Godt Nyttår!

Her feires det ikke.. Ingen av vennene mine skal ut eller noe som helst og fyrverkeri er ulovlig så her blir jeg sittende i kveld som barnevakt, hehe.. Fikk heldigvis en av pakkene jeg har bestilt så skal rydde ferdig rommet og badet før jeg skal legge meg i sengen med en kopp kakao og boken. Her er det jo fortsatt 9 timer til det nye året ringer inn, men godt nyttår til dere Norske hvertfall! loveloveThis makes me so happy

Tumblr_lwul6mlebu1r61gsyo1_500_large


Hva med å prøve en Amerikansk sport? I Norge?

Jeg drev å søkte litt rundt etter Lacrosse lag i Oslo, har bestandig trodd at vi ikke har noe som helst av dette i Norge, men ble positivt overrasket! 
Som hun sier i videoen, har Oslo 60 forskjellig sporter/ aktiviteter du kan være med på, så om du er lei av fotball, håndball eller andre typisk Norsk sporter kan du jo prøve ut noe Amerikansk! Nå er jo Lacrosse Kanadisk men det teller som Amerikansk, mener jeg, haha...:) jeg gleder meg hvertfall til å prøve ut noe litt annerledes når jeg kommer hjem! Jeg har en ganske crazy idé egentlig, skal fortelle dere når jeg har sett litt mer på det og om det er realistisk.


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like.

Han lå ved siden av henne. Lyset fra TVen var det eneste som holdt mørket fra å omringe dem. Tven og stjernene. Og ansiktet hennes. Det var liksom ikke noe fysisk som la lys på henne, det var fjeset hennes som lyste opp hans mørke. Og hun som trodde det var hun som skapte mørke rundt seg.
Han beundret henne, hvordan noe så vakkert kunne være så trist, og så ensomt. Hvordan hun ikke kune vite at hun var månen på stjernehimmelen.

De lå mot hverandre, og blikkene deres møttes så naturlig, som om alt i universet ville de skulle ligge der akkurat da, akkurat den natten, mens stormen herjet utenfor. Uværet både ute, og inni henne kunne rive og slite så mye det ville, for hun hadde funnet fred, hun hadde funnet han. Og for første gang var ikke vinden som en iskald knyttenve mot fjeset hennes. For første gang var vinden varm og strøk henne forsiktig og betryggende over blåmerkene. Leget henne.
 Og de skulle se på hverandre, se på hverandre sånn man gjør rett før et kyss. Paradis.

Det var som at alle de skitne, vonde og skremmende veiene de hadde vandret alene,var universet som hadde dyttet dem i retningen som måtte til for at to mennesker som var ment for hverandre skulle skumpe borti hverandre. Universet som lagde stier gjennom mørke skoger og lange netter, etter skjebnens vilje.

Når de lå der gjorde det ingenting. For første gang var alt som var fortid, fortid. Og nåtid ble til fremtid, en fremtid sammen. Og plutselig var ikke fremtid skremmende lenger. De var to små biter i en stor verden. De var rustne i en alder av 16, de var skrapt opp, og de var såret. Men sammen leget de hverandre, de var ment til å knuse, sånn at bitene deres en dag ville passe sammen, og danne noe enda vakrere enn hva de var da de var hele, hver for seg.
Det var da hun skjønte hva kjærlighet var. Da han sa hun hadde vakre øyne, et kompliment som aldri hadde betydd noen ting, men som nå betydde hele verden. For han så henne, ikke på henne, men verdeden i øynene hennes. Hun visste at han så tårene de hadde grått, knyttnevene de hadde tatt, redselen de hadde sett.

For da strøk han hånden over de røde kinnene hennes hvor tårene hadde seilt, han kysset de tunge øyelokkene og han tente et lys av håp i dem.

Fordi nå, nå skulle hun, for første gang siden hun ble født, se livet.
Your animation 


How you know it's that time of the month


Og enda litt til

Og

Og

Gleder meg til 10 nye ting dumper ned i postkassen vaffal, jaja..


Make it count

2011 er snart over og det får en til å tenke. Man tenker på 2012, hva vi vil oppnå dette året, hva nyttårsforsette våre skal være, hvor vi vil reise, hvem vi vil være. Men jeg sitter her og tenker på 2011. Jeg er ikke klar for 2012, jeg er ikke klar for at 2011 skal ende, vil ikke at det beste året gjennom mitt 17 år lange liv skal ta slutt. Kan det ikke bare vare evig? Men samtidig er jeg ikke skremt, jeg er bare stolt, og nyter de siste dagene av året jeg skal huske for resten av livet. 

Tenk på alt vi har oppnådd i år. Selv har jeg vokst så ekstremt mye, jeg har avsluttet vennskap, jeg har hoppet ut i ting, jeg har lagt ut på en veldig stor reise, jeg har oppnådd et par av drømmene mine. Og det er ganske spesielt, dere. Dette året har vært helt magisk og som alltid skal jeg lage nyttårsforsetter for det kommende året, ikke fordi jeg trenger å trene fast 3 ganger i uken og spise sunt, eller bli flinkere med lekser, men for å motivere meg til å drømme, til å våge og til å oppnå. En liste med morsomme ting jeg vil få til i 2012, vurderer å lage en liste for de siste dagene i 2011 også. En liten liste med smågale ting jeg skal gjøre, eller si, før året ender, for å gjøre det komplett. En liten liste hvor jeg oppsummerer 2011 hva jeg allerede har fått til, hva som har gjort det hele så spesielt. 

Selvom jeg ikke vil det skal ende er jeg klar for et nytt, spennende år. Klar for enda et år med dager og timer til å leve, til å oppnå fler drømmer, et nytt år med en ny sommer, med nye vennskap, mye latter, turer, magiske øyeblikk, sene kvelder, ild og sjø, snø og fjell, pledd, peis og kakao. Er klar for 365 nye dager med livet. 
Tumblr_lppunyrj3m1qd6p2no1_400_largeParty_large2012_181199202_large 


Can't wait!!


Christmas American Way

Hei allesammen! Nå sitter jeg i sengen, klokken er snart ett og jeg har nettopp våknet. Merkelig nok er jeg velig opplagt etter å ha lagt meg 6 AM, haha..
Skal snart sette på et par filmer og bare kose meg i sengen, men først tenkte jeg å fortelle dere om min Amerikanske Jul!

Så den 24. feirer ikke Amerikanerne noe serlig, noen har middag med familie Christmas Eve (24.) men det meste skjer den 25.! Så da bestemte Josefin og jeg oss for å ha en Scandinavisk Julefeiring den 24., vi hadde jo vært på den Scandinaviske butikken og kjøpt risengrynsgrøt og gløgg osv! 
Så klokken ett dro jeg til henne, og vi var begge veldig sentimentale men det var veldig, veldig koselig!!
 

Da vi var ferdig ble jeg med til kirken, er veldig glad for at jeg ble med! Var en kjempestor kirke, alle var utrolig vennlige og atmosfæren var så koselig. Det var en typ julegudstjeneste og det var veldig emotional, klarte ikke å holde bak tårene, hehe..
Det var veldig annerledes enn i Norge, jeg har hvertfall ikke opplevd der at gjennom gudstjenesten snakker du med de foran deg, bak deg og ved siden og ønsker dem God Jul og at du er glad for at de er der. Alle sang med på sangene, av full hals! Og mange strakte opp hendene mot Gud og det var veldig spesielt:) Og jeg kunne ikke annet enn å smile av koret, de var alle så utrolig inn i det, og livlige og sang av hele hjertet (og med kroppen?), åh utrolig vakkert.

