynt laken tilsølt av minner fra gårkveld

vil tryne i venninnen min som sovnet på gulvet og aldri kom seg til sengen, på vei til badet, og bare bli liggende og le

vil gå ut på balkongen og slite med å holde øynene oppe, delvis pga den stekende solen men mest pga gårsdagen

vil ligge og se i taket, og lure på hvordan det ene og andre havnet der..

vil ta på bikini, hive et håndkle og noen euro i en stor bag, velge ut en ren sommerkjole, hatt og solbriller før vi leier en sykkel og sykler til supermarkedet hvor vi kjøper frokost og vann til 4.kr, spise med en hånd på vei til stranden mens vi unngår scootere, prøver å holde oss på sykkelstien, vinker til restaurantmennene, samtidig som vi snakker om gårsdagen, blir påminnet det vi har fortrengt, ler og tar pauser fordi en må spy

vil treffe nye, superharry, mennesker

vil lete etter nye veier, prøve å lese kart, diskutere og finne frem til slutt

vil være ute til solen står opp, gå hjem med skoene i den ene hånden og bestevenninden min i den andre, vil le og se på bilder jeg uansett vil ha glemt dagen etter og lurepå hvor resten av jentene tok veien

vil se lys blinke rundt meg, høre musikken dundre i ørene, synge med, høyt og forferdelig, inneklemt blant masse mennesker og danse i den grad det går så tett, vil være svett, og ikke bry meg, bare kjenne på å leve

vil snakke med mennesker jeg aldri har møtt, som om vi har kjent hverandre hele livet, vil sitte på fanget og være bestisser, og aldri møte de igjen

vil ligge på stranden og kjenne at jeg blir brun, drikke iskald cola og få panikk i vannet pga haier og krokodiller

vil gå i vannkanten bortover stranden, høre musikk fra de forskjellig beachklubbene, og møte "kjentfolk"

vil våkne opp med masse nye nummere og meldinger jeg ikke aner hvor eller hvem kom fra

vil klatre opp og inn hotellvinduet etter å ha blitt låst ute

vil spise lunsj med saltvann i håret, uten sminke og kjenne formen komme tilbake og planlegge enda en insane kveld

vil høre på høy musikk på hotelrommet stappet fullt av veninner mens vi byttelåner klær som ligger strødd over hele gulvet, og sengen, og verandaen, mens vi sminker oss, synger og søler før vi skal ut på et nytt eventyr
drunk, friends, kisssmytan, party, sex


Bilder fra livingdoll.coBilder fra livingdoll.com

Sweet disposition

Hallo!
Nå sitter jeg i sofaen hos pappa og er kjempesliten etter jobb. Prøver å finne igjen linken til hvor man bestiller time på ambassaden for å få rebooket så jeg kan være med på en hyttetur jeg har kjempelyst til..! Blir den siste ordentlige sammenkomsten før jeg reiser isåfall tror jeg, i og med at det er fryktelig mye jeg skal i slutten av juli-begynnelsen av august, men gleder meg bare kjempemasse. Er som sakt hos pappa nå så var så fint å endelig se igjen hundene mine, så gikk en liten kveldstur med de og utsikten her er så fin på kvelden..♥ Åå.. vet om to gutter jeg kommer til å savne hvertfall♥


 


My love

Nå sitter jeg i sofaen og somehow, har mamma nesten fikset nettverket, haha who knew.. 
Skal snart sette på verdens beste film som jeg etter å ha sett 4 ganger gav meg selv lov til å kjøpe.. Hadde en liten diskusjon med han i videobutikken da jeg spurte om han hadde sett den og han sa den var "ok", det er ingenting"ok" med den filmen... Sjekkliste for neste kjæreste: 1.Kunne se The Town med meg 100 ganger til. Vennene mine vet, desverre, like lite om bra film som han i videobutikken. Den overgår virkelig alt jeg har sett tidligere.. The Town ♥Bilder fra tidligere i dag.


