I'm alive

Bare en kjapp tur innom for å si fra at jeg lever, ingenting er skjedd meg, sett bortifra 5 utrolige dager i California vel og merke!!:) Har masse å dele med dere men jeg kom hjem nå (midt på natten, natt til mandag) og jeg har en hard skoleuke foran meg pga jeg var borte tre dager for å reise, mye å ta igjen, så med andre ord trenger jeg SØVN. Snakkes snart honeypies
 
Gir dere noen smakebiter, gleder meg til å vise dere resten!


Smiler du når ingen er tilstede er du lykkelig

I dag tidelig hadde vi Powder Puff meeting, og jeg gleder meg SKIKKELIG til vi begynner å trene!! Powder Puff er altså en ganske stot event i året hvor junior og senior jentene kan signe up for Amerikansk fotball for jenter, vi trener noen få ganger før vi skal ha en kamp på selve stadioen ikke denne fredagen men neste, vi må ha godkjennelse av foreldre og det er ganske strenge regler for beskyttelse osv, selvfølgelig fikk vi alt dette printet på knallrosa papir, love!! Vi får også egne football t-skjorter (håper på rosa) og vi fikk velge nummer, vurderte å ta football kapteinens, bare for å være skikkelig klisjé men det hadde nok freaket han ut litt, haha. Også gjør det det hele enda morsommere at guttene signer up for å være cheerleadere, heelll yyyeaah! Gjør det egentlig mest for å få t-skjorten da, det må jeg inrømme, men det blir nok syyykt gøy, til tross for at jeg ikke kan en eneste regel i football.
Blondes vs. Brunettes Powder-Puff Football Game 2011

Også bestemte jeg meg for å sjenke meg litt appelsin juice ista.


 Ellers har jeg det fortsatt excellent (hahha prøver å variere måtene å si at jeg har det så bra for å ikke kjede dere.....).  Helt excellent!!

Her om dagen dro vi for å finne gresskar, noe av det mest Amerikanske jeg har gjort her!! Gøy selvom jeg var så syk at jeg måtte gå å ligge i bilen og vente.


Også har det kommet maaasse juleting i butikkene


Også har jeg kjørt bil


Og sett på solnedgangen


Tatt masse bilder av meg selv


Også prøvd å lete etter passet mitt, som er borte (nå kommer mamma til å bæde hahha), noe som er et problem i og med at jeg drar til Cali etter skolen i morgen LOL

 


Når du ikke trodde det kunne bli bedre

Herregud, så merkelig at jeg kan si det at "jeg ikke trodde det kunne bli bedre". Jeg har alltid vært hun som ikke trodde noe kunne bli værre, alltid, hele tiden. Nå ligger jeg hver eneste kveld i sengen og ser ut av vinduet, på himmelen, på stjernene, og føler at de alle skinner for meg. Jeg ser ikke lenger den mørke himmelen, men nettop ..stjernene, de lyse stjernene, det er en stor forandring. Jeg smiler og lurer på hvem som har sendt meg all denne lykken, hvem som har sendt han der oppe en beskjed om å bytte ut alle hindringene i veien min, med fantastiske mennesker, omgivelser og sjanser. 

Det er nå man ikke kan la vær å tro på skjebnen. Den dagen jeg gikk i bokhandelen og blikket mitt tilfeldigvis falt på boken som skulle forandre alt, boken jeg lot avgjøre om jeg skulle gjøre dette eller ikke, jeg la hele skjebnen min i en rollefigurs hender, forfatterens hender, noen ord, sort på hvitt. Og det var alt som skulle til. Jeg husker jeg sa at om jenten i boken reiste, skulle jeg også. Den kvelden leste jeg 70 sider, og på nest siste side reiste hun, og jeg gråt, fordi jeg var så lykkelig. Sånn visste jeg at det var det rette, og derfra gikk det bare oppover.
 


<3

318330_257615587607489_243735258995522_664549_1749225711_n_large


Homecoming videos


Homecoming 2011

herreGUD!!! Hele kvelden i går var over all forventning, det var mer enn jeg noen gang kunne håpet på!! Har ikke ord.......

Klokken 4 møtte jeg opp på skolen hvor jeg skulle møte de 35 andre jeg var på Partybuss med og jeg hilste på og ble kjent med utrolig mange nye som jeg bare har sett på skolen før, utrolig hyggelig!! Alle var utrolig snille! Vi kjørte ned gaten til Francis Park for å ta noen bilder før vi begynte "rullingen" for real! Etter all bildetagingen så rullet vi videre til restauranten vi hadde reservert, vi tok noen bilder foran vannet med fontene og det var såå fint der! De fleste bestilte litt "fin" mat men Josefin og jeg ville gjøre det helt Amerikansk så vi gikk for burgere, yeaahh!!


 Etter dette så varre tid for hardcore buspartying, haha hadde THE BEST TIME!!!Etter et par timmer så did we arrive the Homecoming Dance og det var såååå gøy!! Alle danset, det var sykt bra musikk, sjokoladefontene hvor du dyppet jordbær, banan, fritert iskrem osv!!! Aaah heaven!! Ble ganske schvett da, men er vel sånn det skal være.Da dansen var slutt var vi 20 stk og noen collegestudenter som ble invitert på Afterpartyet til the Homecoming Queen. Jeg satt på med Tim og stappet endel i baksetet hahha, det var syykt gøy! Vi ble enig om å ikke ta noen bilder der, så har bare to fra bilen!

Josefin og jeg bestemte oss for å sove hos meg så vi dro til Tacobell og kjøpte nattmat før vi crashed my place og vi ble liggende i sengen og prate såå lenge og bare være superlykkelige, haha! Vi hadde det syykt morsomt og lo til langt på natt, hahha. 


Homecoming var virkelig PERFEKT, det var som å leve en drøm og jeg har blitt kjent med så utrolig masse mennesker, fikk masse komplimenter for kjolen og alt og nå gleder jeg meg enda mer til å gå tilbake til skolen!! Wii

 


Go Jags!!!!windows down, screaming out, singing JC

First of all: Sorry for alle kommende skrivefeil, er ekstremt trøtt og orker ikke tenke så mye mens jeg skriver, og hvertfall ikke rette det.. Håper det går braaa


Aah dagen i dag altså.. har vært ekstremt lang.

Startet med at jeg måtte sitte barnevakt klokken 8 på morgenen, noe jeg ikke satt veldig pris på på min første fridag uten lekser... Etterhvert kom Kyra for å ta over litt og jeg måtte løpe frem og tilbake til skolen 3 ganger pga jeg trengte å få permission slipen min signert av vertsmor som ikke kom hjem fra jobb før kl seks på kvelde, før Car caravanen som var kl 4, og siden vi ikke hadde fax måtte jeg faxe på skolen og jeg en av gangene satt jeg der i en og en halv time og ventet på svar fra vertsmor.... Det var ikke bare ille da, jeg ventet i main hallen og det var masse folk der for å gjøre klart til Homecoming dansen, det var kjempegøy å se på og prate med de, så er på en måte glad for at jeg fikk se det også, hihi..:)

Jeg fikk til slutt lappen min signert før Kyra, Ethan og jeg gikk til Fred Meyer for å kjøpe noen ting til Megans bil. Vi bestemte oss for å sette Ethan i en av de store trillebilene istedet for handlekurv og hahahha det var umulig å styre den og første runde jeg skulle svinge etter Kyra da, så kjørte vi rett inn i en perfekt stablet hylle med tannkrem og ALT veltet utover hele gulvet ahahahha (Signe på Mix flashback Marie) Ethan og jeg klarte ikke slutte å le mens Kyra unnskyldte oss til mannen som måtte plukke opp alt ahha, så hun tok over og rundt neste hjørne kjørte hun rett inn i en shampoo hylle, heldigvis klarte jeg å redde det meste men jeg bre "keep going!! keep going!!" så vi betalte og gikk ganske fort haha...

Da vi var ferdig måtte jeg gå rett til skolen for å begynne å pimpe opp Megans bil og alle bilene var linet opp på en rekke og vi hørte på musikk og hadde det skikkelig gøy! Ja, jeg innser hvor råner dette høres ut....men forsvarer meg med at det ikke er wunderbaum og terninger vi henger opp men glitter, ballonger, poms og football klistremerker haha!