Favoritten min gjennom Gudstjeneste var da de slukte alle lysene og gikk og tente på stearinlys vi hadde fått ved inngangen, de tente de som satt på sidene sine lys og de skulle dermed tenne videre raden, altså "dele lyset sitt med resten" og snart lyste hele salen opp av stearinlys.. Det handlet om at en som finner lyset i mørket kan gi det videre og dele det med andre, og det var veldig, veldig sterkt.


Kirken

Utenfor selve kirke"salen"?Da vi kom ut var det mørkt og jeg dro hjem for å spise julemiddag! Vi spiste and (og jeg likte det!) og masse godt tilbehør, blitt helt hektet på Grean Beans/ String Beans, aner ikke hva det heter eller hva det er på norsk, haha.
Etter dette hadde jeg fortsatt julegaver igjen å lage ferdig.

Til vertsfamilien så hadde mamma strikket norsk votter, + at at jeg lagde en kollasj med minner vi har hatt sammen og rammet inn og til Ethan gav jeg et Norges-puslespill som jeg limte på bilder av oss på baksiden og skrev noen ord til han, så han kan ta vare på det og huske meg når han blir eldre!

Ble veldig fornøyd egentlig, og de ble veldig rørte:)
Baksiden av puslespillet. Haha herregud, måtte jo åpne puslespillet for å lime på bilder på baksiden, og det var sykt sent på natten og jeg vardødstrøtt og ALLE brikkene falt over hele gulvet, så da ble jeg sittende og pusle hele puslespillet... haha.


Så den 25. på morgenen våknet jeg til frokost og pakker, var veldig koselig! Fra vertsfammen fikk jeg masse Victoria's Secret ting, yeii :D 
Så pakket vi ferdig for å dra til Great Wolf Lodge, et waterpark hotel hvor vi skulle feire juul:)
Jeg likte hotellet KJEMPEgodt!! Interiøret var utrolig fint, og gjennomført, med alt av tre overalt osv. Også var det veldig stort og bare kjempekoselig! Det er et veldig barnevenling hotell, så det var jo morsomt, haha! Men de hadde lesehall med peis osv, gamingsted, en stort rom hvor du kunne se sport og være på pc og game osv, og spa, flere gift shops, restaurant, Starbucks etc!


Og badeland da!Var en veldig gøy tur, vi overnattet én natt! 
Og de hadde et sånt spill, det var helt sykt egentlig, rundt om hele hotellet hadde de skjule "skatter" og skjermer osv, også fikk du en tryllestav (hahha harry potter<33) så fikk men forskjellig oppdrag og tryllestaven funket på alle tingene, sånn at det var en ship inni staven som samlet opp lal informasjonen så måtte duløpe rundt og finne det du trengte for å komme opp en level som "magister" eller noe haha...så når du pekte på skjermer osv med staven så funket skjermene sånn at de snakket om du hadde alt du trengte osv, haha umulig å forklare men ALLE løp rundt og var helt crazy about it! Mest 8-9 åringer da, men jeg og vertsfar hang oss på hha!! Det var sykt komplisert da faktisk, og jeg var ikke så flink, men spillet tar minst 4 timer og man må gå minst 10 miles, så vi ble ikke akkurat ferdig haha! Hoho..

Og her er en liten video btw:
Eh, den skal ikke være så mørk?? jaja håper dere ser noe vaffal.


Da jeg kom hjem skulle jeg rett i bursdag men vi ble veldig forsinket så jeg rakk det ikke, SYKT bummer!! Men vertsforeldrene mine skulle på konsert så Ryan skulle passe Ethan og som vanlig endte vi opp å se på film osv, og han endte opp å overnatte så vi satt oppe og pratet ogsånn til 5 i dag tidelig, haha.. Vi så blant annet denne filmen, og den var  veldig rar og dårlig men sykt EKKEL, angrer på at jeg så den!!
 


God Jul!

Ønsker dere alle en magisk jul, spesielt dere nærmeste, dere vet hvem dere er! Tenker på dere:)

I dag, den 24. så skal vel dere vel kose dere inne med familie, se på disneyfilmer, Tre nøtter til Askepott, kjenne lukten av juletre og pakker som venter på å bli åpnet, kle dere opp og spise nydelig mat med de beste menneskene i livene deres. Sett pris på snøen, sett pris på maten og sett pris på menneskene rundt deg.. Kjenner det gjør litt vondt nå, første julen uten mamma og pappa, annerledes, dere.

Åh, har egentlig ikke kjent så mye på det, før jeg begynte å skrive nå, er helt på gråten haha.. Åhh herre.
Det jeg skal gjøre når det om ni timer er den 24. her i America er å stå opp og dra til Ryan en tur med mat pga familie har blitt syk så de har avlyst julefeiringen den 25., og de er den familien som går all the way og skulle ha 20 gjester, utroig trist. Etter dette skal jeg til Josefin og lage Norsk grøt og gløgg og høre på julemusikk, feire Skandinavisk vis med andre ord! Etterpå skal jeg bli med de i kirken hvis det passer, møtte en mann i dag som gjorde veldig inntrykk så ja, føler det er meningen at jeg skal i kirken i morgen.. :)
På kvelden skal vi ha videosamtale med foreldrene til vertsfaren min i Alaska, som skal lese en historie som er tradisjon:)

På selve juledagen her, den 25. skal vi stå opp, åpne pakker og så reiser vi til badeland i Washington, haha. 
God Jul fra meg!
Your animation 


Magaluf 2012

Forresten, har jeg fortalt at besteveninnene mine og jeg har bestilt ferie til Magaluf? Desverre kunne ikke alle bli med men reiser med tre av de beste jentene noen sinne, gleder meg så masse! Hadde selvfølgelig vært morsommere om vi reiste alle sammen, men gjør egentlig ikkenoe at vi bare er fire, reiste jo til Kos med bare én veninne, gikk bra det, haha! Vi reiser i slutten av juni, altså kommer jeg hjem fra USA og har 2 dager på å si hei til familie og pakke ut, vaske klær og pakke på nytt! Vi skal bo på TRH Palmanova, ser vi noen av dere der?? Hadde ikke forundret meg hvis alle som leser bloggen min er tenåringsjenter som meg selv, hehe:) Blir gøy vaffal! 
Perfekt reunion etter å ha ikke sett de på 10 måneder! Gleder meg bare masse til en fin ferie med de, elsker at vi aldri krangler elelr har noe form for drama, om noe plager oss bare snakker vi om det og løser det og det er aldri noe usikkerhet eller sånn falskt vennskap hvor alltid noen blir baksnakket, som jeg vet om mange vennegjenger som har.. haha trist! Og det beste er selvfølgelig at vi can act completely stupid together  


Tumblr_lgecd9risb1qctcjro1_400_large_large  Tumblr_lnpmlyhbbl1qala5mo1_500_large  water-elephants:
want!
208313_138796069523002_100001778297320_214992_5198595_n_larget-h-i-n-k:
the shoes :O
374601_129114843870794_100003168364989_148011_662056756_n_largeFrokost på verandaen i solen, stranden, lukten av saltvann og lyden av bølger, lunsj på en strandresaurant i bikini og håndkle, spansk mat, musikk, lys og bestevenner


DUUUUDE

Hei alle sammen!
Nå ligger jeg i sengen etter en travel dag, og er like sliten som jeg ser ut.. Men skal kose meg med fiin kalendergave da!


Okay så kvelden i forigårs startet med at jeg begynte å se på et nytt favorittshow; Laguna Beach, eller det var vel egentlig sånn kvelden endte også. Perfekt show, elsker jo The Hills men har aldri giddet å se på LB siden showet er såpass gammelt, men sykt gøy nå å se Lauren Conrad her Senior Year, siden det er akkurat det jeg gjør her nå! Også er det en junior der, skikkelig hunk og jeg så at det var noe kjent med han, så var det CHASE fra One Tree Hill!! Wooow crazy! Sykt gøy å se hvordan han var i virkeligheten på high school! Så da så jeg 6 episoder, hehhe.