In my California king bed, cover

beach, el porto beach, lifeguard tower, palms, sunsetbeach, friends, girl, summer, sunset
beach, girl, sun, sunset, walkin on the beachairplane, breath, egypt, jason mraz, love, quote
girl, love, miley, miley cyrus, the last song
Tumblr_li0viwqt0h1qe135ro1_500_large


Sammendrag

Ser jeg har fått ganske mange nye lesere i det siste og siden det nå ikke er lenge igjen før jeg reiser (1 mnd, 1 uke!!)  er det kanskje greit med en liten oppsummering både for dere og for meg..:-)


Jeg hadde ikke delstatsønske og havnet i staten Oregon, som ligger over California. Jeg skal bo i en ganske stor by, Hillsboro, og er dødsfornøyd! Kunne ikke vært bedre faktisk!!:-)

Her er litt nabolag som er i nærheten av meg:


Her er huset jeg skal bo i:Og litt inne i huset, her soverommet mitt:

Stue

Tv-stue


Kjøkken

Skolen jeg skal gå på heter Century High, skolens maskot er Jaguar og fargene deres er blue, black en silver! De har maaasse fag, film, 3D ART, Human Rights etc, og jeg aner ikke hva jeg skal velge enda! Og sånn ser den ut:


Vertsfamilien min består av et par på litt over tretti og en sønn på snart 3! De er utrolig inkluderende allerede, forbereder seg skikkelig og jeg har fått kjempegod kontakt med vertsmoren min allerede! De  spurte til og med om det var noen steder i USA jeg hadde lyst til å se og at de tenkte å ta meg med til California!


Bloggen

Hei alle sammen. Vi har utrolig mye problemer med nettverket hjemme nå, kjempeirriterende! Har som dere ser, endret masse på designet, og på min pc ser det veldig bra ut,  mens på den stasjonære, not so much. Men med tanke på at det er en Windows 1815modell ellernoe så får dere heller si fra om det ikke er brukbart på deres pcer..:-)

Nå sitter jeg på en kafé, foran den bærbare med islatte og musikk, selvom været er strålende utenfor. Planen var egentlig å ta litt fler bilder til vertsfamilien min, lese litt i favorittboken min og i min Student Handbook, men siden jeg hadde pcen i vesken og jeg ikke har internett hjemme ble cravinget litt for stort.. 

På siden av bloggen her er det nå tre linker hvor dere kan følge meg om dere ønsker, hvor jeg legger ut litt annet enn det som er på bloggen. På Weheartit, er det bilder andre legger ut, som jeg klikker inn til min profil, masse spesielt og fint!  Mens på Flickr, er det kun mine egne bilder:-) Forresten: Dere som følger meg på bloglovin, og bare går inn på et og et innlegg, ser ikke dette da det bare er på forsiden av bloggen:-)

Har tenkt mye på bloggen i det siste (ironisk i og med at jeg ikke hatt nettverk) for jeg har ofte tenkt på hvem jeg vil skal lese bloggen, om jeg i det hele tatt vil ha blogg og hvor personlig den skal være osv, for man vet jo at det alltid vil være noen som syns det er veldig teit osv. Og folk snakker, B-town..  Men uansett, det jeg vil frem til er at i forhold til USA også så kom jeg frem til at det alltid vil være noe som holder meg tilbake, noe som sier at jeg ikke bør dra, ganske mye faktisk, men det handler om å prioritere, veie ting opp mot hverandre. Og selvom det kan være flere negative enn positive sider ved noe så er det ikke bestandig antallet som gjelder, men hvor sterke de er. Og det samme gjelder blogging, jeg syns det er kjempegøy og tror det absolutt vil komme mest positivt ut av å go for it.
 

