I want one of these

Best-boyfriend-in-the-world_large


Senior pics

Tok Senior Pictures today, wohoWhat if

what if the air we're breathing is poison, and it just takes 80 years to kill us.
 


Thankagiving, Black Friday og Hockey game

Har akkurat kommet hjem og det friser en del mer å sette på Friday Night Lights enn å lage et blogginlegg om mine siste innholdsrike dager, men here we go.

I går var det Thanksgiving, vi var 17 stk hos broren til vertsfar, sykt koselig!! Spiste kalkun og så videre, Amerikansk tradisjon! Jeg møtte også Juliana som er søsteren til verts sviger tanten min, haha, hun er mye eldre enn meg og fra Brazil, så det var utrolig spennende og snakke med henne, vi klikket helt! Hun holder på å ta MBA i business og marketing ellernoe nå så vi snakket masse om fremtiden og hvordan jeg skal finne ut hva jeg vil bli osv, så ble faktisk ganske mye klokere også var det kjempespennende og bare høre på henne snakke, vi er utrolig like og vet begge veldig godt hva den andre snakker om når det kommer til utfordringer med språk og kommunikasjon!SKypet med fammen i Alaska, snøøø!!

Da jeg kom hjem var klokken sånn 21:00 og siden vi skulle ut og shoppe 00:00 gikk Lynda og tok seg en powernap mens jeg gikk ut og møtte Josefin før vi gikk tilbake til my place og drakk kaffe og pratet og var superteite og overtrøtte til klokken tolv, haha hadde det sykt gøy! Da tok Lynda oss med for å shoppeeee, black fridaaay!!!!


Vi dro først et litt lite sted, siden utenfor Washington Square Mall hadde folk campet siden tidlig på kvelden og det var sånn 500 stk i kø foran bare H&M liksom!! Så vi startet her da

Før vi dro hit i 02 tiden:Da vi var ferdig etter noen timer shopping og ha løpt inn i mange kjente så headet vi hjemover, og da vi kjørte forbi Fred Meyer så vi at klokken var 04:58 og Fred Meyer åpner 05:00 på Black Friday og har OGSÅ supersalg og gratis Donuts og Kaffe så da vi så på klokken så fikk vi vertsmor til å bråstoppe og vi så på hverandre og bare "Shall we? "HEEELL YEEAAH!!" så vi løøp ut av bilen og inn i butikken høhø.

God bless America!!
Så i 05:30 tiden vandret vi gatelangs hjem...:) Aaah.

Går i ett med skolebussen hahhaha


Såå da vi kom hjem så la Josse og jeg oss i sengen og pratet før vi endelig fikk oss litt søvn. Klokken tolv sto vi opp for å dra på Hockeykamp yeeey!!
Tok av seg hanskene for å sloss litt da


Yaii, såå gøy!!!
Etter dette dro vi til Burgerville og spiste hamburger og drakk milkshake!Black Friday

HAHAHA reklame for det første stedet jeg skal handle på Black Friday!
 Bare poster det jeg postet på facebook, orker ikke skrive: had a great night playing poker and eating thai! Excited for Thanksgiving tomorrow with all the family and lots of food, and then Black Friday Shopping at night with Josefinn before we're going to see a hockey game:) Then movies with Paulus and going out with Tiffany and her friends, and saturday shopping with my host mom and host..aunt? Soo excited for this weekend!


through the storm, whatever weather, cold or warm

Heey. 
Det jeg liker med at når er i skikkelig dårlig humør så er det alltid noe skikkelig bra som skjer rett etterpå, tror det er en forbannelse. But I ain't complainin. Noe jeg heller ikke klager på er at jeg har ferie nå, yeei.


I går kveld når jeg var superklar for å få meg litt søvn kom jeg på at jeg måtte se på en mail fra web design læreren min, tenkte bare det ville ta ti min men det var fem tutorials og masse avanserte greier jeg hadde gått glipp av. Siden vi endelig har begynt å lage webside, selvfølgelig er jeg borte de to dagene vi starter opp, haha. Så jeg ble sittende oppe gaanske lenge, men det var gøy, heldigvis at jeg har litt kjenskap til det fra før! 
Så i webdesign i dag så forsatte vi litt og det er sinnsykt gøy å bygge en webside helt fra bunnen av, jeg mener, jeg kan redigere design og html koder, men her snakker vi starte med et helt blankt ark og sette inn HVER ENESTE kode for å lage en webside. Hahha jeg må være korka som syns det er gøy, men yess morsomt å få en helt forståelse av det!!:)

Også ble jeg intervjuet tó ganger i dag....  Først av skoleavisen så av årboken, hahha skvatt så sykt da årboken kom inn og skulle intervjue meg, dere skjønner, de sender nemlig ut sånne "services" online som de gjerne vil vi skal svare på da, for å få stories til årboken osv også siden jeg kjedet meg i webdesign en gang før så gjorde jeg det da, også var et av spørsmålene om jeg noen gang hadde møtt en kjendis. HAHAHAHHA, måtte jo fortelle hele historien om da jeg var på jobb så gikk A1 forbi og jeg droppet alt jeg hadde i hendene (inkl. kunden og køen bak) og LØP etter dem. Inn i heisen. beste heisturen EVER ahhah.
Men de skulle visst bare intervjue meg for at jeg er utvekslingsstudent. Tror jeg dret meg ut på MASSE, hadde aldri trodd de skulle spørre politikkspørsmål, hvertfall ikke så direkte "How does the Government in Norway work?" "EHmm yess. Well we have a man called something that I don't know in English, but it's a minister with one more word in front of." 
Også da skoleavisen intervjuet meg da så spurte de om lov quote meg og jeg sa jo selvfølgelig ja, tenkte ikke over at jeg hadde svart på ting sånn som at "Is the rules with your organization strict?" med "Let's just say it's no sex,drugs or rock'n'roll."  Herregud.