Så neste dag var jeg alene så jeg fylte badekaret (kokte vann så det ble kokvarmt, haha) med masse oljegreier jeg har fått av mami, lagde ansiktsmaske og hårmaske, tok med cupcakes og lå der i hele evigheten og så på Laguna Beach, beste feriedagen ever. haha.

Hårkuren. Hjemmelaget ftw

Hårmasken ahha 

Og så kosa jeg meg katten

Og på et eller annet tidspunkt så jeg så her ut


Og en gang etter dette dro jeg på Applebee's med Josefin, og det var helt sinnsykt Amerikansk!! Æææ var maange skjermer hvor de viste football osv, skulle ønske jeg tok et bedre, bilde, menmen! Elsker den Amerikanske atmosfæren og maten var så good!

Så sånn her ut da


Etterpå dette så dro vi på kino og så New Years Eve, kjempesøt film! Ny ting på bucket listen min; New Years eve @Times Square!


Etter filmen så ruslet vi hjem til meg, klokken var ett på natten og vi var trøtte og kalde og da vi endelig la oss i sengen så ble vi liggene og prate i en evighet og vi ble mer og mer overtrøtte og vi lo så vi gråt av de tåpligste ting, haha, those nights..:)  Og plutselig var klokken 02:30.. Haha vi la mange sprø planer og til slutt visste vi ikke engang hva vi lo av, kommer til å huske den natten lenge, haha..

Så i dag da vi sto opp skulle Josefin bake julegave til foreldrene mens jeg skulle holde på med noe til mine, så vi holdt på med de i et par timer før vi gikk til butikken og Starbucks før Mike hentet oss og tok oss med til verdens BESTE sted!! Scandinavia butikken!! Woooahh ble så SYKT sentimental!!


Awww skilt på norsk!!

Vikingland hahha

Det var seriøst den koseligste butikken i hele verden!! De hadde sånne skikkelig originale norkse ting, ble så rørt at jeg begynte å gråte!!
Ææææ!! Leste denne boken alltid på hytta om jeg ikke husker feil, herregud, ble helt satt ut!!Og favorittboken min!!! ååå hjerte
DE HADDE TIL OG MED BRUNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Herregud nå er jeg SÅ klar for å lage gløgg med mandler og rosiner og skikkelig GRØT!! Og sette på norsk julemusikk og tvinge vertsforeldrene mine til å ha en skikkelig norsk julefølelse den 24.! Også skal de smake brunost, må bare få tak i en ostehøvel først, ååå stoked!!

Haha da jeg var i butikken var jeg skikkelig sentimental, merket for første gang hvor stolt jeg faktisk er av å være Norsk! Norge er amazing dere, åh... Fant en kjempefin bok om Norge jeg skal kjøpe til vertsforeldrene mine før jeg drar, selvom jeg har mest lyst å kjøpe den til meg selv haha...:)

På veien hjem dro vi og spiste på The Olive Garden, beste italienske restaurant! Koste meg masse før vi måtte skyndte oss hjem, jeg hadde glemt kinodaten min så hadde en pissed melding i inboxen haha whops, og vi var allerede sent ute til et christmasparty, og hadde ti min på å fikse oss før riden vår kom så vi bestemte oss for å heller dra på bowling
HAH HAHA HAHAA ...... meg i action ja

Vi var så heldig å få bane ved siden av en som tydeligvis var på et bowling team, I know, hvem er på et bowling team!?? Siden jeg bommet på alle og han var alene og fikk strike på alle så spurte jeg han "Hahha you on a bowling team or something? Hhha" og han bare "Yes, actually I am"....... han hadde forresten leid to baner, så tror ikke han ville bli forstyrret. Spurte om han kunne gi meg et tricks men han sa nei. Rejection!! 

Så ville vi på karaokebar og vi var så klare for ABBA, og det var 21årsgrense uten dørvakt, men jeg har sett på Veronica Mars at det er sivil Sheriffer der så jeg turte ikke mere haha så da gikk vi og spilte Arcade games istedet!! Og de bildene har Josefin for da hadde jeg ikke mer batteri! Vi spilte dansespill og Jurassic Park skytespill haha skrek som et helvete, noe av det skumleste jeg har spilt, burde vel heller hatt den 21årsgrensen der enn på karaokebar for å si det sånn.. Men det var gøy da!

og vi kjørte forbi det meste dekorerte huset ever, skal dra dit i morgen og for å ta bedre bildet, det var sykt


 


Cupcakes with Tiffany

I dag hadde jeg Tiffany over til å lage cupcakes! Vi holdt på  i fler timer og det var kjempekoselig. Vi er så like og det var veldig deilig å ha en skikkelig jenteprat og bare snakke om alt som skjer fortiden og bare le og være meg selv, var en veldig vellykket dag! Og cupcakesene ble ikke så aller værst de heller!

Christmas cupcakes!


 


On my heart just like a tattoo


Okay, denne helgen har gått kjempefort, selvom jeg egentlig ikke har gjort noen ting, heldigvis er det juleferiii!

I går (lørdag) så brukte jeg egentlig bare dagen på å sove ut og gå på butikken og gjøre sånt småtteri. Og kvelden tilbrakte jeg sammen med Ryan, surprise ikkesant, haha..:) Merkelig hvordan vi bare får mer og mer å snakke om enda vi ser hverandre oftere, skulle tro det var omvendt men, åh, kan liksom ikke beskrive vennskapet vårt, vi har hele tiden masse å snakke om, og jeg ler hele tiden sammen med han, mens han også er en jeg kan snakke med om om absolutt alt, og ha helt seriøse samtaler med. Det er de menneskene det kommer til å ødlegge meg å reise fra.. Heldigvis lenge til!
Som vanlig så vi masse skrekkfilmer til jeg tilslutt sovnet pga vertsfar kom hjem og de absolutt skulle se den FØRSTE Excorsisten filmen, og dere som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er FAN av gamle filmer (1973...).

Men haha aw, det morsomste skjedde, fordi før vertsmor gikk så hadde jeg nettop kommet ut av dusjen og skulle ned på kjøkkenet for å ta noe å drikke, og Ryan var irritert på meg pga jeg hadde sakt at han holdt på å brenne ned huset sist han var der, så vi småkranglet da, til jeg skvatt skikkelig så jeg hylte kjempehøyt, satt meg nemlig på en stol som var klissvåt og da jeg så på gulvet var det GULT!! Så det var sånn "OH MY GOOODDD!! DID I JUST SIT DOWN IN PEE" Ryan: "HAHAHAH" me: "EEEW, SHUT UP" Ryan: "LYNDAAAA; I THINK WE NEED A TISSUE!!" haha heldigvis var det bare eplejus men stumpen min var klissvåt. hehe karma..

Og herregud, da jeg var i dusjen skulle jeg barbere leggene, og ja, et bilde sier mer enn ord tror jeg

Rev ned alt som var i dusjen haha wops.. men det sluttet aldri å blø, blødde over alt på badegulvet så måtte  bruke ca et kvarter på å vaske, hehe tror jeg sparer dere for det bildet.. 