Vi fikk faktisk andreplass!! Hell yyyeeaahhhhDet var syyykt masse politi som møtte opp men det var visst bare fordi de skulle blokkere veien sånn at vi fikk kjøre i paraden, de stengte altså av gatene og alle biler måtte stå i kø mens vi kjørte, vi hadde det sykeste anlegget og sang og ropte hele veien vi kjørte bak footballbussen til homecoming kampen, i en lang rekke med våre SWAAAG cars. Definitivt et av mine beste minner!!

Yess med 2.plass så var det på sin plass å rulle til denne sangen. All we do is win win win nomatter what (2.plass som godt som å vinne!!), got money on my mind (vi vant et gavekort på 25$ just sayin I got cash$$$ bitches!!!) and everytime I step on in a buliding, everybody's hands go up (hvertfall alle pasasjerene i bilen) and they stay theeere!!Da vi kom frem var det tid for football kamp og i dag hadde vi fått utdelt footballguttenes drakter til å cheerleade i, wii:)
Siden det var Homecoming kampen vår var det kjepefint show!


Det var også kåring av Senior courten og er veldig glad på Jennys vegne, som vant! Det var veldig fortjent, selvom Kally også hadde fortjent det veldig! Så stolt av henne uansett:)


En veeldig vellykked dag med andre ord!! Nå er jeg så trøtt at jeg ikke vet hva jeg skriver, har en stor dag foran meg i morgen, min første og eneste Homecoming noen sinne, vil at dagen skal være perfekt. Desverre må jeg opp klokken 8 for å rydde to av badene + rommet mitt før vaskehjelpen kommer... Ææææe klarer ikke legge meg, sykt nervøs for morgendagen!!

Ja forresten så vant vi footballkampen!! Som betyr at we made it for playoffs!!! Stooooked:) Ahhh this has got to be the good life 


This is exactly where I'm supposed to be


what if the day you stay in, was supposed to be the best day of your life?

Hei alle sammen, har hatt en fantastisk dag!! Jeg var ikke heelt sikker på om jeg ville på skolen i dag pga det var Pep Assembly og Varsity cheerleaderne, danserne og football playerne måtte møte opp på skolen klokken 7(!!!) for å lære en dans til Pep Assemblien samme dag. Dansen hadde vi lært litt av før og den var skikkelig dårlig så var ganske misfornøyd haha.. Men jeg bestemte meg for å gå, det er en once in a lifetime opportunity og alle ser på football guttene som driter seg ut uansett, haha!:-) Så jeg tvang meg opp og kom meg til gymsalen da, og jeg var litt forsen så skyndte meg å ta på skoene og da kom et kjent fjes, ingen andre enn football captainen, og spurte om jeg ville være dansepartneren hans, haha awe. Så vi gikk sammen til fremste (!!!....) rad pga vi er seniors og vi dummet oss ut hele tiden begge to, haha, men det var en syykt morsom start på dagen!

Marketing var sykt gøy, blitt skikkelig glad i jentene jeg sitter med, og matteklassen kom jeg meg gjennom før det var tid for Assemblien. Det var veeldig gøy så er kjempeglad for at jeg møtte opp:):) Sånne dager får meg til å tenke på alt man går glipp av de dagene man takker nei til ting og blir hjemme...


My partner #32 and I...:)


I lunsjen satt jeg med tennis-fyren som jeg ble sittende oppe og snakke med i fire timer i natt, og vi hadde forsatt såå mye å prate om, veldig koselig:)
I strength and conditioning fikk jeg en ny venn, han er veldig søt og han lurte på om alle i Norge bare hørte på Black Metal, det hadde han hørt nemlig...haha.
Nå er jeg akkurat kommet hjem og må prøve å lage meg litt mat før jeg må løpe til volleyball kampen vi skal heie på i kveld! <3

Noen bilder jeg tok på veien hjemLove my schoooaaal<3


Upcoming

På fredag er det the homecoming game, på toppen av det hele er dette kampen som avgjør om vi går videre til play offs eller ikke. Om vi taper betyr det at det er min siste football game, som cheerleader, noen sinne. Sykt trist....

Fredagen etter er siste kamp men jeg reiser til Cali på onsdagen så den får jeg ikke med meg..
Når jeg kommer hjem fra California er det Halloween og etter Halloween er det allerede november!? Woow..
Tumblr_lndkftbzrg1qhlu4oo1_1280_large
Gleder meg så sykt til pumpkin carving!!
708fd3c9f59736a096299b7_large


I november er det thanksgiving og Sadie's dance og basketballsesongen begynner! Wii.Og så er det desember og jul da, og Winter Formal dance og plutselig er det januar og jeg er halveis i året!!
4205808430_f6b968679b_z_large263336889_de4e542e8e_z_largeTumblr_lo20apusou1qch3vso1_500_large

Har vært her i to måneder nå og tiden går så utrolig fort!!! Men jeg setter pris på hvert øyeblikk her, og kommer til å huske denne reisen, stedene, opplevelsene og menneskene for resten av livet mitt. Dette forandret alt.
 


20.okt.2011

Bare å spørre en jente til homecoming har de gjort skikkelig mye ut av i år, kan ikke vente til PROM!! 


Firework

Hei alle sammen! 

Åååh har det så utrolig bra akkurat nå, hele dagen har jeg bare gått rundt og smilt og følt meg så utrolig bra, ingenting bedre enn det!!:-)

Vet dere gjerne vil se bilde av vennene mine men vi tar ikke så mye bilder så er litt awkward om jeg plutselig skal dra frem kameraet, men skal prøve å bli litt bedreeee:-)

I går hadde vi homecoming assembly hvor hele gymmen var pyntet opp til temaet Phantom of the Opera som er homecoming temaet vårt. Vi skulle ha Homecoming court som er at tre par fra hvert klassetrinn, freshmen, sophomores, juniors og seniors blir presentert og nominert til å vinne prins og prinsesse prisen, de blir altså skolens royality, mens på homecoming football gamen blir dronningen og kongen utnevnt som da kun kan bli et seniorpar. På skolen vår er det den største popularitetskonkurransen og for å bli nominert må du være skoleflink, ha maasse school spirit (altså kle seg opp i silver black and teal på kamper og spirit days og støtte skolens forskjellig sporter). Parene hadde pyntet seg ordentlig (typ prom pyntet seg) og de ble presentert en og en om hva de ønsker i livet og hvilken person de ville møtt om de hadde fått sjansen, det var utrolig fiiint, amerikansk og overfladisk!

Av seniorene er en av bestevennene mine her nominert så er kjempespent på hennes vegne!


I dag har bare vært en sånn skikkelig perfekt high school film-ish dag. Vet ikke hvordan jeg kan beskrive det altså, men med skolebøkene mine i den ene armen, en cupcake i den andre mens jeg stresser bortover den lange hallwayen på vei til skapet mitt og hilser på alle kjente og stopper å prater med noen og har ingen anelse om hvem mange av de er, blir introdusert til nye mennesker før jeg unnskylder meg og må løpe videre, streve med å få opp lockeret og bytte ut bøker før jeg går og kjøper en kaffe og prater med noen av jentene i kantinen før first period. Den følelsen vet dere, når du føler du endelig er på det rette stedet, eller at du faktisk er hovedrollen i en film? Det øyeblikket du innser at drømmer kan bli virkelighet og at virkelighet av og til er akkurat som på film... Ville ikke byttet ut den følelsen for alt i verden.
Elsker alt sammen, hvordan vi samler oss rundt de fem-radede speilene på jentedoen og skyndter oss å gre håret eller ta på lipgloss før next period og man deler speil med jenter man ikke har snakket med før, og blir plutselig invitert på det ene og det andre, løper inn på councellors office for å levere noen papirer og avtale møte med rådgiveren.Og senere ha lunsj og snakke om homecoming (gleder meg SÅ masse) mens det er homecoming games i midten av kantinen!  

Har glemt å fortelle dere at det er endringer i homecoming planene. Jeg har ingen date lenger nemlig, haha.. Jeg ble invitert til å gå med en annen gruppe men det var ikke "room for your date" og daten min og jeg hadde en huge krangel så jeg takket ja (alt er fint mellom oss nå heldigvis!), og next thing I know er jeg på en partybuss med tretti fuckings seks (36) venner som skal gå sammen, kommer til å bli one heck of a night!! Er utrolig glad for at jeg ble invitert, det er ganske stort haha! wiii
Vi skal møtes 4PM utenfor skolen før vi skal ut og spise på en restaurant før vi ankommer homecoming dansen, super excited!!