Hadde noen andre timer og men ikke noe spesielt, spansk foreksempel, vi fikk proteinbarer og en ny regel; at vi bare kan snakke spansk i klassen, perfekt.

rot.

Etter skolen så gikk til weight training rommet for å trene litt, føler jeg ikke gjør det så bra i strength and conditioning så ville jobbe med det. Elsker at vi har treningsrom på skolen, noe jeg ikke elsker så masse er at jeg hadde glemt at football sesongen var over så guttene var jo der og jeg ser ikke akkurat Super-B ut når jeg trener, hvertfall ikke når jeg tar oppvarmingsrunden min ute og det pøsregner. Også har wrestling begynt så da jeg sto og løftet (uten vekt på fordi stangen er så jævla tung alene) så kom ALLE wrestling guttene joggene inn og tok hver sine svæære vektgreier og hadde trening der, hahahha fail.

 Det ble ganske tomt etterhvert såå jaaa, ble jo kjent med en kar da. Så gikk jeg hjem og siden det pøøsregnet og det var blitt mørkt og jeg seff hadde glemt nøkkel så bestemte jeg meg for å ta en løpetur til vertsforeldrene mine kom hjem for å holde varmen, selvom jeg allerede hadde hatt to løpeøkter. Men siden det var en park jeg hadde veldig lyst å se på kvelden var det på en måte greit, også elsker jeg å løpe i regnet, det beste!! Så jeg løp i 30 minutter som er veeeeldig lenge til å være meg, men åhh, det var så fiint. Var veldig ødelagt da jeg kom hjem, though, men også veldig happyyyy for mitt nye bekjentskap.:)


Såååhmm, da jeg kom hjem var det rett opp og få på meg tørre klær for å passe på vertslillebror og nå sitter jeg her og er såå sliten!! Holder på med et lite prosjekt med meg selv, om trening, kosthold og ENERGI, så  blir spennende og se hvordan det går, forhåpentligvis så blir det forbedringer på det ene og det andre..:) Chaaao.


Ikke udødelig

Hei dere, nå har jeg for første gang hatt hjemlengsel, jeg også. Eller hjemlengsel er det vel ikke, jeg bare savner mammaen min skikkelignå!! Er vel en blanding av at bladene faller fra trærne og skogen jeg elsket å gå i blir grå og trist, temperaturen blir kaldere og tiden borte fra mamma lengre. Så har hatt et par veldig tunge kvelder, heldigvis så er det sånn at jeg vet det blir bra igjen og at jeg ikke egentlig er trist. Det hadde jo trossalt vært veldig merkelig og litt forstyrrende om jeg skulle være her i hele ti måneder uten å savne noe(n), har gått tre måneder og som jeg postet på facebook i går kveld: No matter how much you're enjoying youself somewhere, and how many great people you have gotten to know and are surrounded by on a daily basis, I do believe that if the people you have closest to your heart, are not within reach for your hands, a small part of you will always feel a little lonely.. at least some times ♥
 


Nå skal jeg ta en lang dusj, vaske vekk mascaraen og vemodigheten, før jeg skal ta på neglelakk og se på Friday Night Lights etterfulgt av en god natts søvn. Og morgendagen skal jeg være  klar for å møte med smil og mot:) Ha en fin dag!


Things that made me smile today

unusualyoung:
Jordan Voth
dolphinkid45:
UNFFF omfg yes


College

Før jeg skriver dette innlegget skal det sies at jeg tror ikke jeg kommer til å søke meg inn på college! Det er ekstremt dyrt og føler det er veldig feil når jeg har gratis utdanning i Norge, å bruke så mye penger på det. Om det blir college blir det kun ett år om jeg får til et samarbeid med et universitet i Norge så jeg kan overføre "creditsene" mine, for å ha opplevelsen og samtidig at det teller skolemessig (akkurat som et utvekslingsår).

College fascinerer meg utrolig, jeg har ikke ord. Altså, jeg har bestandig sett det på film, college parties, football, store forelesninger, gigantiske skoler med flere tusen elever, og selvom jeg kanskje aldri får gå på et Amerikansk college selv, så er det helt unikt å se det fra en Amerikansk highschool og ha venner som skal på college neste år. Det er helt sykt!

Jeg har gjort myye research og hatt møte med et av collegene her i Oregon og det er helt breathtaking. Jeg visste IKKE at college football foreksempel var så stort, at Oregon Ducks og alle de der er colleges! At University of Oregon (som er det jeg vil gå på) f.eks betaler masse penger og rekruttere footballspillere fra high school for å komme å spille for dem og gå på deres college, akkurat som på film!! Jeg trodde det var sånn, men innså ikke at det skjer i så tidlig alder!
Tenk at mine venner kan få scholorship til å spille football for Oregon Ducks.. Wow.

Jeg har utrolig lyst å gå ett år, det virker helt amazing... jeg som syntes high school football og school spirit var stort! Kan jo vise dere en av mange videoer de har lagt ut på youtube! Om dere vil se mer om f.eks selve skolen ellernoe så er det bare å gå på channelen deres så har de alt der:)
 

Herregud, tenk at dette er college football, tusenvis av mennesker!!