Mmm ja, i dag har jeg ikke gjort noe, jeg skulle egentlig Downtown men hadde så mye å ordne her hjemme så føltes deilig å bare få være litt alene. Gikk på butikken og kjøpte inn cupcakes ting, Tiffany kommer over i morgen og vi skal bake, wiiii:) 


I morgen som sakt skal jeg lage cupcakes med Tiff, og resten av uken skal jeg bake med Josefin, ha en movie night og bestille pizza osv som jeg arrangerer for utvekslingsstudentene på skolen min og så overnatting med jentene, også skal jeg prøve å få dratt på basketballkampen, også skal jeg til Zoo Lights og på et christmas party til noen på skolen, og så er det jo juleaften eller juledag eller hva de kaller det her, altså den 25. og vi skal feire jul i et badeland i Washington haha, Go American Christmas! Og dagen etterpå kommer Ryan så det blir en inneholdrik uke, hihi :)

Forresten hva i HULESTE, de som lager horoskopet lager det ikke akkurat for muntre opp folk?? ÉN grei dag, og tre harde? latterlig
 
Og vanligvis ville jeg faktisk ikke hengt meg opp i det, men har hatt en litt teit dag og var litt deppa så skrudde på en feel-good film for å få tankene på noe hyggelig, så endte filmen søren meg DØDStrist, sånn trist at jeg angret for å ha sett den, så jeg søkte til horoskopet mitt for å få litt gode tanker og motivasjon for uken, jättekult 


like a G6


My favourite scene

Haha dette er så sykt meg og Marie/Tina, makes me smileee


God jul til meg selv fra mamma og pappa

Hey chicas!

Ligger i sengen nå og knærne mine holder på å dø, er såå sliten! Men det er vinterferie så hæla i taket for det!! Wiii :D

Har hatt to kjempefine dager! I både spansk og marketing har vi sett på to American Football filmer, og de var skikkelig bra! Remember The Titans, klassiker! Anbefales på det sterkeste. Den ser veldig gammel ut på traileren men selve filmen er ikke sånn i det hele tatt..:) Jeg fikk også oppleve noe helt spesielt i går, vi hadde besøk på skolen fra en Holocaust survivor, han pratet om opplevelsen hans, hvordan han ble ført bort av nazistene og alt som fulgte med. Det var utrolig sterkt og jeg var utrolig honored av å få høre han. Han er 85 år og fortsatt skikkelig skarp og til og med..morsom, ikke det man forventer av en som har vært gjennom det værst tenkelige et menneske kan utsettes for. Men det var utrolig vakkert, om jeg kan si det? Fy søren vi er heldige, dere..

 Og etter strength training var jeg UTSLITT, vi spilte nemlig 4 square og jeg var eneste jenten blant 38 crazy gutter haha, kan love dere at det tar energien din..haha.

I dag så var the spirit overload day, yaaai!


Måtte ta bilde med Shantell haha, dette er school Spirit, dere! Wooah


Hmm her sitter jeg og har historieprøve, tenkte jeg skulle vise dere hvordan prøvene her som regel er. I dag var jeg så klar for vinteferie at jeg basicly satt og bare ehmm prøv å lag et mønster som makes sence... Da jeg så læreren etterpå så bare løp jeg mens jeg ropte "I don't wanna know, don't ruin my christmas!!," altså gikk ikke prøven så fryktelig bra.

Ikke sjekk svarene mine, please

Fine skolen min...:)


Etter skolen skulle jeg som sakt til Washington Square Mall for å kjøpe julegaver til meg selv, så da gikk jeg hjem og skiftet.


Da jeg ventet på bussen så ble jeg kjent med et par tre gutter, og siden jeg var så dum å bare hadde en 20 dollar seddel i cash og bussbilleten koster 2,50 og bussen ikke hadde vekslepenger så var de så snille og spandere på meg:):) Snakket masse med de på veien, egentlig trist å si hadet til de, haha. Amerikanere altså!
Da jeg kom dit jeg skulle bytte buss kjørte drittbussen jeg skulle på før den jeg var på hadde stoppet, men heldigvis var en av guttene forsatt på og fikk meg på en annen buss, haha.

Så jeg kom meg til kjøpesenteret og koste meg masse helt til stenetid!


Nytt outfit yai


Har ikke følt meg Amerikansk enn da jeg stod med alle handleposene mine, en stor SUBWAY baguett og large cola og ventet på vertsmamma utenfor Victoria's Secret, hehe. Så gikk vi for å kjøpe noe og spise til henne og is til meg:)

Har dere noen gang sett sånn is?Her er julegavene til meg selv, tusen takk mami og papi!!:) Skal vise dere i morgen, vurderer å pakke det inn og åpne det på julaften igjen, just like a boss


Men NÅ må jeg legge meg, sliiiten:)


One Tree Hill moment!!

Å herregud, dere MÅ se dette, er fra basketball kampen tidligere i uken, helt sykt!! var 49-49 og sånn noen sekunder igjen woaah (Ja vi er de sorte haha)


14.des.2011

Hvorfor jeg elsker skolen min, haha!


Og dekorasjonene på skolen vår, haha love


Vi hadde Service Court Assembly her om dagen, hvor de som yter best service for skolen og er med på mest frivillig arbeid og organiserer ting for elever etc blir "vist frem"Vi hadde jo også Twin Day! Så Josefin kom til meg før skolen så vi fikset oss og tok på oss t-skjortene vi hadde laget, hihi

Veldig tidlig på morgenen haha.. Vi hadde nemlig DECA meeting før skolen så måtte være der ekstra tidlig! Og jeg følte meg som et pakkesel på vei til skolen haha, hadde stappet hele sekken min full for å få plass til bøkene osv, + en bag med gymtøy + all canned food vi hadde samlet inn, TUNGT!! haha


Gleder meg så masse til helgen! På fredag etter skolen skal jeg ta bussen til kjøpesenteret og bruke hele kvelden til å shoppe! Får nemlig julegavepenger da, og skal for første gang jeg kom hit bruke alle de pengene på meg selv, og ikke tenke på matvarer etc, GLEDER MEG. Bare meg og butikkene<3 Har så lite inspirasjon om dagen så det skal bli godt med et par støvletter og diverse! Skal til og med kanskje gjøre noe litt crazy med håret mitt (lover at jeg ikke skal farge det brunt eller noe mamma).  

Resten av helgen skal jeg bare småting, som å lage cupcakes med Tiffany, også håper jeg på at Ryan kan komme over en tur, hihi. Også vil jeg ta et langt VARMT bad, her så er det visst ikke nok varmtvann til å fylle badekaret så det er varmt, så jeg skal søren meg koke opp MASSE vann så jeg får badet mitt, hehe... :)

Når det  gjelder juleferien har jeg ikke lagt noen planer enda, må få sent noen julekort og diverse, ellers har jeg ikke fått sent julegaver heller og siden det er sykt dyrt og tar evigheter med å komme frem nå jul så håper jeg på at venner og familie har lyst på en januargave istedet for julegave? hehhe please:):):)
Byebye:)
 


Before I dieBlessed

Tenk dere, på alle mennesken du møter, alle vennskapene du knytter, hvor mange som kommer til å bli værende i minnet ditt for resten av livet, hvor mange som vil gi deg et nytt syn på livet, mennesker du så vidt kjenner men alikevel vil lære deg å kjenne deg selv slik du aldri har. Tenk på alle du går glipp av å møte ved å ikke dra på en sånn reise som dette. Får en klump i magen, jeg, når jeg tenker på det, for ikke skjønner jeg hvordan jeg kan ha levd uten noen av disse menneskene i det hele tatt.

Alle destinasjonene. Har fått mange vennskap her som åpner dører. En som bor i Stockholm, en i Danmark, en i Brasil, en i Tyskland, en i Japan, og mange, mange her. Tenk å få reise og komme på besøk og oppleve hjemstedet deres slik de kjenner det, og ikke som turist. Helt uvirkelig.