Forresten, så mange her sier at jeg minner dem om hun blonde i "prom"?... haha vet ikke helt om jeg er enig, men tar det som et skikkelig kompliment vaffal! Har dere sett den?


<3


Confessions-Jeg har forsatt ikke lært meg myntene.
Jeg har bare brukt dollar og gitt myntene mine i tips og da det begynte å bli en hel del donerte jeg likesgodt alle sammen til brystkreft kampanjen.


-Jeg har forsatt ikke lært meg tlf nummeret mitt..
På alle klubbene jeg signet up for så var jeg sånn "heey i don't know my cell phone number, does my e-mail work??" heck yeaa!!

-Jeg har sett på tv én gang siden jeg kom
(x-box og netflix<333)

-Jeg går under navnene Caroline (Cærålain) Carolin (Cærålinn) Carrie, Catie, Carrol og Norway! 
Kjært barn har mange navn, her om dagen så sa jeg "Hey tennis guy" og fikk i respons "Hey girl who signed up for alot of sports this year" haha.

-Hver dag møter jeg minst to som hilser på meg og sier "Hey Caroline" som jeg ikke aner hvem er.. 

-Jeg har falt ned to trapper, kanskje ikke så mange, men det er hvor stort man gjør det som teller ikkesant
Ene fra et ølbryggeri/restauranten jeg var med vertsfammen + hele slekten og jeg falt ned hele trappen (som hadde glassvindu rekkverk, for en fin 3D effekt med tilskuere fra alle kanter) hele veien ned i baren. Way to make an entrance. 
Andre var ned trappene på tribunen da vi løp trappene i strength and conditioning, ja altså foran 30 av guttene og PE klassen, en ny smokin trenergutt og coachen!! Når jeg først skal gjøre det skal det gjørras ordentlig ikkesant 

-Jeg går forsatt inn på artige.no flere ganger i uken
........
 


Svar på spørsmål videoblogg

Her er del 1, del2 kommer snart, og ja jeg klarte selvfølgelig å legge til musikken feil... 


Statsvalg

Vet det er noen kommende utvekslingsstudenter som leser bloggen min, og tenkte jeg skulle si litt om områdevalg!

Men først og fremst, føler jeg var litt negativ i den første videobloggen da jeg sa at du ikke er garantert å få et bra område/familie og jeg tok kanskje i litt, jeg mente bare at man ikke bør ha for skyhøye forventninger og forvente at alt er som jeg har det.
Men når sant skal sies, en veninne av meg som også er utveksling går på samme skole som meg og hun har ikke kommet til en veldig bra familie (bl.a. en 40 år gammel sønn som forsatt bor hjemme) men hun har forsatt the time of her life!! Det er mye hva du gjør det til selv, men uansett om du er kommet til en liten skole eller en familie med strenge regler har du alltid sjansen til å spørre om noen vil finne på noe/ta deg med til steder og mulighetene er mange. Det er en fantastisk opplevelse nesten uansett, men for å være helt ærlig; å tenke at "om ikke vertsfammen og jeg matcher kan jeg bare bytte" stemmer ikke helt, de fleste områderepene er helt på jordet og det skal mye til for å bytte og er ikke en veldig hyggelig prosess, mange jeg har snakket med som har byttet har vært helt fra seg og mange får ikke bytte heller.

Jeg var preget av at mange av vennene mine har en hard time på utveksling, men mange av de hadde altfor mye forventninger. Jeg for min del hadde ingen forventninger, jeg var sikker på at jeg ikke kom til å få reise engang, så klarte ikke glede meg. Til og med på flyplassen tenkte jeg at flyet kom til å styrte, okey det tenker jeg bestandig når jeg skal fly, og nei det handlet ikke om at jeg er negativ men at det var for uvirkelig, for godt til å være sant. Men here I am, having the time of my life! Så kinda sier jeg at man ikke bør ha forventninger, samtidig som jeg selv kunne hatt skyhøye forventninger og gledet meg, og alikvel bli positivt overrasket. Gode råd her ja...


Når det kommer til statsvalg vet jeg at mange vil velge Cali eller Florida, noe jeg forstår veldig godt. Men husk på at det er maaange som velger f.eks Cali, altså;
1) de er mer vant til utvekslingsstudenter og det er fler der, altså er dere ikke såå spesielle. På mer småsteder er det sykt gøy når det kommer en "ny" en og man er plutselig midtpunktet, jeg bor ikke på et sånt lite sted, men noen utvekslingsvenner har denne erfaringen, veldig gøy! Og du får ikke den typiske Amerikanske opplevelsen der, men noen vil selvfølgelig ha Cali-opplevelsen. Just saying:)
2) Det er vanskeligere å finne vertsfamilier til alle, siden det er så psycho mange som drar dit, som er kvalifiserte.. Dette gjør også at mange havner i nesten ghettoer med masse drugs og gjengmiljøer. Noe som igjen ikke bare føler til utrygghet, men strengere regler og innetider av vertsfammen.
3) At de ikke har "årstider". Altså jeg skjønner nå som høstværet er her og vi i Norge som er vant med kjølige sommere, hvordan Cali med sol hele året kan være fristende, det var det for meg og. Men jeg hadde aldri overlevd, etter to dager i kokvarme NYC skjønte jeg at det ikke var noe for meg!! Svette hver dag til og fra skolen og på fritiden, mens skolen ofte er iskald av airconditioningen. Og jeg tror ikke jeg hadde taklet et helt år med sommer, jeg liker høst og vinter osv, og året kan også virke mye lenger når det hele er én lang sommer, enn når du har "årstider". Jeg hadde ikke taklet det tror jeg.

StAng Oregon, så har ALLE jeg har snakket med som er i Oregon, DØDSfornøyde! Jeg har sett store deler av Oregon og jeg tror uansett hvor her du kommer, vil du få det kjempebra. Nå bor jeg på et av de finere strøkene vel og merke, men Oregon har så ufattelig mye å by på. Om jeg noen gang får en datter eller sønn som vil på utveksling vil jeg definitivt at de skal reise hit, om de selv vil såklart:)
Det er litt varmere enn Norge og vinterene har mye regn istedet for snø, men trærne skifter farve og det passer meg fint. Jeg kan ikke sammenlikne med så mange andre stater, men fra en blogger til hennes lesere; om jeg skulle valgt stat nå, ville jeg uten tvil valgt Oregon -i viten om at jeg kunne havne et annet sted enn nøyaktid her. Jeg vil selvfølgelig ikke garantere et superbra utvekslingsår bare fordi dere velger Oregon, men åh, Oregon er virkelig en "gjemt" perle..<3 Skal så sykt tilbake hit!!


Homecoming kjolen min

Siden dere har vært så utrolig støttende de siste dagene og lagt igjen verdens fineste kommentarer skal dere få se homecoming kjolen min:-)


Ryggen er sort of åpen, men glemte å ta bilde bak, hva syns dere?
Øøøøø ble plutselig veldig usikker...... føler at alle kommer til å ha stroppløse superkorte kjoler, dfjksf

EDIT: Kjolen er mørkeblå/marineblå og belte og skoene er sølv 


Autumn in Oregon

Til tross for at det var over 25 grader vel og merke..
 


Morgenstund har gull i munn

Dette har vært en skikkelig lekse-helg, dere. Og jeg vet ikke hva som går av meg men det gjør meg egentlig ingenting, liker faktisk å holde på med det nå. Spesielt siden vertsfamilien min kjører meg til koselige kaféer osv hvor jeg får konsentrert meg skikkelig.