Hollaaa

I dag har jeg vært bra igjen, så ingen grunn til bekymring mamma.

Vet de fleste av dere vil høre mer om hverdagen min, så da skal jeg fortelle om skoledagen i dag.
Dagen startet jo ganske vanlig da, med marketing. Kapittelet vi gjennomgår nå er teamwork, hva som skal til for å ha et godt team, være en god leder, hva som definerer et godt team member og team goals osv. Syns det er det mest spennende vi har gjennomgått i år, syns det er veldig interressant og får veldig lyst å være en del av et business team senere, heha.

Matte var som vanlig matte, før det var assembly!  Og på assemblyen i dag vet dere, så var det som vanlig stappfullt i gymsalen og så skulle de hive ut t-skjorter, noe som tydeligvis er veldig HUGE! Så alle reiste seg opp og var sånn "HEERE!! HEEREEEE!!" mens jeg bare satt der fordi jeg visste jeg ikke kom til å få den uansett, og next thing I know, i løpet av 3 sekunder ellernoe, ligger jeg halveis ned fra benken med TRE FUCKINGS gutter oppå meg og et slag i ansiktet!! Haha HERREGUUUD!!!! Skapet ganske mye oppstyr for å si det sånn, hahhaha. Menmen, når jeg kom til meg selv igjen så merket jeg at t-skjorten faktisk hadde landet i fanget mitt... Hahhah herregud, lucky me. Gooo spirit geaaar!! Fikk ikke bare en t-skjorte da, men masse oppmerksomhet og "omg are you okay!??!?"er. så da var det vel greit. 


Åhhh, love school spirit!! Er liksom så deilig å ENDELIG være på en skole hvor det er kult med school spirit, dress-up days, osv osv. Har alltid syntes sånt er morsomt, men det har ikke akkurat 90% av resten av skolene jeg har gått på vært enig i.

Sååå etter assembly hadde we Mix-it-up lunch, yaaaiii!! Det er sånn ved alle inngangene til kantinen står det folk med tusj, som gir deg en farge på hånden så når du har kjøpt øunsj så må du finne bordet med din farge på og så sitter du og har lunsj med noen andre enn du pleier og blir kjent med nye mennesker, syykt gøy!! 
Selvfølgelig kom jeg på bord med to av guttene som akkurat hadde hoppet oppå meg, og da jeg satt meg ned var så såå morsomt hahah han ene bare "So, how was it to have Eddie on top of you" og jeg tenkte ikke over hvordan han mente det og bare svarte "could have been better" og aaalle begynte å le hahhahah herregud, jajja, var en skikkelig ice breaker hvertfall og praten gikk lett etterpå.
Så var det konkurranser og greier under lunsjen, og vi fikk is (eller popsical som det så fint heter da). Veldig gøy, håper vi har det fler ganger hahha.

I slutten av lunsjen måtte jeg levere graduation orderen min og jeg fikk allerede noen av tingene der og da, blant annet denne senior genseren! love it:)

HAHAHHAHA prøvde å ha litt SWAG da

Ellers så hadde jeg strength and conditioning, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått typ Victorias Secret Angel-body etter disse ukene med hardcore trening!! HVA SKJER? De som sier at trening tre ganger i uken hjelper lyver.

Uansett, skulle bli intervjuet av skoleavisen etter skolen, ganske kleint siden jeg først var en del av den, men så sluttet jeg hahha. Jaja, tror vi mixet litt opp i møtepunkt og sted så da blir det vel på mandag istedet. Men gøy å bli intervjuet uansett!! To """aviser""" iløpet av to måneder er slettes ikke værst altså. Go me!

Så nå sitter jeg her og skal straks løpe en tur på butikken. Planen for i kveld er å ligge i sengen, se på Greek, se på Friday Night Lights og kanskje se litt på Private Practice, fiiiiiin kveld:)
Nyter å ha tid alene mens jeg kan, i morgen skal jeg downtown med noen veninner før jeg skal være voulenteer eller hvordan man skriver det for DECA, før noen jenter og jeg skal go clubbing!! Wihoo.
Og neste uke er det jo Thanksgiving week og daa blir huset fullt igjen.. Men jeg gleder meg jo, dagen etter Thanksgiving er det Black Friday som er sånn at butikker har SYKT salg og åpner sånn 04 om natten osv, også står man i laang kø utenfor butikker midt på natten, og når de åpner så STORMER alle inn og rasker med seg alt man kan! Man må forresten også ha med egen handlebag siden det ikke går å dytte vogner rundt da, woow!! Og etter det skal jeg og Josefin på hockeykamp, woooho!!

Fant en Black Friday Video, whoop! Vi skal riktignok handle klær da, men samme prinsipp. LOL!!