Og når dere som utvekslingstundenter går gjennom en sånn lik reise, så skaper det automatisk et helt spesielt bånd mellom dere, klart kommer man ikke like godt overens med alle, men disse menneskene er de eneste som faktisk vet. Vennene dine hjemme vil bestandig være de nærmeste og viktigste, men de vil aldri forstå denne reisen, følelsene, øyeblikkene, menneskene, kulturen, prøvelsene og utfordringene. Tror man bygger noe helt unikt inni seg etter å gå gjennom et slikt år, tror det er noe eget, tror at ingenting blir det samme igjen etterpå, du blir aldri den samme igjen.

Og det mest spesielle, tenk å komme tilbake hit, besøke vennene dine på college, se vertsbroren din ha vokst opp, se igjen en gammel flamme..
Hvordan dere var bestevenner ett år, for så å leve i to forskjellig kontintenter et par, for så å se hverandre igjen som om ingenting er forandret, fortelle om livene deres, hvordan det gikk med klassene dere slet i, hva som skjedde med fremtidsplanene, hvem dere datet og hvor dere er på vei.

Åh. skremt men lykkelig.
Tumblr_lw1eb5xbjv1r1c59uo1_500_large198717_10150325158416955_197705816954_9748892_1120752_n_large 
 


Something Borrowed

Tenkte jeg til en forandring skulle anbefale dere en film. Så denne i går og den var superherlig, veldig søt og morsom og trist og ikke så forutsigbar som slike filmer for ofte blir, anbefales!!


Can you just go out the door before me so I can check if someone's gonna attack me?

I tillegg til at jeg fikk julekalenderen min var dagen i går kjempeherlig!

Etter at jeg var ferdig med å gråte og være kjemperørt av julekalenderen min, kjørte Logan, vertsfar og jeg til Josefin. Siden vi har Canned Food Drive nå så tenkte vi å samle inn litt til skolen vår, det går jo til et veldig fint formål! Det er desverre altfor mange som ikke har råd til mat, og siden julen handler om å dele så samler vi inn canned food til Oregon Food Bank! Vi gikk i noen timer og møtte mange hyggelige og gavmilde mennesker!! Da vi hadde samlet inn så mye at det ble for tungt satt vi oss på Starbucks og drakk kaffe og te før vertsfar kom og hentet oss! 
Vi samlet inn denne esken + to bæreposer!Da vi slapp av Josefin på skolen så dro vi hjem til Lisa (hun som babysitter Ethan, som har det sykt Amerikanske hjemmet) for å se på juledekorasjonene hennes! De går all out i alle høytider og som jeg har sakt tidligere så elsker jeg å være der!! 
De er skikkelig den Amerikanske familie og jeg var der masse i sommer, men har ikke sett dem på lenge pga vertsforeldrene mine henter Ethan rett etter jobb..:( Vi ble værende der lenge og prate om absolutt alt mellom himmel og jord, blant annet at de vil komme på besøk til Norge, og at jeg skal komme tilbake på besøk for å feire 4th of July osv, aww!! Tenk alle menneskene jeg har vært så heldig å møte dette året, som jeg aldri aldri aldri vil  miste kontakt med!? Helt spesielt.<3


Vi har også satt opp julelys hos oss, det er helt magisk!!

Nå skulle jeg skikkelig ønske at jeg hadde en kjærste som kunne "kiss me goodbye on the doorstep" haha..


Vertsforeldrene mine skulle ut på noe så Ryan var her for å være barnevakt for Ethan, så da gikk jeg til Fred Meyer og kjøpte julelys til rommet mitt også! Trodde jeg hadde kjøpt hvite/gule lys, men de var visst røde så litt bummer, menmen..:)

Da jeg kom hjem så var jeg bare med Ryan og Ethan og det var så sykt gøy! Ryan og jeg har alltid skikkelig mye å snakke om, og selvom vi har et litt hat/elsk forhold noen ganger så er det alltid like morsomt!

Hahaha Ethan go his swag on...

Etter å ha lekt og skremt livet ut av meg (ja Ryan og Ethan samarbeidet faktisk med å skremme meg helt sinnsykt, haha ble såå sur, wops) og stekt en pizza vi glemte i ovnen så den begynte å ta fyr så fikk Ryan Ethan til å sove. Helt merkelig, alle vi andre bruker sånn tre timer på å få han til å sove mens Ryan kan få han til å sove med en eneste gang.. Irriterende men sykt søtt.

Så da skulle Ryan og jeg se på film og xboxen klikka helt og vi er begge skikkelig lettskremte og trodde det var en nede som tok av og på bryteren for å få oss til å komme ned å sjekke for så stabbe oss, siden jeg hadde glemt å låse døren. haha var skikkelig adventure, lysene var av i hele huset og vi måtte hente laderen på rommet mitt for å sjekke om internettet funket på pcen min, så da måtte Ryan ut i gangen først, med Lacrosse sticken min som våpen og vi var så redde at jeg holdt på å begynne å gråte, hahahhaa...

Vi brukte evigheter til å prøve å få internettet på xboxen til å virke (vi bruker den til å se på Netflix, vet ikke om det er i Norge, jeg? Man kan ha det på pc og xbox osv og da kan du se alle tvserier og filmer i sykt bra kvalitet for sånn 40 kr. i mnden!) siden vi ville se Paranormal Activity, selvom vi var dødsredde, men det bare klikket og vi freaket ut mer og mer, så vi satt på en annen DVD og pratet og tullet og gjorde sånne typisk oss ting, til vertsfar kom hjem som fikk xboxen til å funke så da så vi Paranormal Activity 2 og så 1ern og herregud hahhaha, må le av oss.. Vi skvatt så sykt samtidig så det så ut som vi begge ble liksom blåst bakover fordi vi  omtrent hoppet bakover og  vi lo i sånn 5minutter etter det, haha aw..:) 
Vi holdt på til klokken to til vertsfar kjørte Ryan hjem og ingen av oss fikk sove så vi tekstet i en evighet før vi sovnet, følte meg såå slem siden jeg fikk han til å se på den haha whops.

Var en veldig vellykket dag hvertfall! I dag ble planene mine avlyst (heldigvis, haha) så jeg skal bare slappe av til jeg skal møte opp med Josefin klokken seks! Håper dere har hatt en fin helg alle sammen! Kiss kiss


My Christmas Calender

I går så fikk jeg jo to pakker fra Norge, den ene var fylt med julegaver fra bestevenninden min og familien hennes, noe som kom helt uventet!! Ble så sykt glad :D Og så kom endelig pakken fra mamma med julegaver og julekalender, wii!!

Se så full! Wiii
Har definitivt den søteste mammaen i hele verden!!

Julekalender!

(Noe av dette er gaver til vertsfammen) :)

Jeg ble som sakt helt ekstremt rørt, julekalenderen har mamma satt sammen sammen med bestevennene mine og hver eneste dag er noe skikkelig koselig! 


Dag 2 var en kjemperørende video som bestevennene mine hadde satt sammen med minner vi har hatt sammen og videoer fra dem til meg, herregud som jeg gråt!!Så nå har jeg endelig pynet opp litt i vinduet mitt med koselige ting fra Norge, puttet mammas sticker notes på vinduet og hengt opp julelys, wii!Speechless


&lt;3


10.des.2011

NÅ er jeg sliten nå, dere. 
Klokken er snart 23:30, haha føltes mye senere enn det.. Har nettopp  kommet hjem, har jo jobbet som frivillig for en klubb jeg er med i, DECA, på en Breakdancing event som skolen vår hoster! Det var veldig gøy, det kom elever fra hele Hillsboro for å konkurrere om en pengepremie, det var et ordentlig bra opplegg og breakdanserne var så utrolig flinke!! Alle satt rundt i en stor ring mens to breake-grupper hadde battle mot hverandre i ringen, var utrolig bra DJ, dommere som er kjent i breaking miljøet som gjorde eventet enda bedre, og breakerne var jo helt sinnsyke! I finalen var det skikkelig spennende, de hadde helt SYKE moves, skikkelige morsomt, var så sykt høyt nivå, på slutten føltes det som at jeg var med på "So You Think You Can Dance" haha! Fikk desverre ikke tatt så mye bilder da jeg var der i hele 6 timer og iPhone batteriet gikk ut skikkelig fort!!