Klokkener nå 12:15 og jeg sitter i sengen og har akkurat skrevet en litt under 1000 ord lang historieoppgave om American Style Imperialism, og jeg har ikke engang spist frokost eller kledd på meg! Dette er en oppgave jeg har gruet meg til lenge, som jeg har prøvd å starte på flere ganger, men aldri klart å komme ordentlig i gang, så kjens veldig bra å ha fått det til, endelig!
Jeg har altså i helgen svart på 110 historie spørsmål, skrevet to papers. Jeg mangler forsatt 14 spørsmål og en skriveoppgave så skal vel jobbe med det i dag.
I går ble jeg plukket opp av vertsfammen for å dra på en restaurant mannen til verstfars søster eier med heele familien. Det er en typ bryggeri hvor de laget ølet osv selv, og det var utrolig god stemning, service og mat!! Tror det er den beste retten jeg har spist i hele mitt liv. Bestandig når jeg er på restaurant er det noe jeg ikke liker og lar bli igjen, men jeg spiste hver eneste bit på tallerkenen (ja det var grønnsaker der..) og det var lagt opp så utrolig delikat og porsjonen var helt perfekt. Også var selvfølgelig servicen utrolig bra, spesielt siden vi satt med han som eier det hele, haha..:-) Et veldig fint avbrekk fra leksene mine. Jeg fikk til og med en t-skjorte! Wii


Night Time

Vi kjørte veien med ganske dårlig utsikt, men her er vaffal et lite innblikk av Oregon night time.
Og sangen på min forige videoblogg, som mange har spurt etter, er Avril Lavigne - Wish You Were Here


15.okt.2011

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i sengen min omgitt av masse rot, det er i tider som dette det er greit å ha en blogg som unnskyldning for ikke å rydde..:-)

I går dro jeg kjøpesenteret sammen med Marissa og Rachel for å se på Homecoming sko.

En liten smakebit på hva de skal matche.. Tror jeg har gjort en gaanske god jobb.


Etterpå gikk vi for å spise lunsj, og på kjøpesenterene her så er det ikke sånn en restaurant her og en restaurant der, her er det en hel sirkel med restauranter også er det sitteplasser i midten. Høres veldig merkelig ut men er veldig stilig og praktisk! Jeg endte opp med Subway<3 Og får å sitere Marissa "She's eating bacon AND cheesecake, she candefinitly stay" haha.
 
Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å jobbe med historie, som jeg sliter veldig med, på en fredagskveld, selvom jeg var invitert med på andre planer. Målretta!! Så jeg gikk til Baskin Robbins, kjøpte meg en is/hot chocolate fudge/oreo/krem. Litt kleint siden hun i kassen bare "Heyy you go to Century, right?" og jeg bare "yeeah.." og hun bare "Cool, I've seen you arround, you're a cheerleader right?" haha, litt creepy.
Men jeg fikk gjort utrolig mye, nå mangler jeg bare 2 oppgaveark og en innlevering, så da har jeg planer for i dag og..


Det var ikke bare kjedelig da, jeg møtte på Tim og vennen som jeg ikke husker hva heter, igjen og etterhvert kom vertsmor og resten vfammen og vi handlet, spennende detaljer altså.. Så etter litt grocery shopping gikk jeg tilbake og jobbet videre... 
 
I dag tidlig våknet jeg av at postbilen var her og jeg vet ikke hvorfor men jeg bare visste at det var til meg, så jeg løp inn i The Man Cave hvor Ryan (overraskende nok) og vertsfar var og bare "Someone need to open the door!! It's a package for me and I don't know if I can sign it!!".

Aah ble såå glad, takk mamma!!

Det var først og fremst for å sende noen klær jeg manglet, jeg gjorde nemlig den feilen at jeg bare tok med chilleklær hit fordi jeg har hørt at Amerikanere bare går i shorts og t-skjorte og slipperser, og mange gjør det, men men her er det litt "viktig" å pynte seg og litt sånn, såå da fikk jeg sendt over noen kkær..:-)
MAG og sjokolade og maat<33

Også kom vertsmor med en liten gave også! CHS sokker!! Lovelyyy


Så nå sitter jeg altså og spiser ristet brød med mårpølse eller hva deter og drikker appelsingjuice, yummiii. Men nå må jeg rydde ferdig rommet så jeg kan forsette med historie, motiverende sant?..


The "What Next"

I've always been a "what's next?"-type of girl, I've always been dreaming, imagening and hoping, and I just realized, that's what saved me. I quote Shaun Parker:

"When I'm talking to someone who is discouraged or depressed, I tend to say, 'Don't let yourself be in this moment,' 'Try to think instead about the possible future and try to be literally pulled by that future. Imagine something that you would like to achieve.' " In any moment of the present, we are buffeted between the lived past, about which we cannot do anything, and the future, the 'what next?'


It's such beautiful and important words, what's scary about it though, is the chance of just focusing on the "what's next", to forget living in the present, in the good present too, especially. Luckily, I am aware of it, so I tend to dream, plan and make my future rather than going through hard times, the hard times will pass and I will be here, present, when they are. Be greatful for those happy moments, and be here when there's no place you rather would be, appriciate the times you laugh, the people who makes you laugh, and in your redicously laughter. I'm present just walking in the rain , looking arround me and just simply be aware of the greatness I'm honored to be surrounded by. I've found the perfect balance, I am lucky.


Going through some hard days here have given me time to think about my future, again, my what next. And I am not sure, I've been thinking of finishing highschool and what University I want to attend, when and where I would find an apartment in Oslo, but then I played with the thought of having a job while finishing highschool, save up some money and work for a few months after I've graduated and take a year off, rent an apartment some where amazing in the world, and just for maybe two or three months -live, live and write. Maybe take a writing class, or photographing class. You know, just be me, be inspired -and inspire. And for the rest of the year, before I go to college, go where the wind takes me. Proove that destiny exists.

I always thought I needed to do school somewhere to be able to travel right after highschool, and most people would, and should, but I'm not most people, someone has to be the one to do those crazy stuff everyone later wished they'd done. 

And suddenly, my small problems didn't seem so important anymore. 

 

 


Dancing when the stars go blue

Jeg som ante fred og ingen fare... iløpet av EN kveld er alt KAOS, highschool drama is 'bout to break down!! Omg, dette kommer til å bli étt..interressant år.
 

Nåvel, i dag hadde vi ikke trening så jeg gikk til skolen for å øve på homecoming assemy-dansen og det var sinnsykt gøy å ha hele stedet for seg selv, med gamle russesanger på dundrende anlegg, haha.. Jeg filmet for å vise litt av dansen, vil dere at jeg skal legge det ut?:-)

Her tilbringer jeg altså masse tid hver dag:Også her er det vi trener strength and conditioning for det meste:

Man kan altså komme på skolen før/etter skoletid å trene i de forskjellig hallene/treningsstudio..:-) 

Da jeg var ferdig med dansingen bestemte jeg meg for å ta litt bilder av skolen:-)

Sorry for dårlig bilde men her er kantinen da


Og elsker hvordan alle veggene på skolen er fylt opp med spirit plakater og news paper articles. We got Swaaaag!!

Her betyr disse artiklene veldig veldig mye pga scholorship muligheter.

Strength and conditioning læreren min!Fine stedet<3 Elsker å være på skolen på kveldstid, guttene er på football fielden, mens noen trener soccer og andre baseball eller tennis, bandet øver og man kan høret koret inne som øver..  USAA<3

Beste skolen, til tross for dramaaaa.

Nå skal jeg straks legge meg, og forresten så er jeg ganske sikker på at videobloggen min er lagt ut fredag/lørdag!!:) Love you all


Budstikka

Fikk tilsendt en kopi av artikkelen om meg og de to andre på mail i to deler, så for dere som ikke har sett det kan dere jo lese de her..:-)12.okt.2011

Tumblr_lswnv4ohxd1r4106ao1_500_large


12.okt.2011

Hei alle sammen!
Dagen i dag har vært myye bedre, tuuusen takk for alle de fine kommentarene, betyr veldig mye for meg!! Jeg våknet i dag tidlig med panikk og bare "Herregud jeg må slette innlegget jeg la ut.." men så så jeg alt det fine dere skrev og bestemte meg for å la det bli, tusen takk:-)

I dag tidlig var jeg på mitt første DECA møte og det virker så utrolig spennende, dette er nok klubben jeg vil forsette med. Vi skal konkurrere først bare local så videre til state championship osv, og det handler om "expanding your network". Selve konkurransen er om du foreksempel har fashion marchendising (aner ikke hvordan man staver det) så får du en oppgave om f.eks hvordan promotere ditt eget merke best mulig osv, og du har ti min på å skrive ned stikkord før du skal holde en tale/overbevise dommerne om at din salgsidé osv er best, blant masse annet spennende, også må vi se profesjonelle ut, hihi.. og vi skal bo på hotell og ha masse field trips osv, spennendeeee:)

Ellers har jeg forsatt maasse lekser, og har egentlig ikke tid til cheerleading AT ALL, men det er så gøy så må nesten ha tid til det....:) Men altså, historie er så sykt vanskelig, jobber med det hver eneste dag, har ALDRI jobbet så hardt med et fag før og alikevel har jeg C(!!!!) i faget, sykt demotiverende.. Og jo, HERREGGUD, jeg hadde over 600 inne på bloggen min i går?? hææææ......