Ordering my graduation stuff

Ligger i sengen og gjør ferdig bestillingen for Graduation. Vi har order-day i morgen på skolen hvor vi må levere inn bestillingen vår. Gjør meg veldig sentimental for å være ærlig, helt utrolig at jeg får være en del av dette. På den andre siden, er det ekstremt dyrt, så heldigvis må vi bare betale depositum i morgen og så betale nærmere graduation, så får spare opp til da!:)
 
Aah.. hører på spillelisten min med sanger som minner meg om oppholdet mitt hittil, og det er nesten sånn at det gjør vondt. Jeg kunne ikke hatt noen bedre tre første måneder, det har vært tre magiske måneder med mye latter, nye vennskap, breath taking moments, film klisjéer og følelser, og jeg kan ikke vente for de 7 neste to come..:)


17.nov.2011

Er helt tom for ord om dagen, selvom jeg har masse jeg vil fortelle dere. Jeg har det bra, men jeg har vært syk frem og tilbake nå over en periode, som har ført til mye søvnløshet som sliter meg helt ut, og gjør meg veldig lett irritert. Så jeg sover mye på dagtid, prøver å få i meg vitaminer og kle meg godt, siden det har ført til problemer i spesielt strength and conditioning klassen så reiser vi snart til doktoren for å se om det er noe som kan gjøres før det blir værre. Men helst vil jeg jo vente litt til og se om det blir bedre, har ikke så lyst å dra til doktoren her siden jeg er redd for at det er kjempedyrt, selvom forsikringen dekker det.. Kommer sterkere tilbake snart<3

 


Happiness


Going to the grocery store in the pouring rain, get home soaking wet, lay down in the bath tub, eat Ben&Jerrys while watching Friday Night Lights. And just be.


ATM


Holder på å lage en poster med minner herfra som jeg kan henge opp på rommet mitt, prøver å gjøre ting litt mer personlig. Skulle egentlig være ganske tom og så fylle på med bilder osv etterhvert som året går, men jeg printet ut bildene altfor store og jeg var så ivrig etter å begynne så får heller lage fler gjennom året, hihi:)


Like we used to


Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig? Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig

Hei alle sammen!
Nå sitter jeg i sengen min og skal straks legge meg. Jeg var i litt deppehumør tidligere i dag, så da jeg kom hjem kjente jeg at jeg trengte å få litt orden, haha.. Så jeg ryddet og vasket hele badet mitt, ryddet rommet mitt, lagde nytt system i skolepermene mine og dekorerte de, dekorerte lunsjboksen min (go school spirit!!) og lagde noen bildegreier til lockeret mitt, kjens så braaa:) Kan vise dere mer i morgen, hvis dere vil:)
 


Da jeg var ferdig aka 11:15 PM bestemte jeg meg for å lage klart lunsjen for i morgen, skal prøve å spise mindre av kantinematen og ha med mer hjemmfra, ikke fordi det koster penger (koster 15 NOK for f.eks en hamburger med pomfritt og sjokolademelk) men fordi det er LITT usunt å spise hver eneste dag, haha.. Så jeg testet ut litt nytt, lagde en salat jeg skal ta med i morgen og en wrap jeg spiste til kveldsmat bare for å prøve ut. Wrap med ost, skinke, spinat, coscos ris og chips hahha go Chef Carro!!..

 Starter litt nytt, og prøver å få litt mer system i livet her, haha..:) Også tenkte jeg jeg skulle lage en sånn mål for uken, ha noen ting jeg ønsker å gjøre/oppnå i løpet av en uke, hmm får se...:) Lovelove

Har forresten fått denne sanfen helt på hjernen, åhh den er så nydelig og skikkelig sann, hvertfall kjenner jeg meg veldig igjen?


Emptyness

Føler at alle på min alder vet hva de vil med livet sitt, hvilken jobb de sikter mot og hvor de vil være om ti år. Føler at jeg er den eneste som ikke vet og det plager meg og stresser meg veldig om dagen. Er redd for å aldri bli noen ting, at jeg alltid vil være under utdanning fordi jeg ikke vil slå meg til ro med noe. Føler jeg aldri vil få en ordentlig jobb fordi jeg hele tiden krever noe nytt og spennende, at jeg bare vil drømme og reise og planlegge morsomme ting, enn å holde meg til en bestemt utdanning. Er redd for at jeg aldri vil kjøpe et hus fordi jeg er opptatt med å flytte fra sted til sted, at jeg aldri vil få min egen familie fordi jeg er for opptatt med å møte nye mennesker. Er redd for å være en av de som spør seg selv "hva vil jeg bli når jeg blir stor" når jeg er 30. Please si at det er én annen der ute som er like forvirret som meg i en alder av 17?
The-plot-152247-500-481_large 


I little part of why I fall in love with football a little more, every day


&lt;3

Yesterday was such an emeotional night for all of us. It started really great with Josefin and I going to get our nails done, or she got her hair done while I got a manicure and it was so much fun. I was done before she was so I sat on the sideline and helped her get her hair the way she wanted, haha, we are really like sisters! We understand what the other person are saying before we have even finished the sentence and everyone are asking if we're sisters, haha awe.. <3

So after this we went to her place to eat in a hurry and pet her puppy (which is aaadorable!!) before we had to leave for the football play off game. Just that the boys have made it to the play offs are amazing, so I was super excited even though it was freezing.


Josefin took the rooter bus from the school but I was getting a ride from some friends so she dropped me off at home so I had time to get ready before I got picked up by Tim and Bianca who took me to Jennifers house, where Jennifer wasn't at so we just kicked it in her house until she got home. Then Jennifer, Tim, Amy, Bianca and three others I don't remember the name of all tucked together in Jennifers car, roaaadtrip!! 
We were singing to old Backstreet boys songs and were just having a blast!!  Hahaha Omg I'll never forget Tim going insane solo on the refrain, unforgettable!!