(Og nei det er ikke kutt på armen, bare en del av stempelet)

Ble kjent med mange og fikk snakket litt ordentlig med de andre i DECA også, gleder meg skikkelig til vi skal konkurrere!! Da skal vi bo på hotell osv (Derfor vi trenger å hoste sånne eventer, for å tjene inn penger) og det er veldig, veldig liten sjanse, men hvis en av oss vinner State så får vi dra til.... wait for it.. FLORIDAAA!! 

Var hvertfall innmari gøy å være med å hjelpe til med noe, jeg var kanskje den som sto på mest for å rydde da vi var ferdig, jeg fikk tilkalt vaktmesterne over Walkie Talkie og arrangert dem, og løp rundt og plukket opp søppel og bærte hele fire stoler om gangen, klapp på skulderen! Var bare veldig gøy, elsker å arrangere og organisere og ha kontroll (haha), også føltes det veldig fint å være en del av skolen, sånn virkelig...:)

Egentlig er jeg den heldigste i hele verden, noen ganger blir jeg trøtt og sliten, men når jeg tenker på at dette faktisk er VG2 for meg kan jeg nesten ikke annet enn å le, selvom det er slitosmt i blant så er det helt sinnsykt, opplever så fryktelig mye, føles som en premie jeg har vunnet å være her, også er det liksom bare VG2 skoleåret, og når jeg kommer hjem har jeg bare VG3 igjen, hvor sykt er ikke det??

Og så sykt mange plasser jeg får se, tror jeg ikke skjønner hvor mye jeg får se. Før jeg reiser hjem har jeg vært i New York City, Oregon, California, Texas og Washington, på et SKOLEår, w o w . 

Nå måå jeg legge meg, er så trøtt, og i morgen tidlig skal jeg og Josefin samle inn canned food, før vi skal lage twin-sweaters, natta!!

 Forresten så på veien hjem så jeg noen som adde satt opp et reinsdyr av julelys i hagen og det liknet akkurat på skytsengelen til Harry Potter!! yee 
 


09.des.2011

Var på butikken i dag, og jeg fikk alt dette for 11 dollar, altså 64 norske kroner!

Og ja, jeg kjøper altså min egen middag og har ikke helt kommet inn i det å  lage middag fra bunn av enda, haha. Har virkelig lært meg å bli mer klar over pengene jeg bruker av å være her, føler jeg har blitt flink på å finne gode priser, haha..:) Noe jeg må bli bedre på er å kjøpe litt mer av gangen kanskje, så jeg slipper å gå så ofte!

Det var skikkelig varmt i dag, merkelig Desember, dere!I morgen etter skolen så skal jeg være frivillig for DECA på et break dancing event vi skal ha på skolen, skal jobbe fra etter skolen 15:30 til 22:00, men det blir sikkert gøy!!:) Skal prøve å ta noen bilder også! På lørdag skal Josefin og jeg lage matchende gensere, siden som jeg nevnte skal vi være tvillinger på twin-day! Ellers skal jeg bare ta det med ro og trene og bli helt frisk til siste innspurt med skole før juleferie!
Siden vi ikke skal reise til Cali for å feire jul allikevel så skal vi kanskje til kysten noen dager, ååh, det hadde vært perfekt!!
339923323_e33af1d926_large
Oregonkysten må være den vakreste i hele verden tror jeg.


Future

H e r r e g u d . 
Hvordan kan noen IKKE ønske å gå på University of Oregon? 


Får helt tårer i øynene og klump i magen. Tenk å komme tilbake etter ett-to år og møte ikke bare dette, men alle kjente. Helt merkelig at så mange av vennene mine vil være å finne på denne skolen om et år..

Videoen er laget pga Oregon Ducks har gått videre til Rose Bowl, noe som er huge og har skapt stor ståhei over hele Oregon, nye kamp hoods og fan gear overalt i butikkene, skulle skikkelig ønske jeg kunne dra på en kamp!  Desverre så er det ganske out of my reach med tanke på at billettprisene ligger på fra 1000-4000 kr.


Putting up Christmas Decorations

Ærlighet.

Da jeg for noen uker siden ble intervjuet av en avis, fikk jeg spørsmålet om hvorfor jeg blogger og det var faktisk et av de spørsmålene jeg brukte lengst tid på å besvare. 


Jeg blogger først og fremst fordi jeg ønsker å kunne gå tilbake å lese og se på bilder og videoer fra oppholdet mitt, som en typ offentlig dagbok. Hvorfor jeg har valgt å gjøre det nettopp offentlig er for at de hjemme kan følge med på livet mitt her uten at jeg behøver å sende en mengde forskjellige mailer, og for å svare på spørsmål og dele erfaringer med kommende utvekslingsstudenter.

Jeg ønsker også å være en inspirasjon for andre, ikke nødvendigvis for å dra på utveksling men for å følge drømmene sine. Jeg hadde aldri for to år siden trodd at jeg noen gang ville være sterk nok til å gjøre dette, at jeg i dag ville reise fra familien min for ett år, gå på en Amerikansk highschool og ha alle fag og samtaler på et annet språk enn morsmålet mitt, være på cheerleading teamet og heie nede på football fielden hver fredagskveld som på film, at jeg i en alder av 17 år ville reise fra trygge Norge, til et helt annet kontinent, og se verden. At jeg har klart dette, betyr virkelig at alle er i stand til det, og det er det det jeg ønsker skal nå ut til alle.

Jeg har klart dette selv, turt å følge drømmene mine helt selv, men for de som ikke tørr, de som trenger et lite dytt i starten ønsker jeg å være den personen som gir dem det, den som sier dem det jeg skulle ønske noen hadde sakt til meg. Derfor ønsker jeg å oppnå et høyere lesertall, ikke pga statistikken eller plass på blogglisten, men for å nå ut til fler mennesker.
Og jeg ønsker å etterhvert kunne bygge opp mot til å skrive mer av det jeg sitter inne med, og jeg mener ikke at man må ha et høyt lesertall for å gjøre det, men jeg vil tro at ut av 100 stk vil det bety noe for 4-5 personer, og det er ikke til å legge skjul på at endel av disse vil le av det, men det er for disse 4-5 personene jeg ønsker å være en blogger for, de som holder det gående! Målet er å skrive noe som gjør en forskjell, noe som betyr noe, uansett om det kun er for en håndfull mennesker
J 


Av og til glemmer jeg hvorfor jeg blogger, og jeg hadde vel egentlig gitt litt opp, følte at jeg bare mistet lesere og at ingen egentlig bryr seg. Og så kom det tilfeldigvis opp fra Bloglovin at jeg har 92 følgere, for et par uker siden gikk jeg fra 87 til 85 så da sluttet jeg å sjekke, så ble utrolig positivt overrasket og skal gjøre mitt beste for å gi dere et litt bedre innblikk i utvekslingslivet mitt, prøve å ta litt fler bilder og videoer.

Jeg vil bare at dere skal vite at det er mulig, jeg er den siste personen jeg noen gang ville trodd skulle gjøre noe sånt som dette. Vil at dere skal tenke på hva som gjør dere ulykkelig, kjenne på det, så tenke på hva du må gjøre for å forandre det. Hva er ditt drømmeliv? Hva må til for å få det til? Det er vanskelig å stille seg spørmål som dette, det er mye lettere å bare "flyte med" og holde seg innenfor rammene, for da blir man ikke skuffet eller såret, sant? Det kjennes trygt, men det er det som ødlegger mennesker, de som aldri går utenfor "trygt".