Å ha en USA-blogg burde ikke være så mye om og men, men jeg klarer ikke gjøre noe halveis, det er alt eller ingen ting, så nå har jeg bestemt meg for å prioritere bloggen en del, så håper det blir bra!:-)


Endrer på designet

Holder på å endre litt på designet, sånn at jeg får inn igjen meny og linker osv, så kommer til å være litt rotete en liten tid


Oss to i Oslo

I dag har jeg har tilbrakt hele dagen i Oslo sammen med lillesøsteren min♥ Været har vært kjempefint, har fått utsettelse på verdens fineste bok som jeg holder på å lese, og må bli ferdig med før jeg drar til USA, drukket frappe og shoppet litt. Da vi tok bilder fikk jeg spørsmål om jeg var en blogger.. haha, guess I am..:-) 

09.jul.2011

Hallo sweeties.
I dag har jeg bare ligget i sengen min og vært på kino med bestis, vi så Bridesmaids som egentlig var veldig bra, veldig morsom i allefall! Kommer til å savne disse kveldene når jeg flytter til USA..åå hjerte.


Direct me to the floor, and turn it up some more


Kesha.
True happiness doesn't mean everything is perfect, it just means you have decided to look beyond the imperfections


Fredag

I dag har jeg fått unnagjort litt! Fikk booket time på ambassaden den 4.august, noe som passer veldig bra da, som jeg har nevnt tidligere, de kan holde passet mitt i to uker (til den 18.) og jeg reiser den 19.! Så da håper jeg bare jeg har svart riktig og at jeg får visum! De avslår nemlig søknaden om man f.eks har skrevet æ,ø eller å et sted så gjelder å være nøye! hehe.. Har ryddet rommet og deretter spist middag med Marie på Fridays, lenge siden jeg har sett hun så var på høy tid med litt gossiping og planlegging!! wii ♥


08.jul.2011

I dag har jeg sovet litt, jobbet litt, søkt litt visum og spist litt jorbær dyppet i sjokolade. Litt ålreit, litt kjedelig, litt bortkastet.Close your eyes, scream

Wondering if everyone at some point will reach the feeling of living, like really being alive, or if it is just you, you and a handfull others whose been givin the gift of feeling. Everyone cries, everyone laughs, so sort of, everyone feels, but this strong feeling of not being only alive, but being so alive you can reach for stars, or at least feel the stardust on your skin, it's just unexplainable and it's rare. It's being so alive you're almost dead, it's the space inbetween, that only got room for some people. It's like being V.I.P, heaven. Mas

Hei allesammen.
I dag har vært skikkelig stressende, har holdt på med visumsøknaden i ca 7 timer..  Startet klokken elleve og internettet her hjemme ble ødelagt, så måtte sitte på den stasjonære som tar ca hundre år å bruke, endte derfor opp hos pappa og med god hjelp av verdens snilleste ble jeg ferdig til slutt. Visumsøknaden må være det værste vi har måttet gjøre, for å utføre den måtte jeg ha oppe instruksjonene fra Explorius, ekstrainstrukser på gruppen, søknaden til vertsfamilien min, DS2019, pass, en perm med info + hjelp! Er utrolig mye å fylle ut, alt om deg selv, familien din, vertsfamilien, passet ditt, tidligere kriminalitet, skolen i USA, sykdommer, tidligere besøk i USA, tidligere jobber og alt veldig detaljert.. 
Nå har jeg da igjen å få time på ambassaden, man kan egentlig ikke bestille time før 48 timer etter at søknaden er sendt, men jeg prøvde alikevel og det var én time ledig 04.august, og siden de kan holde passet i to uker, betyr det at jeg får det tilbake dagen før jeg reiser! Det hadde vært perfekt hadde jeg bare vært sikker på at jeg fikk den timen.. for jeg fikk ikke confirmationgreia men står at den er booket, og om jeg ikke får den er neste ledig 14.august og det går ikke når jeg skal reise 19. men, når det er i boks, er pakking det neste på listen. Og det, det blir sykt...:-)

Nå håper jeg på hvilepuls snart, rydder rommet, får orden på meg selv og sier opp jobben. Har også en del planer for bloggen, så håper det blir bra og mindre rotete...