After Backstreet boys it was of course old school hiphop, which I have to admit I actually have begun enjoying.. Never thought I'd say that, haha.. But yes, when the volume up like crazy, everyone going aall gettho it's so fun haha... LOVE America!
This is one of the "coolest" songs right now, lol.After getting lost a couple of times we made the game just in time and it was a really bad game.. You could tell that our guys were tired, and when I was about to freeze to death, Cris came up to me with a Hazelnut latte from Starbucks and saved me, hahha...:) 

We lost the game like 61-7 or something, which meant that was the last game of the season, the last game ever for the senior boys.
At the end of the game we all gathered out on the field as we usually do, and the atmosphere was just so sad.. Everyone was completely quiet, and the coaches said some words before he got all the senior varsity boys up on a line and said some words about each player, and it was really emotional..
When he was done everyone started hugging, and I could see and hear the football players crying, and saying things like "I can't believe it's over" and "I can't believe I'm never gonna play football again" and I just started crying so bad. They have worked so hard together for four years and become like brothers and it was just so incredible big to be a part of the last game they ever would play together. Alot of their words are burnt into my mind and will probaply stay there forever..

I'm not gonna say  much about the time after, but I got a few hugs and words I'll never forget, and when a one of them pulled me over and told me "thankyou for coming tonight", I don't know why, but that's when I realzed it wasn't just their last, but my last football game too, ever.. It's a chapter that have ended and it is really hard to accept..

After the game I went to Josefins house and we were soo emotional and ended up just laying in bed, eating candy, cry a little bit and talk the entire night, we didn't fall asleep untl like 02:30 haha..:)

This morning we had pancakes with nutella for breakfast, before we went to Ikea, and then I went downtown Portland with Marissa.


We drove past where people are occupying, I assume you have heard of what's going on, the 99%? It was really hard driving past it all and actually see "the 99%" and realizing you are that 1%.We went to Voodoo Doughnut which is a famous place here where they have all kinds of doughnuts, and then I mean like REALLY all kinds... The line to just get into the store were sooo long, but it was totally worth it!!

So I got 3.... One with oreos, one with bacon (yes, yes I did) and one voodoo one!! YUMMI

Nå blir jeg straks hentet for å dra på Big Al med noen venner, cyaa


Når dere lurer på noe

Nå har jeg registrert meg på formspring så når dere har spørsmål dere ønsker svar på utenom når det er spørsmålsrunde kan dere bestandig stille de her: http://www.formspring.me/carroal

Mye lettere for meg å svare der enn i forskjellig innlegg..:)
Tumblr_lq2qslofku1qzrkblo1_400_large 


10.nov.2011

Hei alle sammen.
Klokken er nå rundt ett og jeg har nettopp vært ute og gått en liten tur i høstsolen, og nå sitter jeg og spiser frokost. Vi har nemlig fri frem til mandag, lykke! Bestemte meg for å bare gå ut i joggebukse og genser, med sminke fra i går, seende ut som ett stort kaos, siden ingen ville være ute nå.. Men der tok jeg feil, bare på min lille tur ble jeg jeg tutet på tre ganger fra folk fra skolen min som kjørte forbi og møtte en gruppe med folk inne på butikken og to lærere.. haha:) 

Og jo, jeg møtte to gutter på veien hjem og det var veldig rart, jeg ble helt målløs haha. Jeg var på vei til å svinge inn til hvor jeg bor da jeg hørte en kjent stemme, og på andre siden av veien gikk han i grå hettegenser, sort joggebukse og en basketball!!! Haha hele verden stoppet i sånn 2 sekunder, var som en scene tatt rett ut fra One Tree Hill, haha og yes, I do realize hvor nerd jeg er, men aaah det var så fiiint.

Er så utrolig lykkelig om dagen, den følelsen å vite at jeg kunne dratt hjem nå og alt hadde vært verd det er helt ubeskrivelig.  Jeg vil absolutt ikke dra hjem, jeg bare sier at på disse to, snart tre, små månedene jeg har vært her har jeg opplevd så utrolig masse, føles som jeg har levd et helt annet liv og hvis noe skulle skjedd så jeg måtte dra hjem nå, hadde det på en måte vært greit pga dette har vært de tre beste månedene i hele mitt liv og jeg ville aldri, aldri glemt de og jeg angrer ikke på noen ting her, føler jeg lever helt ut, har masse venner, prøver nye ting og ser nye steder hele tiden. Er så ekstremt glad for at jeg gjorde dette.

Å tenke tilbake ett år er helt merkelig, hvor utrolig sliten og nedstemt jeg var på denne tiden i fjord, merkelig hvordan hele livet ditt kan forandres bare ved å ta én sjanse..:) Har så utrolig mye å se frem til også, først thankgsgiving og shopping FRA klokken tolv om natten, hvor alle går crazy!! Så er det tur til Seattle, Washington, før det er desember, og jul som vi skal feire i California, + laang ferie. Og i slutten av januar/februar skal vi til LA eller Las Vegas, vi har ikke bestemt oss, også er det Winter Formal, før det er Valentines Day som er huuge her, også er det St.Patricks day og i mars skal vertsmor og jeg på jentetur til Austin, Texas!! Også er det allerede vår, prom, to uker ferie før Graduation hvor vi er en jentegjeng som skal gjøre masse gøy, og så selve Graduation!! Også er det bestandig masse småting som også skjer i mellom alt! Wii:D

Bilder fra i går


Tonight we made history, and every single one of you, were and will always be, a part of it.

Yesterday was one of those "is-this-really-happening?"-days. We wore our powder puff seniors t-shirts to school with pride, and got a whole bunch of "good-luck"s and poster/t-shirt number requests. I was shaking the entire day, really excited but extremely nervous. After school Josefin and I went to her place to get ready, we had so much fun and had our own little party in the car on our way to the stadium. Omg, just saying "the stadium" makes me shake of excitement.