Jeg vet, at mange av dere som leser bloggen min ikke er venner av meg, som faktisk heller vil se meg feile enn å ha det bra, det er tøft å tenke på, men jeg har kommet frem til at det er okay, at jeg blogger for de kanskje få prosentene som på en måte er lik meg, og trenger å vite at en som dem fikk det til. Jeg vet at dere ikke vet alt om meg, og at det derfor kan være vanskelig å sammenlikne seg med meg, men vet er er noen få der ute.. Og jeg vil at dere skal vite, uansett hvor klisjé det er, at jeg er her. Jeg forstår, jeg er ærlig, jeg er åpen, jeg har vært gjennom så mye og en ting som betyr alt for meg er at etter all tiden i mørket, all tiden du har gått og kjempet mot lyset i tunnelen, som bare blir mindre og lenger unna for hver dag, enda du drar deg selv med alt du har mot det,  at den dagen du ikke lenger ser noe lys i tunnelen, det er dagen det er opp til deg å skape ditt eget lys. Dagen du tenner et lys uten fyrstikker, uten lighter eller varme, den dagen du skaper et lys på det mørkeste og kaldeste stedet du noen gang vil være, det kan jeg love dere, det er det største du noen gang kommer til å oppelve. Og etter det, da blir alt mulig.


Dead girl

Grunnen til at jeg ikke blogger er rett og slett fordi dagene og nettene mine går til å ligge i sengen og enten sove (Drømme om Tim Riggins♥) eller se på Friday Night Lights og The Biggest Loser, med unntak av når jeg våger å utfordre leddsmertene med en tur ned på kjøkkenet for å prøve å skylle ned litt vann eller suppe, har nemlig fått influensa. 
Tumblr_lvt1p5ihxs1r7rkz0o1_500_large 


You know you're good looking when two girls you have never talked to, bid 700 cans of food for a date with you

Hei babes.

Jeg hadde jo egentlig litt å si om dagen min da, men 22.juli tok visst litt mer enn jeg trodde. Jeg har skrevet litt over 900 ord på essayet, jeg er ikke ferdig og limiten er på 800, f u c k. LEI!!


 Uansett, da jeg satt på kaféen kom det en gjeng med jenter fra skolen siden to fra skolen vår skulle holde konsert der senere. Altså denne coffe placen så er det sånn liten koselig  gammeldags, Amerikansk scene, det minner egentlig om Karen's kaf´e i One Tree Hill, bare litt større! Så da skrudde jeg av pcen og slo meg sammen med dem, vi satt rundt et av de store trebordene og spilte kort og lo mens de rigget til, samtidig som elever fra skolen og lokale folk fylte lokalet, så utrolig koselig! Jeg ble desverre hentet ganske tidlig, men det var en fin avslutning på kvelden uansett! Også da jeg kom hjem var Ryan der, noe jeg ikke ante!! Var så sykt hyggelig å se han igjen, vi har ikke sett hverandre på dødslenge! Så vi mimret om da jeg først kom hit og han var min eneste venn, snakket om kjærlighetslivet vårt og fremtiden, college og jobb, åhh som jeg har savnet han, han er som en ordentlig bror for meg!

Skoledagen i dag var sp sinnsykt morsom. Vi har jo denne Canned Food Driven som jeg har snakket om i et tidligere innlegg, at det er konkurranse mellom high schoolene i området, og alle er veeldig competative, hehhe! Og i dag under lunsjen hadde vi denne Guy auction greia, jeg visste ikke at det var såå stort haha!! Altså de mest populære guttene var plukket ut og i kantinen foran halve skolen (800 stk) så gikk de opp en etter en mens alle så på og jentene som hadde planlagt å "gi bud" på dem satt med stoler rundt, sånn som en catwalk vet dere. Og altså man byr over hverandre antall boksemat man er villig til å kjøpe/samle inn for å få en date med den gutten (arrangert av leadership) så den jenten som byr høyest må da altså samle inn antall bokser med mat hun har bydd og gutten må gå på date med hun.

I starten hadde Josefin og jeg bare planlagt å se på, men alle tok helt av, og siden Tyler og Daniel var der så hev vi oss på, de hadde strippeshow og alt haha, Josefin og jeg bydde sammen og det var hyling og skriking og det stod mellom oss og en jente på andre siden så vi skrek bud over hverandre, helt opp til 740(!!!!) bokser med mat, men da ble det så høyt og vi hørte ingen ting så de vant, men herregud, glad jeg ikke trenger å samle inn 740 canned food, hahahha. 

Etterpå hadde Josefin strength training med de og de var visst skuffet over at Josefin og jeg ikke vant, de ante nemlig ikke hvem hun andre jenta var en gang HAHAHHAHA. Vi fant senere ut at det var en jente fra cheerlaget vårt sammen med en annen jente og de er sånn sophomores ellernoe, LOL. Du vet du er populær når to jenter du aldri har snakket med er villig til å samle inn 740 canned food for en date!  Forresten så er grunnen til at vi ikke har jentene som blir gitt bud på at det blir litt for likt prostitusjon, haha, America...
Hahaa digget meg at Daniel kommenterte... 

Men det var altså en veldig gøy erfaring haha. Denne samle inn boksemat konkurransen er seriøst huge, på slutten av dagen så leste de opp på speakerne hvordan stillingen ligger ann mellom skolene og nå har vi fått regler om hvilke områder vi kan gå fra dør til dør og spørre om de vil donere pga vi kan ikke gå over på HillHighs område f.eks, wooo!

Etter dette hadde jeg spansk og jeg fikk faktisk full pott på oppgaven min, hadde jeg ikke trodd gitt, wihoo. Også har vi Winter Spirit Week snart, som vil si dress up days hver dag, yeesss! Excited!! Josefin og jeg skal være tvillinger siden alle sier vi ser ut som tvillinger og blander oss hele tiden, og vi skal lage våre egene gensere og dra den heelt ut! Vi er så sykt spontane når vi er sammen (som f.eks i dag da vi slengte fra oss lunsjen og slo oss med på budrunden av guttene).

 
Haha, en jeg vet om skal ha på seg genseren som er lik den i Hanna Montana, med katten på vet dere, som synger om man presser på den... Hele skolen er skikkelig dekorert nå, kan sikkert nevne for 100ede gang hvor mye jeg elsker school spirit!!

 Da jeg hadde Study Hall snakket jeg med noen jenter om Prom, jup vi har begynt å planlegge og jeg fikk høre noe av det fineste jeg har hørt siden jeg kom!! En av jentene sa "You're gonna look so amazing!! I mean at homecoming, when you walked in... I don't know, with those heels and how you looked it was just like I don't know, not russian (LOL) but like I don't know like a model from some exotic place, like Paris, you looked so high fashion!!" Åååhååhh, AMERICANS<3 

Og JA jeg poster fler bilder av prom-stedet vårt!!Også får jeg kanskje en egen webside snart siden vertsfar hjelper meg å bygge eget domene ellernoe, men vi får se på det daaaa.

Aahh i dag var bare en så fin dag assa. Også var det en julenisse på motorsykke kjørende bortover veien i fullfart. God bless America, AMEN
 


Fra et annet perspektiv

Heihei allihoppa.