Men anyways.. i lunsjen i dag, da jeg sto i kø kom en fremmed ganske så kjekk kar bort til meg og bare "you're Caroline right?" og jeg bare "yeaah...:)?" og han fortalte at han kjente meg igjen fra da jeg hadde skrevet meg opp for tennis som spring sport, og at han gjerne ville ha meg med på laget siden han var Varsity Captain osv, åå da ble jeg så glaad:-):-) Så vi stod og snakket litt og gleder meg å bli bedre kjent med han..:) Ting blir alltid bedre!

 PS. I morgen (i dag for dere) er det en artikkel om meg og to andre bloggere i budstikka, litt nervøs... hehe:-)


 


...videoblogg

Okey den var egentlig mye lengre men jeg holdt på å begynne å gråte... Men ikke misforstå dere, jeg har det fortsatt UTROLIG bra!! Hadde bare en veldig tøff dag og har med å gjøre at jeg ble veldig satt ut tidligere i dag da noen norske jenter som egentlig bestandig har vært imot meg, tok kontakt og jeg først trodde det var for å være hyggelig, men de igjen bare prøvde å dra meg ned. Det er ganske hardt selvom det ikke er noe å bry seg om og sier mer om dem enn om meg, men jeg syns det er vondt at noen jeg ikke engang har kontakt med tar kontakt bare for å ødlegge at jeg har det bra, bare fordi de syns det er morsomt.. at mennesker kan være sånn er helt ubegripelig.. men in the end of the day så er det de som hver eneste dag går inn og leser om mitt liv, og ikke omvendt...:)

Også blir jeg litt lei meg når dere blir skuffet over at jeg ikke har lagt ut video osv, jeg mener, alle andre bloggere ville nok bare sakt jaja den kommer når den kommer, men jeg bryr meg om hver og en av kommentarene og prøver virkelig å gjennomføre hvert eneste ønske som kommer på bloggen, setter utrolig stor pris på alle sammen. Men derfor blir jeg nok aldri en toppblogger, fordi jeg bryr meg for mye om alt sammen, hva hver og en av dere mener og synes. Men her har dere hvertfall ett litt annet innblikk i hvordan jeg kan være.. vet ikke helt hva mamma osv vil syns om at jeg "put my self out there" like that, men alle har dager hvor man er litt trist og jeg vil  aldri bli en av bloggerne som sier alt er bra når det ikke er det.

Så ja, dette er kanskje sårbart for meg haha.. <3 ender nok med å slette den i morgen, menmen..:)


Coca Loca

Har hatt en stråålende dag, i dag! 
Da jeg stod opp dro hostmom og jeg ut for å kjøpe homecoming kjole, men først dro vi til KFC wii!! Hun visste jeg ville prøve det og siden hostdad ikke liker det så godt så tok vi turen i dag og vi tok masse bilder hahha.. men med hennes iPhone. Elsker hvordan jeg bor i America og har bare spist junkfood 3 ganger... Lite vits å komme hit da ass, spiste mer junk i Norge. Og jeg skal slutte å skrive om at jeg går ned i vekt hele tiden men nyter det mens det varer!!! Skal bare påpeke at den nye buksen min jeg kjøpte for tre uker siden ikke passer lenger og jeg hakke brukt den engang, så hvis noen vil  ha en real slengbukse for free og akter å betale portoen; it's all yours!!!

Haha fader ass, visste ikke at menyene var SÅ store, så fikk et svært kylling lår og en svæær kyllingklump og potetmos og mac&cheese og rundstykke, alt fritert såklart

Så bar det videre til Washington Square og dææven there is a god!!!


Da vi kom inn og gikk ned rulletrappen kan jeg sverge på at jeg trodde at jeg sto i rulletrappen ned til himmelen... Det var stooort og hvitt og sminkestands overalt, sånn som på tv vet dere. Det var pene sminkører og parfymesprayere overalt og det var bare breathtaking.. Jeg ville gjøre øyenbrynene mine hos en av de, men hun sa at brynene mine var så utrolig bra gjort fra før at hun ikke trodde hun kunne gjøre de noe bedre, wow takk!! I Norge ville de vel bare ødelagt de litt og tatt betalt x5 det jeg ville betalt her... ÆRLIGE mennesker dere...<3

Kjoleshopping gikk bra, endte med en veldig enkel og klassisk en, litt skuffende pga det ikke er en typisk homecong kjole, men skoene kommer til å gjøre hele antrekket....:-) Og mamma er den eneste som har fått se den, og hun syntes den var DELIKAT hahhaha.Vertsmor og jeg gikk og kjøpte is som var sånne bittsmå sammensatte kuler, wii. Vi hadde rett og slett en girliedag med masse girlietalk, og det var superkoselig!!


Jeg shoppet også litt annet enn kjole, det kan dere få se i morgen. Etter noen timer shopping møtte jeg daten min ute, han  ville komme hit og møte vforeldrene mine men da freaket jeg ut og dro han med meg til Tacobell istedet hvor jeg spiste en DEL og han ikke spiste noe hahha og ja, tipper vennene mine ler nå, som vet hvordan jeg ser ut  når jeg spiser hahhha æsj. Men vi hadde det gøy da, vi var sammen i noen timer og han fulgte meg hjem da det var mørkt..i regnet, aw...:-)


Også møtte jeg Tim, som jeg ikke har sett siden ferien, siden jeg møtte han gjennom Kyra og Kyra og Tim krangler og siden jeg ikke har nummeret hans så var det litt vanskelig, men jeg ran into him og følte meg skikkelig Amerikansk da vi hadde pratet og jeg måtte gå og jeg bare "Hey save your number on my phone so we can kick it some time" yeeeahhh, score. neida, men nå må jeg sove, skal være på skolen 07:45 i morgen fordi jeg trenger tutoring i history, dere vet, keepin it real. Natta<333


Nei forresten, gikk jo tur her om dagen, etter skolen til Insomnia. Og jeg hadde ikke kartet mitt med meg og gikk meg vill i 5 min til jeg kom ut av skogen og fant ut at veien jeg hadde gått 10-15 ganger med kart var helt feil vei og tok sånn 10 min lenger enn denne!! HAHA kart ass. Men herregud jeg elsker ELSKER Oregon, alle utvekslingsstudenter DRA hit!!! Snakker mer om det i videobloggen.

Hvor andre steder finne du en såå fin utedo?? med nedtrekker og speil og lys og vask?? Ikke på Kalvøya hvertfall, just sayin

Forresten, tror jeg skal bli designer og forresten igjen, klokken er 09:45 i Norge, hvorfor har dere allerede vært inne på bloggen min 105 ganger??? hahha creepy!!!