We all met up in black, got black war paint on our faces and warmed up and practiced a few plays before we met in the locker room. We all had our each seat, and it was all so out of this world. The coaches had this pep talk about dong this as a team, about support eachother and our tactices, which was so amazing.

Then, the two captains followed by us 6 linemens or what they called it, had to lead the jog out of the locker room, under the stadium and arround  and across the field before we lined up in our six lines and did our jumping jags to the crowd.


The game was so hard, exciting and so much fun!! I loved every single minute of it, wish it could have lasted longer. I played the entire game while the offence was on the field, and one of the girls who is concidered one of the fastest said something to me that I'll probaply never forget, she said "My dream is to play like you, you are so good!".. AW!! 


We won 42-6, and made history!! No team has ever won two years on a row and guess what!? We BEAT the touch down record!!! It was such an amazing night, I will never forget that feeling I had out on the field or when the clock stopped and we all ran out, screaming and hugging eachother. And then, the crowd came running up to US, it was so cool being the team getting the compliments and cheering. When we all were gathered out on the field after the clock had stoped our couches had a few words (which sounded that were taken right out of friday night lights) and it was just the best!!After the game we were 20 girls going out to eat dinner and drink milkshake and celebrate, sooo American and fun!! I was hime by 23:30 (SO HARDCORE!!!) hahha... Well it don't seem that late for you guys I guess, I'm just used to being home at like 9PM school nights, so I was really tired when I got back home. Happy-tired thoug, best feeling.. <3So, every upcoming exchange student: DO POWDER PUFF!!!!
 


Seniors on three

Hey allihoppa.

I dag hadde jeg spanskfremføring, og jeg fikk A! Her er det sånn at siden vi har 90 minutters timer er de fleste fremføringene sånn at vi får oppgaven på starten av timen og skal vise frem på slutten. Dette var en veldig stor fremføring, som en typ tentamen og den måtte inneholde MASSE. Vi lagde grupper og skulle lage en fremføring som måtte ha tre forskjellig bruk av verbet soy (altså om vi brukte soy mer enn en gang så telte det ikke mer enn det ene poenget, og vi måtte derfor ha med foreksempel eres, es osv også) tre forskjellig bruk av adjektiv, tre forskjellig bruk av verbet ir, tre forskjellig bruk av me gusta, greetings, tre forskjellig bruk av aktiviteter, helt uten manus. Jeg fikk helt panikk men etter intens jobbing fikk vi det faktisk til, vi var første gruppe ut siden vi ville få det overstått og da vi var ferdig gikk det opp for meg at jeg faktisk kan gjøre meg forstått på spansk. WOW. Jeg har aldri lært spansk ordentlig, men her så er det så mye lettere når du MÅ gjøre så mye muntlig. 

Kjenner jeg er ganske stolt egentlig, alle utvekslingsstudenter bør være. Jeg mener okey, kanskje sliter vi i matte osv, men vi er i et helt annet land og har alle fag på et helt annet språk, og de aller fleste gjør det innmari bra. Bare det er noe å være imponert over, og noe som i tillegg åpner maange jobbmuligheter. Nå som jeg kan gjøre meg ganske forstått på spansk også gjør det meg enda mer motivert til å fortsette med språket, gleder meg til jeg en dag blir "god" i det, haha!

 Ellers i dag opplevde jeg det mest amerikanske noen sinne, så amerikansk at jeg begynte å gråte. 
I slutten av second period ble seniorne bedt på høyttalerne om å komme til audutoriumet, som jeg ikke visste vi hadde engang og HERREgud!!! Det var AKKURAT som på film, eller i tvserien Awkward om dere har sett den?? Beste serien!! Det var sånn, en scene også masse seter oppåver vet dere?? Anyways, det var en mann som snakket om Graduation.... Åeee, vi fikk utdelt en pakke vi bruker til å bestille graduation things, altså graduation kappe og hatt osv, og takkekort osv. Og de snakket om takknemlighet, å takke de som har fått deg dit du er i dag, endelig etter tolv år skole osv og jeg littarly cried my eyes out!! Åååhh, heldigvis hadde jeg Tim der haha, han er such a sweetheart og får meg alltid til å le!

 Etter skolen hadde vi siste powder puff trening før kampen i morgen og jeg ble valgt som én av seks jenter ut av 43 til å være front line på jumping jags, altså når vi kommer ut og har ropet våres osv, åhh ble SÅ glad!! Nå har jeg gjort klart alt til kampen og er so PUMPED!!Sykt trist at det er siste trening, elsket alt ved det, pep talksene, pranksene våre mot juniorne, memorize plays og ha det syykt morsomt og internt på offence linen.

I morgen tidlig skal jeg på mitt andre DECA meeting før jeg etter skolen skal bli med hjem til Josefin hvor vi skal gjøre oss klare for kampen, wiii:) 

Ellers har jeg allerede blitt invitert på partybuss nr.2 til Prom, og vi har begynt å planlegge å leie strandhus og ta roadtrip til California i sammenheng med graduation osv. Aaaah det gode liv 


 


07.nov.2011

Vertsfammen er på middag hos broren til vertsfar mens denne gangen takket jeg pent nei, deilig med litt tid alene!
Dagen i dag har jeg egentlig brukt på Victoria's Secret med vertsmor, den nye undertøyskolleksjonen deres er the BOMB, elsker den.

Ellers har jeg fått litt orden i sakene denne helgen, jeg forguder vaske(rydde, re og opp sengen, sortere klær, gjøre klesbask)hjelpen vår!! Hun har virkelig ryddet hele rommet og badet mitt og sortert alle tingene mine, I could merry her...