Tonight we're going hard

I går var lillesøsteren min og jeg for å se Ke$ha live, vi var egentlig veldig slitne og ikke gira på konsert i det hele tatt men det var helt insane! Konserten var på Sentrum Scene som er ganske liten, men det gjorde hele konserten enda bedre, dere kan jo prøve å tenke dere stemningen når en stappfull sal tar helt av med sinnsyk lyd, lysshow, sinnsyk opptreden, stemme, dans og stil av Kesha. Hun var virkelig heeelt insane i virkeligheten, var ikke som å være på konsert men på en sykt bra fest sammen med henne. På scenen var hun crazy, løp rundt, med opprevne klær og sjuke dansemoves. Jeg kan faktisk ikke beskrive det, men har aldri følt meg mer levende. 
Under andre refrenget på Blow, når hun sang "This place are about to blow" tok det helt av, hun skjøt glitter utover hele salen, ALLE hoppet, skrek og sang med, var glitter og svette overalt, haha. S i n n s y k t.  Hun er iallefall min nye favoritt! Og dere som aldri går på konsert, dere går glipp av så mye!! åååhh...

Bare se på 1:35 så skjønner dere LITT av hva jeg mener:
What is your dream, your plan?

Gonna see the same sun rise in all different places, in different colours, with different people. I'm gonna witness one single item transform into such strange emotions, one million times, and lay completely different shades over the same world every single morning. And I'm gonna cry, every single time, she said. We laid down on the beach, with  sand in our hair, our shoes on the side, and tired eyes. She took my hand and smiled before she told me to close my eyes and even though we couldn't see, we could still feel it, the sun, the colours, the shadows, the fire red waves and warm breeze. She asked me what my dream was, I smiled.

coast, girl, lonely, magic, ocean, patricia
beach, boy, coast, couple, girl, love
aerial, asia, constantinople, eurasia, europe, haga
girl, pretty, sunrise, sunset, wateraugustana, boston, california, sunrise, sunset
cute, field, girl, hair, rainbow, skinny


she'll fly

Hei allihoppa.
8 timer jobb etter en uke på Kos var ikke barebare, er i tillegg generelt ganske stresset pga visumsøknaden jeg har utsatt og utsatt.. er visst helt forferdelig å få ferdig og ledige timer på ambassaden blir færre og færre, ææ.. Klarer ikke helt slappe av før den er ferdig. Så i morgen skal jeg til fotografen for å få riktig bilde til visumet, til banken for å få nytt bankkort og på kvelden skal jeg på Ke$ha-konserten med lillesøsteren min og det gleder jeg meg til! Blir med andre ord ganske opptatt fremover med å bli ferdig med visumet osv. 

Reiser om en og en halv måned...
advice, brave, broken heart, bye, cheer, coelho
alone, beautiful, child, childhood, cool, freedom
beach, fly, girl, landscape, nature
arm, birds, black, fly, ink, ring

 


It's a blacked out blur, but I'm pretty sure it ruled


Hei alle kjære ♥

Trodde jeg ville ha ca null lesere igjen uten blogging på en uke, men dere tar dere visst fortsatt et par turer innom hver dag så da tenker jeg dere er litt nysgjerrig på hvordan turen min har vært. Jeg sitter og snufser litt nå mens jeg hører på sangene "våre" fra turen, det har vært helt sinnsykt med tårer, latter, følelser og inntrykk. Det har gått kjempefort samtidig som det kjens så lenge pga vi har gjort så utrolig mye og det har vært et nytt eventyr hver eneste kveld. 