Seriøst

Okey vet dere hva, når dere (mine norske venner og spesielt ikke-venner OG VENNER AV LILLESØSTEREN MIN) begynner å legge til de amerikanske vennene mine så er det utrolig flaut. Da får jeg heller la vær å nevne navn, herregud.. Vet noen syns det er ok, men jeg syns virkelig ikke det er passende, skikkelig kleint. null homecoming kjole-bilde eller videoblogg på dere i dag. wtf
pardon, what the fuck, wtf
 


Friday Night Lights

Hey
Har hatt en fin dag, jeg skulle visst ikke handle kjole før i morgen, i dag skulle nemlig vmor og vfar på football kamp så jeg skulle være barnevakt for Ethan! Jeg var kjempetrett og klokken ett fikk jeg sms fra Ryan som lurte på om han kunne komme over å hjelpe, noe som selvfølgelig var helt greit..haha:-) Så da han kom var vi litt sammen før jeg gikk og tok en powernap (haha ja kjempehøflig å la han bli igjen med Ethan) men han fåreslo det siden jeg har vært så stresset med lekser osv i det siste og da jeg våknet hadde han til og med fått Ethan til å sove litt (DET er godt gjort) så da var det bare vi to, så da ble vi liggende på gulvet (wall-to-wall carpet
♥) og se på film og prate. Elsker at de to har så god kontakt, er så utrolig søtt å se de sammen, blir så glad av det!!:-)

Da vi vekket Ethan så lå alle tre på gulvet og så på Cars for sirka hundrede gang og det var kjempekoselig, selvom jeg og Ryan har litt (veldig) konkurranse om hvem Ethan liker best, men jeg vant altså! Er jo trossalt "søsteren" hans..
♥ Etterhvert gikk vi ned og Ryan lagde middag, mens jeg ryddet stuegulvet før vertsforeldrene mine kom hjem. Da var vi alle sammen litt oppe i tv-stuen før vertsfar kjørte Ryan hjem..:-) Haha vi har det veldig morsomt sammen alle sammen, og vertsmor sier jeg og Ryan er akkurat som to søsken for vi "krangler" foran alle sammen og diskuterer og ærter hverandre hele tiden, haha aw..♥ Og jeg DIGGER vertsforeldrene mine, og jeg lo så jeg nesten ikke kunne puste da vertsfar kalte Ryan en "PLAYAHH" haha hjelpes..

Senere gikk jeg en tur og handlet inn masse godteri og la meg i sengen og så på en episode av Awkward (BESTE serien!!) før jeg bestemte meg for å prøve ut en ny serie, eller den er ikke ny men jeg har ikke sett på det før, Friday Night Lights og likte det sååå godt! Definitivt min nye favserie etter Awkward 


Og ja i går var det jo football kamp og vi vant, så det var braa! Jeg har hatt lite tid til å øve på cheersene mine nå så jeg gjorde maasse feil, men hadde heldigvis Anthony ganske langt fremme på tribunen som heiet mer på meg enn fotballspillerne og hjalp meg, selvom jeg tror han forvirret meg mer enn han hjalp meg haha..
 Og herregud siden det var Hillhis homecoming game så hadde de band osv og vi cheerleaderne har visst en dans vi gjør når det kommer musikk, som jeg ALDRI har sett og ikke ante noen ting om, såå da sto jeg der da foran hele publikum og skjønte ingenting, så når jeg skjønte hva som foregikk tok jeg det på sparket og improviserte med robotdansen osv hahha herregud.. those memories..:-) Fikk hvertfall publikum pumped up og det er jo det som er meningen, er det ikke? Coachen derimot tok meg til side etterpå og lærte meg dansen, FORAN alle... once again, those memories..

Jo, og det SØTESTE skjedde herreguuud!!! En gutt skulle spørre en jente til homecoming og ville ha vår hjelp så før kampen øvde vi inn et cheer og han hadde laget en stor poster med "HOMECOMING?" på og i third quarter så sto han inni ringen vår og vi ropte det vi skulle og fikk hele publikum med før han "hoppet" ut og holdt opp skiltet og spurte jenten til Homecoming og hun bøyde seg ned fra tribunen og skrek jaaa, jeg begynte nesten å gråte, såå glad for å være en del av det!! wiiii:)

Etter kampen ventet Shane og Richardo på meg fordi vi skulle kjøre sammen hjem men jeg måtte løpe ut på banen for å gi Nico en klem og gratulere han, det er seriøst det beste! Når vi vinner og det er bekmørkt og lysene lyser opp banen, og jeg leter gjennom menneskene og football spillerne til jeg ser han og løper bort og hopper opp i armene hans, haha han er best♥ Så  prater vi litt før jeg løper av igjen og finner igjen de som venter på meg haha.. Møtte også Anthony der som introduserte meg til vennene hans så det var veldig koselig!

I morgen skal jeg da altså finne homecoming kjole og hvis jeg har tid være med homecomingdaten min på kvelden..:-) Fant ut at Sadiedansen (hvor jentene spør guttene til dansen) er allerede om en måned, og jeg spurte daten min til homecoming (som er ganske stort når en jente gjør), så jeg har påenmåte allerede gjort det haha.. Det er kanskje ikke så normalt men han er den jeg har lyst å gå med og var så redd for at noen andre skulle spørre han og han skulle si ja, så jeg tok saken i egne hender!! Var syyykt flaut men han sa han "would love to go with me" og at han ville spørre meg men var så redd for at jeg skulle si nei siden jeg allerede hadde sakt nei til 3 gutter. Så nå er jeg ganske nervøs siden på neste football game ellernoe skal vertsforeldrene mine møte han, haha æææ!!

OG forresten fikk jeg A på prøven min i matte!!! jeg hadde bare to feil ut av 45, og da jeg fikk karakterkortet viste det seg at jeg har 6 6ere og en 5er i matte, jeg kan ikke tro det!! Men har jobbet superhardt for det så er glaaad:-):-) Historie og Law er forsatt veldig vanskelig, men det er samme lærer jeg har i begge fagene og de hjelper meg masse, hjelpelæreren tar veldig godt vare på meg og jeg introduserte faktisk hun og vertsfar på footballkampen, hun kom for å se meg, såå søtt!! Love Americans 
♥ Nååå må jeg virkelig sove, lovelove 


<3


Today's outfit

Jeg har forsatt ikke fått den rette drakten, så har enda den litt dystre og mørke..haha.


Nå skal jeg ta meg litt frokost og gå til skolen! Vi har den største football matchen  i kveld mot Hillhigh som er fiendene våre, alle har gått crazy på e og det er masse diskusjoner og "krangler", men jeg er ganske sikker på at vi har seieren inne! Det kommer til å være fullsatt tribune, og jeg gleder meg. 
 


Invincible

Jeg har så mye jeg vil si til dere, jeg må bare finne de riktige ordene, og jeg vet ikke om det vil komme snart, om det vil være et bloginnlegg, en video, en novelle, en film, eller en bok. Det handler om følelsen av at man er ment til å gjøre noe mer med livet sitt, jeg lærer om en mann i engelsken nå, som har nøyaktig den samme følelsen som jeg, og han gjorde det stort. Og det skal jeg også, ikke fordi han gjorde det, men fordi jeg også kan det. Fordi det er meningen.

Jeg tror den følelsen jeg sitter med nå er noe helt eget, ikke at ingen andre har den, bare at den er veldig sjelden, og at mange ikke finner den. Jeg tror på at denne lykken er bedre enn den følelsen av lykke mennesker som alltid har hatt det bra, har. Det er når man kommer til et punkt hvor man føler at man gikk gjennom alt det vonde for en grunn, at man ble satt på en prøve og at det er meningen at ikke alle skal bestå den, og at mesteparten ikke engang får sjansen til å ta den, mens andre har den fremfor seg men velger å ikke ta den. Men at de som består den, har noe helt eget, de har fått sjansen til å gjøre noe spesielt, og de vil.

Det er en følelse hvor man ikke lenger eier hat eller anger for hva man gjorde feil, eller for hva andre gjorde feil i mot deg, alt som har vært urettferdig og årene man har brukt så mye tid på å angre på hvordan man gjorde alt, kveldene man gråt og gråt og trodde det aldri ville ta slutt, det er det øyeblikket man plutselig setter pris på alt dette, alt handler om, det øyeblikket hele livet handler om. Det tidspunktet du skjønner at alle tårene og feilene du gjorde ledet deg til akkurat dette øyeblikket, at alle de "gale" veiene du tok, egentlig var de helt rette. Når plutselig veien skifter retning og man skjønner, eller velger å tro, at det var en grunn for det, at alt dette har gjort deg sterk, uovervinnelig. 

Conceptual%2cnature%2cscenery-1d9e05219e92f0d0110bf502a13ab3a8_h_large
Tumblr_lsmis3mesq1qenie5o1_500_large


Homecoming

Hei alle sammen!
Først og fremst må jeg bare si at jeg ble superoverrasket over alle spørsmålene deres, hadde aldri forventet såå mange, men skal svare på hvert eneste! Bare si fra om det er noen som ønsker spesielt enten videoblogg eller ikke videoblogg, sånn det ser ut nå så blir det videoblogg, myye lettere for meg, enn å måtte skrive ned alt!