Siden jeg er alene så gikk jeg en tur på butikken, gjett hva jeg kjøpte. En liter melk!! ENDELIG, har aldri likt melk noe serlig men etter to måneder med rismelk(!?!) smakte det himmelsk med melk.. Så jeg kjøpte meg en frokostblanding til å spise med melken, dagens middag. Tok meg sånn ca en halv time å finne "vanlig" melk  (internt mellom meg og vertsfammen siden jeg alltid spør på butikken etter "vanlige" ting) og velge en frokostblanding ut av de ca 2838732943 de har der.. Kunne levd på frokostblanding jeg. 

I går tidlig hadde jeg Powder Puff practice, det pøsregnet (SKIKKELIG OREGON REGN!!) og det var iskaldt, football fielden var gjørmete og det var den beste treningen noen sinne!! Hadde mouthgarden i og følte meg egentlig bare super buff når jeg hiket ballen og det sprutet gjørme rundt overalt. HerreGUD som jeg elsker den sporten. Football coachene hadde satt opp et typ telt hvor vi hadde kakao (fra sånn svær kul dispenser vet dere) og donuts!! Yummmiii.

Mission failed mouthguard #1

Yeii, sånn den skal se ut.. bra den første feilet for den var jo ikke svart så matchet ikke resten av antrekket xDD


åå innleggende mine er så givende om dagen <33..


BLACK OUT

Kjøpt alt utstyret til Powder Puff kampen på tirsdag, so pumped!! Mangler bare å senior spirite det litt, jiha.That night

That night, when we spoke our feelings through motions, the music banging so loud, and we kept our words in silence. And yet,  I have never heard you speak more clear. That night I have never been surrounded by more people, but still, never felt more seen, noticed, ever. I guess it is not the number of people watching, how big your crowd is that matters, some time one individual can make you feel like the entire world is watching. For the first time, I understood the concept of one man being one girl's, entire world.

The music paused for a second and we stopped. I turned to find my way out of the crowd,  what we had was just when the music was playing, when we were in a different world, a different life. But by suprise, you turned me arround, stroke your comforting hand I had been longing for for so long, through my hair, and continued from the top of my blushing, warm chin, down to my half way up, confused smile. For one second you looked at me, with those dazzling blue eyes, and I could tell, you weren't just looking at me, you were seeing me. And that night I realized what we had was not in a different world, nor a different life, it was us, our soundtrack.

A new song was played, and so gently you pulled me close, so close I was afraid you could hear my thoughts, or hear my beating heart, afraid of what you would think if you knew. That night  I have never been surrounded by more noise, but still, I have never heard my heart beat more clear. The loudest beat of all of the ones played that night. I leaned my head against your chest, for the very first time, someones heart race matched mine. Our hearts pounded, so quick, so deeply and passionate. We moved our feet and we danced, and I swear, for one song, we were infinite.


Straight A student, me?

Hei alle sammen!

Tenkte å skrive litt nå før jeg setter i gang å rydde rommet mitt så dere for en gangs skyld får et innlegg jeg ikke skriver i halvsøvne! Omtenksom? yepp.

De siste dagene har egentlig alt vært et skikkelig rot, jeg har hatt så mye å gjøre at de tbare har vært rom for å nøyaktig gjøre alt jeg skal, rotete rom, rotete sekk, rotete papirer, rotete hode... På onsdag hadde jeg et skikkelig sammenbrudd, jeg fant ut at jeg ligger på D i historie, som er et stort problem i og med at områderepen min gjør det hun kan for å sende meg hjem, prøver å finne grunner, og endelig fikk hun en. Jeg gråt hele dagen, jeg hadde én uke på meg til å få opp karakteren min, som virket helt umulig med tanke på at jeg allerede jobber ekstremt hardt med skolearbeid, det var ikke det at jeg ikke gadd eller hadde energi, men det var faktisk ikke nok timer i døgnet til å jobbe noe mer.

Jeg gikk til rådgivern min på skolen og hun hjalp meg utrolig mye, og snakket med historilelæreren min osv, og jeg fant ut hva jeg måtte gjøre for å få opp karakteren i går. I dag tok jeg en stor prøve jeg manglet, og leverte inn masse arbeid jeg satt med hele kvelden i går, og guess what, nå har jeg B!! Alle er veldig stolte av meg, jeg fikk til og med en lapp i second period fra The Counselling Center med gratulasjoner, haha. Historielæreren min var også ekstremt stolt av meg, og jeg er så utrolig takknemlig for at skolen hjelper meg så mye. Alt jeg leverte inn i dag fikk jeg 6 på, og jeg skal ha en til prøve på mandag og om jeg får 6 på den og, får jeg 6 som karakter, og karakterkortet får vi på onsdag så det passer perfekt. Jeg har faktisk 6 i alle fag nå untatt en klasse hvor jeg har 4, helt utrolig, men jeg jobber sinnsykt hardt for det så føler det er fortjent. 

Ble veldig overrasket over 6eren i strength and conditioning, og vi fikk vite at på løperunden vi har hver time så får vi ett poeng om vi er en av de første som kommer i mål, 0 poeng hvis vi er i den midterste gruppen og mister ett poeng dersom vi er i den siste, jeg er bestandig i den første så derfor var det en skikkelig bummer da jeg hadde mistet den ene joggeskoen min så måtte løpe i pensko og dermed kom i den midterste gruppen pga jeg mistet de hele tiden.. haha typisk.
Og for å skryte litt mer så er det det morsomste når vi i Senior English class får tilbake et essay og jeg hadde minst grammatikkfeil av alle, haha.. Jeg hadde faktisk bare TO feil!! Wooow.