Nå er det fredagskveld og jeg sitter godt plassert i den røde stolen på Insomnia Coffee, med pcen på fanget i selskap med en hazelnut latté w/ chocolate whipped cream og skolesaker. Jeg har nemlig utrolig mye å gjøre i engelsk så er nok det hele helgen min kommer til å gå til, men det er egentlig greit det altså. Er så utrolig koselig her når det er mørkt ute og det er satt opp juletre og hele stemningen og menneskene her er bare så utrolig bra, haha..:) + verdens beste kaffe, har jeg nevnt at Starbucks er SKIKKELIG overvurdert? Untatt frappuchinoene da, men tilbake til skole.

En av oppgavene jeg har er dette essayet, og vi skal da skrive om noe som har forandret oss, en hendelse som har gjort en forskjell i livet vårt og som vi føler mye ved når vi tenker på, og jeg klarte for så lenge å ikke komme på noe. Dere vet den følelsen når det er noe du vet du vil men du vet ikke hva og du liksom ikke kan slå deg til ro med noe før du finner ut hva det er? Sånn var det, helt til jeg kom på 22.juli, visste at det var det jeg skulle skrive om, og jeg vet at jeg kan skrive noe veldig bra og sterkt siden det er det som gjør meg trist jeg skriver best av, men herregud så vanskelig hadde jeg aldri trodd det skulle bli. Jeg har gjort flere forsøk de siste to ukene men jeg bryter ut i gråt hver eneste gang, når jeg leser i boken jeg fikk av mamma så hylgråter jeg, har bare klart å LESE i den en eneste gang, og jeg var ikke der engang

Jeg har liksom ikke sakt noe om dette pga jeg føler jeg ikke har rett til å være sint og lei meg, siden jeg ikke var en av de som var der, eller hadde en nær venn eller familiemedlem som gikk bort, at jeg ikke riktig kan kjenne hvordan det er. Men jeg vet ikke, er jeg den eneste som fortsatt sliter med det som skjedde? Det har kanskje noe å gjøre med at jeg reiste så fort etter at det skjedde, at det er det siste jeg husker fra Norge, mens for dere så går hverdagen videre og dere får nye fine minner fra Norge, Oslo hele tiden.

Jeg er hundre tusen mil unna men jeg gråter meg fortsatt i søvn av det som skjedde hele tiden, jeg gråter for de som gikk bort, for dere som mistet vennen deres, for foreldre som mistet en sønn/datter og spesielt for de som mistet en søster/bror, tenker så mye på dere, selvom jeg ikke vet hvem dere er.
 
Jeg tror det har mye med sjokket å gjøre, at når jeg tenker på det så havner jeg plutselig tilbake i stua, på bursdagen min. Da mamma skrudde på TVen og jeg lurte på hvor i Tyrkia/Afghanistan denne krigen på nyhetene var fra, for det var det det så ut som, en av krigene i utlandet, og det var Norge, husker hvordan det stakk i magen, hvordan tårende kom strømmende, hvordan alt i hele kroppen min forandret seg i løpet av noen få minutter. Alt braste sammen og det jeg var mest redd for i hele verden hadde skjedd. Da visste jeg riktig nok ikke hvem eller hva som stod bak det, og terrorangrep var det eneste som stod i hodet mitt, og flukt, hva og hvor det neste skulle slå til. Uansett om det ikke viste seg å være en terrorgruppe som sto bak det så kan det aldri ta tilbake den dagen, da jeg tenkte at "this is it" det er over, da jeg tenkte på om jeg måtte pakke for å rømme og på lillesøsteren min, at det var greit at jeg var redd men ikke hun, at jeg feilet som storesøster for å beskytte henne. At det ikke var noe mer igjen for oss, annet enn en plass i historiebøkene til ungdomsskoleelever 50-60 år frem i tid.

Åhh, er så mye mer jeg kunne skrevet om dette, men får prøve å få det ut i essayet mitt i stedet, skulle egentlig bare nevne at det er det essayet mitt handler om, men det er et tema som er umulig å slutte å prøve å forklare, pga uansett hvor store ord eller detaljert forklaring du bruker så vil det aldri kjennes som nok. 

Derfor jeg satt meg her på et offentlig sted for  skrive,  for å prøve å holde meg samlet mens jeg skriver, ikke bli avbrutt av tårer på tastaturet og hodepine. Men helt ærlig bare av å skrive dette så må jeg holde tilbake tårene. Det gjør fysisk vondt, vondere enn kjærlighetssorg. Han knuste hjertet mitt, i 68 biter, delt på alle pårørende. Bitene vil alltid være inni meg, men vil aldri forme et hjerte igjen. De bare.. ligger der. Seiler rundt. Svømmer for livet.
 


Blablabla

Hei alle sammen<3

 Nå ligger jeg i sengen og er snart ferdig med et spanskprosjekt, ååh spansk er irriterende i blant!! Hvertfall når rett før jeg skulle sette meg ned og få det gjort så kom vertsfar inn med Photoshop til meg!! Ææææ, det er jo perfekt siden jeg har webdesign som klasse på skolen! OOg videoredigeringsprogram!!
Vi har holdt på med en poster (movie poster, concert poster etc) i webdesign de siste ukene men jeg har gjort virkelig ingen ting siden jeg ikke har hatt noe inspirasjon eller visst hvor jeg skulle starte, men siden jeg hadde Study Hall i går så fikk jeg gjort den, og utifra at jeg bare hadde 90 minutter og alle andre har brukt flere uker syns jeg nå det ble ganske bra: Har fortsatt ikke lagt på effekter og har litt justeringer igjen, så den blir litt bedre altså haha.


Ellers er det jo desember nå, så jeg har gått tur ute mens jeg har drukket peppermint mocha (Christmas Special by Starbucks) for å se på julelys, herregud som jeg elsker lys!! og Jul, aaah.

Også har jeg trent masse! Nå har jo Lacrosse Pre Season Practice begynt AKA MYE løping... og selve sesongen begynner ikke før i februar, haha! Men jeg heller mer og mer over mot Track & Field faktisk, virker utrolig gøy og sosialt!! Track coachen er så sykt morsom og vi kommer veldig godt overens og han gjør en ganske god jobb med å overtale meg, haha..
Også spilte jeg tennis med Cameron for første gang i går, kan ikke huske sist jeg har ledd så mye, haha! Var utrolig gøy da, men jeg var kjempedårlig...:)


Hmm også har jeg begynt å ta med egen lunsj på skolen for å være litt sunnere, her er min Amerikaniserte lunsjboks, wohoOgså har jeg vært og spist verdens beste mat!! Elsker å dra dit, siden vi kjenner de som jobber der veldig godt nå pga som jeg har nevnt før at vertsfar brother in law eier stedet, alltid like morsomt, god service og beste maten i hele verden!!


Også har jeg kjøpt mat (Nutella)


Og hvis noen skulle lure på hvordan melken jeg kjøper ser ut:


Også må jeg begynne å samle inn canned food!! Vi har nemlig Canned Food Drive som er at vi samler inn /kjøper masse masse boksmat eller hva det heter siden det er så mange familier som sulter, og dette har blitt en sykt svær konkurranse mellom skolene i vårt school district og vi MÅ vinne!! Og det er sånn at vi skal ha i lunsjen at vi an auksjonere gutter eller hva det heter, altså det er noen utvalgte gutter som står på "utstilling" så skal man by på de (kjøpe de hehhe) og man byr med antall canned food du har, så gjett om jeg skal trå til a!! HAhaha.

Nå må jeg egentlig gå fordi jeg har et engelsk essay å skrive, en plakat å lage, et spansk prosjekt å gjøre ferdig, senior bilde å sende inn og årbokbilder å sende inn, men før det skal jeg installere photoshooop!! Wuhuuu


Magic...

Ikke i bloggehumør, bryter bare inn for å si KLAJSLKJDLKSADJSKAJDSKD!!! Fant akkurat ut hvor prom skal være!! Har ikke ord.
 


RSS 2.0
hits