Nå sitter jeg på Insomnia, caféen jeg fortalte dere om i går. Jeg sitter ved vinduet og drikker en large mocha coconut frappe med whipped cream og en toasted bagel. Utenfor regner det, og jeg er superlykkelig.  If someone would ask me about going as an exchange student, right now, right this moment, I would say go for it. And if they would reply "what if it's going to be a disaster, the worst thing I've ever done" I would look them in their eyes and say "but what if it's going to be the best?"


Tenkte jeg skulle fortelle litt om homecoming, selve dansen er 22.Oktober, men det er allerede stor ståhei og homecoming er ikke bare homecoming dance, som jeg trodde. Det er Homecoming week hvor hver dag har forskjellig temaer man skal kle seg opp i, athletic lunch, masse opplegg som car caravan hvor alle pimper opp bilen sin og de stenger masse veier rundt i byen så vi har en bilparade, , BBQ, homecoming game osv.

Men altså dansen, guttene her har gjort et skikkelig oppstyr i år med å spørre ut jentene. Hvordan man spør om en jente vil gå med dem til Homecoming er en ganske big deal her og det er utrolig søtt!! Det er kommet gutter inn i klassen som har hatt med seg en hel gjeng og cd-spiller og lip synced til en videogreie med blomster og alt til en jente, en annen jeg kjenner åpnet skapet sitt (som gutten hadde sett over skulderen hennes hver gang hun åpnet det for å lære seg koden) som var fylt opp med blomster, sjokolade og en bamse hvor det sto "homecoming?" på. Football captainen som selvfølgelig er supersmart hadde samarbeidet med læreren, så han fikk læreren til å be han om å komme opp til tavlen og skrive en setning, inni denne setningen var bokstavene "Will you go to homecoming with me" gjemt rundt om kring i setningen, han hadde skrevet de bokstavene med vannfast "kritt" og resten i vanlig (man så ikke forskjellen) og så fikk læreren jenten han ville spørre til å komme opp og viske ut setningen, og da stod "Will you go to homecoming with me?" left på tavlen, det var såå søtt og gjennomført, super jealous!! Også andre har bakt cupcakes med bokstavene "Homecoming?" på og gitt til jentene, supersøtt!

Jeg ble i dag invitert til å fikse meg sammen med en jentegjeng og på deres party, det var skikkelig sånn "oh! you should totally come to my party before the dance!!" og jeg takket såklart ja, men det var før jeg visste at siden daten min er på football laget så er jeg med på partybuss før homecoming dansen, spurte om hva dette innebar og det var visst som en megalimmo hvor vi festet før homecoming, haha yess:) men jeg tror jeg skal fikse meg med jentene så bli plukket opp av partybussen, superexcited!!:)

Skal på homecoming kjole-shopping med hostmom på lørdag, gleder meg maasse!!:D Ønskeinnlegg - spørsmål

Som jeg så vidt nevnte i forige innlegg, så tenkte jeg at dere kunne komme med ønskeinnlegg, som jeg kan svare litt lenger på. Men for denne gang tror jeg bare jeg må holde en spørsmålsrunde, kommer inn så masse forskjellig spørsmål fra her og der, og jeg kom nettopp på at jeg glemte å svare på de forrige, so sorry. Så dere får stille spørsmål om ALT dere lurer på her så vi får samlet det opp litt! Det er også noen som vil at jeg skal snakke engelsk på videoblogg, kan kanskje snakke LITT men engelsken min er ikke bra, just sayin, haha.. Så kom med spørsmål, cheerleading, karakterer, trening, gutter, venner, forhold til de hjemme, forhold her, klær, følelser, tips, ærlighet, you name it, så svarer jeg på videoblogg på lørdag.

Tumblr_lr2gvf7jgq1qlk9z1o1_400_large


Masse smmmåprat

Hei bloggleserne

Jeg har det fortsatt veldig fiiint. I dag var jeg oppe veldig tidlig, vi har nemlig begynt med club meetings så Century Striders hadde møte i dag kl. 8 for å få litt mer info. Dette er altså en løpegruppe hvor vi trenes opp til et marathon som er i november, hvor vi løper om kvelden med et helt ekstremt lys show osv. Det høres kjempekult ut men jeg tror ikke jeg skal fortsette med denne klubben pga det blir da trening 4 ganger til i uken med løping FØR cheerleading treningene og etter strength and conditioning klassene, og det blir for mye! Buksene mine begynner allerede å bli for store, måtte faktisk skifte i dag tidlig fordi den ene slim-fiten så baggy ut, haha fail.. så tror ikke jeg skal signe meg opp på flere treningsgrupper.. Skrev meg jo opp på mange av klubbene nettopp for å få mer info og se hva som passet meg best..:-) 

Og mens vi er inne på dette med trening må jeg bare si at jeg er frelst med at vi har Strength and Conditioning class, jeg mener det er akkurat som å trene på treningsstudio bortsett fra at det er myye lettere å gjøre regelmessig, nettopp fordi det er en klasse og du MÅ møte opp. Du må også ha god innsats pga karakter ikkesant, så du får bestandig mest mulig ut av treningen, ekstremt lurt! Og dessuten er det jo bestandig en trener i nærheten som etterhvert kjenner deg (og mobber aksangen din), og hjelper deg med rette teknikker og du har det samtidig gøy siden du er med vennene dine, og hjelper hverandre. Dette burde virkelig Norge også ha, og nei, det er ikke det samme som GYM. 

Har ingen blder, dårlig blogger 


Og tilbake til klubbene, det er litt morsomt fordi siden jeg skrev meg opp på så masse så får jeg hele tiden notes i timen om klubbmøte tider osv. Dere vet sånn som på film, det er en som er office aid (en elev som ikke har klasse og da kan velge å være en "hjelper" for en klasse/kontoret) som kommer med lapper til elever fra kontoret med informasjon, eller når man må til rektor eller athletic office osv. Alltid like spennende haha.. og jeg samler FORSATT på alle sammen, wii.

Og herregud det rareste skjedde i dag. Jeg sto i en av køene for å få lunsj, helt i min egen verden, så plutselig popper det en gutt opp foran meg og helt out of nowhere spør han om jeg vil gå med han på Homecoming.. Jeg kjenner han ikke i det hele tatt og ble skikkelig satt ut så "ehm hæae?" også sa jeg at jeg ikke følte at jeg kjente han godt nok til å gå med han osv, haha uff syns skikkelig synd på han, han ville liksom ikke gi seg.. Haha jaja håper han finner en annen date, og at jeg får daten jeg vil ha og slipper å avslå fler haha, 3 stk er nok nå vil jeg ha en ordentlig date!!

Og i spansk klassen hadde Marissa bakt kake til meg, aww!! Supersøtt..:-)


 Og en annen jente ville lage en Norwegian Lefse til meg, siden besteforeldrene var norske så hun har lært det, haha. I spansk har jeg faktisk A nå, noe jeg ikke trodde etter den siste prøven. Men det er mye lettere å lære spansk fra engelsk enn fra norsk, kan ikke helt forklare hvorfor men.. også hadde vi presentasjoner i dag, bare superkort om oss selv og siden jeg har verdens beste Julian ved siden av meg så gikk det helt perfekt, han er jo mexikansk så han hjalp meg med alt sammen, haha scoore.

Åh merker jeg bare skriver tull nå, bare forskjellig deler som ikke hører sammen at all, men det er vel bedre enn om at jeg skriver milelange innlegg med hver eneste ting jeg gjør.. om dere har noe ønskeinnlegg så let me know..

Det blir egentlig bare bedre og bedre på skolen nå som jeg kjenner fler og fler, så nå er folk liksom så sikre på meg at de kan tulle med meg og "ærte" meg, haha.. På gruppen vår i engelesken så er vi fire jenter og alle de tre andre var skikkelig gode venner fra før av, men nå er vi skikkelig sammenspleiset og ler heele tiden, de er hilarious!! Også syns de jo forsatt jeg er den "beste" i engelsk så i dag da jeg leste opp hva som hadde forandret livet mitt så når jeg var ferdig var det helt stille til hun ene bare "DAAANG GIRL!!" hahaha trodde jeg skulle dø av lættis. 

Og i mangel på fler bilder....


