Søndag.

Jeg stresser skikkelig mye om dagen.. Var på informasjonsmøte, eller pre-departure meeting i går og alt ble veldig mye mer virkelig. Selve Explorius, menneskene jeg har sendt 327483 mail til og ringt et par-tre-fire-sju ganger var tilstede, sammen med to amerikanere fra ICES og tre tidligere utvekslingstudenter og det ble veldig mye. Jeg syns det var veldig greit å få svar på så mye og de var utrolig flinke, men var ikke helt i form, så det sier seg selv at  klokken åtte til halv seks blir en lang dag med informasjon. 
Jeg klarer på en måte ikke slappe av 100% før alt med skole er i boks, tar jo opp et fag i tillegg ved siden av, så blir deilig om en måned hvor de nyeste karakterene mine er sendt inn og jeg får i svar at alt går greit, det må det. Er bare veldig mye mer som foregår om dagen, som til tider blir litt mye for ett menneske å takle.
Men inntil da får jeg prøve å fjerne det som trekker meg ned, så, nå skal jeg rydde rommet mitt før jeg begynner på enda en geografi-innlevering. 


 {% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
RSS 2.0
hits