Ellers støtter vennene mine her meg utrolig mye, i Study Hall ble jeg sendt til klasserommet til historielæreren min selvom de hadde time for å sitte og arbeide der og få hjelp, jeg var veldig frustrert pga dette var mens jeg var midt oppi altsammen, så får jeg melding på telefonen fra en gutt i den klassen "You look really pretty today" haha AW, made my day..

I dag hadde jeg også min første ordentlig flause, vet ikke hvorfor jeg syns det var så flaut men ja.. Var i lunsjkøen da også  kom en freshmen jente jeg har en klasse med litt foran også så jeg at hun hadde kameravesken sin og jeg visste ikke at hun hadde fotoklassen så jeg pekte på kameraet hennes og sa "Hey! So you're taking the photo class? how cool!" hun: "mmm..yes..uh..?hmm" veldig forvirret så jeg bare "Yes, since you have your camerabag, that's why I wondered:)" hun: "well, actually, that's my lunchbox" og så gikk hun!!! Åhh skikkelig pinelig.

Og på Powder Puff treningene ler vi så utrolig mye, haha holdt på å dø i hele dag, vi er allerede sykt sammenspleiset og vi gjør de rareste ting, hahha, love. Jeg elsker football bare mer og mer, powder puff gir meg en mye større forståelse for selve spillet og jeg kan ikke vente med å spille på selve stadioen, er faktisk en del mennesker som kommer til å komme tror jeg. Og footballguttene har signet up som cheerleadere og kommer til å stille i skjørt og hele pakka for å heie på oss, wiho. 

Og vi må jo ha mouth guard for å spille og hahahha siden de er litt store fikk vi beskjed om å ta de i kokende vann for å få de til å passe, visste ikke at vi bare skulle ha den i litt, så jeg tok på lokket og bokstavelig talt kokte den.. aka smeltet hele dritten. Og det beste var at jeg forsatt prøvde å ta den i munnen for å forme den etter tennene mine, og siden jeg akkurat hadde kokt pasta i den samme kjelen smakte den skikkelig pasta hahahha. Må finne kameraladeren min og vise dere!! Så jeg måtte kjøpe ny og få Shane til å hjelpe meg å "koke" den i dag, haha aw.. 

Nåå må jeg rydde rommet mitt før jeg skal se på en film og slappe helt av med kakeeee, trening 9-11 i morgen tidlig, jiiha.

 


I'm sorry

Jeg ELSKER powder puff!! (football for jenter). Og ja, vi får lov å dytte de andre ned i bakken, haha.
Det er seniors mot juniors og vi har trening hver dag etter skolen frem til tirsdag, og vi har masse hemmelig planlegging og strategier to bring the juniors down, heeell yeah!! Skulle skikkelig ønske at det var en ordentlig sport  hvor vi spilte mot andre skoler osv. Første treningen i går så spurte de om noen ville være center og jeg ante ikke hva det var så meldte meg selvfølgelig frivillig (logisk) og på treningene øver vi forskjellig "plays" hvor noen er defense og bytter på og noen er offence line og bytter på, men siden jeg TYDELIGVIS var et naturtalent på center (..) så har jeg vært det fast hele tiden. Og for de som ikke vet hva center er så er det den personen i midten av offence linjen som hiver ballen mellom bena til Quarterbacken når han roper "Hike!!" haha wiii:) 
Temaet vårt for kampen er Black Out, så vi får sorte jerseys med nummeret og navnet vårt på, og vi skal ha sorte krigstriper i ansiktet og black all over, er sååå stoked!! Kommer til å bli sinnsykt gøy, men slitsomt!

Ellers er jeg opptatt hele hele tiden, tenker ikke engang på bloggen og aner ikke hva mer jeg skal skrive uten å sitte oppe hele natten. Føler dere alle er så langt borte og det er trist å si det, men at dere på en måte ikke er en del av livet mitt her? Jeg snakker amerikansk hver eneste dag med alle, det føles så mye mer naturlig for meg enn norsk, facebooken min er alt på engelsk, bildene jeg er tagget i er mine Amerikanske venner og jeg tenker ikke på det hjemme i det hele tatt egentlig, og å skrive norsk er sykt slitsomt så vet ikke helt hvordan bloggen skal gå haha..:)
Vet ikke hva mer jeg skal si jeg, dere. Har the time of my life, vil at dette aldri skal stoppe. Og jeg vet at mamma og pappa kommer til å bæde nå men i dag kom det inn en fra the counsellor center på skolen og fortalte at vi som er seniors som ønsket det kan gå dit og få en personlig "frivillig" som har blitt trent til nøyaktig til å hjelpe deg til å se på college muligheter, hjelpe deg å finne ut hva du vil/hvor du vil, hvilke scholorship du kan søke osv. Jeg har ikke skjønt noe om dette med college for internasjonale elever tidligere så dette er perfekt med tanke på at det du får helt individuell hjelp,  jeg skal ha et møte med dem hvor vi snakker om hva jeg ønsker å finne ut av osv også gjør de research osv så møtes vi fast every other week ellernoe, veldig spennende å finne ut om det faktisk er mulig for meg å gå college in the U.S. ..:)
 Tumblr_ltlwyj184m1r4q4jgo1_500_largePinaymomadventures+holstee_large


RSS 2.0
hits