Også HAHAHHAHA jeg burde skikkelig ha lest mer om Norge før jeg kom hit lolll..... I markedsføring hadde vi om noe med politikk osv også begynte læreren å spørre om Norge så jeg bare begynte å finne på masse hahaha panic!!! Han spurte om EU osv og jeg vet da ingenting om EU så jeg bare sa masse og når han spurte "so that's like blalblabla" I was like "Yeahh!!! Exactly!! That's right!" haha loll, håper han ikke googler det....

Også håper jeg alle har hørt My City av Erik og Kriss feat. Nik og Jay. Shit den er fengende, hørte på den på vei hjem fra trening i går og siden det var mørkt så stoppet jeg på fortauet for å slå av en dans, haha, håper ingen så meg.

Så ja, nå har jeg fått ut litt rot og tull fra hodet mitt, så er det tilbake til lekser, mid-terms på mandag!!! Steike.... Hadet 


Just a little heads up

Girls, you are all princesses, I guarantee. You have just not found your kingdom yet. 
balloons, cute, dress, fashion, girl 


Svar på kommentarene deres

¢½ SABRINA GIBSON
Hvilken utvekslingsprogram brukte du? Jeg reiser med Explorius
Og når du kommer tilbake til norge, går du rett til 3 klasse eller må du ta 2 klasse om igjen?? :)
Sånn det ser ut nå så kan jeg gå rett inn i 3.klasse. Noe som gjør det litt vanskeligere er at jeg ikke skal begynne på skolen jeg gikk på i 1., hadde jeg gjort det hadde jeg bare kunne fulgt hvilke fag og timeantall skolen i Norge trenger for at jeg kan gå rett inn i 3., dette er mye vanskeligere når jeg ikke vet helt hvilken jeg skal begynne på, haha.. Men vi får se. Jeg vurderer å frivillig gå 2. om igjen, og kun ta de enkeltfagene jeg trenger, og kanskje begynne med fysikk og bioligi fra begynnelsen av. Jeg vet også om noen som baare tar morsomme fag og ikke engang gidder å prøveå komme rett inn i 3., å gå ett år om igjeni Norge er totally worth it! Du er jo faktisk ikke garantert  å komme rett inn i 3. uansett hva du gjør, haha..:)

Oda:
Et spørsmål bare: gikk du på cheerleading her hjemme i Norge før du begynte på det i USA?
Jeg gikk ca ett år på cheerleading for et par år siden men jeg var ikke akkurat så veldig god, haha.. Om du lurer på dette i forbinnelse med å starte på cheer her som utvekslingsstudent så varierer det veeldig fra skole til skole. Cheerleaderne har tryouts i sommerferien og ikke alle skoler vil godkjenne at du kommer senere. Om du ønsker å drive med cheer (det beste som finnes!!) anbefaler jeg at du snakker med organisasjonen din om det helt fra starten av og kanskje kan komme tidligere for å rekke tryouts..:-) 

Arebp
Åå, blir så glad når jeg ser hvor bra du har det :)
Men du har ikke lyst til å ta noen bilder av nabolaget, huset ditt og skolen din? :) Hvis du har gjort det, kan du linke til inlegget? <3 
Det har jeg gjort for en god stund siden haha.
Her er ett av innleggene:http://carolineiusaa.blogg.no/1314166429_wanna_go_look_at_the_.html#comment
Også har jeg en youtube video hvor jeg har filmet nabolaget osv, her: 
http://www.youtube.com/watch?v=-OTftdwNdVA

Niina:
Ser ut som du lever drømmelivet! Og for en kjekk spiller ;-) haha..
Er det huset du lever i som du er blitt tatt bilde foran? Ser jo gigantisk & fint ut :-)
Ja, det er huset jeg bor i, syns det er kjempefint! 

The best day of my entire life.Yea, dette er ikke cheerleading outfitet altså, men siden vi har Think Pink week (breast cancer) så går vi i rosa!!:) Etter bildene fra kampen i dag la jeg faktisk merke til at bena mine har blitt ganske trent her, har ikke lagt merke til det før nå så det var ganske motivatiing altså!! Ser dere det?? (please say yes)

Tok et bilde av mitt locker for dere også i dag.. måtte passe på å gjøre det i smug, og måtte hele tiden gjemme kameraet fordi alle football guttene gikk forbi hele tiden, og litt vanskelig siden hele break dance klubben trener rett ved siden av skapet mitt, men bilde ble det! Mangler fortsatt masse, men er fornøyd hittil!


Lynda tok et bilde av meg før jeg skulle til kampen i kveld. Skulle heie min første hjemmekamp som vil si fuull tribune av folk du kjenner, var såå nervøs!! Åh. just realized at jeg ikke har vist dere drakten min, dere får bre vente litt til, her er jeg hvertfall klart for oppmøte før kampen!


Og kampen dere, var helt AMAZING!!! Jeg har virkelig ikke ord, aner ikke hvor jeg skal starte. Vi fikk våre rosa gensere i forbindelse med brystkreft kampanjen og vi trente og øvde på stunts mens tribunene sakte men sikkert fyltes opp med stoked elever og foreldre oppkledd i rosa, og mange dro den heelt ut, kjempegøy!! Og kampen var såååå insane spennende, fy fader!! De to hele første omgangene og halveis i andre lå det helt likt, det var så intenst og stemningen var helt sinnsyk, Da det var noen minutter igjen ledet det andre laget men 1 minutt igjen av kampen scorte laget vårt og tribunen og alle gikk helt crazy, og det andre laget var ved målstreken fra de siste ti sekundene (som blir mye lenger enn ti sek pga de blåser av kampen hele tiden) og de var like ved å score hele tiden men våre Jaguars kjempet helt sinnsykt og og da det var 2 sekunder igjen så klarte kapteinen å redde en helt syk ball, så vi vant og vi heiet og hele tribunene og oss stormet ut på banen for å feire, og gratulere fotballspillerne. Det er det sykeste jeg har opplevd noen sinne.


Josefin og jeg før kampen


Yepp pushupsene mine teller.... ingen tvil om det

Var så utrolig morsomt å se kjente fjes blant publikum og de jeg ikke har snakket noe serlig med har kommet ned i pausen og sakt at vi har den og den classen sammen og hørt "Hey Caroline!!" fler ganger fra ukjente fjes! Og det kom en mamma bort da jeg var på vei til toalettet og spurte om jeg kunne møte en liten jente, hun hadde så lyst å få en klem fra en cheerleader så jeg møtte hun og gav hun en superstor klem og pratet litt med hun før jeg måtte løpe, da følte jeg VAFFAL at jeg var med i en film!!

Etter kampen..<3


Yepp, her har dere football captainen;) La meg bare si at håret hans ikke vanligvis er sånn, han var schvett..(<3), og han er ikke så fotogen, men han er den beste.


Og roadtripen hjem var såå utrolig gøøøy!! Josefin satt på og Shane og Ricardo lå i bagasjeromemt og jeg klarte ikke slutte å le, ville bare at dagen aldri skulle ende! Alt  i dag kjentes sånn ut som en film.. Et øyeblikk under kampen så jeg rundt meg og tenkte bare "skjer virkelig dette?", jeg så på footballguttene, jeg så på de glitrene pompomsene, på den hylende tribunen, på lysene som som holdt mørket ute og la et filmish lys på hele fielden. Jeg kjente på temperaturen, som var helt perfekt, litt kjølig og ja, bare perfekt.. Jeg tenkte at hvis dette er en drøm, vil jeg aldri aldri våkne opp. 

Da jeg kom hjem ventet Ryan hos oss, så fikk endelig sett han, har ikke sett han på kjempelenge nå.. Og jeg fortalte om alt mens jeg lå på gulvet i stuen og klarte ikke slutte å le og sprelle, haha.. Da han dro så hadde jeg tidenes kveld med hostmom and dad, haha de var nesten mer overexcited about alt jeg fortalte enn det jeg var og jeg siterer vertsfar "Wow, you're high on life!", You bet I am...:-)

Åhh har så mye mer jeg kunne skrevet men mååå legge meg nå så jeg har energi til å stå opp å rydde i morgen før jeg drar til coooaaasten, selvom jeg egentlig burde bli hjemme og gjøre lekser... Men akkurat nå betyr det ingenting, nå skal jeg bare lukke øynen mine med et smil om munnen..:-) Er helt utslitt, men med en supergood feeling, beste følelsen ever. Love you guuuyyysss!!!


RSS 2.0
hits