Jeg tror ikke jeg klarer å beskrive reisen, og alt kan jeg selvfølgelig ikke legge ut om på bloggen (hehe..), men det har virkelig vært helt utrolig. Bare følelsen av å være helt fri, sykle ned til stranden hvor vi lå hver eneste dag, på gammeldagse sykler med kurv. Kjøpe frokost på veien og snakke om alt som skjedde kvelden før, menneskene vi traff og stedene vi dro. Savner allerede å måtte løpe fra solstolen til vannet pga den brennende sanden, hive seg ut i bølgene, ligge på ryggen og flyte med.. 

Vi bodde litt utenfor byen så vi ble på en måte tvunget til å lære oss byen for å finne frem, noe jeg er veldig glad for. Vi leide scooter og kjørte rundt og endte opp i motsatt kjøreretning i alle enveiskjørte veier, og det er ikke noe du vil i Hellas haha... de eier jo ikke skilt, fartsgrense eller respekt, så det var litt av et adrenalinkick..

Første kvelden ble jeg også frastjålet kamera, mobil og lommebok hvor jeg hadde alle kontanter og kort (ikke et sjakktrekk nei) så det var en litt dårlig start, men i ettertid var det egentlig ganske morsomt i og med at det er så typisk meg.. Pga dette måtte jeg inn i fengselet(!) neste dag og det er noe av det ekleste jeg har vært med på. Det satt en haug menn inni en celle og rev i stengene og ropte til oss, de har jo antakeligvis ikke sett jenter på veeldig lenge. Politiet var også sånn tyisk politi man ser på tv med uniform, pilotbriller og veldig selvgode. Inne på politikontoret hang det bilder de hadde skutt på, inkl av en liten gutt og masse missingplakater og det var skikkelig ubehagelig.. Men jeg fikk en politirapport og det er ganske interressant å ha opplevd det egentlig, veldig anderledes fra Norge i alle fall..!

Vi var også på beachparty som dere MÅ dra på om dere skal til Kos, det er på Tarzan beach og er like vellykket hver gang. Vi var ca 300 stk der og man får gratis drikke, gratis mat og det er fakler rundt hele strandområdet, fyrverkeri, høy og bra musikk og utrolig stemning. Om dere har sett Charterfeber så har det hvertfall vært sendt der, hehe.

Det er så mye på denne reisen jeg aldri vil glemme, men det som gjorde kanskje mest inntrykk på meg var å sitte barbeint ved stranden og se på soloppgangen.. Havet var oransje/rosa og de få seilbåtene som lå der ute var som sorte skygger mens solen fortsatt lå bak fjellene og farvet hele himmelen i varme farver. Lyset var helt utrolig og alt så ut som et maleri av drømmer og kjærlighet.. Jeg tok bilde, men ikke med mitt kamera så kan vise når jeg får det.. Topper virkelig alt jeg har sett tidligere.

Jeg har alltid elsket å reise og det er jo noe jeg også ønsker skal være endel av jobben min i fremtiden, men etter denne turen ble jeg faktisk litt usikker. Jeg hadde elsket å jobbe med det, virkelig, men jeg blir så utrolig fort knyttet til mennesker og det var helt forferdelig å si hadet til alle på Gardemoen, det er mennesker jeg har vært med i en uke og har opplevd så mye sammen med, noen av de ble vi jo faktisk kjent med allerede på flyet og det er disse menneskene som har gjort hele reisen så utrolig bra, og så skilles man og kommer antakeligvis aldri til å se hverandre igjen.. Blir skikkelig lei meg bare av å tenke på det, haha..

Nå sitter jeg igjen med såre føtter, blåmerker og alle skopar jeg tok med meg, ødelagte.. men det er vel sånn det skal være etter wild trip til Kos? 

I og med at kameraet mitt ble stjålet har veninnen min alle bildene. Har kun noen bilder vi fikk etter tur på vannet, så kan jo lime inn det i mens jeg venter på bildene vi tok...

Vi har gjort så mye mer enn dette, men kan ikke skrive så mye om alt, om dere lurer på noe spesifik kan dere jo spørre på face. 

 


RSS 2.0
hits